8. Amr Warda
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Re: 7.Amr Warda
Ε, καλά αφού δεν περάσαν 24 ώρες, ακόμη σήμερα λογίζεται
Μπράβο Τζώνυ δεν το είχα προσέξει.

Μπράβο Τζώνυ δεν το είχα προσέξει.
- desperando
- Επικοινωνία:
Ναι γιατί εχθές δεν ήξερε ότι κόπηκεjohn4serres έγραψε:Χθες το μεσημερι ειναι, 23 ωρες πριν
- hasio_john
Καλά εμείς γελάμε εδώ, αλλά σε 20κάτι μέρες παίζεις Ευρώπη, έχουμε κάνει μια μεταγραφή, τα κάνουμε μαντάρα με έναν υποσχόμενο παίχτη (που όσο να ναι είχε αρχίσει να συνηθίζει/δένει στην ομάδα και στο Ελλ. πρωτάθλημα) και πάμε με τον σταυρό στο χέρι... ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ με τις μαλακίες.
Ο τελικός όμως που θα τον πιει δεν θα είναι ούτε ο αφάνας, ούτε ο προπονητής, ούτε ο Ιβάν, αλλά ΕΓΩ ΘΑ χάσω πάλι την ηρεμία μου, την ησυχία μου, την υγεία μου, τα νεύρα μου, τον ύπνο μου, την όρεξή μου!
Ο τελικός όμως που θα τον πιει δεν θα είναι ούτε ο αφάνας, ούτε ο προπονητής, ούτε ο Ιβάν, αλλά ΕΓΩ ΘΑ χάσω πάλι την ηρεμία μου, την ησυχία μου, την υγεία μου, τα νεύρα μου, τον ύπνο μου, την όρεξή μου!
κοιταει τον ουρανο που του ερχεται σφοντύλι :ugeek:MANIAKOS έγραψε:Εγω στενοχωρημένο τον βλεπω
Η ομάδα δεν μπορεί να βάλει μυαλό σε κανέναν που δεν θέλει... δεν θα φτάσουμε στο άλλο άκρο. Ταλέντο έχει μπόλικο, ας σοβαρευτεί ομως
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πόσο στηδεςπου αυτοί οι δημοσιοκάφροι...κανανε ρεπορτάζ για μια εικόνα που ανέβηκε χθες απο τον Ουάρντα σε μέρα μάλιστα που η ομάδα είχε ρεπό μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν ίντριγκα. Ο Ουάρντα θα πάει δανεικός αλλά δεν παύει να αποτελεί κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ φτάνει η απαξίωση.
Το τριήμερο της άδειας ήταν, προφανώς, συγκάλυψη. Εκ του αποτελέσματος.sourmenetes έγραψε:Ποτε να ερθει για εργομετρικα αφου ειχε αδεια μεχρι 30/6;;;
- ΑποστόληςΑ
Αλίμονο, αν το αν θα περάσουμε στους ομίλους του Ch.L. εξαρτάται από τις καλοκαιρινές μεταγραφές. Λες και η ομάδα δεν είναι έτοιμη από πέρυσι.hasio_john έγραψε:Καλά εμείς γελάμε εδώ, αλλά σε 20κάτι μέρες παίζεις Ευρώπη, έχουμε κάνει μια μεταγραφή, τα κάνουμε μαντάρα με έναν υποσχόμενο παίχτη (που όσο να ναι είχε αρχίσει να συνηθίζει/δένει στην ομάδα και στο Ελλ. πρωτάθλημα) και πάμε με τον σταυρό στο χέρι... ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ με τις μαλακίες.
Μάλιστα με τον τερματά και τον Mak που θα πάνε Ολλανδία σε λίγες ημέρες, η ομάδα είναι ήδη ανώτερη από πέρυσι.
- hasio_john
Κάθε χρόνο ρε συ Αποστόλη αυτά δεν λέμε?
Τα ίδια και τα ίδια...
Σαν την μέρα την μαρμότητας κάτι!~
Και γω να σου πω την αλήθεια στον Μακ ρίχνω όλο το βάρος και στον Πρίγιο.
Απλά πίστευα πολύ και στον αφάνα. Τέλος πάντων, πάμε παρακάτω!
Τα ίδια και τα ίδια...
Σαν την μέρα την μαρμότητας κάτι!~
Και γω να σου πω την αλήθεια στον Μακ ρίχνω όλο το βάρος και στον Πρίγιο.
Απλά πίστευα πολύ και στον αφάνα. Τέλος πάντων, πάμε παρακάτω!
- ΑποστόληςΑ
Έχουμε την πολυτέλεια να διαθέτουμε πολλούς παίκτες, ώστε να μην μας πειράξει η παραχώρηση του Αιγύπτιου. Αν εκεί που θα πάει βάλει μυαλό, έχει καλώς. Θα υπάρξει συνέχεια στον ΠΑΟΚ και θα θαυμάσουμε όταν θα ξετυλίγει το ακατέργαστο ταλέντο του. Αν όχι θα περάσει και δεν θα ακουμπήσει, όπως και άλλοι πριν από αυτόν...
-
H ομάδα θέλει συνέχεια και συνέπεια , το αλλάζω προπονητή άρα και παίκτες σημαίνει ότι οι προπονητές είναι μικροί , θυμίζουμε εποχές μπάτμαν , αν δεν πάρουμε δεκάρι δε γίνεται τπτ ο Ντιέγκο δεν μπορεί δυνατά παιχνίδια 2 φορές τη βδομάδα, μακάρι να παίζαμε προκριματικά τσουλού , είμαστε πολύ καλή ομάδα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να γίνουμε ομαδάρα σαν αυτή του 70 ή σαν την ομαδάρα στο μπάσκετ τέλη ογδόντα αρχές 90