Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από goran 64 »

MANIAKOS έγραψε:Σωστο αλλα πως ;
Μόνο σε εκπτωτικό πακέτο προσφοράς με Κλάους... :roll:

Fix it, ξέρεις εσύ από πωλήσεις, σε εμπιστεύομαι... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Μερικές σκέψεις, για όσα γάφονται αυτές τις ώρες..

Δεν πρέπει να χαλιώμαστε όταν διαβάζουμε απόψεις διαφορετικές από τις δικές μας. Κανένας δεν απαξιώνει κανέναν, ειδικά όταν πρόκειται για παίκτη της ομάδας. Απλά ο καθένας μας έχει άλλα "πιστεύω" και βλέπει άλλα οράματα. Γι' αυτό άλωστε υπάρχει και το φόρουμ, για να λέει ο καθένας την άποψή του.

Και εγώ προσωπικά ψήνομαι περισσότερο με το Ρέι, απ' ότι με τον Οτσόα (αν και τώρα με τον Λοντίγκιν μπερδέυτηκα πολύ). Πιστεύω περισσότερο στον Ενρίκε από ότι στο Μακ. Είχα και έχω πολύ καλή εικόνα για τον Ζαιρό και θέλω να μείνει στην ομάδα. Πρόπερσι δεν έκανε προετοιμασία, είχε 3 (αν δεν κάνω λάθος τραυματισμούς). Δυστυχώς όταν έπαιζε ήταν σαν να μην είχε φρένα.. ήθελε να αποδείξει ότι αξίζει και δεν ολοκλήρωνε σχεδόν τίποτα (μεγάλη αντιστοιχία με τον Ενρίκε). Από την άλλη όμως και ο Τούντορ μία τον έβαζε δεξιά, μία στην κορυφή, μία αριστερά.

Ο Τσίμιροτ έδειξε ότι δεν μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στο 8. Για να εξελιχθεί, αλλά και να βοηθηθεί η ομάδα, θα πρέπει να πάει στο 6. Με ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ 8 δίπλα του πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός.

Αυτό με το Βιερίνια στο 8 το σκέφτομαι αρκετές μέρες και εγώ... Ίσως και να ξίζει μία δοκιμή.

Άρα, τερματοφύλακας και Μακ κλείνουν μέσα στη βδομάδα. Μένουν 1 στόπερ και 1 χαφ. Χρόνος υπάρχει άπειρος.
Και κρίνοντας από αυτούς που επιλέχθηκαν για τέρμα και επίθεση, εκτιμώ ότι και αυτοί που θα επιλεγούν για στόπερ και χαφ θα είναι πολύ υψηλού επιπέδου!!!
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Αυτό που με παραξενεύει με την υπόθεση του Οτσοα είναι ότι όλες οι πληροφορίες έρχονται από την Ελλάδα σε αντίθεση με τον Ρέι που όλες οι πληροφορίες έρχονται από την Αργεντινή. Τίποτα από τα μεξικάνικα ΜΜΕ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εύχομαι οι δικοί μας να παίζουν παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν υπάρχει -ελπίζω- καμία περίπτωση να δώσουμε 1,5 για τον Οτσόα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

skalon έγραψε:Άρα, τερματοφύλακας και Μακ κλείνουν μέσα στη βδομάδα. Μένουν 1 στόπερ και 1 χαφ. Χρόνος υπάρχει άπειρος.
Και κρίνοντας από αυτούς που επιλέχθηκαν για τέρμα και επίθεση, εκτιμώ ότι και αυτοί που θα επιλεγούν για στόπερ και χαφ θα είναι πολύ υψηλού επιπέδου!!!
Πάντως είναι η 3η μεταγραφική περίοδος του Μίχελ και κυνηγάμε πολύ καλές περιπτώσεις. Από τις τόσες μεταγραφές μόνο ο Μπρικιτς, αν δεν κάνω λάθος, δεν έχει πιάσει. Πιστεύω και φέτος θα ανέβουμε επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αν και πιστεύω ότι αποτελεί μια ακόμα ΑΡΔιά του αντιΠΑΟΚτσίδικου συγκροτήματος Βοθρόπολις, το αφήνω εδώ...

...........................................................................................................................................................................

Οι δύο προϋποθέσεις για τον Βιεϊρίνια.

Σάββατο, 01 Ιουλίου 2017 21:36...

Οι δύο προϋποθέσεις για τον Βιεϊρίνια.

Από metrosport.gr :

Για να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να φέρει τον Πορτογάλο στην Τούμπα θα πρέπει να συντελέσουν αρκετοί παράγοντες.

Το κόστος απόκτησης του Αντρε Βιεϊρίνια ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα 3 χρόνια, αυτή την χρονική στιγμή, χωρίς να υπολογιστούν οι φόροι στις απολαβές του ποδοσφαιριστή.

Για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Βιεϊρίνια, θα πρέπει να ισχύσουν οι εξής προϋποθέσεις. Να μειώσει η Βόλφσμπουργκ τις απαιτήσεις της (έχει συμβόλαιο με τον Αντρέ για ένα ακόμη χρόνο), να δεχθεί μείωση των ετήσιων απολαβών του και ο Πορτογάλος (εισπράττει περισσότερα από 2 εκ. ευρώ ετησίως στην γερμανική ομάδα) για να προχωρήσει επί της ουσίας μία πολύ δύσκολη υπόθεση.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παρατήσει το θέμα Βιεϊρίνια, απλά την δεδομένη χρονική στιγμή δίνει προτεραιότητα σε άλλα θέματα και το επόμενο διάστημα θα παρακολουθεί τις εξελίξεις για τον μεγάλο μεταγραφικό πόθο των οπαδών του.

Από metrosport.gr Κατηγορία: Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ | Μ.Μ.Ε.
Ετικέτες - Βιεϊρίνια Μεταγραφές ΠΑΟΚ

.............................................................................................................................................................................

Προσωπικά δεν καίγομαι για τον Πορτογάλο κι έχω εξηγήσει τα γιατί αλλά να, κάτι λέγαμε για πορδές κι αυγά...
Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν... 8-)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν ξέρω ρε παιδιά,μόνο σε μένα είναι ξεκάθαρο ότι τα του Οτσοα είναι πίεση προς τους Αργεντινους να ρίξουν τις απαιτήσεις τους;
Και αφού μιλάει ο ΠΑΟΚ με τον Οτσοα γιατί ούτε ένας δημοσιογράφος δεν έχει πάρει μια δήλωση από τον παίχτη η έστω από κάποιον εκπρόσωπο του;
Τα ποσά που γράφονται είναι τεράστια,αν ισχύουν έστω και κουτσουρεμενα θα ξαναγράψω ότι πίσω από αυτό μόνο τον Σαββίδη και τα γούστα του βλέπω,αν και αυτό το σενάριο στο μυαλό μου συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

δε θα ήθελα να δώσουμε τόσα πολλά για οτσόα, γιατί νομίζω ότι θα πληρώσουμε κυρίως το όνομα και λιγότερο τις ικανότητες

θα προτιμούσα ξεκάθαρα τερματά που δεν πιάνει θέση ξένου
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Οι ΑΡΔ δεν έχουν τι άλλο να γράψουν μου φαίνεται και ανακυκλώνουν την ίδια @@ρια...Ο καινούριος τερματοφύλακας θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ και θα παρουσιαστεί από τον Σκιά...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Κάντε καμί,
κάντε καμία πώλησηηηη... :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Napoli4 έγραψε:
skalon έγραψε:Άρα, τερματοφύλακας και Μακ κλείνουν μέσα στη βδομάδα. Μένουν 1 στόπερ και 1 χαφ. Χρόνος υπάρχει άπειρος.
Πάντως είναι η 3η μεταγραφική περίοδος του Μίχελ και κυνηγάμε πολύ καλές περιπτώσεις. Από τις τόσες μεταγραφές μόνο ο Μπρικιτς, αν δεν κάνω λάθος, δεν έχει πιάσει. Πιστεύω και φέτος θα ανέβουμε επίπεδο.
Τον Τιαμ τοσο γρηγορα τον ξεγραψες απτον νου σου? Εγω ακομα εχω να το λεω οτι φεραμε ποδοσφαιριστη ανεκδοτο για να ξεκουραζει τον Κλαους. Μπραβο στον Ιβιτς για οσα καταφερε χωρις κεντρικους φορ για μιση σεζον.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

obanebane έγραψε:Δεν ξέρω ρε παιδιά,μόνο σε μένα είναι ξεκάθαρο ότι τα του Οτσοα είναι πίεση προς τους Αργεντινους να ρίξουν τις απαιτήσεις τους;
Και αφού μιλάει ο ΠΑΟΚ με τον Οτσοα γιατί ούτε ένας δημοσιογράφος δεν έχει πάρει μια δήλωση από τον παίχτη η έστω από κάποιον εκπρόσωπο του;
Τα ποσά που γράφονται είναι τεράστια,αν ισχύουν έστω και κουτσουρεμενα θα ξαναγράψω ότι πίσω από αυτό μόνο τον Σαββίδη και τα γούστα του βλέπω,αν και αυτό το σενάριο στο μυαλό μου συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Φαίνεται οτι ο ένας ειναι πίεση για τον αλλο αλλα ποιος ο ένας κ ποιος ο αλλος δυσκολα να καταλάβουμε

Απο τα δημοσιεύματα βγαίνει οτι ο ρει ειναι πίεση Γαι οτσοα αλλα μπορει να ναι κ εξ του πονηρού ολο αυτο ..

Λογικα θα τελειωσει σε λιγες μερες
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Το γράφω τρίτη φορά, ελπίζω να μη γίνω ρόμπα στο τέλος...

Ο Ρέι πρέπει να έχει κλείσει εδώ και αρκετές μέρες. Ίσως και πριν ακουστεί το όνομά του. Όλα αυτά τα περί Οτσόα, Σλοβάκου, Λοντίγκιν (πρόσφατα) και δεν θυμάμαι εγώ ποιος άλλος, πρέπει ή να ήταν στη λίστα με τις οποίες έγιναν επαφές πριν καταλήξουν στον Αργεντίνο, ή να τα βγάζουν οι ΑΡΔ από μόνοι τους για να πουλάνε, γιατί από πραγματική πληροφόρηση είναι γεγονός ότι ΔΕΝ έχουν τίποτα.

ΥΓ: Μην ξεχνάμε ότι δεν έρχονται όλες οι μεταγραφές για βασικοί. Κάθε ομάδα (και ο ΠΑΟΚ βεβαίως) χρειάζονται και παίκτες δεύτερης γραμμής (σαν να λέμε από το κάτω ράφι), με χαμηλές αποδοχές για λίγο χρόνο συμμετοχής, δηλαδή για πάγκο και ρετέισον. Δεν είναι δυνατόν να είναι όλοι ισάξιοι...
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

http://www.mendozapost.com/nota/66127-s ... -la-lepra/

Η τοπική εφημερίδα της πόλης μεντοζα που εδρευει η γοδου κρουζ λέει οτι παίζει την τρίτη με την γκρεμιο και ερχεταιβελλαδα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”