Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- Chuck Norris
- anekfrastos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
καλος φαίνεται αλλα θέλουμε μάλλον ενα πιο ψηλόanekfrastos έγραψε:Κοντός.
Ο Μακ δεν ηταν που ειχε πιασει ταβανι?Και ξαναζεσταμενο φαγητο και χαμηλοταβανος.
και ο βιτολο κοντος ηταν. στειλτε ενα μνμ στον παμπλο να τον φερει.anekfrastos έγραψε:Κοντός.
- zarathustra79
To οτι έπιασε ταβάνι δηλαδή γιατί είναι κακό ακόμα και αν ισχύει;;; Αν δηλαδή το ταβάνι του mak είναι τα 20 γκολ που πέτυχε πρόπερσι εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει.
Καλός ο παίκτης ABALAEA2 μπράβο για το σκάουτινγκ, αλλά δε νομίζω οτι είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί μια τέτοια κινηση ακόμη κι αν οι συνθήκες είναι ιδανικές (λήξη συμβολαίου, ιταλικό διαβατήριο). Συνήθως οι παίκτες που είναι σαυτήν την ηλικία είναι σίγουρο οτι παρακολουθούνται από πολλούς συλλόγους. Εκεί που μπορουμε να στοχεύσουμε είναι παίκτες σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία (25-26) που ειχαν και μια μικρή κοιλιά στην καριέρα τους. Που να έχουν το ταλέντο μεν, αλλά να είναι διστακτικές οι ομάδες ωστε να τους αποκτήσουν.
Καλός ο παίκτης ABALAEA2 μπράβο για το σκάουτινγκ, αλλά δε νομίζω οτι είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί μια τέτοια κινηση ακόμη κι αν οι συνθήκες είναι ιδανικές (λήξη συμβολαίου, ιταλικό διαβατήριο). Συνήθως οι παίκτες που είναι σαυτήν την ηλικία είναι σίγουρο οτι παρακολουθούνται από πολλούς συλλόγους. Εκεί που μπορουμε να στοχεύσουμε είναι παίκτες σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία (25-26) που ειχαν και μια μικρή κοιλιά στην καριέρα τους. Που να έχουν το ταλέντο μεν, αλλά να είναι διστακτικές οι ομάδες ωστε να τους αποκτήσουν.
mak... βάζω το κεφάλι κάτω και τρέχω μέχρι να σκουντουφλήσω στον αμυντικό
όταν είμαι στη μέρα μου βγάζω μάτια, όταν δεν είμαι, απλά χάνομαι
όταν είμαι στη μέρα μου βγάζω μάτια, όταν δεν είμαι, απλά χάνομαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Σάβ 01 Ιούλ 2017, 12:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πω ρε π@@στη μου δεν παλευεστε ορισμενοι!λες και παιζουμε στο ισπανικο πρωταθλημα!θα βγαλουμε λιγο και τον Μακ!
ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!!
ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!!
Aαααχ Mendoza....εξαιρετικα κρασια....john4serres έγραψε:Σε ραδιόφωνο της Mendoza (πόλη της Αργεντινής όπου εδρεύει η Godoy Cruz) εργάζεται αυτός που έκανε το tweet για Rey.
ειδικα το Μalbec τους ,ανωτερο αυτου της
Bordeaux.....
ας φερει κ καμια κουτα μαζι.....
Σιγα μη περιμενω Οτσοα για τεκιλες....
- PaokPatraG4
Όλα καλά και όλα ωραία μακάρι να έρθει πίσω ο Μάκαρος αλλά με τερματοφύλακα δεν κουνιέται φύλλο τουλάχιστον στο προσκήνιο....Γιατί στο παρασκήνιο ο Σκιας σίγουρα το παλεύει....Για να δούμε...
μην τσιμπάς Azrael, για τους "καλοπροαίρετους" ήταν το ποστ
αν η ομάδα πρεσάρει τόσο ψηλά όσο ακούγεται, το σέντερ μπακ θα πρέπει να είναι πρώτα απ'όλα γρήγορο
αν η ομάδα πρεσάρει τόσο ψηλά όσο ακούγεται, το σέντερ μπακ θα πρέπει να είναι πρώτα απ'όλα γρήγορο
- desperando
- Επικοινωνία:
Ο Μακ σίγουρα δεν έχει την τεχνική που θα δεις σ έναν Περέιρα πχ,αλλά είναι παίκτης ακριβώς αυτό που περιέγραψε ο στανογιεβιτς.Ένας φυσικαλ παίκτης με σπουδαία αθλητικά προσόντα ο οποίος ακόμα και στη κακή του μέρα μπορεί να προσφέρει πολλά με την πίεση του ψηλά.
Επίσης είναι άψογος τακτικά,δεν θα σε εκθέσει αμυντικά ενώ μπορεί να κυνηγάει τον αντίπαλο του μέχρι το δικό μας κόρνερ.
Εντάξει είναι εγωιστής και δεν παίζει με το κεφάλι ψηλά... αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
Επιπλέον είναι μια μεταγραφές η οποία δεν χρειάζεται καθόλου χρόνο προσαρμογής κάτι που είναι πολύ σημαντικό.
Σίγουρα είναι μεταγραφή που σε φέρνει πιο κοντά στον τίτλο καθώς ένα δίδυμο στην επίθεση με πριγιοβιτς είναι κίνδυνος θάνατος για όλες τις ομάδες.
Υγ το ερώτημα που βασανίζει τώρα είναι ένα.
Κανείς κίνηση για Βιερίνια ή κρατάς τα φράγκα για χαφ?
Υγ2 και με δεδομένο ότι ακόμα ο τσιμιροτ δεν έχει πωληθεί,τι χαφ κοιτάς να φέρεις? γιατί αυτή τη στιγμή έχεις μόνο ένα καθαρό 6αρι και 3 8αρια
Επίσης είναι άψογος τακτικά,δεν θα σε εκθέσει αμυντικά ενώ μπορεί να κυνηγάει τον αντίπαλο του μέχρι το δικό μας κόρνερ.
Εντάξει είναι εγωιστής και δεν παίζει με το κεφάλι ψηλά... αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
Επιπλέον είναι μια μεταγραφές η οποία δεν χρειάζεται καθόλου χρόνο προσαρμογής κάτι που είναι πολύ σημαντικό.
Σίγουρα είναι μεταγραφή που σε φέρνει πιο κοντά στον τίτλο καθώς ένα δίδυμο στην επίθεση με πριγιοβιτς είναι κίνδυνος θάνατος για όλες τις ομάδες.
Υγ το ερώτημα που βασανίζει τώρα είναι ένα.
Κανείς κίνηση για Βιερίνια ή κρατάς τα φράγκα για χαφ?
Υγ2 και με δεδομένο ότι ακόμα ο τσιμιροτ δεν έχει πωληθεί,τι χαφ κοιτάς να φέρεις? γιατί αυτή τη στιγμή έχεις μόνο ένα καθαρό 6αρι και 3 8αρια