Βόλλεϋ 2017/18

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Μάτζου 4

Re: Βόλλεϋ 2017/18

Δημοσίευση από Γιώργος Μάτζου 4 »

Καλωσήρθε το αλάνι από την Ολλανδία Εύγε και στον Τακουρίδη για την ανανέωση Κι εγώ θα συμφωνήσω σε αντιθεση με το βιογραφικό με άρεσε στο βίντεο Δε είμαι βέβαια αρμόδιος για το Βόλλευ για να κρίνω αν ειναι καλός ή όχι Θα δείξει ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μακαρας

Δημοσίευση από Μακαρας »

Παιδιά χωρίς να έχω πάρα πολλές γνώσεις στο βολλευ ο καινούριος ακραίος μας από ότι διάβασα έχει καρφί 3,6 και μπλοκ 3,48 και τα σύγκρινα με του "βιαστή" 3,65 και 3,52 που σημαίνει ότι έχει πολύ καλό άλμα για ακραίος. Από τα βιντεάκια είδα κάποια τεχνικά χτυπήματα και σε καρφί και σε πλασέ που μου άρεσαν, και επιπλέον με 3,48 θα βοηθήσει και στο μπλόκ αρκετά. Aver σαν νούμερο το 3,60 και 3,48 τι σου λέει, και από τα βιντεάκια μπου φάνηκε καλός στο σερβίς και στην επίθεση. Εάν θες πες μου την γνώμη σου. Και ένα τελευταίο Aver και η εθνική μας φέτος έπαιξε χωρίς διαγώνιο στο τελευταίο τουρνουά και δεν κάλεσε τον Σάκογλου παρά το καλό φετινό του πρωτάθλημα άρα το ότι δεν είναι διεθνής δεν νομίζω ότι πρέπει να φοβίζει. Και ο Αμερικάνος ακραίος που είχαμε πάρει μαζί με τον Λι δεν ήταν διεθνής αλλά ήταν πολυτιμότατο εργαλείο.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Θα προσπαθήσω να παραμείνω θετικός. Δεν ξέρω, ούτε έχω πειστεί οτι ο νέος ξένος παίκτης είναι καλύτερος του Σωτηρίου, ενώ οι ξένοι θα πρέπει να κάνουν τη διαφορά. Περιμένουμε την απόφαση για τον 5ο ξένο, ενώ ελπίζω σε ΠΛΗΡΗ, ΠΛΗΡΗ ΟΜΩΣ(ΟΧΙ, ΝΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, μπορεί, κάτσε να δούμε....) επάνοδο του Γκόμεζ.

Φίλε Aver, σχετικά με τους κοινοτικούς, πόσοι θα πρέπει να είναι οι κοινοτικοί και πόσοι οι ξένοι? Ο νέος ακραίος είναι Ολλανδός και ο πασαδόρος Βέλγος, άρα έχουμε δύο κοινοτικούς.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Και επίσης τον λένε Ramon Martinez Gion, το όνομα αυτό δεν είναι Ολλανδικό! Μπορεί να παίζει εκεί κάτι και για αυτό να μην είναι Εθνική.
koulis4

Δημοσίευση από koulis4 »

aver4a έγραψε:Καταρχήν δεν είναι μεταγραφή για ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ
Επαιζε σε ομάδα που έπεσε α2.
Δεν παίζει στην εθνική Ολλανδίας που πάνω κάτω είναι στο ίδιο επίπεδο μ την Εθνική Ελλάδος.
Που έχει 4 ακραίους ο ενας είναι στον γαύρο ο άλλος Κορέα ο άλλος παίζει στην Γερμανία κ ο τέταρτος στην Ρουμανία.
Να ενημερώσω απλά οτι κ θέση να ανοίξει πρέπει να διώξουμε κάποιον για να πάρουμε διότι έχουμε μόνο ξένους και κανέναν κοινοτικό αν δεν κάνω λάθος. Δείτε ο γαύρος τι εθνικότητες παιχτών έχουν μαζέψει για ν έχουν το δικαίωμα. Εμαθα επίσης οτι απόφαση θ βγεί μεχρι 7 Ιουλίου

Μην τους τα λες φιλε γιατι θα σε πουνε και σενα αντιπαοκτση η οτι δεν ξερεις απο βολευ..
Δυστυχως δικαιωθηκαμε..Η μανα του τζαμπα δεν εκλαψε ποτε..Καποια παπαγαλακια μας εκραξαν βεβαια..Ξεραν αυτοι, ΠΑΟΚ εισαι λεγανε..Τριζουν τα κοκκαλα του Νταντε στη Βραζιλια. Ευρωπη ερχομαστε!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Τι μιρλα που βγάζεις εσύ δεν την βγάζει ο aver που μπορεί να προβληματίζετε.... Αλλά ανοησίες του στυλ τρίζουν τα κόκαλα του Ντάντε.... Ευρώπη ερχόμαστε.... Παπαγαλάκια κλπ.... Δεν είπε και ούτε θα πει....
Άβαταρ μέλους
eorptol1

aver4a έγραψε:Εννοείτε στηρίζουμε και έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη σε όλους όσοι ασχολούνται με την ομάδα αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Απλά σχολιάζουμε. Αλλωστε ήμουν ο πρώτος που έλεγα αλλαγή καλμα κ ότι πίστευα ελκετα οτι θ αλλάξει η ψυχολογία κ οτι θ το σηκώσουμε.

Κουλη ο aver είπε και αυτά ότι σε συμφέρει παίρνεις....
Όταν λοιπόν κάνεις παράθεση ανάφερε όλα όσα λέει κάποιος όχι αποσπάσματα
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Μακαρας έγραψε:Παιδιά χωρίς να έχω πάρα πολλές γνώσεις στο βολλευ ο καινούριος ακραίος μας από ότι διάβασα έχει καρφί 3,6 και μπλοκ 3,48 και τα σύγκρινα με του "βιαστή" 3,65 και 3,52 που σημαίνει ότι έχει πολύ καλό άλμα για ακραίος. Από τα βιντεάκια είδα κάποια τεχνικά χτυπήματα και σε καρφί και σε πλασέ που μου άρεσαν, και επιπλέον με 3,48 θα βοηθήσει και στο μπλόκ αρκετά. Aver σαν νούμερο το 3,60 και 3,48 τι σου λέει, και από τα βιντεάκια μπου φάνηκε καλός στο σερβίς και στην επίθεση. Εάν θες πες μου την γνώμη σου. Και ένα τελευταίο Aver και η εθνική μας φέτος έπαιξε χωρίς διαγώνιο στο τελευταίο τουρνουά και δεν κάλεσε τον Σάκογλου παρά το καλό φετινό του πρωτάθλημα άρα το ότι δεν είναι διεθνής δεν νομίζω ότι πρέπει να φοβίζει. Και ο Αμερικάνος ακραίος που είχαμε πάρει μαζί με τον Λι δεν ήταν διεθνής αλλά ήταν πολυτιμότατο εργαλείο.

Διεθνής-διεθνότατος ήταν ο Jablonsky αδερφέ και με περάσματα από πολύ καλές ομάδες. Μη λέμε ότι θέλουμε. Φιλικά.
koulis4

Δημοσίευση από koulis4 »

eorptol1 έγραψε:Τι μιρλα που βγάζεις εσύ δεν την βγάζει ο aver που μπορεί να προβληματίζετε.... Αλλά ανοησίες του στυλ τρίζουν τα κόκαλα του Ντάντε.... Ευρώπη ερχόμαστε.... Παπαγαλάκια κλπ.... Δεν είπε και ούτε θα πει....

Εσυ ρε φιλε μας ελεγες οτι μιλουσαμε με υποθεσεις, κατι για @@ κ κατι τετοια ελεγες.. Δεν ειδες πριν που εγραψε ο αver οτι ειναι τραγικος ο παικτης? Για κανε μια υποθεση εσυ τωρα γιατι οπως αποδειχτηκε εμεις μιλουσαμε με υποθεσεις.. Εγω βγηκα κ ειπα οτι πανε να φερουνε ακραιο τζαμπε ολε. Και καποια παπαγαλακια με εκραξαν..
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Αντικειμενικα, "κατι παει να γινει" το λες ολο αυτο τον σχεδιασμο αλλα με τιποτε σχεδιασμο πρωταθλητη. Αντικειμενικα παλι, οι γκει εχουν ξεφυγει φετος οπως εχουν τα πραγματα σε ποιοτητα. Ο Μαρτινεζ δεν ειναι ο παικτης που θα σε ανεβασει επιπεδο, ειναι ξεκαθαρο αυτο, ειναι απλα ενας ακομα παικτης σειρας. Χρονος υπαρχει ακομα αρκετος για να αναλυθει το ροστερ, θα γραψω την αποψη μου καποια στιγμη.

Κανα γυμναστη θα παρουμε ομως? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Marianov6 έγραψε:Αντικειμενικα, "κατι παει να γινει" το λες ολο αυτο τον σχεδιασμο αλλα με τιποτε σχεδιασμο πρωταθλητη. Αντικειμενικα παλι, οι γκει εχουν ξεφυγει φετος οπως εχουν τα πραγματα σε ποιοτητα. Ο Μαρτινεζ δεν ειναι ο παικτης που θα σε ανεβασει επιπεδο, ειναι ξεκαθαρο αυτο, ειναι απλα ενας ακομα παικτης σειρας. Χρονος υπαρχει ακομα αρκετος για να αναλυθει το ροστερ, θα γραψω την αποψη μου καποια στιγμη.

Γυμναστής: Ιωαννίδης Δημήτριος?
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Εγω παλι βλεπω εναν αθλητη ο οποιος εχει τρομερο αλμα και τελειωνει με ευκολια τις φασεις..δεν ξερουμε τι γινεται στην υποδοχη..εγω προσωπικα ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξος οτι θα βγει λιρα εκατο..απο την αλλη τα λογια του αβερ εχουν παντα σημασια..οποτε περιμενουμε...
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

cellophan έγραψε:
Marianov6 έγραψε:Αντικειμενικα, "κατι παει να γινει" το λες ολο αυτο τον σχεδιασμο αλλα με τιποτε σχεδιασμο πρωταθλητη. Αντικειμενικα παλι, οι γκει εχουν ξεφυγει φετος οπως εχουν τα πραγματα σε ποιοτητα. Ο Μαρτινεζ δεν ειναι ο παικτης που θα σε ανεβασει επιπεδο, ειναι ξεκαθαρο αυτο, ειναι απλα ενας ακομα παικτης σειρας. Χρονος υπαρχει ακομα αρκετος για να αναλυθει το ροστερ, θα γραψω την αποψη μου καποια στιγμη.

Γυμναστής: Ιωαννίδης Δημήτριος?

Nop, το ειχα γραψει πριν πολλες μερες οτι εφυγε και ενα στελεχος απο το σταφ. Και μεχρι στιγμης δεν εχουν αποφασισει ποιος θα τον αντικαταστησει
Άβαταρ μέλους
eorptol1

koulis4 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Τι μιρλα που βγάζεις εσύ δεν την βγάζει ο aver που μπορεί να προβληματίζετε.... Αλλά ανοησίες του στυλ τρίζουν τα κόκαλα του Ντάντε.... Ευρώπη ερχόμαστε.... Παπαγαλάκια κλπ.... Δεν είπε και ούτε θα πει....

Εσυ ρε φιλε μας ελεγες οτι μιλουσαμε με υποθεσεις, κατι για @@ κ κατι τετοια ελεγες.. Δεν ειδες πριν που εγραψε ο αver οτι ειναι τραγικος ο παικτης? Για κανε μια υποθεση εσυ τωρα γιατι οπως αποδειχτηκε εμεις μιλουσαμε με υποθεσεις.. Εγω βγηκα κ ειπα οτι πανε να φερουνε ακραιο τζαμπε ολε. Και καποια παπαγαλακια με εκραξαν..

Είπα εγώ για @@; είσαι σίγουρος; απλά λέω η κριτική του aver είναι πολύ ισορροπημένη χωρίς αφορισμούς και με σεβασμό για αυτούς που μας φέρανε 3 τίτλους συνεχόμενους.... Σε αντίθεση με σένα

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

Χαλαρώστε συζήτηση γίνετε κ γω λέω την άποψη μου που στο τέλος μπορεί να διαψευστώ αλλά εδώ είμαι να ζητήσω συγγνώμη.
Μπορούμε να έχουμε λέει 4 μη Ελληνες
Εχουμε σύνολο 4 όσους μπορούμε να έχουμε δλδ 2 κοινοτικούς τον ολλανδό κ τον Βέλγο κ 2 ξένους τον σαφρα κ, τον Γκόμεζ (πριν έγραψα σε παραπάνω ποστ ότι δεν έχουμε κοινοτικό μλκ μου) απλά δεν, διαχωρίζονται ξένοι με κοινοτικοί.
Αμα ανοίξει θέση για πέμπτο δεν μπορούμε από όσο ξέρω επειδή έχουμε 2 κ 2 κ όχι 4 κοινοτικοί η 4 ξένοι κάτι τέτοιο συμβαίνει. Κοιτάξτε θ το ψάξω καλύτερα αλλά νομίζω δεν έχουμε δικαίωμα για 5 εμείς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”