Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από desperando »

Τώρα που σκατογαβρου παίρνει Ταχτσίδη πάνε πάρε εσύ την παίκτες τον οφοα
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ελα ντε
και αμα ηταν τοσο κορυφαιος στην αζαξιο ,στην μαλαγα και στην γραναδα θα εκανε καριερα; δεν θα τον επαιρνε καποια ομαδα επιπεδου;
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Έχω την εντύπωση ότι αυτό το πράγμα που ακούγεται συνέχεια πρώτος στόχος Οτσόα κοντά ο Οτσόα κτλ κτλ θα μπορούσε εύκολα να τελειώσει εάν κάποιος δήθεν δημοσιογράφος επικοινωνούσε μαζί του η με τον εκπρόσωπο του κάποια στιγμή να του πάρει μια συνέντευξη....Με άλλους παίκτες γίνεται....Γιατί όχι και σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορώ να καταλάβω....
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Παλαιολόγος έγραψε:ελα ντε
και αμα ηταν τοσο κορυφαιος στην αζαξιο ,στην μαλαγα και στην γραναδα θα εκανε καριερα; δεν θα τον επαιρνε καποια ομαδα επιπεδου;
In the winter of 2010, there was much speculation by various sources in England as to where Ochoa would move to for the 2011–12 season. English newspaper Metro reported that Manchester United were keen on signing Ochoa

In October 2007, Ochoa was named in France Football's list of candidates for the Ballon d'Or, being one of only three players named to not play in Europe.[9][10]

On 1 July, Ajaccio's club president Alain Orsoni announced that Ochoa would stay for the 2012–13 season amidst rumored interest from clubs such as Fenerbahçe and Sevilla, but neither the clubs nor Ochoa's manager could come to a solid agreement

2014-15
By early November, media speculation linked Ochoa with a possible January move to Liverpool in a £4million deal
.

Ochoa was ranked seventh in the IFFHS's list of the world's best goalkeepers for 2014

Τυχαίο δεν τον λες παντως
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

simba έγραψε:Παντως κριμα που απομακρυνθηκε η επιλογη Αντρε..
Ελπιζω σε εφαμιλλη κινηση, και μακαρι με λιγο καλυτερα χαρακτηριστικα, ειτε στο δημιουργικο τομεα ειτε στον αμυντικο. Δεδομενα παντως, σε πνευμονια και αθλητικοτητα πρεπει ναναι τοπ.
Μαυρο Χιονι έγραψε:Με έκαψες με τα βιντεακια σιμπα, χαχαχα
:mrgreen:
Τι αποκομισες?
Κανονικός τερματάς αν και δεν είδα τα ολόκληρα παιχνίδια. Έχει μέλλον, τώρα με μας με κάποια άλλη ομάδα δε ξέρω. Δεν είμαι ειδικός, αμπαλος είμαι, αλλά σαν ΠΑΟΚτσης τον θέλω με χίλια!
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Μιχελ ακου να μαθαίνεις πως τα έκανα εγώ στο φίφα. Πήρα πακέτο απο Λεγκια Οφοε-Παζνταν. Πούλησα και τον Ευθύμη στη Γουεστ Μπρομ με 2,5€
Αντε
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Γιατί θεωρούμε ότι επειδή ο Αντρέ υπέγραψε νέο συμβόλαιο, αυτόματα βγαίνει από τη λίστα του ΠΑΟΚ?
Ούτως ή άλλως, με μεταγραφή θα τον παίρναμε (αν τον παίρναμε). Δεν ήταν ελεύθερος!
Απλά και η ομάδα του και αυτός υπέγραψαν ώστε αν δεν προχωρήσει ο ΠΑΟΚ να είναι και οι δύο καλλυμένοι.

Δεν νομίζω ότι από μόνο της αυτή η εξέλιξη λέει τίποτα.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Δώστε κανα παπά ,έτσι για να ανεβεί λίγο η :opaokara: θερμοκρασία
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Sick Bastard έγραψε:Γελάει ο κόσμος με τον Οchoa και θα γελάει ακόμα πιο πολύ αν τα ποσά άνω του ενός εκατομυρίου
για μισθό, αληθεύουν.

Φέρτε τον Αργεντίνο, χίλιες φορές καλύτερος.
Και εγω δεν τρελενομαι για Οτσοα.
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Μάτζου 4

Δημοσίευση από Γιώργος Μάτζου 4 »

pagotatzis έγραψε:Δώστε κανα παπά ,έτσι για να ανεβεί λίγο η :opaokara: θερμοκρασία
Κι άλλο :D
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

απο τον αθλητοσκύλο.ενας συνφορουμιτης χτες νομίζω ειχε αναφέρει κάτι σχετικό

Δεν αισθάνονται και πολύ …άνετα δύο ξένοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Ζάιρο και τον Αμρ Ουάρντα, αφού στον ΠΑΟΚ είναι ήδη "πιασμένες" οι πέντε θέσεις ξένων που έχουν δικαίωμα να έχουν οι ομάδες της Super League και οι Λέο Μάτος, Εβγέν Σάκχοφ και Πέδρο Ενρίκε που είναι οι άλλοι τρεις, απλά δεν ...κουνιούνται!

Συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έχει βέβαια και ο Φακούντο Περέιρα που επίσης λογίζεται ως ξένος, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση ο Αργεντινός επιθετικός να επιστρέψει στην Τούμπα και έτσι μοιραία ο …κλήρος πέφτει στους Ζάιρο και Ουάρντα, αφού είναι σχεδόν σίγουρο πως μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής που δεν θα μπορεί να αγωνίζεται ως κοινοτικός.

Ο Ουάρντα, που έχει δώσει αρκετά …δικαιώματα από την ημέρα που ήρθε στην Τούμπα, πήρε άδεια μέχρι και σήμερα, ενώ ο Ζάιρο συμμετέχει στις προπονήσεις από την πρώτη ημέρα τους, με τον Βραζιλιάνο να δοκιμάζεται από τον Στανόγεβιτς ως δεύτερος επιθετικός πίσω από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έως ότου έρθει ο Ρόμπερτ Μακ ή κάποιος άλλος "πρωτοκλασάτος" περιφερειακός φορ.
Πάντως, αν όντως πρόκειται για τον Αιγύπτιο μέσο, θα πρόκειται σίγουρα για μεγάλη έκπληξη, μιας και πέρυσι τον Γενάρη αποκτήθηκε με αρκετές προσδοκίες, ενώ είχε πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Βλάνταν Ίβιτς, σε αντίθεση με τον Βραζιλιάνο επιθετικό, που δεν υπολογιζόταν και έπαιζε δανεικός στα Γιάννινα.
Για ποιον θα "χτυπήσει", λοιπόν, η ...καμπάνα; Η απάντηση σύντομα…
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Καλά αυτοί πιο πιθανό είναι να το είδαν από εδώ μέσα.. δεν είναι πρώτη φορε άλλωστε ...
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Τι ψαχνετε ανα τον κοσμο? Μια χαρα ειναι και ο Huanderson...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ρε παιδια για να καταλαβω κι εγω ο αμπαλος...

Τωρα δηλαδη ο Μακ, απο τα αζητητα της Γερμανιας, με μιση καλη σαιζον στον ΠΑΟΚ να ειναι οτι καλυτερο εχει να επιδειξει στην καριερα του, γιατι θεωρειται πια "πρωτοκλασσατος" περιφερειακος φορ??!!!! Επειδη κατι Ρωσσους τους γυαλισαν τα νουμερα που εκανε μια φορα στη σουπερλιγκα και πλερωσαν κατι μπακιρια (τα οποια τελικα τα κλαινε και θελουν να τον ξεφορτωθουν).
Ενταξει, δεν λεω οτι ειναι και παλτο, αλλα ..πρωτοκλασσατος; Και θα δωσουμε και κανα 2μυρια+ οπως ακουγεται για δανεισμο ενος ετους;;;!!! Ο Μπερμπατοφ πιο φθηνα μας βγηκε (ασχετως αποτελεσματικοτητας).
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Νομιζω το ποιον θα φαει ο γλυκος οταν επιστρέψει δεν ειναι τοςο μεγάλο θεμα ..είτε Αργεντινός είτε Μεξικανός είτε απο την Αυστρία

Θελω να δω πως θα συνεχίσουν οι αποδεσμεύσεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”