Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Εγω υποθετω-ευχομαι να ειναι ο Τζαλμα
αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι, δε με χαλαει και ο Πελκας
αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι, δε με χαλαει και ο Πελκας

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok87 την Πέμ 29 Ιουν 2017, 16:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πλησιάζει στην Τούμπα ο Μακ!!
λογικα εχει πιασει περιφερειακο και κοντευει στη στροφη
λογικα εχει πιασει περιφερειακο και κοντευει στη στροφη
Η γοδου Κρουζ μόλις ανακοίνωσε τερματα απο την μποκα τζουνιορς άρα κατι παίζει παιδια με ρει ,αν δεν έπαιζε κατι θα έπαιρναν παίκτη?
https://mobile.twitter.com/AtaqueFutbol ... 0852139009
https://mobile.twitter.com/AtaqueFutbol ... 0852139009
- BlackBlockAttack
Την απεριψε την ρασιγκ γιατι ήθελε να παει ευρωπηBlackBlockAttack έγραψε:Κατι παιζει σιγουρα αλλα ειναι για εμας η για αλλη ομαδα(Racing)?
- BlackBlockAttack
Μπορει να επανερθει με καλυτερη προταση...Μπορει το δικο μας ενδιαφερον να μην ειναι τοσο μεγαλο οσο το παρουσιαζουν οι Αργεντινοι...
- sakis_the_fraud
Παμε παλι, δεν εχουμε θεσεις για ξενους.Magpies4 έγραψε:Λογικά ο Αλαφούζος πρέπει να έχει βάλει κάποια ρήτρα στο συμβόλαιο του Μολέντο για να μην πάει σε άλλη Ελληνική ομάδα.
Πάντως αυτό που έγινε στο τελευταίο ματς των πλέι οφφ είναι ύποπτο.
Αν το βρουμε θα το πεις;aver4a έγραψε:Θα αποχωρήσει παίχτης απο την ομάδα που δεν έχει ακουστεί. Δεν ξέρω αν θα ακολουθήσει την ομάδα στην Ολλανδία. Και για να μην το παίζω έξυπνος γιατί δεν έχω δείξει κάτι τέτοιο δεν γνωρίζω αν πουληθεί η αν δοθεί δανεικός αναμένουμε. Ονομα ξέρω αλλά ας το αφήσουμε λίγο να δούμε αν ισχύει. Οταν συμβεί θ αναφέρω λόγο

Εικάζω πως μιλαμε για μεσοεπιθετικο, στα εξτρεμ μονο ο λημνιος ισως να περισσευει και στα 10αρια παιζει μαχη πισω απο τον μπισε με πελκα και ουαρντα, το οτι ο πελκας ειναι απο την ακαδημια και ο ουαρντα δεν ειναι κοινοτικος, ισως παιξει τον ρολο του...
Sent from my E6653 using Tapatalk
Ουσιαστικά φίλε δεν είπες τίποτα, απλά έκανες τον έξυπνο. Λογικό να φύγουν παίκτες, λογικότατο να φύγει παίκτης που δεν έχει ακουστεί. Δεν αναφέρεις όνομα, δεν αναφέρεις αν θα φύγει ελεύθερος, με μεταγραφή ή δανεικός. Δεν αναφέρεις το λόγο. Δεν αναφέρεις καν αν ισχύει ή όχι.aver4a έγραψε:Θα αποχωρήσει παίχτης απο την ομάδα που δεν έχει ακουστεί. Δεν ξέρω αν θα ακολουθήσει την ομάδα στην Ολλανδία. Και για να μην το παίζω έξυπνος γιατί δεν έχω δείξει κάτι τέτοιο δεν γνωρίζω αν πουληθεί η αν δοθεί δανεικός αναμένουμε. Ονομα ξέρω αλλά ας το αφήσουμε λίγο να δούμε αν ισχύει. Οταν συμβεί θ αναφέρω λόγο
Πραγματικά δε βλέπω την χρησιμότητα σε τέτοια ποστ.
Και μπορεί όντως να ξέρεις πράγματα και κατάστασεις αλλά αν δεν έχεις σκοπό να δώσεις πληροφορίες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το γράφεις.
ο φιλος ειπε οτι οταν γινει θα μας πει το λογο
αρα απ' οτι καταλαβαινω υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος, τυπου κατι παιχτηκε και ισως δεν ειναι θεμα σχεδιασμου
αρα απ' οτι καταλαβαινω υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος, τυπου κατι παιχτηκε και ισως δεν ειναι θεμα σχεδιασμου
sdnaΜε νέες δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Ζενίτ, αποκάλυψε πως έχει επικοινωνήσει με τον Ιβάν Σαββίδη, για το θέμα του Ρόμπερτ Μακ, αλλά και για τον Γιούρι Λοντίγκιν.
σε δηλώσεις που παραχώρησε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Πέμ 29 Ιουν 2017, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για το αν μίλησε και με τον κ. Μίχελ και πότε θα παρθεί η οριστική απόφαση: «Μίλησε και με τον κ. Μίχελ, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω το αντικείμενο της συζήτησης. Εχουμε επαφή και με τον Μακ και με τον ατζέντη του, που περιμένει. Υπάρχει μία ακόμη πρόταση για τον Μακ. Η απόφαση δε θα πάρει την απόφαση σήμερα, αλλά από βδομάδα».
Τέλος για το αν έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων και το όνομα του Λοντίγκιν: «Θα μπορούσε να είναι κι αυτός μια μεταγραφή, όμως δεν μπορούμε να τον αφήσουμε. Ίσως στα τέλη του επόμενου μήνα θα μπορούσε να γίνει κάτι, οπότε η κουβέντα αυτή τη στιγμή αφορά μόνο στον Μακ».