Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Λοιπόν ίσως και κατά λάθος να είναι είδηση αυτό αλλά ο "διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες" ξανά κοίταξα το βίντεο αφιέρωμα προς τον Ροντρίγκο και κατάλαβα ότι....Το βίντεο το έφτιαξε το ανεπισημο σάιτ της Γοδόυ και μπαίνοντας στο συγκεκριμένο σάιτ εάν κατάλαβα καλά από την μετάφραση της google λέει σε συνέντευξη νομίζω εάν θα τον αφήσει ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί για τελευταία φορά στο copa libertadores....

http://deunrinconbodeguero.com.ar/prime ... sta-forma/
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Πολυ σιγουρος παρουσιαζεται ο Αγεντινος παντως. Τωρα ή πουλαει τρελο παπα ο τυπος, θελοντας να φυγει (;) ή να μεινει με περισσοτερα στην ομαδα του (;), ή πραγματικα ειναι τελειωμενη η υποθεση (;).

Σαν ρεπορταζ αρδ μοιαζει. :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Πέμ 29 Ιουν 2017, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

obanebane έγραψε:Αν ερθει ο Μακ, τα χρηματα που θελουν να δωσουν για τον Βιερινια θα προτιμουσα να τα εδιναν για εναν κεντρωο παιχταρα,να ειναι ο καλυτερος παιχτης του ροστερ.
ΠΕΣ ΤΑ!

Μειξη Τσιμιροτ με Σαχοβ θελω, τρεχαλατζης με καλο κρατημα μπαλας, ψηλος, με καλη τεχνικη και να σκοραρει.
(Τωρα που το ξαναδιαβαζω, σαν να περιεγραψα τον Κρος και τον Πογκμπα ειναι!)

Εκει ειναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τρυπα του ροστερ.
GiorgosAtha έγραψε:Josh... μια αισιόδοξη σκέψη... μήπως έχουμε συμφωνήσει με -ή περιμένουμε- Moledo και το πάμε στα βουβά μη μας το χαλάσει η ζέλα -αφού έχει συμβόλαιο ακόμα-? :mrgreen:
Θα υπήρχε μιση πιθανότητα να ισχυει κάτι τέτοιο, ΑΝ ο μολεδο ηταν ευρωπαιος...

Sent from my E6653 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Λογικά ο Αλαφούζος πρέπει να έχει βάλει κάποια ρήτρα στο συμβόλαιο του Μολέντο για να μην πάει σε άλλη Ελληνική ομάδα.

Πάντως αυτό που έγινε στο τελευταίο ματς των πλέι οφφ είναι ύποπτο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειναι παραλογο αυτο που λεει ο μπανε για το χαφ, η αληθεια ομως ειναι πως Βιερινια για το 8 δεν βρισκεις και αν το βρεις, αφου το πεισεις να ερθει Ελλαδα,πρεπει να το πληρωσεις πολυ ακριβοτερα απο τον Πορτογαλο.Ελπιζω παντως μην καταληξουμε απο απελπισια στον Σλοβακο.Δεν εχει καμια σχεση με Οτσοα και Ρει,ειτε ως εμπειρια και επιπεδο, ειτε σαν προοπτικη.
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

Θα αποχωρήσει παίχτης απο την ομάδα που δεν έχει ακουστεί. Δεν ξέρω αν θα ακολουθήσει την ομάδα στην Ολλανδία. Και για να μην το παίζω έξυπνος γιατί δεν έχω δείξει κάτι τέτοιο δεν γνωρίζω αν πουληθεί η αν δοθεί δανεικός αναμένουμε. Ονομα ξέρω αλλά ας το αφήσουμε λίγο να δούμε αν ισχύει. Οταν συμβεί θ αναφέρω λόγο
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Mε τον Γλυκο τι σχεση εχει? Γιατι ενας Γλυκος ειναι αρκετος για να παρεις πρωταθλημα.

Μη μπερδευομαστε παιδια, ο τερματοφυλακας ειναι προτερεοτητα γιατι μειναμε χωρις βασικο στη θεση. Απο πλευρας ποιοτητας ο τερματοφυλακας δεν ηταν απο τις θεσεις κλειδια που ηθελες να ανεβεις επιπεδο ποιοτικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Αβερ εστω θεση που αγωνιζεται; 8-)
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

aver4a έγραψε:Θα αποχωρήσει παίχτης απο την ομάδα που δεν έχει ακουστεί. Δεν ξέρω αν θα ακολουθήσει την ομάδα στην Ολλανδία. Και για να μην το παίζω έξυπνος γιατί δεν έχω δείξει κάτι τέτοιο δεν γνωρίζω αν πουληθεί η αν δοθεί δανεικός αναμένουμε. Ονομα ξέρω αλλά ας το αφήσουμε λίγο να δούμε αν ισχύει. Οταν συμβεί θ αναφέρω λόγο
πρωτοκλασατος απο τα συμφραζομενα ;;;
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Προφανως ο Σαββιδης εκλεισε Μακ απο Ρωσσια κερδιζοντας την εφορια.
Να περιμενουμε και αλλες τετοιες κινησεις
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Λογικά περιμένουμε τις ανακοινώσεις για Μακ. Μάλλον αύριο.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Bison εισαι γατος. Πληρωνοντας ποσό στη ζενιτ για το δανεισμο μπορει να γλιτωσει συμβόλαιο κ αρα εφορια
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

εγω παλι θελω να ξεπαραδιαζονται οι πλουσιοι που κανουν το κεφι τους με το ποδοσφαιρο
βεβαιως ο σαββιδης εχει πληρωσει μπολικη εφορια και ειναι ενας λογος που τον συμπαθω,δεν κρυβεται.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ε, τότε να φέρουμε και τον Λουκά δανεικό.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η αποστολή θα βγάλει σίγουρα ειδήσεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”