Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από barlow4 »

RoMaN έγραψε:
barlow4 έγραψε:παιζει να ειναι και ετσι τεοντ..
αλλα αυτη η πλευρα με ματος κ βιειρινια ειναι μεγαλος πειρασμος..

Κάτι σαν το Boussaidi - Κουτσιανικούλης.
πωπω στο μυαλο μου εισαι
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Aν κλεισει ο Μακ ειναι ενα δωρο εξ'ουρανου που δεν πιστευω να το περιμεναμε. Κλεινουμε 2 θεσεις ουσιαστικα και ριχνουμε τρομερη πιεση στην μερια βιερινια που κακα τα ψεμματα αν δεν βρεθει αλλη ομαδα να τον παρει φετος το καλοκαιρι απο γερμανια θα ειναι μεχρι τον ιανουαριο παιχτης του ΠΑΟΚ (πιθανολογω τελη αυγουστου σαν κερασακι στην τουρτα).

Ολο το βαρος για μενα -μετα απο το τερμα που ειτε οτσοα ειτε ρευ ειναι πολυ καλες επιλογες ο καθενας για αλλο λογο- ειναι ο στοπερ!! Εκει θελω φετος να ξεχασουμε τον κοντρερας...Εκει ειναι που θα παιξει και πολυ το επιπεδο του ΠΑΟΚ και για την ευρωπη. Μετα ενα δυναμιτη 8αρι και σιγουρα ενα ακομα 6αρι ειδικα αμα φυγει ο τσιμι.

Δεν ξερω γιατι διαβαζω μιρλες και πολλες φορες και απαξιωτικα σχολια -ισως φταιει ο νεοπλουτισμος μας ίσως και ο νεοελληνισμος μας- αλλα φετος ειμαι τοσο καυλωμενος επειδη κοιταω ενα απο τα καλυτερα ροστερ της ιστοριας μας.

Διαρκειας ακομα και αν δεν δω ουτε εναν αγωνα απο κοντα!!!!!!!!!!!
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Φέτος το πρωτάθλημα θα κριθεί στα playoff, οπότε αυτό αλλάζει τον σχεδιασμό.
Π.χ μπορείς να περιμένεις έναν Βιερινια ή ακόμα και να τον φέρεις Δεκέμβριο με τα μισά. Μέχρι Μάρτιο θα είναι έτοιμος.
Ή το άλλο : ακόμα κι αν κάνεις κάποιες γκέλες στην αρχή λόγω τιμωρίας, μικρό το κακό.

Γενικά φέτος δεν θα κριθεί τόσο στους χαμένους βαθμούς με τους μικρούς, αλλά στο βάθος του ροστερ, στο rotation και στην προσωπικοτητα στα ντέρμπι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Η αληθεια ειναι πως με την αποκτηση Μακ,αν επρεπε να γινει αλλη κινηση μπροστα αυτη θα επρεπε να ειναι ενα μπακ απ του Πριγιοβιτς,αντι του Κουλουρη και του Κλαους και οχι ο Βιερινια ,αλλα οι λογοι για την αποκτηση του πορτογαλου ειναι πολλοι αλλοι εκτος του πρακτικου.Θα ηθελα βεβαια να τον δω να κανει αυτο που εχουμε δει τοσες φορες να γινεται σε εμας, η και προσφατα στον βαζελο.Θελω να πιεσει καταστασεις,να πει στους Γερμανους,πως εγω, ειτε τωρα, ειτε τον επομενο χρονο, θα επιστρεψω στον ΠΑΟΚ,δεν παω αλλου,οποτε βρειτε τα.Ετσι και αλλιως βεβαια η υποθεση αυτη θα αργησει.Αυτο που επειγει πρωτα μετα την ελευση του Σλοβακου,ειναι κατα σειρα,τερμα,αμυντικο χαφ και στοπερ,τα οποια μαλιστα δεν πρεπει να αργησουν πολυ.
Εάν ο Κουλούρης δεν ικανοποιήσει φέτος ως αλλαγή του Prijo δεν έχει κανένα μέλλον στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

obanebane έγραψε:Αν ερθει ο Μακ, τα χρηματα που θελουν να δωσουν για τον Βιερινια θα προτιμουσα να τα εδιναν για εναν κεντρωο παιχταρα,να ειναι ο καλυτερος παιχτης του ροστερ.
Ο Μίχελ είπε έναν παίκτη σε κάθε γραμμή! Με Rey και Mak οι μόνες γραμμές που θέλουν παίκτες είναι η άμυνα (στόπερ) και το κέντρο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

PaokPatraG4 έγραψε:Εμένα τώρα γιατί μου έχουν κάτσει εικόνες από το μέλλον δεν ξέρω....Σαν να βλέπω το δίδυμο Πριγιοβιτς-Μακ να φορτώνουν παστέλια τα αντίπαλα δίχτυα.....Μία 40αρου αυτοί οι 2 την έχουν άνετα πιστεύω εάν όλα πάνε καλά χωρίς τραυματισμούς και τα συναφή....
Αν βάλουν 40 αυτοί ο ΠΑΟΚ θα τελειώσει τη σεζόν με 120 γκολ.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

ΑποστόληςΑ έγραψε: ...Ο Μίχελ είπε έναν παίκτη σε κάθε γραμμή! Με Rey και Mak οι μόνες γραμμές που θέλουν παίκτες είναι η άμυνα (στόπερ) και το κέντρο.
Συμφωνώ... 4 μεταγραφές πρώτης γραμμής. Ο Vieri είναι το κερασάκι στην τούρτα... και από εκεί και πέρα ανάλογα τις αποχωρίσεις. 8-)
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο οτσοα να απαντήσει πριν τελειώσουν οι αγώνες δεν υπάρχει περίπτωση...παίζει σμρ και μετα τελικό η μικρό τελικό αν εχει...άρα απο βδομάδα χαλαρά ,θα περιμένει να δει αν ερθει κατι καλυτερο...και βλέπουμε... λογικό το βρίσκω...οπότε αν ειμαστε διατεθειμένοι να τον περιμένουμε θα χρειαστεί μια βδομάδα τουλάχιστον...
Εγώ πραγματικά δεν καταλαβαίνω προς τι η τόση βιασύνη και πίεση.. δηλαδή για να περάσουμε τους ψαράδες στον πρώτο προκριματικό θελουμε οτσοα?? Δεν μπορούμε με τον μικρό?? Ακούγονται κατι κουλά οτι θα πάρουμε τέρμα για να παίξει στο πρώτο ματς και τέτοια...
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Κι εγώ νομίζω ότι με Μακ κλείνουμε μπροστά και μας περισσεύουν κιόλας. Είτε σε 442 είτε σε 343 είτε στα συστήματα που παίζαμε φέτος κολλάει καλά κι έχει και το πρέσιγκ και το φόβο του αντιπάλου να ανέβει στο γήπεδο. Αν ο Ενρίκε είχε λίγη παραπάνω ικανότητα να παίζει στη γραμμή του οφσάιντ θα προτιμούσα αυτόν φορ και τον Μακ εξτρέμ για πιο σφιχτή μεσαία γραμμή αριστερά. Αλλά υπάρχει και η δυνατότητα εναλλαγής που θα μπερδεύει τους αμυντικούς.
Ακόμα ψάχνω να βρω τρόπο να παίζουν και οι 3 εκ των Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ουάρντα. Και οκ, ο Πέλκας αν δε γκρινιάζει για το χρόνο συμμετοχής θα βρει ρόλο σαν μπακ απ του Μακ και μερικές φορές στο 10. Τους άλλους 2, που έχουν παρόμοια θετικά κι αρνητικά, δεν ξέρω πώς θα τους βάλει στο σχήμα ο κόουτς. Σε 442 αγγλικό ξεκάθαρα δεν θα μπορούν να παίζουν, σε 343 δύσκολα, σε ρόμβο ναι αλλά πρέπει να κατεβαίνουν να πρεσάρουν. Γενικά νομίζω ότι ο ένας περισσεύει και δεν θα θελα να τους δω στον ασβέστη για να χωρέσουν και να καεί ο Λημνιός, αλλιώς ας μην τον παίρναμε.
Για τον Μαλεζά πιστεύω ότι πρέπει να πάει Ρωσία να πάρει το επιπλέον έτος συμβολαίου και σε δυο χρόνια να γυρίσει στην ομάδα από άλλο πόστο. Δεν νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει κάτι αγωνιστικά. Τα υγιή αποδυτήρια είναι αυτά που έχουν ηγέτη και "μπαμπά" τον εκάστοτε προπονητή, ένας παίχτης δε μπορεί να έχει τέτοιο ρόλο όσο καλές προθέσεις και να έχει. Η εμπειρία του φάνηκε λίγη στο φινάλε με την αεκ που με χαζές κάρτες άφησε την ομάδα με τον Πούγγουρα στο κρίσιμο ματς.
Τέλος, δε μπορώ να καταλάβω γιατί κυνηγάμε τον Οτσόα σε χρονιά με προκριματικά και Μουντιάλ κι ενώ αυτός ακόμα δεν έχει κάνει διακοπές. Πρόγραμμα Μεξικό: 1/9/17 ΜΕΞΙΚΟ-ΠΑΝΑΜΑΣ, 5/9/17 ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ-ΜΕΞΙΚΟ, 6/10/17 ΜΕΞΙΚΟ-ΤΡΙΝΙΝΤΑΔ, 10/10/17 ΟΝΔΟΥΡΑ-ΜΕΞΙΚΟ. Τον διαχωρίζω από τους υπόλοιπους διεθνείς, πχ Μακ Πρίγιο γιατί οι Λατίνοι έχουν άλλη σχέση με την εθνική τους κι ο Οτσόα είναι ήρωας στο Μεξικό και τη φοβάμαι γενικά τη φάση. Ίσως με έχει επηρεάσει πολύ το τζόκιγκ του Νομπόα που κι αυτός είναι κάτι αντίστοιχο στο Εκουαδόρ.
Αυτός λογικά θα βρει ομάδα μέσα Αυγούστου και το Μάη μόνο στα πλει οφ δεν θα είναι το μυαλό του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnys999 την Πέμ 29 Ιουν 2017, 11:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κανονικα δεν πρεπει να περιμενουμε τον Οτσοα,ειναι προφανες οτι περιμενει κατι διαφορετικο και το ποσο θα περιμενει το ξερει μονο αυτος.Εγω εχω την εντυπωση πως τελικα θα ερθει καποιος τριτος,ουτε ο μεξικανος,ουτε ο αργεντινος.

Y.Γ Εχω γραψει και αλλη φορα πως φετος τα χρηματα στο γιουροπα ειναι πολυ αυξημενα και ΔΕΝ υπαρχει η πολυτελεια για ρισκο και αυτα τα θα παιξουμε με ψαραδες οποτε γιατι να μην ρισκαρουμε να παιξουμε με Πουγγουρα,Σιαμπανη και Κατσε μεσοαμυντικα δεν θα επρεπε να λεγονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 29 Ιουν 2017, 11:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

joshua έγραψε:Κανονικα δεν πρεπει να περιμενουμε τον Οτσοα,ειναι προφανες οτι περιμενει κατι διαφορετικο και το ποσο θα περιμενει το ξερει μονο αυτος.Εγω εχω την εντυπωση πως τελικα θα ερθει καποιος τριτος,ουτε ο μεξικανος,ουτε ο αργεντινος.

Και θα πέσει το ξενέρωμα και η γκρίνια του αιωνα γιατι θα ειναι μαλλον ο πασχαλακης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace1979 την Πέμ 29 Ιουν 2017, 11:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Μπισεσβαρ και ουαρντα στο 4-4-2 στα πλαγιά ...αυτό το σύστημα δεν θελει και τα δυο φτερά να έχουν εξτρεμ γραμμής... με ρομβο παίζουν στο 10 ...και στο 3-4-3 στην τριπλέτα μπροστα ,στα πλαγιά
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Και ο Rey, αν κλείσει τώρα, χρειάζεται 2 εβδομάδες διακοπές, όπως άλλωστε και ο Ochoa, που θα απαντήσει τη Δευτέρα όπως λένε. Δεν τίθεται λοιπόν θέμα άμεσης ενσωμάτωσης του τερματά. Αν οι παίκτες αυτοί ξεκινήσουν προπονήσεις στις 15 Ιουλίου άνετα μπορούν να αγωνιστούν βασικοί στον πρώτο αγώνα, στις 27.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Ο ρει δεν θέλει ξεκούραση,ειναι σε φουλ σεζόν με την γοδοι ,δηλαδή λες να φυγει η ομαδα την κυριακη προετοιμασία μλε τον σιαμπανη και τον μπρικιτς μόνο?
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Demir έγραψε:Μπισεσβαρ και ουαρντα στο 4-4-2 στα πλαγιά ...αυτό το σύστημα δεν θελει και τα δυο φτερά να έχουν εξτρεμ γραμμής... με ρομβο παίζουν στο 10 ...και στο 3-4-3 στην τριπλέτα μπροστα ,στα πλαγιά
Γιατι δεν αναφερει κανεις οτι στην παρουσιαση του Στανογιεβιτς ειπαν οτι τον Μπισεσβαρ τον βλεπουν και για SS σεντερ φορ? Υπαρχει και το 4-4-1-1 με πολλες παραλαγες τυπου 4-5-1 κτλ.

Γι αυτο και δεν παιζουν πολυ ρολο τα formations
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”