Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Μλκιες.Την τυφλα τους δε ξερουν.Ο καθε ενας το βλεπει ΠΑΝΤΑ απ τη δικη του σκοπια(ειδικοτητα).Συνολικα δε το βλεπει κανεις.Πχ η αδερφη μου πονουσε το γονατο της παει στον ορθοπεδικο και της λεει επεμβαση ,κανει καποιες επιπλεον εξετασεις και βγαινει οτι εχει καποια μορφη αρθριτιδας ,παιρνει θεραπεια και γλιτωνει το μαχαιρι.Αν ποναει το στομαχι σου ο γαστρεντ, θα σου δωσει χαπια για το στομαχι,ο χειρουργος θα σε πει για επεμβαση ,ο νευρολογος χαπια για νευρωση στομαχου κλπ.Κι ομως μπορει να φταιει μια απλη αβιταμινωση ή η σταση του σωματος.pgetsos έγραψε:Μια ενημέρωση, δε βρήκε τίποτα ο γιατρός να εμποδίζει την όσφρηση. Θα κάνω Και Νία μαγνητική, μου έδωσε και ένα σπρέι με κορτιζόνη αν και μου είπε και για τα δύο ότι δεν περιμένει να βρεθεί/λυθεί αντίστοιχα κάτι, μου είπε και για τις εναλλακτικές μεθόδους αν θελήσω να δοκιμάσω
Με προετοίμασε πάντως για μια κατάσταση τύπου "Θα ζήσεις με αυτό"... Οπότε πλέον μόνο γάλα ημέρας, αλλαντικά θα αγοράζω μια μια τις φέτες να μην χαλάσουν και μόνο χοιρινό
Ψαξτο μη τ αφηνεις.Κανε μια ερευνα για πιθανες αιτιες απο ιντερνετ διαλεξε αποτελεσματα που επαναλαμβανονται ,απο σαιτ που εχουν καποιο κυρος(πχ mayoclinic ) και δε πουλανε καποιο προιον.Κατοπιν ψαξε για ειδικους πανω σ αυτα τα πιθανα αιτια.Αυτο το "θα ζησεις μ αυτο " το χω ακουσει 2-3 φορες τουλαχιστον για μενα και τελικα δε χρειαστηκε .Αν δεις κι αποδεις με την κλασικη ιατρικη υπαρχουν και οι εναλλακτικες με εκπληκτικα μερικες φορες αποτελεσματα.
- ΑποστόληςΑ
-
john4serres
- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- kataramenos5
Το κολληταρι μου ελεγε "Η ζωη ειναι ενας κ@λος ,γμησε τον πριν σε χ@σει."Μαυρο Χιονι έγραψε:Καλημέρα, η ζωή είναι ωραία! Χαρείτε την!
Εγω δε προλαβα...
- ΑποστόληςΑ
Τι δείχνει η προτίμηση στον σκέτο καφέ για την ψυχολογία ενός ατόμου
pronews
Η συνήθεια να μην βάζει κάποιος ζάχαρη στον καφέ του μπορεί να σημαίνει απλά ότι προσέχει την γραμμή του, μπορεί όμως και να υποδεικνύει κάτι πολύ ανησυχητικό για την προσωπικότητα του....
Συγκεκριμένα, νέα έρευνα του πανεπιστημίου του Ίνσμπρουκ που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Appetite, εντοπίζει συσχέτιση μεταξύ της προτίμησης για τον σκέτο καφέ και τις σαδιστικές συμπεριφορές των ψυχοπαθών! Η έρευνα εξέτασε πάνω από 1.000 ενήλικες ρωτώντας τους για τις συνήθειες και τις προτιμήσεις τους στις γεύσεις ποτών και φαγητών. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν τεστ προσωπικότητας μέσα από τα οποία εξέτασαν χαρακτηριστικά όπως η ψυχοπάθεια, ο σαδισμός και ο ναρκισσισμός και σύμφωνα με την έρευνα, υπάρχει στενή σχέση μεταξύ των πικρών γεύσεων και του σαδισμού.
Πριν ζητήσεις ψυχιατρική βοήθεια αν πίνεις και εσύ σκέτο τον καφέ σου ή κόψεις την καλημέρα σε φίλους και γνωστούς που δεν αγαπούν τη ζάχαρη, σκέψου ότι η επιλογή μπορεί να γίνεται απλά γιατί κάποιος προτιμά τις δυνατές γεύσεις. Σε κάθε περίπτωση, σου δώσαμε τροφή για σκέψη!
pronews
Η συνήθεια να μην βάζει κάποιος ζάχαρη στον καφέ του μπορεί να σημαίνει απλά ότι προσέχει την γραμμή του, μπορεί όμως και να υποδεικνύει κάτι πολύ ανησυχητικό για την προσωπικότητα του....
Συγκεκριμένα, νέα έρευνα του πανεπιστημίου του Ίνσμπρουκ που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Appetite, εντοπίζει συσχέτιση μεταξύ της προτίμησης για τον σκέτο καφέ και τις σαδιστικές συμπεριφορές των ψυχοπαθών! Η έρευνα εξέτασε πάνω από 1.000 ενήλικες ρωτώντας τους για τις συνήθειες και τις προτιμήσεις τους στις γεύσεις ποτών και φαγητών. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν τεστ προσωπικότητας μέσα από τα οποία εξέτασαν χαρακτηριστικά όπως η ψυχοπάθεια, ο σαδισμός και ο ναρκισσισμός και σύμφωνα με την έρευνα, υπάρχει στενή σχέση μεταξύ των πικρών γεύσεων και του σαδισμού.
Πριν ζητήσεις ψυχιατρική βοήθεια αν πίνεις και εσύ σκέτο τον καφέ σου ή κόψεις την καλημέρα σε φίλους και γνωστούς που δεν αγαπούν τη ζάχαρη, σκέψου ότι η επιλογή μπορεί να γίνεται απλά γιατί κάποιος προτιμά τις δυνατές γεύσεις. Σε κάθε περίπτωση, σου δώσαμε τροφή για σκέψη!
- teo4giannitsa
Εγώ ξεκίνησα να πίνω τον φραπέ μέτριο εδώ και λίγες ημέρες. Στόχος σιγά σιγά είναι να πάω σε σκέτο...
Φρεντο μέτριο, και ελληνικό ανέκαθεν σκέτο (και διπλό)
Φρεντο μέτριο, και ελληνικό ανέκαθεν σκέτο (και διπλό)
Ωραίος, και άλλος σαδιστης 
Kat έκανα πρόσφατα γενικές αίματος και από βιταμίνες κτλ είμαι αστέρι
Αν δε βρω άκρη με μαγνητική και κορτιζόνη εννοείται θα πάω και σε ένα νευρολογο, καθώς όπου ρώτησα μου είπαν για θέμα αποκωδικοποίησης του οσφρητικου νεύρου γενικά
Kat έκανα πρόσφατα γενικές αίματος και από βιταμίνες κτλ είμαι αστέρι
Αν δε βρω άκρη με μαγνητική και κορτιζόνη εννοείται θα πάω και σε ένα νευρολογο, καθώς όπου ρώτησα μου είπαν για θέμα αποκωδικοποίησης του οσφρητικου νεύρου γενικά
- ΑποστόληςΑ