Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

george188

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από george188 »

Φιλότιμος και ΠΑΟΚτσάκι ο στέλιος πάντα τιμάει τη φανέλα. μέχρι εκεί ομως.. Τον θέλω και γω γιατί θα δώσει λύσεις κατα τη διαρκειας της χρονιάς αλλά αν ο ίδιος δέχτηκε πρόταση καλή απο Ρωσσία και θέλει να αποχωρήσει καλώς να πάει το παιδί.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Rain... δεν είναι θέμα συμβολαίου. Ο Στελάρας έχει κερδίσει το δικαίωμα να μπορεί να μιλήσει ξεκάθαρα με την ΠΑΕ για μέλλον του.
Αν θέλει να φύγει δεν νομίζω ότι είναι ηθικά σωστό απέναντι του να τον "ανακόψεις"... ειδικά όταν ο εν λόγω παίχτης είναι κύριος σε όλα του.
Εσύ του λες τι θέλεις από αυτόν... αυτός όμως αποφασίζει και εσύ σέβεσαι αυτή την απόφαση.

Μιλάμε μόνο για την περίπτωση του Μαλεζά... για να μη παρεξηγηθώ.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Καλά για ψόντρα ούτε για κλάσιμο δεν είναι, σιγά μην άρχισε το ψόντρα να "συνεργάζεται" με ΠΑΟΚ για πίεση κλπ.

Άλλα μέσα ναι, και είναι σωστό και πιθανό, αλλά αυτοί οι χλεχλέδες με τίποτα.

ΥΓ. Μακ Σαντορίνη, όχι Μύκονο.

ΥΓ2. Για Μαλεζά και εγώ τον πάω, αλλά άπειρες φορές δάγκωσα τα χείλη μου όταν τον περνούσαν στο σπριντ ή το ξεπέταγμα ή έτρωγε τις κάθετες στην πλάτη του. Δηλαδή εάν έχουν υπόψη 2 στόπερ και με το Μαλεζά 5ο, χάνεται ο Πούγγουρας; win - win
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

O Mαλεζας ειναι πολυ καλος για 4ο σεντερ μπακ. Δεν μπορει να παιξει ρολο βασικου, δηλαδη συνεχωμενα πολλα ματς, και 3ο σεντερ μπακ σημαινει ενας τραυματισμος και τσουπ εισαι βασικος. Δε μπορεις να λες οτι κανεις σοβαρο πρωταθλητισμο με Μαλεζα 3ο σεντερ μπακ. Παρα πολυ καλη λυση για 4ο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

rainmaker έγραψε:Ο Μαλεζάς για βασικός δεν ηταν ποτέ. Για πάγκο όμως ήταν μια χαρά.

Τώρα αν μου πείτε ότι δεν έχει συμβόλαιο και αυτοβούλως φεύγει, τότε οκ δεν είναι απόφαση ΠΑΟΚ
Αφου εχει συμβολαιο με ΠΑΟΚ.ανανεωσε φετος.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Ο Μαλε πάντα ξεκινάει την χρονιά ως τέταρτος και στο τέλος παίζει αυτός στα πλει-οφ :mrgreen:

Δεν μου αρέσει που φεύγει-αν φύγει.
Είπαμε καλό είναι να τους πουλάμε και να κερδίζουμε και κάτι αλλά.....μια ομάδα πρέπει να έχει και σταθερές και στα αποδυτήρια και στην ομάδα και κάποιους Ελληνες που να ξέρουν τι παίζει και να συμβουλεύουν τους άλλους...

ΥΓ. Φίλε Κος , ούτε γι αστείο να το λες. :mrgreen:
Μπορεί να το δεις να αναρωτιέται κάποιος μετά από κάποιο διάστημα, "μήπως τα τσιγαραδικα του Ιβάν..." κτλ. :oops:
Αφού κι εμείς δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε την προπαγάνδα τους... :?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παντως χθες ο μαλεζας εκανε δηλωσεις,εκτος αν ειναι πιο παλιες,και σημερα βγηκε οτι φευγει;;;
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

οσο περνανε οι μερες με ζωνουν τα φιδια των μηχαιλοφοπασχαλακηδων
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Και του Οτσόα μαζί....
Άβαταρ μέλους
και 1 επισκέπτης

Δημοσίευση από και 1 επισκέπτης »

υποτιθεται οτι θα καναμε λιγες και καλες μεταγραφες φετος.. ετσι οπως πανε τα πραγματα ομως παλι 7-8 νεους βλεπω να εχουμε!!!

ο Στελιος ηταν ιδανικη επιλογη για τεταρτο σεντερ μπακ. χωρις απαιτησεις να παιζει, γνωριζοντας απο αποδυτηρια και παντα ικανοποιητικος σαν παρουσια. μικρό συμβολαιο και γηγενης. τωρα θεωρω θα παμε για 2 σεντερ μπακ εκτος κι αν παρουμε 6αρι/σεντερ μπακ. αν εχει μεγαλη προταση καλα κανει και φευγει παντως...

κριμα που δωσαμε τον ψηλο, αν και μπορουμε να τον φερουμε πισω τον χειμωνα...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

kos έγραψε: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΕ και στο επομενο παρομοιο θα υπαρχουν κυρωσεις.
Φανταζομαι για πλακα το εγραψες, αλλα δεν γινεται να μεινει τετοιο μηνυμα εδω περα
pgetsos
Άβαταρ μέλους
janellsis

Δημοσίευση από janellsis »

kos έγραψε:εαν φυγει ο μαλεζας θα ηθελα στην ομαδα ενα εργαλειο τυπου σναουτσνερ για τον παγκο, να εχω μια ακομη λυση δεξια περαν του κωνσταντινιδη που βγαζει τραυματισμους.

μου προκαλει ασχημες εντυπωσεις η υποτιμηση του τσιμιροτ. αυτη σαχλαμαρα περι 0 γκολ και 0 ασιστ. το παιδι εβγαλε ενα σκασμο ματς, κλαταρε στην κυριολεξια και επειδη του βγηκε ενα ντεφορμαρισμα στο τελος της χρονιας θα τον βγαλουμε και αχρηστο. μια χαρα παικταρας ειναι, και για την νεα χρονια μου ελεγαν να κρατησω εναν απο τους τρεις του κεντρου, αυτον θα κρατουσα. υπενθυμιζω οτι τα λεφτα που ζηταει ο ΠΑΟΚ για να τον δωσει ειναι περισσοτερα απο αυτα που πηρε για να δωσει τα προηγουμενα χρονια τα αστερια της ομαδας (βιερινια, μακ κτλ). τοσο χαλια παικτης ειναι....

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΕ και στο επομενο παρομοιο θα υπαρχουν κυρωσεις.
Φανταζομαι για πλακα το εγραψες, αλλα δεν γινεται να μεινει τετοιο μηνυμα εδω περα
pgetsos
Πες τα ρε φίλε για τον παικταρά τον Τσίμιροτ!!! Που το έχουμε κάνει σπορ μας να τους απαξιώνουμε ΟΛΟΥΣ!
Έλεος πια!!!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ksenitemenos4 έγραψε:παντως με τοσα ινσαιντ ινφο απο 'ατομα μεσα στην ομαδα΄ που εχω ακουσει/διαβασει απο οπαδους, πρεπει τις μεταγραφες να τις ξερουν απο πριν μεχρι και οι καθαριστριες, δεν εξηγειται αλλιως.... :D
ή ο Μιχελ ειναι κολητος με τη μιση Θεσσαλονικη :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

obanebane έγραψε:Αυτη η αλητεια που γραφουν οτι θα αποφασισει ο Σαββιδης για τον τερματα δεν ξερω απο που προκυπτει,αν ομως υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να αποφασιζει ποιοι παιχτες θα ερθουν τοτε παμε να κλαψουμε ολοι μαζι.
Αντε με τον Βουλγαρο τουριστα λες οκ ηταν και δυνατο ονομα ηταν και παιχταρας καποτε,εγινε μια φορα.
Τωρα;

Ρε συ Μπανε, γιατι πρεπει να το κανουμε να ακουγεται τραγικο;
Δηλαδη το πιθανοτερο ειναι οτι ο Μιχελ σε συνεργασια με το τμημα σκαουτινγκ επελεξαν 2 (ή 3) παικτες για τη συγκεκριμενη θεση, που και οι 3 μας κανουν αλλα βρισκονται σε διαφορετικο οικονομικο level ο καθ'ενας. Δινουν το φακελο στον προεδρο της ομαδας και περιμενουν αυτος να παρει την τελικη αποφαση για το ποιος απο τους τρεις που επελεξε ο ΤΔ θα αποκτηθει, βασει και των υπολοιπων παραγοντων. Που ειναι το παραλογο σε ολο αυτο; Γιατι να κλαψουμε ολοι μαζι; Τι σχεση εχει αυτη η υποθεση με την υποθεση Μπερμπατοφ; Εκει ηταν καθαρα φερνω τον Μπερμπατοφ για την καυλα μου. Εδω ειναι επιλεγω εναν απο τους 3 που μου προτεινει το επιτελειο.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Εαν υποθεσουμε οτι φευγει ο Μαλεζας,θα μας χαλουσε ο Φυτανιδης,για πιθανο αντικαταστατη ,με παρολοιο ρολο οπως του Στελιου? :?:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”