Τι λεει;;PaokPatraG4 έγραψε:Πάει και ο Μαλεζάς;;;Τι γίνεται τελικά;;;;
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... o-ton-paok
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
obanebane έγραψε:Αυτη η αλητεια που γραφουν οτι θα αποφασισει ο Σαββιδης για τον τερματα δεν ξερω απο που προκυπτει,αν ομως υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να αποφασιζει ποιοι παιχτες θα ερθουν τοτε παμε να κλαψουμε ολοι μαζι.
Αντε με τον Βουλγαρο τουριστα λες οκ ηταν και δυνατο ονομα ηταν και παιχταρας καποτε,εγινε μια φορα.
Τωρα;
ρε μπανε οι αρδ το γράφουν λαθος η αλήθεια ειναι κάπου στη μέση
εφόσον δηλ το μπατζετ της ομάδας κανονικά δε φτάνει για ρεί οτσοα αλλα ίσως ίσα ίσα για πασχαλακη ποιος θα αποφασίσει εγω
λογικό ειναι να αποφασίσει αυτος που τα χώνει οχι αγωνιστικά αλλα οικονομικα
Φέρε πασχαλακη να τελειώνουμε,αφού στο τελος εκει θα καταλήξουμε τι το παιδευετε?
Συγγνώμη τώρα σοβαρά φεύγει ο Μαλεζάς;
Μόνο στα δικά μου αυτιά ακούγεται άσχημο αυτό;
Είπαμε οκ να ξεσκαρταρουμε και ο Μαλεζάς δεν είναι Μαλντίνι, αλλά τουλάχιστον είναι από αυτούς που κρατάνε αποδυτήρια, νιώθει , ξέρει τι παίζει με το κοινό της ομάδας και ανήκει στον πυρήνα των σταθερών παικτων.
Και δεν αναφέρομαι καν στο γεγονός ότι ούτως ή άλλως θέλαμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ένα στόπερ.
Τώρα πλέον θέλουμε ΔΥΟ αδιαπραγματευτα
Μόνο στα δικά μου αυτιά ακούγεται άσχημο αυτό;
Είπαμε οκ να ξεσκαρταρουμε και ο Μαλεζάς δεν είναι Μαλντίνι, αλλά τουλάχιστον είναι από αυτούς που κρατάνε αποδυτήρια, νιώθει , ξέρει τι παίζει με το κοινό της ομάδας και ανήκει στον πυρήνα των σταθερών παικτων.
Και δεν αναφέρομαι καν στο γεγονός ότι ούτως ή άλλως θέλαμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ένα στόπερ.
Τώρα πλέον θέλουμε ΔΥΟ αδιαπραγματευτα
- anekfrastos
Αν η Ανζι του δίνει καλο πακέτο, τότε μπορεί και ο ίδιος να θέλει να πάει για μια καλή τελευταία μπάζα.
Πωληται όπως ειναι επιπλομενοοοοο με χιλιάδες αναμνήσεις φωρτομενοοοοοοοοο
- sourmenetes
- Moderator
Και αυτο που λεει ο ρειν ισχυει αλλα και αυτο με τα φραγκα παιζει να ισχυει..
Το βγαζουν τελειωμενο;;;
Το βγαζουν τελειωμενο;;;
- anekfrastos
Τι φαρα είμαστε πάντως... Δε θέλουμε να φύγει ένας από τους "δικούς μας " παίκτες που έχει φάει απίστευτη απαξίωση τόσα χρόνια.
"Που πας με Μαλεζά ρεεε"
"Που πας με Μαλεζά ρεεε"
- GiorgosAtha
Περί Μαλεζά...
α) Μπορεί να θέλει να φύγει ο ίδιος... στο τέλος της καριέρας του μια καλή μπάζα είναι μεγάλο πράγμα και δεν τον κατακρίνω για αυτή την επιλογή. Αν ισχύει αυτό ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
β) Ένα CB επιπέδου θέλαμε... ένα CB επιπέδου θέλουμε... μην υπερβάλουμε.
Θα έχεις Μεταγραφή, Varela, Crespo, Πούγγουρα + έναν μικρό... 5 το σύνολο για 2 θέσεις. Μαζί με τον Leveque (έχει ξαναπαίξει) -σε περίπτωση ανάγκης πχ. 3αδα- γίνονται 6.
Και δεν ξέρουμε αν ο μέσος που πιθανόν να έρθει αν θα μπορεί να παίξει και στόπερ όπως πχ. ο Ndoye (παίζει στοπερ στην εθνική του).
Μόνο για το θέμα των αποδυτηρίων έχω ενδοιασμούς...
α) Μπορεί να θέλει να φύγει ο ίδιος... στο τέλος της καριέρας του μια καλή μπάζα είναι μεγάλο πράγμα και δεν τον κατακρίνω για αυτή την επιλογή. Αν ισχύει αυτό ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
β) Ένα CB επιπέδου θέλαμε... ένα CB επιπέδου θέλουμε... μην υπερβάλουμε.
Θα έχεις Μεταγραφή, Varela, Crespo, Πούγγουρα + έναν μικρό... 5 το σύνολο για 2 θέσεις. Μαζί με τον Leveque (έχει ξαναπαίξει) -σε περίπτωση ανάγκης πχ. 3αδα- γίνονται 6.
Και δεν ξέρουμε αν ο μέσος που πιθανόν να έρθει αν θα μπορεί να παίξει και στόπερ όπως πχ. ο Ndoye (παίζει στοπερ στην εθνική του).
Μόνο για το θέμα των αποδυτηρίων έχω ενδοιασμούς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τρί 27 Ιουν 2017, 10:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kαι εγώ συμφωνώ για Μαλεζά, δεν γίνεται να διώξεις όλους τους Έλληνες κ ιδιαίτερα αυτόν που νιώθει από αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Μετά νομίζω θέλεις 2 στόπερ εκτιμώ!
Για τερματοφύλακα, ελπίζω του Οτσόα να είναι ένα κακόγουστο αστείο και να πάμε με μία πιο συνετή επιλογή που θα έχει και κίνητρο αλλά και μεταπωλητική αξία. Ο Οτσόα γιατί θα έθει; Για να τα δίνει όλα κάθε καλοκαίρι κ να εξασφαλίζει καλύτερο συμβόλαιο;
Για τερματοφύλακα, ελπίζω του Οτσόα να είναι ένα κακόγουστο αστείο και να πάμε με μία πιο συνετή επιλογή που θα έχει και κίνητρο αλλά και μεταπωλητική αξία. Ο Οτσόα γιατί θα έθει; Για να τα δίνει όλα κάθε καλοκαίρι κ να εξασφαλίζει καλύτερο συμβόλαιο;
- PaokPatraG4
Λέει ότι μάλλον κλείνει τον κύκλο του στην ομάδα για δεύτερη φορά....sourmenetes έγραψε:Τι λεει;;PaokPatraG4 έγραψε:Πάει και ο Μαλεζάς;;;Τι γίνεται τελικά;;;;
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... o-ton-paok
- Dimitris_L4
Οποιος δε βαριεται ας ανατρεξει στα τοπικ των ηττημενων αγωνων μας με την παρουσια του μαλεζα στην 11αδα...ας δει λιγο τα σχολια...μακαρι να κανεις ενα καλο συμβολαιο στελλακο...εγω προσωπικα σε εχω σε τεραστια εκτιμηση για το χαρακτηρα σου και για το φιλοτιμο σου αλλα συγχωρεσε με για ομαδα που θελει να παει για πρωταθλημα δεν κανεις...
Ο Μαλεζάς για βασικός δεν ηταν ποτέ. Για πάγκο όμως ήταν μια χαρά.
Τώρα αν μου πείτε ότι δεν έχει συμβόλαιο και αυτοβούλως φεύγει, τότε οκ δεν είναι απόφαση ΠΑΟΚ
Τώρα αν μου πείτε ότι δεν έχει συμβόλαιο και αυτοβούλως φεύγει, τότε οκ δεν είναι απόφαση ΠΑΟΚ
Με μια στοπεράρα μια χαρά βγαίνουν τα νούμερα και ας φύγει κι ο Μαλεζάς! Δε χρειάζεται και δεύτερος. Θα αναβαθμιστεί σιγά σιγά και ο Πούγγουρας με παραπάνω χρόνο συμμετοχής φέτος. Αλλιώς ποιο το νόημα να μένει στον ΠΑΟΚ.