Δωρεαν εφημεριδα ηταν.eorptol1 έγραψε:Η μετρό που αναφέρει τι είναι; υπάρχει εφημερίδα με αυτό το όνομα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Δεν ξέρω αν παρακολουθείτε βουλή. Εγώ να πω ένα μπράβο στον Μαρινάκη που κατάφερε να ενώσει όλα τα κόμματα για πρώτη φορά στην ιστορία. Ακόμα και η χρυσή αυγή που δεν ανήκει στο λεγόμενο δημοκρατικό τόξο σήμερα είναι χέρι χέρι με νδ.
Βουντου βουντου, βουντου βουντου και μια καρφιτσα μαυρη
στον @@ μας θα κάθεσαι παπαρα Μαρινάκη
[youtube]jnxE933hYRc[/youtube]
στον @@ μας θα κάθεσαι παπαρα Μαρινάκη
[youtube]jnxE933hYRc[/youtube]
- ΑποστόληςΑ
Η ΧΑ έχει πληθώρα μελών στην Θ7.Daddy G έγραψε:Δεν ξέρω αν παρακολουθείτε βουλή. Εγώ να πω ένα μπράβο στον Μαρινάκη που κατάφερε να ενώσει όλα τα κόμματα για πρώτη φορά στην ιστορία. Ακόμα και η χρυσή αυγή που δεν ανήκει στο λεγόμενο δημοκρατικό τόξο σήμερα είναι χέρι χέρι με νδ.
Ο Τύπος σήμερα είναι ένας στρατός με προσεκτικά σχεδιασμένα όπλα, με αξιωματικούς τους δημοσιογράφους και στρατιώτες τους αναγνώστες. Ο αναγνώστης ούτε ξέρει ούτε υποτίθεται ότι πρέπει να ξέρει τους λόγους για τους οποίους χρησιμοποιείται και το ρόλο που παίζει.
Ρε παιδιά επειδή θα με τρελάνει ο καθυστερημένος ο Τσουκαλάς: Η υπόθεση με το λαθρεμπόριο τσιγάρων πριν μπει ο Σαββίδης στη ΣΕΚΑΠ δεν προέκυψε;
- BlackBlockAttack
Αν λες για το προστιμο των 38 εκατομυριων ειναι απο το 2009 4 χρονια πριν την παρει ο Ιβαν
Δε ξέρω σε ποια αναφέρονται, κάτι για δύο καράβια λαθραία τσιγάρα λένε. Μπήκα να ακούσω από περιέργεια τι θα πούνε για τα σημερινά στη Βουλή και λένε πάλι τα δικά τους
- BlackBlockAttack
Μπορει να λενε για τωρα αλλα κατηγορια εναντιον της ΣΕΚΑΠ δεν υπαρχει....Προπαγανδιζουν και πετανε λασπη και οτι μεινει εμεινε...
- BlackBlockAttack
Τσιγαρα υπαρχουν αλλα ειναι και απο αλλες εταιρειες....Και μονο δικα του να ειναι δε μπορει να κατηγορηθει για λαθρεμπορια...
Πουλαω εγω κατι στο εξωτερικο και επειδη καποιος παει να το περασει στην Ελλαδα παρανομα φταιω εγω?
Πουλαω εγω κατι στο εξωτερικο και επειδη καποιος παει να το περασει στην Ελλαδα παρανομα φταιω εγω?
Μάλιστα, δε ξέρω πως λειτουργούν αυτά. Πάντως λίγο ύποπτο το γεγονός ότι τυγχάνει να ΄ναι τσιγάρα συγκεκριμένα.
- BlackBlockAttack
Ξερεις ποια τσιγαρα ειναι?Σε παρακαλω...
Μιλαει η Λ7 και θα φαμε προπαγανδα απο τον τσουκαλα και απο το ουφακι?
Ουτε τα προβατα τους δε πειθουν αυτοι ρε....Non paper του καραπαπα πασαρουν απο τις εκπομπες τους...
Μιλαει η Λ7 και θα φαμε προπαγανδα απο τον τσουκαλα και απο το ουφακι?
Ουτε τα προβατα τους δε πειθουν αυτοι ρε....Non paper του καραπαπα πασαρουν απο τις εκπομπες τους...
Καλά το τι είδους άνθρωπος είναι ο Τσουκαλάς το γνωρίζω. Απλώς με παραξένεψε και προβληματίζομαι, δεν είναι κακό αυτό.
Έλα ντε είναι δυνατόν να ακούμε τους ηλιθιους;