FIFA

Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

rou έγραψε:ΜΕ τα φιλαρακια μου παιζουμε μανατζερ mode με multitap ( 4 ατομα) Αυτη την περιοδο ειμαστε στην Ναπολι...
Σε ενα παιχνιδι με αντιπαλο την Ουντινεζε ξαφνικα ακουγεται ενα συνθημα...
ΠΑΟΚ γερα γερα και γαμα τα μουνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ μου φανηκε απιστευτο που το ακουγα!! βεβαια δεν ηταν πεντακαθαρες οι λεξεις λογω βρισιων αλλα Οποιοσδηποτε ξερει Ελληνικα μπορει να καταλαβει τι λενε..
το αυθεντικο ή το σπασμενο;
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

Καταρχην στο ps2 το παιζω οποτε δεν εχει patch εξυπνακια..
Το αυθεντικο αλλα δεν εχει σημασια.. και στο σπασμενο θα το ελεγε..
Κι οσο για τα patch οταν το fifa 2000 και τα υπολοιπα βγαζανε πατς με Ελληνικα και αλλα το προ δεν ηταν καν ιδεα....
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Ακριβώς αυτό. Παρά την εμμονή μου με το Φίφα, δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ ότι στο PC το Pro είναι πολύ καλύτερο από το Φίφα. Αντίθετα στις κονσόλες (ps3 συγκεκριμένα που έχω) το Φίφα είναι κλάσεις ανώτερο από το Pro. Βασικά οι εκδόσεις των παιχνιδιών είναι εντελώς διαφορετικές ανάμεσα σε PC και κονσόλες, γι' αυτό και παρατηρείται η διαφορά. Πάντως, έχοντας πλέον δει και παίξει και τα δυο παιχνίδια σε αμφότερα τα συστήματα, καταλήγω αναμφίβολα στο Φιφα 09 στο ps3. Απλά δεν έχει ξαναβγεί τέτοιο ποδοσφαιράκι. Αυτιά.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

+1
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

Ενταξει ρε σεις το καθενα εχει τα δικα του.. το προ σιγουρα ειναι πιο αληθοφανες απο το φιφα.. αλλα να σου πω κατι? με τα φιλαρακια που παιζουμε πρωταθλημα 4 ατομα (στην ιδια ομαδα) δοκιμασαμε και προ αλλα δεν το ευχαριστιομασταν τοσο.. και γενικα εγω προσοπικα θεωρω οτι για κονσολες ειναι καλυτερο να παιζεις προ η φιφα γιατι ειναι στανταρ αυτο που βλεπεις.. στο πισι για να ειναι τελειο πρεπει να εχεις -τερας- στις δυνατοτητες που οι περ-τερροι δεν εχουν τοσο καλα πισι..
Και μενα μου αρεσει το προ δεν λεω..
Αλλα ειναι οπως η sony με την Nintento.. Σιγουρα η sony ταραξε τα νερα και ειναι καλυτερη απο τοτε που βγηκε το ps αλλα η μεγαλη μας αγαπη θα ειναι παντα το game boy και το super nintento.. Ετσι δεν ειναι?
(για τους παλιοτερους δηλαδη)
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

maikopoulos έγραψε:Ακριβώς αυτό. Παρά την εμμονή μου με το Φίφα, δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ ότι στο PC το Pro είναι πολύ καλύτερο από το Φίφα. Αντίθετα στις κονσόλες (ps3 συγκεκριμένα που έχω) το Φίφα είναι κλάσεις ανώτερο από το Pro. Βασικά οι εκδόσεις των παιχνιδιών είναι εντελώς διαφορετικές ανάμεσα σε PC και κονσόλες, γι' αυτό και παρατηρείται η διαφορά. Πάντως, έχοντας πλέον δει και παίξει και τα δυο παιχνίδια σε αμφότερα τα συστήματα, καταλήγω αναμφίβολα στο Φιφα 09 στο ps3. Απλά δεν έχει ξαναβγεί τέτοιο ποδοσφαιράκι. Αυτιά.
Συμφωνω μαζι σου , οσον αφορα το θεμα gameplay που ειναι ανεπαναληπτο!!!

Κατα τ'αλλα φαινεται να εχει γινει πολυ προχειρα το παιχνιδι...Σαν να ξοδεψανε ολο το χρονο τους στο gameplay και καναν ολα τα υπολοιπα μεσα σε μια μερα....Να φανταστεις οτι στο Manager Mode δεν εχει καν την επιλογη Edit kit number....Τουλαχιστον στο PS3 που εχω εγω
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

Ενταξει και μεγκα ντραιβ δεν λεω οχι! απλα θελω να σου πω οτι αυτα που υπηρχαν τοτε ηταν για μας το κατι αλλο.. Ενα πραγμα που με προβληματιζει παντως ειναι οτι και στα 2 (fifa -pro) εχουν αρχισει πλεον και καθε χρονο τα κανουν ολο και πιο προχειρα! βαζουν κατι καλο και καινουριο και κατα τα αλλα μερικοι τομεις ειναι αστα να πανε!! φαινεται καθαρα οτι υπαρχει μεταξυ τους μεγαλη κοντρα και προσπαθουν να βρουν οτι καλυτερο για να ξεπερασουν ο ενας τον αλλον με αποτελεσμα αυτα που υποτηθεται θα πρεπε να φτιαχτουν δεν φτιαχνονται..
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

ακουσα οτι εχει βγει ενα patch για να μπορεις να παιζεις και την superleague.ξερεται που μπορω να το βρω;
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

http://news.fifapoint.com/include.php?p ... &subid=357

Θανο μαλλον αυτο εννοεις. Για κοιτα και πες μου αν μπορεσες να το κατεβασεις. Δεν παιζω εγω μεν, αλλα απο εδω στη Γερμανια τα βρισκεις ευκολα κατι τετοια...
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

Platon ok einai to swsto kai to katevasa

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Καλώς τότε...καλή διασκέδαση κι επιτυχίες με τον ΠΑΟΚ... :wink:
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ρε τεμετερον Πλατωνα....Αυτο μονο για υπολογιστη ειναι το πατς ε?Γιατι εγω το χω σε πλαυστασιον 3(αμα βαριεσε να αλλαξεις απο ελληνικα σε αγγλικα)
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

ρε παιδια εχω ενα προβλημα στο παιχνιδι απο τοτε που το πηρα και τοσο καιρο εψαχνα αλλα δεν μπορω να βρω λυση.δεν μπορω να παιξω πανω απο 5 αγωνες ή δευτερη χρονια στο μανατζερ γιατι μου βγαζει οτι δεν ειναι το αυθεντικο και κατι τετοιες βλακειες.καποιοι αλλοι που το εχουν κατεβασμενο απο το ιντερνετ τζαμπα ή το αντεγραψαν (οπως εγω) μου ειπαν οτι παιζουν κανονικα!μπορει κανεις να βοηθησει??
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

Αν το χεις αντεγραμμενο αυτο θα φταιει.. παρτο απο κανα φιλο σου και εγκατεστησε το που θα ξερεις οτι λειτουργει σιγουρα..
billakoss

fifa 2009

Δημοσίευση από billakoss »

παιδιά μήπως μπορεί κανείς να μου στείλει το patch για ελληνικό πρωτάθλημα???? :P
Απάντηση

Επιστροφή στο “pc games”