Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- Παλαιολόγος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
ο τσιμιροτ πιο πολυ 6 ειναι
παιχτης με μηδεν ασιστ και γκολ
πολυ καλος για το 6
ο ΠΑΟΚ θελει 8αρι 6αρι και στοπερ
γρηγοροι απαντες να προωθουν κ το παιχνιδι
αν τους παρει
φερει τερμα πρωτης γραμμης,μακ και ...βιερινια!
τοτε για να χασει τον εγχωριο τιτλο πρεπει να γινουν εγκληματα
παιχτης με μηδεν ασιστ και γκολ
πολυ καλος για το 6
ο ΠΑΟΚ θελει 8αρι 6αρι και στοπερ
γρηγοροι απαντες να προωθουν κ το παιχνιδι
αν τους παρει
φερει τερμα πρωτης γραμμης,μακ και ...βιερινια!
τοτε για να χασει τον εγχωριο τιτλο πρεπει να γινουν εγκληματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 26 Ιουν 2017, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε φίλε αυτό που μου στέλνεις έχει 369 followers. Υπάρχει περίπτωση να ΄ναι αυτός;Tupac έγραψε:Οχι ρε φιλε μπες instagram robert_mak11
Πάντως ο Οτσόα να είναι στο αεροπλάνο λίγο δύσκολο, την Πέμπτη έχει αγώνα με την Γερμανία στο confederations...
- sourmenetes
- Moderator
- fiorentinos
Αυτό είναι fan page. Το λέει από κάτω. Μην ανοίγουμε θέματα χωρίς λόγο ρε παιδιά.Tupac έγραψε:Οχι ρε φιλε μπες instagram robert_mak11
To γράφει κι όλας ότι είναι fan clubHermann έγραψε:Ρε φίλε αυτό που μου στέλνεις έχει 369 followers. Υπάρχει περίπτωση να ΄ναι αυτός;Tupac έγραψε:Οχι ρε φιλε μπες instagram robert_mak11
- Παλαιολόγος
παντως δεν μου αρεσει και αυτο το πραγμα που βλεπουμε το 2017
μια βαβελ δηλαδη στην ομαδα
τι να πεις,σημεια των καιρων
- P.A.O.K.jim
ουπς sorry ρε φίλε λάθοςsourmenetes έγραψε:Αδελφε Jim δε μιλαω για τους τερματαδες...

επι Σαντος η ενδεκαδα ήταν απο 11 διαφορετικές χωρες.Παλαιολόγος έγραψε:παντως δεν μου αρεσει και αυτο το πραγμα που βλεπουμε το 2017
Τωρα που ξαναδιαβασα το αρθρο στο inpaok δικαιο εχεις..αυτο γραφει!BlackBlockAttack έγραψε:για καθε ετος ζηταει 1.500.000ZamanFou έγραψε:Tα 1.500.00 ειναι για 2 χρονια..BlackBlockAttack έγραψε:Μηπως ειναι μοχλος πιεσης στη Γοδοι?
Απο 650.000 που προσφερουμε μεχρι το 1.500.000 που ζηταει ειναι πολλα τα λεφτα
Τα 650.00 που αναφερεις ειναι για συμβολαιο ενος χρονου
αν και μου φαινεται δυσκολο να ζηταει 1.500.00 για 1 χρονο..παιζει να ειναι και λαθος των αρδ
ειδωμεν
- PaokPatraG4
Το έγραψα και το πρωι....Έχουμε ψηθεί τόσο πολύ οι περισσότεροι εδώ μέσα με τον Αργεντίνο που θα έρθει ο Οτσόα και θα πέσει απίστευτη μιρλα...
Δεν ξέρω αν ο Οτσόα πνίγει τίποτα χαλβατζήδικα, πάντως αυτά που βγάζει είναι τρομερά. Είδα video με φετινές του εμφανίσεις και τα παιξα.
Πάντως οπως εμαθα απο ατομο που ειναι μεσα στην ομαδα του Μακ ειναι τελειωμένο, ενα χρονο δανεικός. Για βιερινια μου ειπε δυσκολα...
-
παντως με τοσα ινσαιντ ινφο απο 'ατομα μεσα στην ομαδα΄ που εχω ακουσει/διαβασει απο οπαδους, πρεπει τις μεταγραφες να τις ξερουν απο πριν μεχρι και οι καθαριστριες, δεν εξηγειται αλλιως.... 

γαματα...και εγω γνωρισα εναν αλγερινογαλλο εδω στην Τουλουζ που η θεια του δουλευει στην θεσνικη στα καλαμποκια μπροστά απο το Μακεδονια και μου ειπε οτι ο ξαδερφος του υιου του Γκεκα που που προμηθευει με μαλλι της γριας το πατισερι του ρεστοραν του μακεδονια παλας για τα γκουρμε γλυκά με ειπε οτι θα ρθει ο Μικαελ Τζάκσον που ειναι Παοκτσης γεννημα θρεμα ΔενδροποταμιώτηςKsenitemenos4 έγραψε:παντως με τοσα ινσαιντ ινφο απο 'ατομα μεσα στην ομαδα΄ που εχω ακουσει/διαβασει απο οπαδους, πρεπει τις μεταγραφες να τις ξερουν απο πριν μεχρι και οι καθαριστριες, δεν εξηγειται αλλιως....
..αντε νανυ και αυριο θα χουμε νεοτερααααα