Φιλε barlow4 κ με το κρεας το κατεχω αρκετα. Θα χαρω ιδιαιτερα να σε βοηθησω αν μπορω ΠΑΟΚτσακι μου!barlow4 έγραψε:φιλε μπετονιερα μονο με ψαρι εχεις σχεση η και με κρεας?
θελω τα φωτα σου σε κατι αν κατεχεις κ κρεας.
Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..
-
Re: Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..
πατερ επιθυμια εξεφρασα.πραγματικη μεν αλλα επιθυμια.ημουν που ημουν δυσκινητος ,τωρα κ με το παιδι μονο ονειρα κανω..αλλα ειναι διακαης ποθος.αυτον τον ξυλοφουρνο που χωραει κ τυρανοσαυρο σε συνδυασμο με την πρωτη υλη σου κ το μαγειρικο ταλεντο της παπαδιας επιβαλλεται να τα τιμησω..prist64 έγραψε:κατα δω ποτε θα ξεκουνησεις......
Πατερ αν εχεις δικη σου ντοματα κ μελιτζανα αξιζει να τη δοκιμασεις, καταψυχεται κιολας πολυ καλα. Οπως ειπε κι ο μπαρλοου τη γευση την κανονιζεις στα γουστα σου.
σε καποια φαση φιλε μπετονιερα προσπαθουσα να πετυχω αλλα με τρομερη αποτυχια κατι που κανανε οι παλιες κλασσικες οικογενειακες ταβερνες .το μπιφτεκι βουτυρου αν εχεις υπ'οψη σου.εκεινο το κλασσικο πλακουτσωτο συμπαγες μπιφτεκι που το εκοβες με μαχαιρι.ελαχιστα μαγαζια το φτιαχνουν.ενα ειναι το αρχοντικο στο αδενδρο.ο αχνος στην ολυμπου.ο τακης στην ολγας κλπ.Betonieras έγραψε:Φιλε barlow4 κ με το κρεας το κατεχω αρκετα. Θα χαρω ιδιαιτερα να σε βοηθησω αν μπορω ΠΑΟΚτσακι μου!barlow4 έγραψε:φιλε μπετονιερα μονο με ψαρι εχεις σχεση η και με κρεας?
αν εχεις κανενα μυστικο θα σου χρωσταω χαρη .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 26 Ιουν 2017, 00:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αυτο του αρχοντικου ειναι οντως κορυφη. Φιλε το μονο που συνιστω ειναι κιμας μονο μοσχαρι, οχι ψωμι αλλα τριμμα απο φρυγανια ολικης, κλασικα αυγουλακια (μν τα τσιγκουνευτεις) κρεμμυδακι κ βασικο οχι ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ στα μπαχαρικα. οχι πολυ πιπερι ή αλατι ή μουσταρδα ή οτι αλλο προτιμας. Εγω το σερβιρω μονο με αλατοπιπερο κ λιγο μαιντανο. Παιδικο οπως συνιθιζει να το λεει ενας φιλος αλλα πιστεψε με εχει μεγαλη ανταποκριση. Αν το θες να μν τριβεται, γινεται θριμματα, πιο συμπαγες θα σου λεγα να προσθεσεις λιγο μπεικιν καθως το ζυμωνεις.barlow4 έγραψε:σε καποια φαση φιλε μπετονιερα προσπαθουσα να πετυχω κατι που κανανε οι παλιες κλασσικες οικογενειακες ταβερνες αλλα με τρομερη αποτυχια.το μπιφτεκι βουτυρου αν εχεις υπ'οψη σου.εκεινο το κλασσικο πλακουτσωτο συμπαγες μπιφτεκι που το εκοβες με μαχαιρι.ελαχιστα μαγαζια το φτιαχνουν.ενα ειναι το αρχοντικο στο αδενδρο.ο αχνος στην ολυμπου.ο τακης στην ολγας κλπ.Betonieras έγραψε:Φιλε barlow4 κ με το κρεας το κατεχω αρκετα. Θα χαρω ιδιαιτερα να σε βοηθησω αν μπορω ΠΑΟΚτσακι μου!barlow4 έγραψε:φιλε μπετονιερα μονο με ψαρι εχεις σχεση η και με κρεας?
αν εχεις κανενα μυστικο θα σου χρωσταω χαρη .
λες να ειναι το μπεικιν το μυστικο ε?καλα στη γευση το εχω βρει.στην υφη δεν μπορω να το βρω.αυτο το συμπαγες το κρεατενιο.να φερνει πιο πολυ δλδ σε κρεας παρα σε κιμα αφρατο.
- kataramenos5
Ερωτηση μιας και λετε για μπιφτεκια θυμαται κανεις βροντοσαυρος μια ταβερνα Ο Μπαμπης(νομιζω τ ονομα του ιδιοκτητη και θεοπουλα τη γυναικα του) χωμενη στα στενα στη κατω Ηλιουπολη?Πολυ θα θελα αν θυμαται καποιος που πηγαινε να μου δωσει καποια πληροφορια.Εχουν περασει 25 χρονια απο τοτε αλλα ο τυπος ηταν κορυφη στο μπιφτεκια αλλα και τ αλλα κρεατικα.
-
νομιζω και το ζυμωμα παιζει ρολο στην υφη, ισως να φταιει κατι εκει...barlow4 έγραψε:λες να ειναι το μπεικιν το μυστικο ε?καλα στη γευση το εχω βρει.στην υφη δεν μπορω να το βρω.αυτο το συμπαγες το κρεατενιο.να φερνει πιο πολυ δλδ σε κρεας παρα σε κιμα αφρατο.
παιζει το ρολο του αλλα δεν αρκει.παιζει και μυστικο μεσα για τη συνοχη.εχω δοκιμασει πολλα κολπα.κατεληξα οτι μαλλον χρειαζεται η επεξεργασια να γινει σε μηχανη.αλλα το κολπο που ειπε ο μπετονιερας δεν το εχω τεσταρει..
επαγγελματιας απο τα γρεβενα μου εχει πει οτι τα μπιφτεκια της αγορας εχουν πολυ πιτουρο....ειναι αφρατο κ δεν τα σφιγγει οπως η βρωμη(κουακερ)
κεν δοκιμασε σε ενα κιλο κιμα δυο ντοματες ψιλοκομμενες οχι τριμμενες και μια πρασινη πιπερια κ αυτη ψιλοκομμενη.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αποτι νομίζω το δέσιμο στο μπιφτέκι το κάνει το αβγό. Όσο πιο πολύ το πλαθεις τόσο πιο σφιχτό γίνεται. Δε ξέρω αν πρόσθετες λίγο γάλα στο πλασιμο μήπως και βοηθήσει;
- Lacedaemonian
Θα σε παω εγω βρε μην αγχωνεσαιKostomanolis έγραψε:Προτασεις για Νεαπολη Λακωνιας η εστω κοντα;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ