33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- Μπαρκαρούτσος
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
To λογιστιλικι ειναι αναποφευκτο οταν δυσκολευομαστε να δωσουμε μεγαλα συμβολαια λογω επιβαρυνσης του μπατζετ (επρεπε να φτασει ο κομπος στο χτενι για ναρθει ενας πριγιο) και απ'τη στιγμη που δεν κανει κατι να δικαιολογησει τα χρηματα του και τον εχει παρει η κατηφορα αθλητικα-εξωαγωνιστικα.
Στα ποδια και στο μυαλο του ειναι.
Στα ποδια και στο μυαλο του ειναι.
Όπως έχουμε πει και για άλλους έτσι και εδώ
πρωταθλητισμός = κυνισμός. Δε βλέπουμε τους μάιτι ντακς.
Γενναίες αποφάσεις παντού
πρωταθλητισμός = κυνισμός. Δε βλέπουμε τους μάιτι ντακς.
Γενναίες αποφάσεις παντού
- pisakaipoupoula
Και αυτός, και ο Κουλούρης, δε χωράνε στην ομάδα.
Αν ήμουν άσχετος από τον περσινό ΠΑΟΚ πχ Στανόγεβιτς θα διωχνα αυτόν που απέδωσε λιγότερο και η παρουσία του κοστίζει παραπάνω
Αν ήμουν άσχετος από τον περσινό ΠΑΟΚ πχ Στανόγεβιτς θα διωχνα αυτόν που απέδωσε λιγότερο και η παρουσία του κοστίζει παραπάνω
Δηλαδή για να καταλάβω είναι κυνισμός ή ανοησία να διώξεις έναν παίχτη που:
1) όλες τις χρονιές εκτός από μία ήταν αξιοπρεπέστατος (για ορισμένους ήταν παιχταράς)
2) είναι μαζί με τον Μαλεζά οι πιο έμπειροι παίκτες σου και γνωσίζουν όσο κανείς άλλος τι θα πει ΠΑΟΚ
3) έχει απόλυτη γνώση των αποδυτηρίων
4) αποδεδειγμένα δεν είναι κλικαδόρος και λόγω εμπειρίας / παλαιότητας ο λόγος του μετράει (ή θα μπορούσε να μετράει)
Αν και έχω κράξει μέσα στην χρονιά πολλάκις τον Κλάους, ο λόγος που θέλω να μείνει είναι καθαρά τεχνοκρατικός. Παίκτες σαν τον καλό Κλάους χρειάζονται και δεν τους βρίσκεις εύκολα (εννοώ όλο το πακέτο και όχι μόνο το αγωνιστικό). Όλοι μα όλοι οι άνθρωποι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία. Πόσο μάλλον κάποιος με το potential και την ιστόρία του Κλαους.
Simba αυτό με τα λεφτά το ακούω βερεσέ. ΟΚ, κοστίζει πολλά, αλλά μην το κατηγορούμε και για το μπάτζετ. Όταν υπέγραψε το συμβόλαιο μια χαρά τα άξιζε και επίσης δεν φταίει αυτός που δεν πάρθηκε άλλος φορ. ΦΤΑΙΕΙ 100% για την αντι-επαγγελματική του στάση όλη την χρονιά. Αλλά μην του ρίχνουμε και ευθύνες που δεν έχει.
1) όλες τις χρονιές εκτός από μία ήταν αξιοπρεπέστατος (για ορισμένους ήταν παιχταράς)
2) είναι μαζί με τον Μαλεζά οι πιο έμπειροι παίκτες σου και γνωσίζουν όσο κανείς άλλος τι θα πει ΠΑΟΚ
3) έχει απόλυτη γνώση των αποδυτηρίων
4) αποδεδειγμένα δεν είναι κλικαδόρος και λόγω εμπειρίας / παλαιότητας ο λόγος του μετράει (ή θα μπορούσε να μετράει)
Αν και έχω κράξει μέσα στην χρονιά πολλάκις τον Κλάους, ο λόγος που θέλω να μείνει είναι καθαρά τεχνοκρατικός. Παίκτες σαν τον καλό Κλάους χρειάζονται και δεν τους βρίσκεις εύκολα (εννοώ όλο το πακέτο και όχι μόνο το αγωνιστικό). Όλοι μα όλοι οι άνθρωποι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία. Πόσο μάλλον κάποιος με το potential και την ιστόρία του Κλαους.
Simba αυτό με τα λεφτά το ακούω βερεσέ. ΟΚ, κοστίζει πολλά, αλλά μην το κατηγορούμε και για το μπάτζετ. Όταν υπέγραψε το συμβόλαιο μια χαρά τα άξιζε και επίσης δεν φταίει αυτός που δεν πάρθηκε άλλος φορ. ΦΤΑΙΕΙ 100% για την αντι-επαγγελματική του στάση όλη την χρονιά. Αλλά μην του ρίχνουμε και ευθύνες που δεν έχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Κυρ 25 Ιουν 2017, 19:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χ4pisakaipoupoula έγραψε:Και αυτός, και ο Κουλούρης, δε χωράνε στην ομάδα.
Guitarman, οχι ρε μαν, δεν τον κατηγορω για το μπατζετ, αυτο ελειπε. Απλα αναποφευκτα, "δενει" τα χερια των υπευθυνων και μπαινει το λογιστιλικι στη μεση..
Υ.Γ.
Το γιατι ο Κουλουρης που μολις μπηκε στα 21, δε χωραει ως 3ος στην ομαδα, χρηζει μελετης.
Υ.Γ.
Το γιατι ο Κουλουρης που μολις μπηκε στα 21, δε χωραει ως 3ος στην ομαδα, χρηζει μελετης.
Γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, σε αυτήν την ομάδα, δε γίνεται να κάθονται μέχρι τα 23 όλοι και να ονομάζονται ΤΑΛΕΝΤΑ!
Κάθε χρόνο να ανεβάζουν ΕΝΑΝ από την Κ20 μέχρι να κάτσει η "καλή"
Και πείτε μου ποια ομάδα σουπερλίγδας θα έκανε συμβόλαιο στον κουλούρη σήμερα
Κάθε χρόνο να ανεβάζουν ΕΝΑΝ από την Κ20 μέχρι να κάτσει η "καλή"
Και πείτε μου ποια ομάδα σουπερλίγδας θα έκανε συμβόλαιο στον κουλούρη σήμερα
- Chuck Norris
Κιθαρίστα δε χρειάζεται τόση ανάλυση. Η μόνη ερώτηση που πρέπει να γίνεται για τον καθένα στο ρόστερ ειμαι μία.
Μπορεί να σου πάρει ο Κλάους το πρωτάθλημα, ναι ή όχι.
Μόνο αυτό. Και μπορούμε να αρχίσουμε τα όχι μεν αλλά είναι καλή λύση απο πισω κ είναι ΠΑΟΚ κ τον αγαπάμε κ τίμησε την φανέλα όσο λίγοι κ πολλα αλλα που κανενα δε θα ειναι ψέμα, αλλά στο βασικο ερωτημα η απάντηση παραμένει όχι.
Κάθεσαι κ γράφεις είναι παλιός κ ξέρει αποδυτήρια κ δεν είναι κλικαδόρος. Ε και? Εκεί απαιτείται κυνισμός.
Ο ΠΑΟΚ για να μεγαλώσει πρέπει να αφήσει πίσω τέτοια πράγματα. Δόξα τω Θεώ 91 χρόνια με αυτά πάμε, με παλιούς κ γνωστές αποδυτηρίων κ καλά παιδιά. Κ δεν πιάνει πως να το κάνουμε.
Έτσι για αλλαγή ας πάμε μια φορά με παικταράδες λαι ας μην έχουμε τα υπόλοιπα να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε
Μπορεί να σου πάρει ο Κλάους το πρωτάθλημα, ναι ή όχι.
Μόνο αυτό. Και μπορούμε να αρχίσουμε τα όχι μεν αλλά είναι καλή λύση απο πισω κ είναι ΠΑΟΚ κ τον αγαπάμε κ τίμησε την φανέλα όσο λίγοι κ πολλα αλλα που κανενα δε θα ειναι ψέμα, αλλά στο βασικο ερωτημα η απάντηση παραμένει όχι.
Κάθεσαι κ γράφεις είναι παλιός κ ξέρει αποδυτήρια κ δεν είναι κλικαδόρος. Ε και? Εκεί απαιτείται κυνισμός.
Ο ΠΑΟΚ για να μεγαλώσει πρέπει να αφήσει πίσω τέτοια πράγματα. Δόξα τω Θεώ 91 χρόνια με αυτά πάμε, με παλιούς κ γνωστές αποδυτηρίων κ καλά παιδιά. Κ δεν πιάνει πως να το κάνουμε.
Έτσι για αλλαγή ας πάμε μια φορά με παικταράδες λαι ας μην έχουμε τα υπόλοιπα να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε
- Chuck Norris
Δεν ξέρω πόσαθα του έδιναν , αλλά κατα την γνώμη μου ο Κουλουρης θα έβρισκε ομάδα
Φίλε για αυτό δεν είμαι σίγουρος. Αν έφταιγε το μπάτζετ που δεν φέραν άλλο φορ δεν θα τα σκάγανε στον Πριγιο. Έτσι όπως "διαβάζω" τα γεγονότα, μάλλον πίστεψαν ότι με Κλαους η ομάδα θα είναι κομπλε (για αυτό και στείλανε και τον Φακούντο). Ο Κλάους πέταξε αετό παρέα με το αδελφάτο των μεσημεριανών εκπομπών και στην πρώτη ευκαιρία που είχε η ομάδα για μεταγραφές τα έσκασε και έφερε φοράκλα.simba έγραψε:Guitarman, οχι ρε μαν, δεν τον κατηγορω για το μπατζετ, αυτο ελειπε. Απλα αναποφευκτα, "δενει" τα χερια των υπευθυνων και μπαινει το λογιστιλικι στη μεση..
Anyway, μακάρι ο Κλάους να ξυπνήσει γιατί μπορεί να βοηθήσει πολύπλευρα την ομάδα. Ελπίζω στο θάυμα (και στο να βρει μία Βασούλα από την Δυτική Θεσσαλονίκη και να αφήσει τις ..... )
Μπορεί να σου πάρει πρωτάθλημα ο Γλύκος; ο Λεοβατς; ο Τσιμιροτ; ο Κάμπος; ο Σακχοφ; για να πιάσω μόνο τους βασικούς, που ο Κλάους δεν ήτανε πέρσι. Τότε πρέπει να μείνουμε με τρεις τέσσερεις παίκτες και να τους διώξουμε όλους τους άλλους.