ωραια τα ειπεςjohnys999 έγραψε:Η ιστορία με τον Χατζηισαϊα είναι διδακτική και πρέπει να μας προβληματίσει ΟΛΟΥΣ για το πώς σχολιάζουμε και για το τι λέμε για ανθρώπους που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε τίποτα γι αυτούς. Τελικά ο περσινός "αντιεπαγγελματισμός" του ήταν ότι ήθελε να είναι κοντά στην οικογένειά του που περνούσε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.
Συλλυπητήρια κι από μένα κι ελπίζω να ξεπεράσει γρήγορα την απώλεια.
5. Δημήτρης Χατζηισαΐας
- Παλαιολόγος
Re: 5. Δημήτρης Χατζηισαΐας
Ανακοινώνεται την Δευτέρα.
Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017 17:58...
Ανακοινώνεται την Δευτέρα
Από inpaok:
Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας μπορεί να πέρασε εργομετρικές εξετάσεις φορώντας τα ρούχα προπόνησης του ΠΑΟΚ, ωστόσο την Δευτέρα θα βρεθεί στην Αθήνα.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον δανεισμό του στον Ατρόμητο Αθηνών.
Ο ΠΑΟΚ και ο σύλλογος από το Περιστέρι τα έχουν βρει σε όλα και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας θα ακολουθήσει τον δρόμο που… χάραξε ο Γιαννούλης, ο οποίος και αυτός θα αγωνίζεται στην ομάδα από την πρωτεύουσα.
Μάλιστα, η ανακοίνωση του πρώτου από τον Ατρόμητο αναμένεται να γίνει την Δευτέρα με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να μετακομίζει στην Αθήνα και να αποτελεί μέλος του ρόστερ των Περιστεριωτών.
Η προετοιμασία του Ατρομήτου για τη νέα σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει στις 3/7.
Από inpaok.com Κατηγορία: Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ | Μ.Μ.Ε.
Ετικέτες Χατζηϊσαΐας δανεικοι παικτες Ατρόμητος
............................................................................................................................................................
Μάλιστα...
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση σου παλικάρι μου, ΑΝ φυσικά ισχύει το παραπάνω δημοσίευμα...
Πέρσι τέτοιον καιρό αρνήθηκες να πας δανεικός σε ευρωπαϊκή ομάδα που πρωταγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της χώρας της και έπαιζε προκριματικά C.L. και φέτος πηγαίνεις δανεικός στο Περιστέρι του "μένουμε Ελλάδα"...
Τι να σκεφτεί κανείς αλήθεια?
Δεν ξέρω πραγματικά τι να υποθέσω...Κρίμα πάντως...
Υγεία και καλή τύχη στους αγώνες σου, εκτός απ όταν παίζεις αντίπαλος του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017 17:58...
Ανακοινώνεται την Δευτέρα
Από inpaok:
Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας μπορεί να πέρασε εργομετρικές εξετάσεις φορώντας τα ρούχα προπόνησης του ΠΑΟΚ, ωστόσο την Δευτέρα θα βρεθεί στην Αθήνα.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον δανεισμό του στον Ατρόμητο Αθηνών.
Ο ΠΑΟΚ και ο σύλλογος από το Περιστέρι τα έχουν βρει σε όλα και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας θα ακολουθήσει τον δρόμο που… χάραξε ο Γιαννούλης, ο οποίος και αυτός θα αγωνίζεται στην ομάδα από την πρωτεύουσα.
Μάλιστα, η ανακοίνωση του πρώτου από τον Ατρόμητο αναμένεται να γίνει την Δευτέρα με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να μετακομίζει στην Αθήνα και να αποτελεί μέλος του ρόστερ των Περιστεριωτών.
Η προετοιμασία του Ατρομήτου για τη νέα σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει στις 3/7.
Από inpaok.com Κατηγορία: Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ | Μ.Μ.Ε.
Ετικέτες Χατζηϊσαΐας δανεικοι παικτες Ατρόμητος
............................................................................................................................................................
Μάλιστα...
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση σου παλικάρι μου, ΑΝ φυσικά ισχύει το παραπάνω δημοσίευμα...

Πέρσι τέτοιον καιρό αρνήθηκες να πας δανεικός σε ευρωπαϊκή ομάδα που πρωταγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της χώρας της και έπαιζε προκριματικά C.L. και φέτος πηγαίνεις δανεικός στο Περιστέρι του "μένουμε Ελλάδα"...

Τι να σκεφτεί κανείς αλήθεια?

Δεν ξέρω πραγματικά τι να υποθέσω...Κρίμα πάντως...

Υγεία και καλή τύχη στους αγώνες σου, εκτός απ όταν παίζεις αντίπαλος του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

- desperando
- Επικοινωνία:
Ρε άνθρωπε μου όλη μέρα στο ιντερνέτ είσαι και για τον ΠΑΟΚ διαβάζεις
Πως σου διέφυγε το γεγονός ότι τελικά ο λόγος που ήθελε να μείνει στην Θεσσαλονίκη ήταν γιατί είχε άρρωστο τον πατέρα του.ουτε τεμπέλης ήταν ούτε μαμακιας όπως είπαν κάποιοι που βιαστηκαν να πουν την εξυπνάδα τους και γω μεσα
Πως σου διέφυγε το γεγονός ότι τελικά ο λόγος που ήθελε να μείνει στην Θεσσαλονίκη ήταν γιατί είχε άρρωστο τον πατέρα του.ουτε τεμπέλης ήταν ούτε μαμακιας όπως είπαν κάποιοι που βιαστηκαν να πουν την εξυπνάδα τους και γω μεσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Σάβ 24 Ιουν 2017, 19:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πρέπει να είχε σχέση με την υγεία του πατέρα του γιαυτό και δεν έφυγε και προτίμησε να μείνει ανενεργός στη Θεσσαλονίκη. Τώρα που έφυγε μπορεί να συνεχίσει. Πρέπει να είχε πολύ μεγάλη δυστυχία Περισυ και να το κρατούσε κρυφό
Ελα ρε παιδια, επαιζε τετοιο πραγμα? Απ'αυτο εφυγε ο πατερας του?
Νομίζω κανεις μας δεν ειχε παρει τπτ τέτοιο χαμπάρι, πουθενα δε γραφτηκε κατι..

Νομίζω κανεις μας δεν ειχε παρει τπτ τέτοιο χαμπάρι, πουθενα δε γραφτηκε κατι..
Διάβασα κι έμαθα μόνο ότι πέθανε ο πατέρας του, γι αυτό και τον συλλυπήθηκα λίγο πιο πίσω...desperando έγραψε:Ρε άνθρωπε μου όλη μέρα στο ιντερνέτ είσαι και για τον ΠΑΟΚ διαβάζεις
Άλλο κάτι δεν έμαθα-διάβασα, οπότε να με συμπαθάς που είμαι άνθρωπος (όχι όμως "σου") όπως με αποκαλείς...
Συμπάθα με επίσης που είμαι όλη μέρα στο ιντερνέτ και διαβάζω για τον ΠΑΟΚ...Ελπίζω να μην χαλιέσαι...
Υ.Γ. Τους χαρακτηρισμούς που του αποδίδεις εσύ δεν τους σκέφτηκα καν γι αυτόν, οπότε δεν μετανιώνω για κάτι...
- ΑποστόληςΑ
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει με αυτό το παιδί.Κρατησανε Βελίδη για τρίτο,επέστρεψε ο Περειρα πέρσι για ένα εξάμηνο,επέστρεψε ο Κάτσε και τώρα ο Ζαιρο,πως γίνεται με Μαλεζα και Πουγγουρα 3-4α στόπερ να μην αξίζει αυτός να δοκιμαστεί από τον νέο προπονητή δεν μπορώ να το κατανοήσω.
Απτο να παρει 5-6 σκοτωμενες συμμετοχες σε μας (θεωρω δεδομενο οτι θα παρουμε 3ο στοπερ, δε νομιζω οτι θα κανουν τη βλακεια να υπολογιζουν τον Λεβεκ ως τετοιο σε περιπτώσεις 3-4-3 ),
καλυτερα να παει ατρομητα με 20-25 βασικες (ελπιζω) μπας και ψηθεί καλυτερα και αναγεννηθεί..
καλυτερα να παει ατρομητα με 20-25 βασικες (ελπιζω) μπας και ψηθεί καλυτερα και αναγεννηθεί..
20-25 συμμετοχές στον Ατρόμητο από την αρχή του αγώνα ο Χατζηισαΐας; Απίθανο. Είμαι βέβαιος πως απλά τον θέλουν γιατί λογικά πληρώνουμε το συμβόλαιο (πιθανώς στο 100% ή κάπου εκεί κοντά) και θέλουν μία αλλαγή της αλλαγής (ω αλλαγή).
Νομίζω πως αργήσαμε να δώσουμε το βραβείο του "χρυσού παλτού" στον κύριο που τον έφερε. Τουλάχιστον 1εκ πλήρωσε μέχρι τώρα ο Ιβάν για την μεταγραφάρα αυτή. Όταν θα φύγει ο Χατζηισαΐας θέλω απλά να μάθω πόσο μας κόστισε συνολικά. Στην υπόθεση "Χατζηισαΐας" δεν με νοιάζει πλέον τίποτε άλλο.
Νομίζω πως αργήσαμε να δώσουμε το βραβείο του "χρυσού παλτού" στον κύριο που τον έφερε. Τουλάχιστον 1εκ πλήρωσε μέχρι τώρα ο Ιβάν για την μεταγραφάρα αυτή. Όταν θα φύγει ο Χατζηισαΐας θέλω απλά να μάθω πόσο μας κόστισε συνολικά. Στην υπόθεση "Χατζηισαΐας" δεν με νοιάζει πλέον τίποτε άλλο.
Αλλαγή της αλλαγής (ω αλλαγή) και 100% του συμβολαιου?
Οκ χαλαρωσε, τον εχεις ισοπεδωσει απο τοτε που ηρθε, απο 8 ματς που επαιξε. Ποσο στριβει, ποσο δεν κανει κλπ (σιγουρα, δεν εχει την πλαστικοτητα του Σαχοφ....).
Ενα νεαρο στοπερ με ελαχιστη εμπειρια, που ειχε διακριθει στο νιωνιο (που δεν παιζει και ταμπουρι), με παθητικο 16 γκολ σε 21 αγωνες (οταν εσυ στο ιδιο σημειο ειχες παθητικο 22), 1ος στο πρωταθλημα σε επεμβασεις (παρα το λιγο χρονο που πηρε σε μας) κλπ.
Δυο 33αρηδες στοπερ εχουν μεινει στον ατρομητα, οι Φυτανιδης-Ζησοπουλος..Αν δουλεψει κ δε μαλακιστει, μια χαρα μπορει να παιξει 15 ματς βασικος.
Και σιγα μην τους πληρωσαμε κιολας. Σιγουρα θα καλυψουν μεγαλο μερος του συμβολαιου του (220 παιρνει ο φυτανιδης)
Οσο γι'αυτο που σε καιει, 500 χιλιαρικα κοστισε η μεταγραφη του παικτη και 180 χιλιαρικα περιπου το συμβολαιο του. Σε 3.5 χρονια, θα κοστισει συνολικα 1.65Μ, οσα περιπου και ο Κοστα (σε 1)
Οκ χαλαρωσε, τον εχεις ισοπεδωσει απο τοτε που ηρθε, απο 8 ματς που επαιξε. Ποσο στριβει, ποσο δεν κανει κλπ (σιγουρα, δεν εχει την πλαστικοτητα του Σαχοφ....).
Ενα νεαρο στοπερ με ελαχιστη εμπειρια, που ειχε διακριθει στο νιωνιο (που δεν παιζει και ταμπουρι), με παθητικο 16 γκολ σε 21 αγωνες (οταν εσυ στο ιδιο σημειο ειχες παθητικο 22), 1ος στο πρωταθλημα σε επεμβασεις (παρα το λιγο χρονο που πηρε σε μας) κλπ.
Δυο 33αρηδες στοπερ εχουν μεινει στον ατρομητα, οι Φυτανιδης-Ζησοπουλος..Αν δουλεψει κ δε μαλακιστει, μια χαρα μπορει να παιξει 15 ματς βασικος.
Και σιγα μην τους πληρωσαμε κιολας. Σιγουρα θα καλυψουν μεγαλο μερος του συμβολαιου του (220 παιρνει ο φυτανιδης)
Οσο γι'αυτο που σε καιει, 500 χιλιαρικα κοστισε η μεταγραφη του παικτη και 180 χιλιαρικα περιπου το συμβολαιο του. Σε 3.5 χρονια, θα κοστισει συνολικα 1.65Μ, οσα περιπου και ο Κοστα (σε 1)
Δε μπορω να καταλαβω γιατι δε του δινει κανενας μια ευκαιρια,ποτε προλαβε ο Στανο και τον εκρινε;
Κριμα ειναι,αλλος παιχτης σε αυτο το στυλ δεν υπαρχει στο ροστερ,ο Μαλεζας περισσοτερα για τα αποδυτηρια μενει.
Κριμα ειναι,αλλος παιχτης σε αυτο το στυλ δεν υπαρχει στο ροστερ,ο Μαλεζας περισσοτερα για τα αποδυτηρια μενει.
Τουλάχιστον να περίμεναν ρε φίλε να δουν τι θα γίνει με την έλευση νέου και τον έδιναν μετά την προετοιμασία.Γιατι να πας με 4,2 εκ των οποίων Μαλεζάς και Πουγγουρας; Τόσο απίθανο θεωρούν ο Στανογεβιτς να τον θέσει μπροστά από αυτούς σε ιεραρχία;
- Kostomanolis