Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Ε ναι , ο Βλανταναρος
Sent from my OnePlus3 using both thumbs but zero braincells
Holypaok έγραψε:Εκ νεου επικεντρώνεστε στην αλλη πλευρά αυτη που δε μαε ενδιαφέρει. Τα της ΠΑΕ είναι που αποτελούν σημείο αναφοράς
Δίχως καμιά διάθεση για ειρωνεία ή για λοιδορία αδερφέ, αν είσαι από Θεσσαλονίκη ειδικά κι αν θέλεις φυσικά, δώσε το ΟΚ στους moderators να μου στείλουν το e-mail σου για να σε στείλω με την σειρά μου το δικό μου...
Με ενδιαφέρει πολύ να συνεννοηθούμε για να βρεθούμε από κοντά και να συζητήσουμε τις απόψεις σου για τα της ΠΑΕ στα θέματα που ανέφερες παραπάνω και αναδεικνύουν κάποιες παθογένειες που πιθανά δεν ξέρουμε εμείς...
Αυτά κι από μένα...προς το παρόν...
Υ.Γ. Τα σχόλια για 25 posts την ημέρα κ.τ.λ., με αφήνουν αδιάφορο επί του παρόντος μιας κι αλλού είναι το θέμα...
Holypaok έγραψε:Ε ναι , ο Βλανταναρος
Και μόνο γι αυτό ελέγχεσαι για την αμεροληψία σου και για την αθωότητα των προβληματισμών σου.
καλα ρε χολυ μας θεωρείς τοσο χαζούς εδω μεσα
νομοζεις οτι μπορεις να καλύψεις με τα επόμενα ποστ με λιγο λεβεκ νικολακο και στάνο το τι θες να περάσεις και το τι σε ενόχλησε τον τελευταιο καιρό απ τον ιβαν
μη ζωριζεσαι ολα θα γίνουν οπως τα θες μπορεις να διαβάσεις λιγο πρόσφατη ιστορία λατινικής αμερικής και να κοιμάσαι ήσυχος
και μην μπεις στον κόπο να απαντησεις με ερωτηματικά κτλ και ερωτήσεις για λεβεκ αφού ποσος σε ενδιαφέρει ποιος θα παιζει στον ΠΑΟΚ αλλα ποιος θα παιζει αλλου και δε μιλάω για ποδοσφαιρο
αποψη μου εδω και χρονια η πολιτική εξω απ ο φορουμ πλεον θα λέω και η συγκεκαλυμμένη πολιτική αποψη εξω απ το φόρουμ πραγμα που ειναι χειρότερο
πραγματικά αν ενοχλει το ποστ μου ας το σβήσει κάποιος μοντ αλλα δε θελω να δω απαντηση που να με θεωρεί ηλιθιο ηδη νιώθω αρκετά βλάκας μετα τη δημοσίευση του πρώτου ποστ του χολι για στρατό του ιβαν κτλ να υπαρχει εδω και να διαβάζεται απο οπαδούς του ΠΑΟΚ
νομοζεις οτι μπορεις να καλύψεις με τα επόμενα ποστ με λιγο λεβεκ νικολακο και στάνο το τι θες να περάσεις και το τι σε ενόχλησε τον τελευταιο καιρό απ τον ιβαν
μη ζωριζεσαι ολα θα γίνουν οπως τα θες μπορεις να διαβάσεις λιγο πρόσφατη ιστορία λατινικής αμερικής και να κοιμάσαι ήσυχος
και μην μπεις στον κόπο να απαντησεις με ερωτηματικά κτλ και ερωτήσεις για λεβεκ αφού ποσος σε ενδιαφέρει ποιος θα παιζει στον ΠΑΟΚ αλλα ποιος θα παιζει αλλου και δε μιλάω για ποδοσφαιρο
αποψη μου εδω και χρονια η πολιτική εξω απ ο φορουμ πλεον θα λέω και η συγκεκαλυμμένη πολιτική αποψη εξω απ το φόρουμ πραγμα που ειναι χειρότερο
πραγματικά αν ενοχλει το ποστ μου ας το σβήσει κάποιος μοντ αλλα δε θελω να δω απαντηση που να με θεωρεί ηλιθιο ηδη νιώθω αρκετά βλάκας μετα τη δημοσίευση του πρώτου ποστ του χολι για στρατό του ιβαν κτλ να υπαρχει εδω και να διαβάζεται απο οπαδούς του ΠΑΟΚ
che ΠΑΟΚ εισαι.
ολες οι αποψεις ακουγονται.και ολες αντικρουονται.
ειτε ειναι αγνος προβληματισμος ειτε βαλτος καλο ειναι να ακουγονται να ξερουμε και τι γινεται γυρω μας.
προσωπικα θεωρω τον αρχικο προβληματισμο του χολι αφ'ενος γενικο τσουβαλιασμα του κοσμου και αφέτερου αφελη προσεγγιση της καταστασης στα μμε της πολης.τα μμε της πολης δεν τσιμπανε κλιξ απο τις επιτυχιες αλλα απο τις αποτυχιες.ζουν απο τη διασπορα θεωριων συνομωσιας.θα προτιμησουν 1000 φορες να μην πιστεψουν την ελευση ενος λεβεκ αλλα θα προτιμησουν οι μεταγραφες να αργουν για να συντηρουν αρδρα με ιντριγκαδορικα ονοματα που κατεβαζει το μυαλο τους.
επισης θεωρω απιθανο ακομα και αν η πολιτικη της παε ηταν να δινει πληροφοριες μονο σε οσους φιλησαν το δαχτυλιδι ,να κρατησουν ολοι ομερτα μεχρι να τους πει η παει ποτε να δωσουν την ειδηση.η πιατσα ειναι μικρη,οι ευκαιριες ελαχιστες και μονη διεξοδο ολοι τους βλεπουν στη χαβουζα.οσοι δεν εχουν ελπιδες για τετοια προοπτικη ζουν απο μεταφυσικα σεναρια συνομωσιων.αυτη ειναι η κατασταση.δεν υπαρχει καποιος που να παρεχει σταθερα σωστες πληροφοριες εστω και με non papers εστω και κατοπιν εντολης.αν εσυ γνωριζεις καποιον,ιδου πεδιον δοξης λαμπρον.
beat this holy.
ειναι πολυ γενικος ο προβληματισμος.τσουβαλιαζεις.φυτα παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν σε ολες της ομαδες,ειαμε εδω φυτα που χοροπηδουσαν στο ακουσμα του γκαγκατση(για το 50-50 ελεγαν χαχαχα).υπηρξαν πολλες αφορμες για σφυγμομετρηση.αλλα ηταν παντα καποιοι λιγοι.δεν ηταν ολος ο λαος.ουτε ο λαος ειναι χαζος να κανει τους μισθοφορους του ιβαν στη σουρωτη,τη σεκαπ η τα ξενοδοχεια.δηλαδη απορω πως το σκεφτηκες.
θεωρω οτι ο ιβαν δεν ειναι fast learner.αργει να πιασει τον παλμο της χωρας.εμεις ομως που ειμαστε μαριναρισμενοι σε αυτην τη σκατιλα του γιουνανισταν , ξερουμε.και αθελα του μας ανοιγει τα ματια.τυχαινει να ειναι προεδρος του ΠΑΟΚ και να θελει καναλι.απο εκει ξεκινανε και εκει επικεντρωνονται ολα σε αυτην τη χωρα.αν δεν ανακατευοταν μπορει ακομα αγκαλιτσες να ηταν με τουιτηδες.να ην ειχε παρει χαμπαρι.θα τον επαιζαν και πιο fair.αλλα βλεπουμε πλεον εναν ανοιχτο πολεμο που σε αλλες εποχες δεν τον παιρναμε χαμπαρι.βλεπουμε σε φαση ριαλιτι και πολιτικη και ποδοσφαιρο χωρις μασκες.εμεις με τον ΠΑΟΚ ειμαστε και ο ΠΑΟΚ μας νοιαζει.και επιδη το ποδοσφαιρο ειναι η βιτρινα της κοινωνιας ,η μικρογραφια της,η περιλληψη της βλεπουμε να κυνηγιεται ο ΠΑΟΚ.εκει σφυγμομετραται ο επικοινωνιακος αντικτυπος.δυστυχως για εμας.αλλα τι να κανουμε?να πουμε του ιβαν να μην ανακατευεται με τα καναλια γιατι κανουν κακο στον ΠΑΟΚ?Ο ανθρωπος πηρε τον ΠΑΟΚ γιατι ειναι φιλοδοξος.θελει καναλι γιατι ειναι φιλοδοξος.ετσι πανε αυτα.αγκαζε.
ολες οι αποψεις ακουγονται.και ολες αντικρουονται.
ειτε ειναι αγνος προβληματισμος ειτε βαλτος καλο ειναι να ακουγονται να ξερουμε και τι γινεται γυρω μας.
προσωπικα θεωρω τον αρχικο προβληματισμο του χολι αφ'ενος γενικο τσουβαλιασμα του κοσμου και αφέτερου αφελη προσεγγιση της καταστασης στα μμε της πολης.τα μμε της πολης δεν τσιμπανε κλιξ απο τις επιτυχιες αλλα απο τις αποτυχιες.ζουν απο τη διασπορα θεωριων συνομωσιας.θα προτιμησουν 1000 φορες να μην πιστεψουν την ελευση ενος λεβεκ αλλα θα προτιμησουν οι μεταγραφες να αργουν για να συντηρουν αρδρα με ιντριγκαδορικα ονοματα που κατεβαζει το μυαλο τους.
επισης θεωρω απιθανο ακομα και αν η πολιτικη της παε ηταν να δινει πληροφοριες μονο σε οσους φιλησαν το δαχτυλιδι ,να κρατησουν ολοι ομερτα μεχρι να τους πει η παει ποτε να δωσουν την ειδηση.η πιατσα ειναι μικρη,οι ευκαιριες ελαχιστες και μονη διεξοδο ολοι τους βλεπουν στη χαβουζα.οσοι δεν εχουν ελπιδες για τετοια προοπτικη ζουν απο μεταφυσικα σεναρια συνομωσιων.αυτη ειναι η κατασταση.δεν υπαρχει καποιος που να παρεχει σταθερα σωστες πληροφοριες εστω και με non papers εστω και κατοπιν εντολης.αν εσυ γνωριζεις καποιον,ιδου πεδιον δοξης λαμπρον.
beat this holy.
ειναι πολυ γενικος ο προβληματισμος.τσουβαλιαζεις.φυτα παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν σε ολες της ομαδες,ειαμε εδω φυτα που χοροπηδουσαν στο ακουσμα του γκαγκατση(για το 50-50 ελεγαν χαχαχα).υπηρξαν πολλες αφορμες για σφυγμομετρηση.αλλα ηταν παντα καποιοι λιγοι.δεν ηταν ολος ο λαος.ουτε ο λαος ειναι χαζος να κανει τους μισθοφορους του ιβαν στη σουρωτη,τη σεκαπ η τα ξενοδοχεια.δηλαδη απορω πως το σκεφτηκες.
θεωρω οτι ο ιβαν δεν ειναι fast learner.αργει να πιασει τον παλμο της χωρας.εμεις ομως που ειμαστε μαριναρισμενοι σε αυτην τη σκατιλα του γιουνανισταν , ξερουμε.και αθελα του μας ανοιγει τα ματια.τυχαινει να ειναι προεδρος του ΠΑΟΚ και να θελει καναλι.απο εκει ξεκινανε και εκει επικεντρωνονται ολα σε αυτην τη χωρα.αν δεν ανακατευοταν μπορει ακομα αγκαλιτσες να ηταν με τουιτηδες.να ην ειχε παρει χαμπαρι.θα τον επαιζαν και πιο fair.αλλα βλεπουμε πλεον εναν ανοιχτο πολεμο που σε αλλες εποχες δεν τον παιρναμε χαμπαρι.βλεπουμε σε φαση ριαλιτι και πολιτικη και ποδοσφαιρο χωρις μασκες.εμεις με τον ΠΑΟΚ ειμαστε και ο ΠΑΟΚ μας νοιαζει.και επιδη το ποδοσφαιρο ειναι η βιτρινα της κοινωνιας ,η μικρογραφια της,η περιλληψη της βλεπουμε να κυνηγιεται ο ΠΑΟΚ.εκει σφυγμομετραται ο επικοινωνιακος αντικτυπος.δυστυχως για εμας.αλλα τι να κανουμε?να πουμε του ιβαν να μην ανακατευεται με τα καναλια γιατι κανουν κακο στον ΠΑΟΚ?Ο ανθρωπος πηρε τον ΠΑΟΚ γιατι ειναι φιλοδοξος.θελει καναλι γιατι ειναι φιλοδοξος.ετσι πανε αυτα.αγκαζε.
che4 έγραψε:καλα ρε χολυ μας θεωρείς τοσο χαζούς εδω μεσα
Μια χαρά τα λες γιατί να ενοχλεί το ποστ, μάλλον κάποιους άλλους ενοχλεί η παρουσία του Ιβάν την παρέα των κουμπάρων..... Οι μαφιόζοι πάντα συνδέονται με κουμπαριές
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συνεχίζει ο Σκάι του Αλαφούζου να προστατεύει επικοινωνιακά τον Μαρινάκη στην υπόθεση Noor1.
Kαι αφού τα χώνει στην κυβέρνηση γιατί πάει να μπλέξει τον αθώο Βαγγέλα, στα καπάκια ρεπορτάζ για ΣΕΚΑΠ και λαθρεμπόριο.
Μεγάλο επίτευγμα αυτό Ιβάν. Τους έχεις κάτσει στο λαιμό πολύ άσχημα. Πάρε ΕΠΟ και κάνε ομαδάρα να τους γλεντάμε ασύστολα ρε φίλε!
Kαι αφού τα χώνει στην κυβέρνηση γιατί πάει να μπλέξει τον αθώο Βαγγέλα, στα καπάκια ρεπορτάζ για ΣΕΚΑΠ και λαθρεμπόριο.
Μεγάλο επίτευγμα αυτό Ιβάν. Τους έχεις κάτσει στο λαιμό πολύ άσχημα. Πάρε ΕΠΟ και κάνε ομαδάρα να τους γλεντάμε ασύστολα ρε φίλε!
Η πλάκα είναι ότι στο πλοίο είχε άσχετα που τα χαρτιά του ήταν εντάξει και άλλες μάρκες αλλά η σεκαπ τους πείραξε.... Πρόσφατα ο Αφραγκουζος έγινε κουμπάρος του Κώστα Μπακογιαννη.... Οι κουμπαριές ευδοκιμούν πολύ στις μαφιες
- paokovios1974
Ιβαναρε προχωρα και μεις εδω ειμαστε.
Ε λεμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα
Holypaok έγραψε:Το τελευταίο διάστημα και με τη σταση των στρατοπέδων των ΜΜΕ στην Ελλάδα, εχω αρχίσει να προβληματίζομαι και για τη δική μας στάση, τόσο των οπαδών όσο και των δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ , απέναντι στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη.
(...)
Απλά η γνώμη μου
Εχω σβησει το κειμενο για να μην εχει ακομα μεγαλυτερη εκταση το σχολιο μου. Ολοκληρο το σχολιο υπαρχει στην προηγουμενη σελιδα.
Χολυ θετεις εναν ωραιο προβληματισμο, και η αληθεια ειναι οτι τα ορια ειναι πολλες δυσδιακριτα. Αυτο το οποιο μπορουμε να πουμε με σιγουρια ειναι οτι η οικονομικη επεκταση και ευημερια του μεγαλομετοχου (με βασει τα οσα εχει δειξει) σημαινει και κατ' επεκταση οφελος του ΠΑΟΚ. Περαν τουτου, θελω να μιλησω για τον εαυτο μου και την δικη μου οπτικη.
Ζουμε σε μια περιοχη της Ελλαδος που αντιμετωπιζει σοβαρα προβληματα οικονομικης φυσεως. Σε δυσκολους καιρους, ηρθε αυτος ο ανθρωπος εδω να επενδυσει, ΠΡΟΦΑΝΩΣ για να ωφεληθει και αυτος.
Ερωτηματα:
Αν δεν ηταν αυτος ο συγκεκριμενος, θα ηταν οποιοσδηποτε αλλος; Σε καποιους τομεις ναι, σε καποιους αλλους οχι. Μου φαινεται χαζο ομως μια χωρα που παρακαλαει για επενδυσεις, να αποτρεπει τους επενδυτες οταν αυτοι επιχειρησουν να επενδυσουν. Λες και μας περισσευουν δηλαδη.
Δευτερο, και ασχετα απο τα οπαδικα μου αισθηματα, ο Σαββιδης δεχεται επικοινωνιακο πολεμο. Τι συμπερασματα βγαζουμε απο αυτο; Ποιοι ειναι αυτοι που τον κατηγορουν πρωτα πρωτα; Ολοι οι αλλοι ειναι παναγιες δηλαδη, και ο Σαββιδης ειναι ο κακος; Ο σαββιδης ευνοηθηκε απο το συστημα τοσα χρονια και φτασαμε εδω που φτασαμε; Εκτος και αν πιστευουμε οτι στην Ελλαδα φτασαμε σε αυτην την κατασταση οχι απο φαγωματα, κουμπαριες, ρουσφετια και σκανδαλα κακοδιαχειρισης.
Εγω καταληγω στο εξης (που καπου καπου αναγνωριζω ειναι και αυθαιρετο) συμπερασμα:
Τοσα χρονια με γ@μ@νε οι ιδιες και οι ιδιες οικογενειες. Πολλες φορες χωρις να κρατανε και τα προσχηματα. Ειτε με τρωει ο Ιβαν (το ιδιο ή λιγοτερο, γιατι περισσοτερο αποκλειεται), ειτε αλλος, ως πολιτης, μου ειναι ακριβως το ιδιο. Απλα ο δικος μας, σε αντιθεση με αλλους "παλιους", ειναι καινουριος στο παιχνιδι και εχει το τεκμηριο της αθωοτητας. Οταν θα ξερουμε με σιγουρια, οι περισσοτεροι θα βγουμε και να τα πουμε οι ιδιοι. Μεχρι τοτε ομως, δεν θα κατσω να φαω παπα απο βρωμικους ανθρωπους, οταν αυτοι ηταν αυτουργοι ή συνεργοι των φαγωματων που γινανε.
Κουραστηκα να μου λεει η τηλεοραση και τα σαιτ οτι ο ταδε ειναι καλος και ο δεινα οχι.
ΥΓ Ο πολεμος κατα του Σαββιδη δεν ειναι πολεμος κατα του ΠΑΟΚ. Εμενα το μυαλο μου, μου λεει οτι για να τον πολεμαει το συστημα, ειναι εκτος του συστηματος. Αρα, το πολυ πολυ να μας φαει και κανας αλλος, δηλαδη τι ειχαμε τι χασαμε. Αλλα οχι να μην ρισκαρουμε να μας φαει αυτος ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ οπως τους βολευει ε;
ΥΓ2 Προσωπικα δεν ειναι οτι τον υποστηριζω, ειναι οτι δεν του επιτιθεμαι (ακομα).
ΥΓ3 Για να γινουμε γαυροι, ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα (ή εφιαλτες). Ο γαυρος δεν ειναι μια ομαδα, ειναι κυριολεκτικα ενα συστημα απο μονο του, με εδρα το κωλολιμανο, μια παε και ενα διοικητικο συμβουλιο που σχεδον ταυτιζονται, υπαλληλακια βολεμενα παντου, απο την πιο μικρη επιχειρησουλα μεχρι την αστυνομια κτλ κτλ Αυτο (περαν του οτι οι Θεσσαλονικεις ειμαστε κομπλεξικοι για να το κανουμε) για να γινει θελει παρα πολλα χρονια και βοηθεια απο πανω απο 1 κυβερνησεις.
paokovios1974 έγραψε:Ιβαναρε προχωρα και μεις εδω ειμαστε.
Το κλιμα που προσπαθει να καλλιεργηθει στους ΠΑΟΚτσηδες απο διαφορες πηγες ειναι το "να μην ειμαστε προβατα". Το alert "αλλο ο ΠΑΟΚ και αλλο τι κανει ο Ιβαν στις επιχειρησεις του" το ακουμε 5 φορες την ημερα μην τυχον και ξεχαστουμε και του δωσουμε λιγη συμπαθεια παραπανω επειδη κυνηγιεται απο παντου.
Και προεδρος του Απολλωνα Καλαμαριας να ηταν, θα ειχε την υποστηριξη και την συμπαθεια μου οταν βλεπω να τον χτυπανε λυσσασμενα και χωρις καν προσχηματα πια, ανθρωποι και κλικες που ΒΡΩΜΑΝΕ απο οπου και να τους πιασεις ενω ο ιδιος δεν εχει δωσει την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΦΟΡΜΗ (ονομαστε αλλους μεγαλοεπιχειρηματιες τετοιας εμβελειας που το ονομα τους δεν εχει ακουστει σε λαμογιες).
Επιμενω πως καλλιεργειται εντεχνως το κλιμα "μη στηριζετε τον Ιβαν, μην ειστε προβατα". Και ολοι μπορουμε να υποθεσουμε ποιοι θελουν κατι τετοιο. Ως οπαδος του ΠΑΟΚ τον στηριζω στα του ΠΑΟΚ, που τον εχει σωσει. Ως πολιτης, τον συμπαθω γιατι βαλλεται απο τη μαφια. Τοσο απλα.