Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
οι γριες καναν οτι περναει απτο χερι τους για να φανουν πιο αντιπαθεις απτον Κομποτη.Συγχαρητηρια,νομιζω τον σκοπο του τον πετυχαν. Του χρονου ντερμπι με τον σκουλικη για το ποιος θα ανεβει ως 2ος στην Α,γιατι βλεπω τον ΟΦΗ να βγαινει πρωτος
Του χρόνου μόνο ένας θα ανέβει !Alastor έγραψε:οι γριες καναν οτι περναει απτο χερι τους για να φανουν πιο αντιπαθεις απτον Κομποτη.Συγχαρητηρια,νομιζω τον σκοπο του τον πετυχαν. Του χρονου ντερμπι με τον σκουλικη για το ποιος θα ανεβει ως 2ος στην Α,γιατι βλεπω τον ΟΦΗ να βγαινει πρωτος

theo G4 έγραψε:Του χρόνου μόνο ένας θα ανέβει !Alastor έγραψε:οι γριες καναν οτι περναει απτο χερι τους για να φανουν πιο αντιπαθεις απτον Κομποτη.Συγχαρητηρια,νομιζω τον σκοπο του τον πετυχαν. Του χρονου ντερμπι με τον σκουλικη για το ποιος θα ανεβει ως 2ος στην Α,γιατι βλεπω τον ΟΦΗ να βγαινει πρωτος
Πλακα εχει...μου θυμιζει
Highlander - "There Can Be Only One"
Σου λεει και ο φτωχος βαζελος, βουλιαζουμε που βουλιαζουμε, ας κανουμε ο,τι μπορουμε για να εξυπηρετησουμε το υπολοιπο ΠΟΚ. ποιος ξερει, μπορει να τσιμπησουν κανενα δωρακι απο Μαρινακη...ΑποστόληςΑ έγραψε:Από το ινπαοκ
Ο Παναθηναϊκός που θυμίζει… καράβι που βυθίζεται, για ακόμα μια φορά παρουσιάστηκε προκλητικός κατά του ΠΑΟΚ στο ΔΣ της Super League, αφού οι πράσινοι επιχείρησαν να μεθοδεύσουν την επικύρωση της βαθμολογίας των play off, με την πρόταση τους ωστόσο να πέφτει στο… κενό.
Συγκεκριμένα από τον Παναθηναϊκό κατέθεσαν ένσταση σχετικά με την επικύρωση της βαθμολογίας των play off, ζητώντας να αφαιρεθούν οι βαθμοί τόσο από τους ίδιους, όσο και από τον ΠΑΟΚ από την επόμενη χρονιά και όχι από τη φετινή του μίνι πρωταθλήματος.
Η πρόταση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού δεν βρήκε ανταπόκριση, με τον Ηρακλή να είναι η μόνη ομάδα που υποστήριξε τους «πράσινους»…
Στα δυσκολα φαινονται οι φιλοι...
παει και ο βικτωρας, σημερα λεει συναντηση αλαφουζου ουζουνιδη. ρε να φυγει και η μαρινα...
αν και το μεγαλυτερο ερωτημα ειναι ενα: πως στο διαολο πηρε αυτη η ομαδα αδεια συμμετοχης; πως;
ρε λες να εχει βαλει κανας χοντρος το χερι του;;;;
αν και το μεγαλυτερο ερωτημα ειναι ενα: πως στο διαολο πηρε αυτη η ομαδα αδεια συμμετοχης; πως;
ρε λες να εχει βαλει κανας χοντρος το χερι του;;;;

- painkiller4
Λοιπόν με αυτή την σιχαμενη ομάδα με τα πράσινα ένα πράγμα θέλω από τον Ιβάν.Τώρα που το σκέφτομαι ούτε πλιάτσικο και τρύπημα που λένε, αλλά ατελείωτο κυνήγι για την αδειοδότηση του,
άνοιγμα του φακέλου και καταγγελία σε όλους τους φορείς σε ΕΕΑ είχαν απληρωτο αυτό το διαμάντι της Σουηδίας από τον Φλεβάρη, για εσσιεν και για ένα σωρό ονόματα ακόμα που έχουν βγάλει στην φόρα. Αφού είναι πίσω από κάθε δικιά μας δικαστική διαμάχη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ατελείωτο αγώνα για την παράνομη αδειοδότηση τους.
άνοιγμα του φακέλου και καταγγελία σε όλους τους φορείς σε ΕΕΑ είχαν απληρωτο αυτό το διαμάντι της Σουηδίας από τον Φλεβάρη, για εσσιεν και για ένα σωρό ονόματα ακόμα που έχουν βγάλει στην φόρα. Αφού είναι πίσω από κάθε δικιά μας δικαστική διαμάχη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ατελείωτο αγώνα για την παράνομη αδειοδότηση τους.
- Kostomanolis
Αυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω!χξς' έγραψε:theo G4 έγραψε:Του χρόνου μόνο ένας θα ανέβει !Alastor έγραψε:οι γριες καναν οτι περναει απτο χερι τους για να φανουν πιο αντιπαθεις απτον Κομποτη.Συγχαρητηρια,νομιζω τον σκοπο του τον πετυχαν. Του χρονου ντερμπι με τον σκουλικη για το ποιος θα ανεβει ως 2ος στην Α,γιατι βλεπω τον ΟΦΗ να βγαινει πρωτος
Πλακα εχει...μου θυμιζει
Highlander - "There Can Be Only One"
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
M Triantafyllopoulos @Makis_Tr·1 ώ
Το κακό νεοδημοκρατες, όψιμοι υπερασπιστές του Μαρινάκη δεν είναι ότι μπλέξατε με τον Καμμένο, αλλά ότι μπλέξατε μαζί μου.
Απάντηση στο χρήστη @AdonisGeorgiadi
Με μήνυσε ο Μαρινακης θεμιτό.Τον Γιαννουσακη που μου είπε ότι τα 900 κιλά ήταν δικά του γιατί δεν τον μήνυσε; Καταλαβαίνεις που μπλέξατε;
SM-G935F
Το κακό νεοδημοκρατες, όψιμοι υπερασπιστές του Μαρινάκη δεν είναι ότι μπλέξατε με τον Καμμένο, αλλά ότι μπλέξατε μαζί μου.
Απάντηση στο χρήστη @AdonisGeorgiadi
Με μήνυσε ο Μαρινακης θεμιτό.Τον Γιαννουσακη που μου είπε ότι τα 900 κιλά ήταν δικά του γιατί δεν τον μήνυσε; Καταλαβαίνεις που μπλέξατε;
SM-G935F
Χαχαχα ε Ρε γλέντια
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα ζόμπι δεν πεθαίνουν ποτέ...
Φαντάζομαι ότι όλοι έχετε δει ταινίες θρίλερ με τέτοια για πρωταγωνιστές...
Ακόμα και νεκρά δηλαδή, κάνουν, αργά μεν αλλά σταθερά, ζημιά στους ζωντανούς...

Υ.Γ. Painkiller4...Τι ψάχνεις τώρα κι εσύ ρε αδερφέ? Σε ποια επιτροπή να τους καταγγείλουμε, στων δικών τους?

Φαντάζομαι ότι όλοι έχετε δει ταινίες θρίλερ με τέτοια για πρωταγωνιστές...

Ακόμα και νεκρά δηλαδή, κάνουν, αργά μεν αλλά σταθερά, ζημιά στους ζωντανούς...

Υ.Γ. Painkiller4...Τι ψάχνεις τώρα κι εσύ ρε αδερφέ? Σε ποια επιτροπή να τους καταγγείλουμε, στων δικών τους?

απο sdna
Η αμηχανη στιγμη που η αλβανια ειναι πιο κρατος απο εμας. Ειμαστε η κολομβια των βαλκανιων,το ελλαδισταν της ευρωπαικης ενωσης
Aπόφαση-βόμβα για το αλβανικό ποδόσφαιρο αποτελεί αυτή της Επιτροπής Ηθικής της Π.Ο. της γειτονικής χώρας για την αφαίρεση του τίτλου της σεζόν 2015-16 από τη Σκεντερμπέου! Ο σύλλογος από την Κορυτσά βρέθηκε ένοχος για συμμετοχή σε στημένα παιχνίδια την εν λόγω σεζόν κι έτσι τιμωρήθηκε με την αφαίρεση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος. Επιπλέον, της επιβλήθηκε πρόστιμο 2 εκατ. λεκ -ήτοι 15.000 ευρώ περίπου- αλλά και αφαίρεση 12 βαθμών από το πρωτάθλημα της σεζόν 2016-17. Για όλα τα παραπάνω, η Σκεντερμπέου διατηρεί πάντα το δικαίωμα έφεσης.
Η αμηχανη στιγμη που η αλβανια ειναι πιο κρατος απο εμας. Ειμαστε η κολομβια των βαλκανιων,το ελλαδισταν της ευρωπαικης ενωσης
ο δευτερος δινει μπαραζ απ'οσο ξερω με τον 4ο απτο τελοςtheo G4 έγραψε:Του χρόνου μόνο ένας θα ανέβει !Alastor έγραψε:οι γριες καναν οτι περναει απτο χερι τους για να φανουν πιο αντιπαθεις απτον Κομποτη.Συγχαρητηρια,νομιζω τον σκοπο του τον πετυχαν. Του χρονου ντερμπι με τον σκουλικη για το ποιος θα ανεβει ως 2ος στην Α,γιατι βλεπω τον ΟΦΗ να βγαινει πρωτος
Η ωραιότερη στιγμή είναι όταν γυρίζει ο τροχός, κι εσύ απλά κάθεσαι και το απολαμβάνεις.
αφιερωμένο στις πρασινόκαμπιες
αφιερωμένο στις πρασινόκαμπιες
Τον θέλουμε δυνατό τον βαζελο διαδώστε το εγώ μέχρι και ανακοίνωση θα έβγαζα, ότι θέλουμε δυνατό τον βαζελο να του ανταποδωσουμε τις φιλοφρόνησεις που μας έκανε χρόνια τώρα