Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Παικταράς...στο 4-4-2 με τσιμιροτ θα κάνουν παπάδες... θυμίζει Ιμπαγάσα...μακαρι πραγματικά... ειναι παικτης απο πάνω ράφι...
Ελπιζοντας να ισχυει θα πω και παλι οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να φερνει ακριβως τετοιους. Καλους ποδοσφαιριστες απο μικρομεσαιες ομαδες των τοπ πρωταθληματων και τους καλυτερους απο τα οχι και τοσα δυνατα πρωταθληματα.
Καλη ηλικια, γεματες σεζον.
Θελω να πιστευω οτι με ενα ποσο τυπου Πριγιοβιτς, Ενρικε θα γινει η δουλεια.
Καλη ηλικια, γεματες σεζον.
Θελω να πιστευω οτι με ενα ποσο τυπου Πριγιοβιτς, Ενρικε θα γινει η δουλεια.
Από όσο ξέρω πάντος είναι πολύ καλός παίχτης λήγει το συμβόλαιο του το 2018 και γράφει το γκαζεττα για 800χιλΕ πρόταση στιν Ρεν.
Μακάρι να ισχυει!!
Μακάρι να ισχυει!!
[quote="ABALAEA2"]Αυτό που ξεχνάτε πολλοί είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα βασικό μείον. Την προσωπικότητα. Ταλέντο έχει πολύ, σίγουρα πολύ περισσότερο από τους άλλους...
Γι' αυτό θέλει παίκτες ηγέτες. Τύπου Βιερίνια, Γκαρσία, Σκόκο, Μολέντο, Μπεργκ, Μιλιβόγεβιτς, Ζέκα και όχι απαραίτητα το ταλέντο τους...
Κανείς δεν μου λέει ότι ο Τσίμιροτ ξέρει λιγότερη μπάλα από τον Ζέκα. Πολλή περισσότερη ξέρει. Είναι χέστης όμως ενώ ο άλλος μασάει σίδερα.
Οπότε οι όποιες προσθήκες πρέπει να βασίζονται πρώτα από όλα σε αυτό...[/quote
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!
Γι' αυτό θέλει παίκτες ηγέτες. Τύπου Βιερίνια, Γκαρσία, Σκόκο, Μολέντο, Μπεργκ, Μιλιβόγεβιτς, Ζέκα και όχι απαραίτητα το ταλέντο τους...
Κανείς δεν μου λέει ότι ο Τσίμιροτ ξέρει λιγότερη μπάλα από τον Ζέκα. Πολλή περισσότερη ξέρει. Είναι χέστης όμως ενώ ο άλλος μασάει σίδερα.
Οπότε οι όποιες προσθήκες πρέπει να βασίζονται πρώτα από όλα σε αυτό...[/quote
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!
Φαίνεται νορμάλ παίκτης ο Αντρέ.
Δε ξέρω από τεχνική πως είναι αλλά έχει σταθερες συμμετοχές στη λιγκ 1 κάτι που τυχαίο δε μπορεί να είναι.
Δε ξέρω από τεχνική πως είναι αλλά έχει σταθερες συμμετοχές στη λιγκ 1 κάτι που τυχαίο δε μπορεί να είναι.
Το εξωφυλλο της Sportday γραφει για επιστροφη Μακ. Οι συγκεκριμενοι συνηθιζουν να γραφουν μαβλακειες δε ξερω τι φαση.
Ochoa και jiri pavlenka τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για τέρμα. Για τον pavlenka παντως ενδιαφέρεται και η werder.
Και η ΦΟΡΖΑ γραφει για Μακ στο εξωφυλλο της! Μαλλον φευγει απο Ζενιτ και δημιουργουν σεναρια επιστροφης...
Ο Μακ μπορεί να παίξει και κορυφή και ακραίος, δηλαδή και στο 4 4 2 με Πρίγιοβιτς. Είναι από αυτές τις περιπτώσεις παιχτών που ταίριαξαν στον ΠΑΟΚ ενώ προφανώς δεν μπόρεσαν σε ψηλότερο επίπεδο. Αν έρθει θα έκανε την διαφορά.
Βλέποντας τα νέα ονόματα που ακούγονται, νομίζω ο Στανόγεβιτς πιέζει για γρήγορο άξονα. Αυτά τα 12᾽᾽ που ανέφερε τα λένε όλα. Πράγματι ο ΠΑΟΚ και φέτος αργούσε πολύ στο κατέβασμα της μπάλας και έπαιξε πολύ γύρω γύρω την μπαλα και μετά πίσω στον Γλύκο για βολέ και άντε απο την αρχή. Αν το αλλαξει αυτό ο Σέρβος θα είναι μεγάλη επιτυχία. Χρειάζονται γρήγοροι παίκτες στον άξονα και παίκτες στυλ Μακ μπροστά γιατί θα βγαίνουν πολλές κάθετες.
Βλέποντας τα νέα ονόματα που ακούγονται, νομίζω ο Στανόγεβιτς πιέζει για γρήγορο άξονα. Αυτά τα 12᾽᾽ που ανέφερε τα λένε όλα. Πράγματι ο ΠΑΟΚ και φέτος αργούσε πολύ στο κατέβασμα της μπάλας και έπαιξε πολύ γύρω γύρω την μπαλα και μετά πίσω στον Γλύκο για βολέ και άντε απο την αρχή. Αν το αλλαξει αυτό ο Σέρβος θα είναι μεγάλη επιτυχία. Χρειάζονται γρήγοροι παίκτες στον άξονα και παίκτες στυλ Μακ μπροστά γιατί θα βγαίνουν πολλές κάθετες.
- PaokPatraG4
Για τέρμα ακούγονται όντως πολύ δυνατά ονόματα.... Μακάρι να είμαστε σε θέση να κλείσουμε την πληγή τέρμα με κάποιον από αυτούς που ακούγονται.... Τώρα για κεντρικό χαφ που ακούγεται ο Μπέντζαμιν Αντρέ φαίνεται αρκετά καλός παίκτης με αρκετές συμμετοχές στην ligue 1.... Μακάρι γιατί με τετοια νούμερα στην Γαλλία λογικά εδώ θα παίζει για πλάκα....Άντε να δούμε....Σιγά σιγά ζεσταινόμαστε μεταγραφικα!!!
- painkiller4
- PaokPatraG4
Χαχαχαχαχα....Όντως μέχρι να κλείσει τέρμα και οι υπόλοιποι έχουμε να ακούσουμε ολόκληρη την Θεία Λειτουργία!!!!painkiller4 έγραψε:Άρχισαν πάντως ωραία να πέφτουν οι παπάδες γενικότερα. . .
In Lubos Michel we trust!!!!
Εγω βλεπω ότι αυτή η σεζον μπορει να εχει πολύ ψωμι.Τωρα μιλαμε για 4+1 μεταγραφες,αλλα χωρις πωλήσεις.
Δηλ χωρις πωληση Λεο,Τσιμι,Κλαους,Κατσε.Και χωρις σεναριο να υπαρξη άλλη προταση,πχ για Πριγιοβιτς.
Υπαρχει πολυς χρονος και πιστευω ότι μπορει να δουμε διαφορα σεναρια.
Δηλ χωρις πωληση Λεο,Τσιμι,Κλαους,Κατσε.Και χωρις σεναριο να υπαρξη άλλη προταση,πχ για Πριγιοβιτς.
Υπαρχει πολυς χρονος και πιστευω ότι μπορει να δουμε διαφορα σεναρια.
Δηλαδή πρέπει να το δείτε αλλού για να επιβεβαιώσετε τί;;;Hermann έγραψε:Το σδνα λέει κάναμε επίσημη πρόταση για αγορά του Μπέντζαμιν Αντρέ
ΥΓ: Με πρόλαβαν
Ο Περαία δεν σας φτάνει;
SM-G935F