Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αντεπίθεση Αντωνάκη ..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Μεγάλη ζημιά αυτή η αποφαση 1,5 με 2 εκατομυρια για την ΠΑΕ.
Μετά από αυτό το σημείο, τα λεφτά δεν έχουν πια σημασία. Παύουν να είναι ο σκοπός. Το παιχνίδι είναι αυτό που μετράει. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Αφού νταραβερίζεσαι που νταραβερίζεσαι με το Λυκουρέζο, γιατί δεν του αναθέτεις και τα της ΠΑΕ;

Επίσης, πες μου οτι το πλάνο αντεπίθεσης δεν περιλαμβάνει μόνο τις εκλογές της ΕΠΟ, γιατί έπιασε και ζέστη πια.
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Δημοσίευση από Holypaok »

Το τελευταίο διάστημα και με τη σταση των στρατοπέδων των ΜΜΕ στην Ελλάδα, εχω αρχίσει να προβληματίζομαι και για τη δική μας στάση, τόσο των οπαδών όσο και των δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ , απέναντι στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη.
Πρώτα , κάνεις δεν αμφισβητεί τη θέση που ήμαστε πριν έρθει ο Σαββίδης και τα άλματα που κάναμε τόσο οικονομικά όσο και στη δυναμική, ή στις υποδομές , στη σταθερότητα κτλ. Χαρακτηριστικά βλέπω τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου και νιώθω ακόμα περισσότερο την ανάγκη να σημειώσω τη σημασία της είσοδου της οικογένειας Σαββίδη στα του ΠΑΟΚ.
Έχοντας αφετηρία αυτή την κοινή διαπίστωση από ολους μας, προχωρώ στο σημείο προβληματισμού:
Ποια είναι η λεπτή γραμμή που παύουμε να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του συλλόγου και αποτελούμε συνηγόρους του Σαββιδη. Έχουμε ξεπεράσει προ πολλού αυτη τη διαχωριστική γραμμή; Την πλησιάζουμε; Αν το έχουμε ήδη κάνει, είναι θεμιτό; Είναι ηθικό; Είναι αποδεκτό; Νιώθουμε καλα με τον εαυτό μας; Ίσως προσεγγίζουμε την έννοια του στρατού και της προπαγάνδας που πλέον αποδέχονται σε αλλη ομάδα ερυθρόλευκων αποχρώσεων;
Παρατηρώντας και από προσωπική πληροφόρηση αλλα και ως απλος φίλαθλος και δέκτης μηνυμάτων, τον τρόπο που κινείται ο ασπρόμαυρος τύπος , τις φόρμες και τα μοτιβα συμπεριφοράς τους όταν ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ , εύκολα αντιλαμβάνομαι οτι υπάρχει μια σύγχυση σχετικά με τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και τα συμφέροντα του Σαββιδη.
Φυσικα και είναι συνδεδεμένη η στρατηγική που χαραττει ο Ιβαν στις οικονομικές του επενδύσεις και οι επιτυχίες του σε αυτές, με το βαθμό που θα επενδύσει και στην ομαδα. Δεκτό και το ότι οι δημοσιογράφοι θα προασπίσουν τα συμφέροντα εκείνου που τους δίνει έμμεσα ψωμί ( επιτυχίες στον ΠΑΟΚ = περισσότερα κλικ στα σάιτ τους) , δεκτό και το ότι θα θελήσουν να προωθήσουν την ατζέντα του εκάστοτε Σαββίδη ώστε να τα έχουν καλα μαζί του, να πάρουν και το αποκλειστικό ή να μην αποκοπούν από την ενημέρωση.
Όμως εμένα δε μου το βγάζει κανείς απο το μυαλό ότι τείνουμε να γίνουμε οπως οι γαβροι, με φίμωση των μμε ή και χαλινάρι επι αυτών. Οποίος ασκεί αντιπολίτευση και στηλιτεύει πτυχές της διαχείρισης της ΠΑΕ , απομονώνεται ή / και στοχοποιείται.
Πολλοι αναρωτιούνται πώς ο Νικολακόπουλος έβγαλε πρώτος το όνομα του προπονητή. Δλδ την πιθανότητα να διέρρευσε το όνομα και στους δικούς μας ακόμα νωρίτερα , με την προϋπόθεση ομως να μην ανακοινωθεί , τη θεωρείτε απίθανη;
Μόνο εμένα προβληματίζει η ανακύκλωση προσώπων στην ομάδα; Πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι που θεωρούν πισωγυρισμα να φεύγει κάποιος το Δεκέμβρη και να γυρνά τον Ιούνιο;
Ή όλοι τους συμφωνούν με τη πολιτική της ΠΑΕ;
Χαιρόμαστε που ο Μιχελ έχει κανει στεγανοποίηση και εχουν εκλείψει οο διαρροές, όμως πόσο απέχουμε απο το να ανακοινώνουμε οπως ο γαβρος παίκτες και κανείς να μην ξέρει αν ήρθαν δανεικοί ή με κανονική μεταγραφή αν έχουμε το 100% των δικαιωμάτων ή αν κάποιος μάνατζερ έχει το 50% ?
Ξερετε , γνώμη μου είναι οτι στη ζωή υπάρχει μέτρο , υπάρχουν και άκρα και καλό είναι να απέχεις απο αυτά. Εμένα με φοβίζει το τρέχον καθεστώς εξισου με εκείνο που είχαμε με τα παρεακια , τα ινσαιντ ινφο και τους δημοσιογράφους που εβγαζαν τσουλου την ομάδα. Σε ολα μετρο θαρρω, ιμως κάπου νιώθω οτι το χάνουμε.
Απλά η γνώμη μου

Sent from my OnePlus3 using both thumbs but zero braincells
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια το ΠΟΚ ενώθηκε εναντίον μας λόγω Σαββίδη που μας δίνει άλλη δυναμική και διεκδικεί ο ΠΑΟΚ κομμάτι από την πίτα, γιαυτό και η λυσσαλέα επίθεση στον ΠΑΟΚ.... Στρατός δεν θα γίνουμε ποτέ αλλά τώρα που έχουμε πόλεμο κανονικό με το ΠΟΚ δεν πυροβόλα με τα πόδια μας...... Όσο για τα ΜΜΕ και εδώ στην πόλη κράζουν ΠΑΟΚ και Σαββίδη συνέχεια, που είδες τακτικές γαβρου που η παε μπορούσε χαλαρά να κάνει.... Ακούγονται όλες οι γνώμες που πολλές φορές φτάνουν στα όρια της συκοφαντιας, εσύ προφανώς θέλεις να συμφωνούν όλοι μαζί σου αυτό δεν γίνεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Παρ 23 Ιουν 2017, 11:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Σωστός ο holypaok
Παν μέτρον άριστον
Προτεραιότητα έχει η απονομή δικαιοσύνης
Μετά για εμάς τους παλαβους έρχεται η ΠΑΟΚΑΡΑ και έπεται ο Σαββίδης
Αλλά ρε holypaok με τόση ανομια και τόση μιζέρια είναι ρεαλιστικό να πρωταγωνιστισει στον αθλητικό τομέα και να πρωτοπορει ηθικά ο οργανισμός που λέγεται ΠΑΟΚ;;;
Εγώ δηλώνω πολύ απαισιόδοξος
Και γι αυτό το λόγο έχω μπλόκαρει ως άνθρωπος τις τελευταίες μερες...απέναντι στον ορυμαγδο των κατευθυνομενων δημοσιευματων και ανθρώπων
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Προς τιμήν της η efsyn είναι η μόνη εφημερίδα που έχει το θέμα Noor 1 στη σωστή του διάσταση -σε πρωτοσέλιδο παρακαλώ

Βέβαια τυγχάνει να υποστηρίζει παράλληλα την ενότητα της κυβέρνησης μεσω της υποστήριξης στον ψεκασμενο - δηλαδη στηρίζει ακροδεξιό πολιτικό που αναμιγνύεται ως εκπρόσωπος της εκτελεστικης εξουσίας στα της δικαστικής εξουσιας, τι άλλο θα διαβάσουμε σε αριστερή εφημερίδα - αλλά έστω κι έτσι αν κάνεις δει το θέμα συνολικά έχει δίκιο το άρθρο
Δηλαδή συμβαδιζει με τα της δικής μου ηθικής τουλαχιστον και φαντάζομαι και του holypaok
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

δεν ξερω τι γινεται στα social media, αλλα καποιος εδω τις προαλλες ειπε οτι αν δεις τα σχολια απο ΠΑΟΚτσηδες στα site και στα social, θα νομιζεις οτι εχουμε προεδρο τον Γουμενο και τους μισους παικτες με προσφυγη.

Αν νομιζεις οτι κοντευουμε σε επιπεδα γαυρου, επειδη ακουγονται και μερικες φωνες αντιθετες μπας και εξισορροπησει λιγο αυτη η αρρωστημενη μιζερια (ή και ξερολισμος) που ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ στον ΠΑΟΚτσηδικο λαο, τοτε μαλλον τα κρινεις λιγο μονοπλευρα.

βλεπεις φιμωση και χαλιναρι των μμε απο την παε...!!!!?????
Βλεπεις οτι "Οποίος ασκεί αντιπολίτευση και στηλιτεύει πτυχές της διαχείρισης της ΠΑΕ , απομονώνεται ή / και στοχοποιείται."...!!!!???? Το οτι η αμφισβητηση και η ειρωνεια παει συννεφο δεν το βλεπεις;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πιθανολογώ ότι κάποιος κοιμάται νωρίς τα βράδια και τσατίστηκε που ένας γαυροΑΡΔ έβγαλε 1ος τον στανιό... 8-)

Σημειώνω δε συμπληρωματικά πως, για το ότι ο Λεβέκ ήταν Θεσσαλονίκη, έτοιμος για να υπογράψει, το ξέραμε ήδη εμείς εδώ μέσα, την ώρα που κάποιοι έλεγαν ακόμα ότι θα πρεπε να χουμε standard Ίβηρα ή Γάλλο κόουτς... :P

"Βαριά είναι η καλογερική" όμως, ή όπως λένε στο χωριό μου "το ψάρι θέλει υπομονή κι η είδηση κυνήγι"... :opaokara:

Το να συγκρίνει δε ο οποιοσδήποτε τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. μ αυτόν του τρ@βελόγαυρου, απλά μ αναγουλιάζει... :oops:
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Αφήνοντας στην άκρη τα ειρωνικά σχόλια με τα emoticons και τις αναγούλες, τα οποία δε βοηθάνε να προχωρήσουμε το διάλογο, εγώ έγραψα τους δικούς μου προβληματισμούς από τα ερεθίσματα που λαμβάνω γύρω μου.
Ίσως όσοι έχετε αντίθετη άποψη από τη δική μου, έχετε αμεσότερη και ορθότερη εικόνα από τα της ΠΑΕ . Αν δεν έχετε και απλά βγάζετε τα συμπεράσματα από μία γενική άποψη που επικρατεί και η οποία καίει χλωρά και ξερά, η οποία έχει αναγάγει oτιδηποτε φέρει την ταμπέλα δημοσιογράφος ή ρεπορτερ σε ΑΡΔ , τότε πάσο. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά εκείνος ο οποίος τρέχει για να βγάλει την είδηση και το ρεπορτάζ του οποίου, είναι άμεσα εξαρτώμενο από τη στάση της ΠΑΕ απέναντί του (με αποτέλεσμα όποιος δε γράφει αυτά που πρέπει, να τρώει πόρτα στην είδηση ή να πρέπει να την αναπαράγει σε 2ο χρόνο, ή να πρέπει να ακολουθήσει πιστά τα νον πέιπερ κ.ο.κ. , όλα αυτά φυσικά σε ένα παράλληλο σύμπαν και όχι στις ελληνικές ΠΑΕ και στο αγγελικά πλασμένο ελληνικό ποδόσφαιρο) από εκείνον ο οποίος δε νοιάζεται να βγάλει την είδηση αλλά βγάζει το ψωμάκι του από τα κλικ με γενικόλογα άρθρα ή εκπομπές στο ραδιόφωνο που προσπαθεί να δημιουργήσει το κλίμα για τα sms και τα συναφή: Ο ένας προσπαθεί να βγάλει την είδηση, ο άλλος να δημαγωγήσει. Τώρα αν η 2η κατηγορία είναι η επικρατούσα κατά τεράστιο ποσοστό, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άτομα της πρώτης κατηγορίας.
Έχω μάθει στη ζωή μου να μην είμαι απόλυτος για τίποτα, για τίποτα όμως. Οι προβληματισμοί είναι προσωπικό πράγμα για τον καθένα. Δε χρειάζεται να τους ασπάζεται κανείς, δε σημαίνει όμως ότι έχει το δικαίωμα να λοιδωρεί.
Ίσως , ξαναλέω για Στανόγεβιτς όπως και για Λεβέκ, (επιμένω , ε? ) ίσως, λέω , να μη χρειάστηκε να ενημερωθούν από εδώ μέσα ή από το Νικολακόπουλο οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ... Είναι και αυτό μία περίπτωση βρε αδερφέ...
Τέλος , γνώμη μου και την έχω ξαναεκθέσει εδώ, ο γραπτός λόγος έχει διαφορετικούς κανόνες από τον προφορικό αφού δεν υπάρχουν συνοδευτικές εκφράσεις προσώπου ή χροιά στη φωνή ώστε να αντιλαμβανόμαστε πώς εννοείται αυτό που γράφουμε. Συνεπώς απαιτεί προσοχή και χρειάζεται να έχει σαφήνεια. Οπαδικό φόρουμ είναι το paokmania , πολλοί είμαστε πιο παλιοί εδώ, άλλοι νεότεροι , κάποιοι γράφουν 25 ποστ την ημέρα, κάποιοι λιγότερα. Κανενός από εμάς μαγαζί δεν είναι, φιλοξενούμενοι είμαστε , συνεπώς εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να το σεβαστώ όσο περισσότερο γίνεται.
Αυτά από εμένα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Βλεπεις την απαξιωση του ...αγγελικα πλασμενου ελληνικου ποδοσφαιρου, αλλα δεν κανεις το ιδιο για τον ..αγγελικα πλασμενο των "δημοσιογραφων". Η μονοπλευρη οπτικη συνεχιζεται κατα τη γνωμη μου.
Εγραψες μια παραγραφο για να μιλησεις για τον τυπο που (σε ενα παραλληλο συμπαν) αγωνιζεται για την ειδηση και οχι για τα κλικ και την αρδια. Ε καπου θα τους ειχαμε δει αν ειχε τετοιους...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ααα τωρα καταλαβα! για τον Κωστας Περαια λες... αλλος δεν υπαρχει
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Εκ νεου επικεντρώνεστε στην αλλη πλευρά αυτη που δε μαε ενδιαφέρει. Τα της ΠΑΕ είναι που αποτελούν σημείο αναφοράς

Sent from my OnePlus3 using both thumbs but zero braincells
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Off topic: Holypaok το αβαταρ σου ειναι ο Dr Strange με αλλο προσωπο;

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”