Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από zarathustra79 »

johnys999 έγραψε:- Μία ανακολουθία διαπίστωσα όλη κι όλη χτες...
Δε νομίζω οτι υπάρχει κάποια ανακολουθία. Οι συγκεκριμένοι παίκτες που δεν έχουν μεταπωλητική αξία αποκτήθηκαν γιατί υπήρχε η πρόθεση να δημιουργηθεί μια ικανή ομάδα που θα διεκδικούσε στόχους άμεσα και όχι να γίνει επένδυση για το μέλλον. Κατά τη γνώμη μου αυτό το κάνεις όταν έχεις δημιουργήσει ένα σταθερό κορμό ομάδας και όχι όταν τη φτιάχνεις από την αρχή.

Την αναφορά στην εφορία ο michel την έκανε στη λογική οτι υπάρχει κάποιο όριο στα χρήματα που ξοδεύονται σε μισθούς. Και γενικά δική μου διαπίστωση είναι οτι η ομάδα κινείται στο να ξοδεύει σε μισθούς πάντα λιγότερα χρήματα από όσα πιστεύουν οτι είναι η πραγματική αξία ενός παίκτη και ποτέ δε μπαίνουν στη διαδικασία να δελεάσουν έναν παίκτη δίνοντας του περισσότερα χρήματα από όσα αξίζει. Γιαυτό και μερικές φορές έρχονται παίκτες που η καριέρα τους βρίσκεται σε πτωτική πορεία (πχ crespo, canas, biseswar, leveque).
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

giapas έγραψε:
Tolaros έγραψε:Ναι αλλά το σενάριο του giapas γίνεται πιο εύκολα πραγματικότητα, αυτό του πιλότου μπορεί να μην το ζήσουμε ποτέ.
Δε νομίζω πιο εύκολα... Για να έρθουν παικταράδες που θα κάνουν τη διαφορά θα θες καμιά 20-30αρια εκατομμύρια.
Ενώ το σενάριο του πιλότου είναι λόγο πιο εναρμονισμένο στην εποχή μας που έχουμε μνημόνια και λιτότητα . Δε κοστίζει τίποτα να διαμαρτύρεσαι και να παραπονιέσαι.
Πράγματι τόσα είναι
Τριάντα μύρια θέλεις για να αλλάξεις επίπεδο
Κόστος μεταγραφών και μισθοί
Και πάλι βέβαια την κατάκτηση της σουπερλιγδας δεν την έχεις σιγουρη - εκεί ταιριάζει το point του pilotou

Κι εδώ τίθενται τα εξής ερωτήματα:

Επιτρέπει το FFP να ριξεις τόσα λεφτά ;

Είναι δυνατόν να ζητάμε από το Σαββιδη να ρίξει τόσα λεφτά;
Είναι δυνατόν να βγάλει ο Σαββίδης τέτοια χασούρα μέσω επιχειρηματικων project στην Ελλάδα, χωρίς να κάνει τις μαιμουνιες που κάνουν αρκετοί επιχειρηματίες στην Ελλάδα; Τετοιο λωποδυτη πρόεδρο θέλετε;

Αν όχι, τότε σεμνά, ταπεινά, όλα πληρωμένα και έχει ο θεός...εγώ αυτής της άποψης είμαι
Σορυ για το off topic
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αν τα ριξεις και δε τα φερεις για τον οποιονδηποτε λογο πισω, τη γαμησες

φετος εχουμε μεγαλυτερο περιθωριο γιατι εφυγε η τραγικη χρονια του ΑΑ με την τρυπα 15 εκατομμυρια ΑΛΛΑ απο 1/7

Υπομονη λοιπον μεχρι 30/6
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Τι 30 μύρια και παιχταράδες και πράσσειν άλογα ρε παιδιά;

Να κυνηγήσει τι; ποιο πρωτάθλημα; Με τον Κομίνη; Τον Καλογερόπουλο; Το Θάνο; Ή τους δικαστές που σου κλείνουν το γηπεδο για μισή χρονιά; και αφήνουν τους αλλους να πλακωνουν παίκτες και αξιωματούχους αγώνα επειδή "οκ, δεν έφαγαν και πολλές";

Που γελάει μέχρι και ο Μπένι Χιλ στα καμαρίνια με τα σήριαλ με τις κάμερες κλπ

Να ρίξει λεφτά για ποιο πρωτάθλημα που ακόμα επίδειξη δύναμης κάνει το σύστημα; Προφανώς δεν θα ρισκάρει με FFP και θα πετάξει στον κουβά ένα κάρο λεφτά για να τον στήνουν μέχρι και με Βέροια και να μας κόβουν βαθμούς όποτε και για ό,τι γουστάρουν.

Α, ναι, ξέχασα...έχουμε εκλογές στην ΕΠΟ και μετά θα τους μαμήσουμε όλους στο 50-50...
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Zara να σου εξηγήσω γιατί το γράφω. Όταν το βασικό πρόβλημα είναι η εφορία που σχεδόν διπλασιάζει το κάθε συμβόλαιο, δε γίνεται να είμαστε σφιχτοί στις αγορές και προτιμάμε ελεύθερους αλλά παράλληλα να είμαστε ψιλοάνετοι στα συμβόλαια και να δίνουμε δλδ εύκολα από 500 ως 800. Έπρεπε να είναι το αντίθετο, σφιχτά συμβόλαια ώστε να μπορούμε ν αγοράσουμε και κάποιον που κάνει κλικ, σε λογικά πάντα πλαίσια. Να το κάνω πιο συγκεκριμένο, δε μπορούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα να έχουμε 2 υψηλόμισθους φορ που δε μπορούν να παίξουν μαζί ή δύο τερματοφύλακες με 500 και πάνω. Ούτε πχ μπορούμε να πάμε σε ρόμβο όταν πρόσφατα δώσαμε 1,7 για Ενρίκε, 800 νομίζω για Λημνιό κι ο Κάμπος παίρνει 800 το χρόνο, ουσιαστικά δλδ σχεδόν 1,5μ. Αν πέρυσι είχαμε βάλει και 2-3 φτηνές πινελιές στους 10 παίχτες που πήραμε, λαβράκια δλδ, θα είχαμε φτηνότερο μπάτζετ και ίσως ελπίζαμε και σε 2 καλές πωλήσεις για να φέρουμε τους παιχταράδες που θέλουμε όλοι. Τώρα, για να μείνει το βασικό ρόστερ ως έχει και να έρθουν και αυτοί που θέλουμε μιλάμε για πολύ μεγάλο άνοιγμα, με τι έσοδα να τα κάνουμε αυτά τα πράγματα? Πιστεύω δλδ ότι ακολουθούμε μοντέλο που δε βγαίνει οικονομικά μακροπρόθεσμα, χωρίς να το χρεώνω στο Μίχελ αυτό αποκλειστικά. Αυτός από τη μεριά του καλά έκανε και έφερε όσο πιο σίγουρους παίχτες μπορούσε για να μην έχει την τύχη του ΦΑ.
george188

Δημοσίευση από george188 »

'Εχουμε χάσει λίγο τη μπάλα νομίζω. Εγώ θα πω οτι αναμένω πρώτα να δω τι κινήσεις θα κάνουν και μετά ολα τα υπόλοιπα. Η διάθεση δηλαδή απο που κρίνεται? ειπε ο μιχελ θελω 4 ενδεκαδατους!! ε ας δουμε ρε παιδια ποιοι θα ειναι πρώτα ετσι για αλλαγή. Και ο ίδιος ο τδ ειπε οτι η ομάδα ειναι στρωμένη γι αυτό δεν βιαζόμαστε αλλά μεχρι 10 Ιουλη θα εχουμε στοχους..αυτα για τα 30 μυρια που ακουγονται ειναι ονειρα θερινής νυκτός, για πολλούς λογους.. τέλος απλα επειδή το ειδαι κ μ κανε εντυπωση. έκραξε καποιος επειδή δεν γινεται η παρουσιαση ολων των παικτών μαζι? οκ.... ΠΑΟΚ εισαι :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Να δω παντως αν θα καταφερουμε μια φορα και εμεις να χρησιμοποιησουμε την θεληση ενος παικτη να επιστρεψει προς το συμφερον μας, πιεζοντας την Βολφσμπουργκ να ριξει τις απαιτησεις της.Παντως πλην του Πορτογαλου και του τερματοφυλακα, οι υπολοιπες μεταγραφες λογικα θα αργησουν.Ειναι που επιλεχθηκε προπονητης για να συνεχισει το πλανο που υπηρχε και δεν το λεω ως μομφη προς την διοικηση, αλλα προς αυτους που τρεχουν να ψαξουν δικαιολογιες ακομα και εκει που δεν χρειαζεται.Δεν υπαρχει σοβαρος προπονητης στον κοσμο που να μην επιθυμει να προσαρμοσει την ομαδα στα θελω του, διαφορετικα θα μιλουσαμε για μαριονετα.Αλωστε το ειπε και ο Μιχελ,νυν και πρωην ταιριαζουν σε ηλικια και εθνικοτητα, φανερωνοντας απλα την μονη προθεση που υπηρχε για νεο και φιλοδοξο κοουτς.Στα δικα μας παλυ,νεα συστηματα και νεα αξιολογηση ροστερ,ευτυχως υπαρχει χρονος καθως το υπαρχον μπορει να υποστηριξει τις φετινες ευρωπαικες υποχρεωσεις χωρις προκριματικα ΤσΛ.Προβλεπω τεραστιο ρισκο στο 6 και μια μονο κινηση στον αξονα, εκτος και αν αποκτηθει στοπερ μπαλαντερ που δεν κυκλοφορουν πολλα,δυστυχως ο πολωνος ειναι πολυ ακριβος.Γενικα οι στοιχοι ειναι φιλοδοξοι καθως αναζητουμε ενα πιο αθλητικο νατχοειδες,που το βρισκεις ειναι το θεμα και ενα πιο δυνατο Λουκοειδες.Καλη μας τυχη.

Υ.Γ Στο 4-4-2 αν βρεθει αυτο το Λουκοειδες,πρωτη αναγκη θα επρεπε να ειναι το 6ρι και οχι ο Αντιτσιμιροτ καθως ο Βοσνιος εχει τα παντα που χρειαζονται σε τετοια διαταξη και οι 2 επιθετικοι θα μπορουσαν να καλυψουν τα κενα του.

Για μενα μετα τη χθεσινη δηλωση Μιχελ ο Βιερινια ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ.
Στα υπολοιπα που γραφεις συμφωνω απολυτα,ειδικα ο Τσιμιροτ σε αυτον τον σχηματισμο εχει να δωσει πολλα,τωρα για τις υπολοιπες θεσεις μετα και το κοψιμο του Εντοι (ειναι και αυτο ξεκαθαρο πιστευω,παρεμπιπτοντως εγω δεν τον ηθελα αυτον απο την αρχη,το ειχα γραψει κιολας) ας ελπισουμε οτι ο προπονητης εχει καποιους παιχτες στο νου του γιαυτο που θελει να παιξει γιατι αλλιως θα εχουμε προβλημα,ειδικα στο κεντρο χρειαζομαστε παιχτη τυπου Ναιγκολαν.
Ο Ναιγκολαν των φτωχων ποιος μπορει να ειναι; για ριξτε κανα ονομα. :opaokara:
Και κατι ακομα,δε γινεται ο Χαρισης με τετοιες δυναμεις να μην εχει θεση σε ροστερ ομαδας που θα παιζει με δυο στο κεντρο,πρεπει επιτελους να βρεθει ενας προπονητης να δουλεψει μαζι του στο μυαλο,δε πρεπει να χαθει αυτος ο παιχτης.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

pgetsos έγραψε:Αν τα ριξεις και δε τα φερεις για τον οποιονδηποτε λογο πισω, τη γαμησες

φετος εχουμε μεγαλυτερο περιθωριο γιατι εφυγε η τραγικη χρονια του ΑΑ με την τρυπα 15 εκατομμυρια ΑΛΛΑ απο 1/7

Υπομονη λοιπον μεχρι 30/6
Το 1/7 γιατί κατά κάποιο τρόπο γιατί αλλάζει οικονομικό έτος; ενδιαφέρουσα πληροφορία, ειδικά για μας που βιαζόμαστε να κρίνουμε, ή να κράξουμε, κλασικά...

Ορόσημο θεωρώ και τις εκλογές επο , το θέμα κεδ κλπ και ΩΣ ΤΟΤΕ δικαιολογώ τον Ιβάν απόλυτα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Παρ 23 Ιουν 2017, 11:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Οι ακριβές μεταγραφές για 11αδα θα είναι 1 ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ 2 ΣΤΟΠΕΡ 3 ΒΙΕΡΗΝΙΑ 4 ΧΑΦ!Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει με τις αποδεσμέυσεις έχουμε πολλούς παίκτες που δεν κάνουνενε για την ομαδα αντε να δούμε!Φέτοςβλέπω πολλές πωλήσεις πάντως!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Στοχ πάει προς Σπάρτα Πράγας, ενώ είναι πιθανό να αποχωρήσει και ο Rodrigues από την Galatasaray

Ξεχαστε τον Στοχ,μετα και τις χθεσινες δηλωσεις του προπονητη για 442 δεν εχει καμια θεση στην ομαδα,παμε για αλλα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

elvetos giatros έγραψε:
giapas έγραψε:
Tolaros έγραψε:Ναι αλλά το σενάριο του giapas γίνεται πιο εύκολα πραγματικότητα, αυτό του πιλότου μπορεί να μην το ζήσουμε ποτέ.
Δε νομίζω πιο εύκολα... Για να έρθουν παικταράδες που θα κάνουν τη διαφορά θα θες καμιά 20-30αρια εκατομμύρια.
Ενώ το σενάριο του πιλότου είναι λόγο πιο εναρμονισμένο στην εποχή μας που έχουμε μνημόνια και λιτότητα . Δε κοστίζει τίποτα να διαμαρτύρεσαι και να παραπονιέσαι.
Πράγματι τόσα είναι
Τριάντα μύρια θέλεις για να αλλάξεις επίπεδο
Κόστος μεταγραφών και μισθοί
Και πάλι βέβαια την κατάκτηση της σουπερλιγδας δεν την έχεις σιγουρη - εκεί ταιριάζει το point του pilotou

Κι εδώ τίθενται τα εξής ερωτήματα:

Επιτρέπει το FFP να ριξεις τόσα λεφτά ;

Είναι δυνατόν να ζητάμε από το Σαββιδη να ρίξει τόσα λεφτά;
Είναι δυνατόν να βγάλει ο Σαββίδης τέτοια χασούρα μέσω επιχειρηματικων project στην Ελλάδα, χωρίς να κάνει τις μαιμουνιες που κάνουν αρκετοί επιχειρηματίες στην Ελλάδα; Τετοιο λωποδυτη πρόεδρο θέλετε;

Αν όχι, τότε σεμνά, ταπεινά, όλα πληρωμένα και έχει ο θεός...εγώ αυτής της άποψης είμαι
Σορυ για το off topic
Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που για να πέσει μια αυτοκρατορία και να αναδυθεί μια νέα , ο διεκδικητής εξασφάλισε ότι δε θα αδικηθεί(τουλάχιστον) και ταυτόχρονα έκανε πολύ μεγάλη επένδυση για να πάρει τα ηνία.

γαυρος στη μπάλα επί Κόκκαλη , στις αρχές που έφερε το Μπαγεβιτς.
γιαννακόπουλος στο μπασκετ για να ρίξει το γαυρο εκεί γύρω στο 1996
αγγελοπουλοι στο μπασκετ τα τελευταία χρόνια.

Καμία ανατροπή δεν έγινε με καβούρια στη τσέπη , καμία ανατροπή δεν έγινε με Κομίνηδες , καμία ανατροπή δεν έγινε αναίμακτα. Σε στρατιωτικούς όρους , λένε ότι ο επιτιθέμενος για να σπάσει μια αμυντική θέση θέλει περίπου 3 προς 1 υπεροπλία. Όσο μπακαλίστικο είναι αυτό , έχω διαπιστώσει ότι και στη ζωή αυτός που έρχεται να ανατρέψει κάποιον που έχει εδραιωθεί με χιλιους δυο τρόπους , πρέπει να είναι αποφασισμένος να χάσει περισσότερα σε αυτή τη μάχη. Επομένως , αν θεωρηθεί ότι έχει γίνει μεγάλη παρασκηνιακή προσπάθεια και η ΕΠΟ θα μοιράζει το καρπούζι στη μέση από το καλοκαίρι και μετά , περιμένω σαφώς μεγαλύτερη επένδυση από τους άλλους για να μπεις ως φαβορί.

Αν δε δω επένδυση για μένα σημαίνει πως ή η ΕΠΟ δεν αρκεί ή πως υπάρχει υπέρμετρη αισιοδοξία όσον αφορά τη ποιότητα του ροστερ ή πως δεν έχουμε βλέψεις να πάρουμε τα ηνία τόσο ξεκάθαρα. Δε ξέρω τι από τα 3 είναι χειρότερο.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

pilotos έγραψε:
Πράγματι κακώς μιλάμε για καθαρά αγωνιστικά, αλλά αφού μπαίνουμε στον κόπο να το κανουμε, ο ΠΑΟΚ για να παρει πρωτάθλημα πρέπει να κάνει 25 νίκες σε 30 ματς. Το επίπεδο στην Ελλάδα ειναι πλεον τόσο χαμηλο, που μια ομαδάρα δεν μπορουν να την κόψουν τα κοράκια εκτός των ντέρμπι
Δεν υπάρχει ομάδα, ούτε καν η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα που στην διάρκεια μιας χρονιάς, θα κερδίσουν όλα τα "μικρά ματς". Είναι νομοτέλεια στο ποδόσφαιρο.

Έτσι θα γίνει κι εδώ κι ας έχεις ΟΜΑΔΑΡΑ!!!
Θα έρθει ο κύριος παπαρας, θα σε στήσει σε ένα ματς, θα αποσυντονισει, όλο το κλίμα και θα αρχίσει η γκρίνια...
Δε τα βλέπετε κάθε χρόνο;

Φέτος σε άφησε να φτάσεις κοντά, απλά γιατί δεν τον ένοιαζε. Και στην τελική, αν ήμουν ο Ιβάν ρε φίλε μα την Παναγία δε θα χαλούσα 100 μύρια για ένα πρωτάθλημα στην χώρα της φουστιας. Να ξέρουμε μερικές φορές τί ζητάμε και να είμαστε ευγνώμονες.
Από την άλλη, επειδή όλοι κάνουν λάθη, κι ο Ιβάν κάνει τα λάθη του, ή με την δική μας οπτική κάνει λάθη;;; (Τροφή για σκέψη)

Μποικο δεν βαρέθηκες να κάνεις διακοπές;;;

SM-G935F
To ξέρω φίλε μου ότι δε γίνεται ούτε στην Ισπανία ούτε στην Αγγλία ούτε σε κανένα πρωτάθλημα της προκοπής που όλες οι ομάδες ακόμα και οι μικρότερες τσουλάνε σωστά έστω την μπάλα.
Γίνεται όμως στις ποδοσφαιρικές ουγκάντες, στις οποίες ανήκουμε και με τα μπούνια. Μία Σέλτικ για παράδειγμα ή μια Παρτιζάν.

Δίκιο έχεις giapas, τόσα θέλει, 30 μύρια. Μόνο με 30 μύρια και 6 Βιερίνιες κερδίζεις τους Κομίνιδες.
Και εννοείται δεν είμαι στην τσέπη του Ιβάν να κάνω κουμάντο, άμα δε θέλει να τα δώσει δικαίωμά του. Αλλά εγώ δεν μπορώ να φανταστώ άλλο τρόπο, η ισονομία μου ακούγεται σαν ανέκδοτο. Δεν πρόκειται ποτέ να σε σεβαστούν.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

giapas έγραψε:Ο ΠΑΟΚ για να πάρει πρωτάθλημα πρέπει να κάνει τη μεγαλύτερη επένδυση της σύγχρονης ιστορίας του σε μεταγραφές , αλλά η διοίκηση δε φαίνεται να το πιστεύει αυτό.
giapas έγραψε:
pilotos έγραψε:Ο ΠΑΟΚ για να πάρει πρωτάθλημα, πρέπει να μην τον πηδάει κάθε κοράκι και να μην τρώει τιμωρίες, επειδή τρώνε σπόρια οι οπαδοί του.
Αν γίνει αυτό, μετά θα συζητήσουμε και αγωνιστικά.

Γιατί πέρυσι το πρωτάθλημα στήθηκε στην αρχή, με 2 σφυρίγματα σε έβγαλαν εκτός στόχου.

SM-G935F
Έχεις δίκιο , κακώς μιλάμε για αγωνιστικά.

Αληθεια; Για αγωνιστικα μιλας; Γιατι εγω κατι για επενδυσεις σε ακουσα να λες και αυτα μαλλον δεν κατατασσονται στα αγωνιστικα.
Κι επειδη ακουγεται λιγο ...αμπαλο αυτο που ειπες να σε πληροφορησω οτι ο ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια ηδη κανει τις μεγαλυτερες επενδυσεις της ιστοριας του σε ολους τους τομεις (και πρωταθλημα ακομα δεν ηρθε, οποτε μαλλον ο πιλοτος ξερει πιο πολυ ..μπαλα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Παρ 23 Ιουν 2017, 11:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Μα δίνεις τα συμβόλαια των 800 χιλιάδων γιατί έχεις τη δυνατότητα να τα δώσεις. Το ζήτημα είναι όμως οτι όταν ένας παίκτης σου ζητάει 800 χιλιάρικα και κάποιος άλλος ας πούμε 1,5 εκατομμύριο, κάποιος βγαίνει και λέει καλά ρε σαββίδη είναι δυνατόν να είσαι μεγιστάνας και να κωλώνεις για 700 χιλιάρικα;; Έλα όμως που τα 800 χιλιάρικα με την εφορία διπλασιάζονται σχεδόν στο 1,5 εκατομμύριο ενώ το 1,5 εκατομμύριο με την εφορία βγαίνει περίπου 2,9 εκατομμύρια. Η πραγματική διαφορά λοιπών των δυο συμβολαίων δεν είναι 700 χιλιάρικα αλλά το διπλάσιο!! Και γιαυτό και σου εξηγεί πόσο λάθος είναι να δίνεις μεγαλύτερα συμβόλαια από αυτά που μπορείς και πόσο έξω μπορεί να σε βγάλουν.

@giapas μέσα σαυτές τις εκστρατείες ανατροπής βάλε κ αυτή του πολυμετοχικού βάζελου και δες που τους οδήγησε αυτή τη στιγμή... Και για να μην πάμε πάντα στους άλλους, βάλε και τις επενδύσεις που έγιναν στις ομάδες της πόλης στην αρχή της προηγούμενης δεκαετίας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

https://www.transfermarkt.de/nigel-de-j ... ieler/4672

Λεει θα μεινει ελεύθερος απο γαλατα
32 ειναι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”