Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από Equalizer »

Ίσως και ψιλό οφ τοπικ αλλά κάπου πρέπει να τα πω μαζεμένα :

Α. Φίλε Μιχελ άμα δε σας φτάνει η ώρα κάθε φορά που κάνετε συν. τύπου είναι επειδή την τελευταία πενταετία ο ΠΑΟΚ μιλάει στον κόσμο του μια γαμημενη φορά τον χρόνο. Ένας αρδ δε βρέθηκε να του το πει αυτό;

Β. Το πώς θα καταφέρουμε να φέρουμε τέσσερις παίκτες ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ/ΗΓΕΤΕΣ ενώ κωλωνουμε να φέρουμε έστω τον ΕΝΑΝ ( ο οποίος είναι και δικό μας παιδί που σημαίνει ότι μπορούμε να τον πιέσουμε στη διαπραγμάτευση έστω λίγο) επίσης δεν το καταλαβαίνω.

Άμα έχει ζόρια η φορολογία στην Ελλάδα το ξέρετε απ το 2011. Πως ακριβώς σας ήρθε να λέτε τόσο καιρό ότι ο ΠΑΟΚ θα φέρει 3-4 ανώτερους απ τους υπάρχοντες παίκτες, αλλά όταν έρχεται η κουβέντα σε έναν -ανώτερο μεν, αλλά όχι σούπερσταρ δε- με τη μία η απάντηση είναι ότι είναι δύσκολο; Οι άλλοι πιο φτηνοί θα είναι;

Γ. Προπονητής για να συνεχίσει το πλάνο , και η πρώτη του απόφαση είναι να παίξει δύο συστήματα τελείως διαφορετικά απ το τωρινο. Ερώτημα : Στο 3-4-3 ο Ματος θα τρώει πάγκο;

Επίσης εχουμε φέρει ένα κάρο εξτρέμ για να παίζουμε με δυο φορ; Και αν ναι, στο 4-4-2 τα χαφ ποια θα είναι; Ο Σαχοφ με τον Κανιας;

Ε. Την μέρα που θα εξηγηθεί ΜΙΑ απόφαση της ΠΑΕ (εν προκειμένω η μυστηριώδης αποχώρηση Ίβιτς) θα ανοίξω σαμπάνιες. ΜΟΝΙΜΩΣ δεν μπορούμε να πούμε τίποτα όσο εξελίσσονται τα πράγματα και ΜΟΝΙΜΩΣ μετά από λίγες μέρες "ας μη μιλάμε για το παρελθόν". ΟΟΥΣΑΜ

Παιδιά ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ να με συμπαθατε, ξέρω ότι ακούγομαι πολύ γκρινιάρης και πραγματικά όσοι με γνωρίζουν από κοντά ξέρουν ότι πάντα πιστεύω πως όλα είναι εφικτά, αλλά πλέον κλείνω δεκαετία κατά την οποία κάθε καλοκαίρι λέμε να κάνουμε τα στραβά μάτια και το σταυρό μας. Ε φέτος ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ και όχι άλλη σαχλαμάρα.

Τίποτα από αυτά που ειπώθηκε δεν είναι ψέμα. Αυτό όμως δε τα καθιστά φυσιολογικά, δομημένα, έξυπνα ή αναμενόμενα.

Συνεχίζω να ελπίζω οτι φέτος θα τα καταφέρουμε αλλά μαλακίες δε θέλω άλλο να ακούω.

Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ 4 ΠΑΙ ΧΤΑ ΡΑ ΔΕΣ και όχι αλχημείες. Κάθε άλλη εξέλιξη θα είναι μια απ τα ιδια
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Θεωρώ πάντως ότι είναι πολύ επικίνδυνο να έχουμε μόνο 2 τερματάδες με δεύτερο τον Σιαμπάνη. Η ΕΟ είναι ικανή να δώσει κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακά μας πριν από κάποιο ντέρμπυ και να κατέβουμε στον αγώνα με ένα 18χρονο παιδί.
Πάω ότι στοίχημα να 'ναι ότι με τις εφτά αγωνιστικές κεκλεισμένων, όλως τυχαίως, η "κλήρωση" θα βγάλει όλα τα ντέρμπι του πρώτου γύρου εντός έδρας.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Θεωρώ πάντως ότι είναι πολύ επικίνδυνο να έχουμε μόνο 2 τερματάδες με δεύτερο τον Σιαμπάνη. Η ΕΟ είναι ικανή να δώσει κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακά μας πριν από κάποιο ντέρμπυ και να κατέβουμε στον αγώνα με ένα 18χρονο παιδί.
Παίρνεις ΜΟΝΟΝ έναν τερματοφύλακα βασικότατο, κρατάς για δεύτερο μέχρι τον Ιανουάριο το Μελίσσα, τον οποίο δίνεις δανεικό μετά και έχεις και τον Σιαμπάνη για 3ο - ψήσιμο.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

rainmaker έγραψε: Προπονητής για να συνεχίσει το πλάνο , και η πρώτη του απόφαση είναι να παίξει δύο συστήματα τελείως διαφορετικά απ το τωρινο. Ερώτημα : Στο 3-4-3 ο Ματος θα τρώει πάγκο;

Επίσης εχουμε φέρει ένα κάρο εξτρέμ για να παίζουμε με δυο φορ;
Χωρίς να ξέρω τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο προπονητής, θεωρώ ότι ο Μάτος (όπως και ο Βιερίνια) είναι ιδανικός για να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ-χαφ. Και αυτό γιατί τσ προσόντα του είναι περισσότερο επιθετικά, παρά ανασταλτικά.

Σε ότι αφορά τα εξτρέμ, ποια είναι? Κάμπος Ενρίκε και Λημνιός είναι οι μοναδικοί που μπορούν να παίξουν εκεί, αλλά για εμένα ο Ενρίκε δεν κάνει (αντίθετα θεωρώ ότι μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα σαν φορ - είτε δίπλα στον Πρίγιο, είτε μόνος του), ο δε Κάμπος τα καλύτερα παιχνίδια του τα έκανε όταν μπηκε στον άξονα (δυστυχώς δεν έχει τελειώματα).
Όλοι οι υπόλοιποι που χρησιμοποιήθηκαν στα άκρα, μόνον εξτρέμ δεν είναι (Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ουάρντα, Περέιρα, ακόμα και Ζαϊρό).
Άβαταρ μέλους
SubZer0

Δημοσίευση από SubZer0 »

Josey Wales έγραψε:
Πάω ότι στοίχημα να 'ναι ότι με τις εφτά αγωνιστικές κεκλεισμένων, όλως τυχαίως, η "κλήρωση" θα βγάλει όλα τα ντέρμπι του πρώτου γύρου εντός έδρας.
* Άντε να δούμε..
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

αυτο εννοειται!
BIacky

Δημοσίευση από BIacky »

rainmaker έγραψε:
Α. Φίλε Μιχελ άμα δε σας φτάνει η ώρα κάθε φορά που κάνετε συν. τύπου είναι επειδή την τελευταία πενταετία ο ΠΑΟΚ μιλάει στον κόσμο του μια γαμημενη φορά τον χρόνο. Ένας αρδ δε βρέθηκε να του το πει αυτό;

Σε εμάς μπορεί να μην μιλάνε αλλά αλλού όλο και κάτι λένε.Από τον κυρ Σάββα μαθαμε ότι θα φύγει ο τουντορ από γαυρο αρδ οτι θα έρθει ο Στανοιεβιτς... ουδεν σχολιον.

Ε. Την μέρα που θα εξηγηθεί ΜΙΑ απόφαση της ΠΑΕ (εν προκειμένω η μυστηριώδης αποχώρηση Ίβιτς) θα ανοίξω σαμπάνιες. ΜΟΝΙΜΩΣ δεν μπορούμε να πούμε τίποτα όσο εξελίσσονται τα πράγματα και ΜΟΝΙΜΩΣ μετά από λίγες μέρες "ας μη μιλάμε για το παρελθόν". ΟΟΥΣΑΜ

Δεν θα έπρεπε και εμείς να μαθουμε κυριε Ιβαν γιατί ενα μήνα πριν ολοι ειμασταν σίγουροι οτι του χρόνου πάμε για μεγάλα πράγματα και ξαφνικά γιναμε ρδελομπου;

και εγώ φίλε rain δεν ποσταρω συχνά για να μην χαλαω την διάθεση των υπόλοιπων παιδιών εδώ αλλά μολις ειδα το ποστ σου δεν άντεξα.

Άβαταρ μέλους
achilles

Δημοσίευση από achilles »

@ sourmenetes

Από το ότι δεν άκουσα σε κανένα σημείο ότι θα γίνουν 1,2,3 προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά και θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους στα δύσκολα ώστε να χτυπήσουμε έστω το πρωτάθλημα αλλά αντιθέτως άκουσα ότι θα αποκτηθούν παίκτες που απλώς θα μπορούν να φορέσουν φανέλα βασικού και επίσης από το γεγονός ότι ο νέος μου προπονητής μίλησε για σύστημα 4-4-2 που χρειάζεται να έχεις άπιαστο κέντρο, τρομερά πνευμόνια και απίστευτους συγχρονισμούς και αυτόματες κινήσεις και από τους 10 παίκτες μέσα στο γήπεδο, κάτι που επιτυγχάνεται είτε σχετικά άμεσα αλλά πρέπει να χώσεις έξυπνα πολλαααά φράγκα είτε διδάσκοντας το έχοντας τους ίδιους παίκτες για 2,3,4+ χρόνια. Όσο για το 3-4-3 (ή 3-5-2 γιατί άλλο σύστημα με 2 επιθετικούς που θέλει να παίξει δεν ξέρω) θέλεις 3 ισάξιους βασικούς κεντρικούς αμυντικούς σε ποιότητα, ταχύτητα και ποδοσφαιρική ευφυία και 1-2 για ρεζέρβα με τα ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά που πάλι θέλει πολλά φράγκα για να το καταφέρεις. Και σαν κερασάκι ακούω ότι θέλουμε μεν τον Βιερίνια αλλά είναι ακριβός. Συγνώμη αλλά αν ο Βιερίνια είναι ακριβός που ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει τότε ποιές θα είναι οι ποιοτικές προσθήκες; Παίκτες των 500-600 χιλιάδων; Με τέτοιους παίκτες θα εφαρμόσουμε αυτά τα συστήματα και μάλιστα σε χρονιά που ο πρωταθλητής θα βγει μέσα από πλέυ-οφ κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε από την αρχή όσο πιο κοντά γίνεται στη κορυφή; Οκ, πάω πάσο. Σου απάντησα αδερφέ από που τα κατάλαβα; Σου έκατσε άσχημα το ''ότι βρέξει ας κατεβάσει''; Το παίρνω πίσω και το αντικαθιστώ με το ''φτου από την αρχή''.

@ janellsis
Είμαι λοιπόν μίζερος και αχάριστος επειδή του χρόνου απαιτώ τίτλο με την μοναδική συγκυρία του ΠΟΚ σε αυτή την κατάσταση, σε ένα πρωτάθλημα χωρίς σκουλίκι και γριά και με πρωταθλητή από πλέυ-οφ. Συγνώμη, δεν θα το ξανακάνω, άλλη φορά θα σκέφτομαι πριν τα γράψω. Όσο για τις εποχές των Χιονιά και Γιουκούδη είχε τότε ο ΠΑΟΚ ανάλογης οικονομικής ευρωστίας μεγαλομέτοχο γιατί εγώ ο ''μικρός ηλικιακά'' των 43 Μαΐων αλλιώς τα θυμάμαι. Επίσης και επί μπάτμαν πήρα κύπελο, τι σημαίνει αυτό; Όσο για τον Περπάτοφ ουδέν σχόλιο.

Και κάτι τελευταίο για τους υπόλοιπους ρομαντικούς που τα βλέπουν όλα ρόδινα. Ο ΠΑΟΚ ήθελε μερικές πινελιές όσο πορευόμασταν με τον Ίβιτς στην ομάδα. Πλέον, με τον Στανόγιεβιτς που ζήτησε να γίνει παύση στον προγραμματισμό για να κάνει πρώτα αξιολόγηση του ρόστερ με βάση το σύστημα που θέλει να εφαρμόσει όχι πινελιές αλλά ούτε μπατανόβουρτσα δεν φτάνει.

Τέλοσπάντων, ο χρόνος θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

rainmaker έγραψε:Ίσως και ψιλό οφ τοπικ αλλά κάπου πρέπει να τα πω μαζεμένα :

Β. Το πώς θα καταφέρουμε να φέρουμε τέσσερις παίκτες ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ/ΗΓΕΤΕΣ ενώ κωλωνουμε να φέρουμε έστω τον ΕΝΑΝ ( ο οποίος είναι και δικό μας παιδί που σημαίνει ότι μπορούμε να τον πιέσουμε στη διαπραγμάτευση έστω λίγο) επίσης δεν το καταλαβαίνω.

Άμα έχει ζόρια η φορολογία στην Ελλάδα το ξέρετε απ το 2011. Πως ακριβώς σας ήρθε να λέτε τόσο καιρό ότι ο ΠΑΟΚ θα φέρει 3-4 ανώτερους απ τους υπάρχοντες παίκτες, αλλά όταν έρχεται η κουβέντα σε έναν -ανώτερο μεν, αλλά όχι σούπερσταρ δε- με τη μία η απάντηση είναι ότι είναι δύσκολο; Οι άλλοι πιο φτηνοί θα είναι;

Γ. Προπονητής για να συνεχίσει το πλάνο , και η πρώτη του απόφαση είναι να παίξει δύο συστήματα τελείως διαφορετικά απ το τωρινο. Ερώτημα : Στο 3-4-3 ο Ματος θα τρώει πάγκο;

Επίσης εχουμε φέρει ένα κάρο εξτρέμ για να παίζουμε με δυο φορ; Και αν ναι, στο 4-4-2 τα χαφ ποια θα είναι; Ο Σαχοφ με τον Κανιας;

Παιδιά ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ να με συμπαθατε, ξέρω ότι ακούγομαι πολύ γκρινιάρης και πραγματικά όσοι με γνωρίζουν από κοντά ξέρουν ότι πάντα πιστεύω πως όλα είναι εφικτά, αλλά πλέον κλείνω δεκαετία κατά την οποία κάθε καλοκαίρι λέμε να κάνουμε τα στραβά μάτια και το σταυρό μας. Ε φέτος ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ και όχι άλλη σαχλαμάρα.

Τίποτα από αυτά που ειπώθηκε δεν είναι ψέμα. Αυτό όμως δε τα καθιστά φυσιολογικά, δομημένα, έξυπνα ή αναμενόμενα.

Συνεχίζω να ελπίζω οτι φέτος θα τα καταφέρουμε αλλά μαλακίες δε θέλω άλλο να ακούω.

Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ 4 ΠΑΙ ΧΤΑ ΡΑ ΔΕΣ και όχι αλχημείες. Κάθε άλλη εξέλιξη θα είναι μια απ τα ιδια
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Josey Wales έγραψε:
AYTO!
Άβαταρ μέλους
achilles

Δημοσίευση από achilles »

@ rainmaker

Α. Εδώ ρε φίλε δεν έχεις δει τόσα χρόνια μία επίσημη παρουσίαση όλων των νέων αποκτημάτων μαζί μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους όπως κάνουν όλες οι ομάδες του κόσμου. Τι ψάχνεις τώρα;

β. Μαζί σου.

Γ. Για τον Μάτος μη βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά ότι θα είναι μαζί μας και του χρόνου. Γιατί εμένα μου μπήκαν κάτι ψύλλοι όταν πριν 2 μέρες κάτι φίλοι Τούρκοι, οπαδοί της Γαλατά (ναι, της Γαλατά) μου έστειλαν μύνημα να τους πω τι παίκτης είναι ο Μάτος γιατί έχει βρωμίσει εκεί ότι τον έχουν ήδη κλείσει. Μακάρι να είναι ράδιο αρβύλα.

Δ. Έχεις και τον Τσίμιροτ των 0 ασίστ και 0 γκολ όπου σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ''Ο Τσίμιροτ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Είναι αυτό που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αποκαλείται μέσος box to box.''

Ε. Πάλι, μαζί σου.
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Ασχετο ο μολεδο πρεπει να εκλεισε τουρκια για να πηγε ο αφραγκουζος στην κωνσταντινουπολη αυθημερον....πωλειται οπως ειναι επιπλομενο.....καλο αφανισμο γαυρολαγοι.... :opaokara:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Λοιπόν επειδή μερικοί με τα λεφτά του ιβαν την έχετε δει απλές και όλα φαίνονται φυσιολογικά ,σε μια χώρα που καταρρέει ,πάρτε μια ανάσα και σκεφτείτε λιγάκι σοβαρά ... 4 παικταράδες όπως τους εννοεί ο κοινός-οπαδικός-ΠΑΟΚτσηδικος νους κοστίζουν 20 εκ το λιγότερο (ομάδα +παίκτης +εφορία ) .... μόνο αυτοί ... μπάτζετ δηλαδή 50 εκ πρέπει να κάνει με έσοδα 15 εκ το πολύ .. ο Βιεϊρίνια θα κοστίσει ΜΟΝΟ φέτος , στην καλύτερη για μας 1,5 για Γερμανούς ,1,5 για αυτόν κι 1 εφορία !!! Μόνο φέτος 4,5 εκ ... στο Ελλαδιστάν ,χώρις ομίλους !! Λογικό να το σκεφτούν 10 φορές πριν τελικά τον φέρουν , γιατί πιστεύω θα τον φέρουν ..
Ο μιχελ είπε προτιμώ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ,για να δίνουμε λεφτά στα συμβόλαια! Λογικοτατο... ελεύθεροι δεν σημαίνει μόνο αυτοί που τελείωσε τώρα το συμβόλαιο τους αλλά και κάποιοι που δεν υπολογίζονται και τους διώχνουν . Αυτές οι περιπτώσεις περνούν χρόνο !!!
Υ.γ ο γαβρος φορ ολκης Βέλλιο πέρνει !
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

πω ρε συ εγω γιατι νομιζα οτι σκοραρει αυτος ο βελλιος?
130 συμμετοχες απο το 2008 κ 27 γκολ.
ουτε τοργκελε δηλαδη που στο ιδιο διαστημα εχει 164 συμμετοχες κ 60 γκολ.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Stanojevic έγραψε:(Περα απ'το κλασικο τσιτατο, δεν πιστευω στα συστηματα, πιστευω στις θεσεις των παικτων (στις κινησεις τους εννοουσε λογικα))

Φυσικα στην αρχή θα προσπαθήσω να παίξω με 2 επιθετικούς, αυτο ειναι το συστημα μου (κ εναλλακτικα το 3-4-3). Και θα παιξουμε με τους 2 τροπους.

- Αλλα το σημαντικο με το συστημα ειναι το πώς θελουμε να παιξουμε..Σιγουρα, δε θα προσαρμοστούν οι παίκτες σε εμένα, αλλά εγώ στους ποδοσφαιριστές.

Αρχικα, το σημαντικο για μενα ειναι να προσπαθησουμε να παιξουμε με τον τροπο μου. Θα δειτε και εσεις κ οι παικτες (θα μαθουν συντομα).

Σιγουρα ομως θα παιξουμε 4-4-2 και 3-4-3. Αναλογα με τον αντιπαλο, την κατασταση, ολα. Αλλα γενικα, αυτο ειναι που θελουμε, να προσπαθησουμε να παιξουμε με τον τροπο μου (διαφορετικα).
.
.
Φυσικα, (σχετικα με τα χαρακτηριστικα που λειπουν) θελω να αλλαξω κατι, βρισκομαι εδω να (απο)δειξω τον εαυτο μου, να προσπαθησω να παιξει η ομαδα οπως θελω.
Michel έγραψε: Ο κυριος λογος που επιλεξαμε τον Στανο, ηταν η ομαλή συνέχεια.
Michel έγραψε: Σίγουρα η αλλαγή συστήματος έχει μία επίπτωση στην στρατηγική σου στις μεταγραφές. Αλλά έχουμε παίκτες που παίζουν σε παραπάνω από μία θέσεις. Υπάρχει ο Ζαιρο, ο Κάμπος, ο Ουάρντα, ο Μπίσεσβαρ.
Μονο ζαιρο εχει παιξει/διακρινεται εκει (σε σαφως χαμηλοτερο επιπεδο)..
Απ'τους υπολοιπους, ποτε κανεις δεν εχει παιξει κατι τετοιο
300 ματς μπισε (ελαχιστα ματς ο μπισε στην ολλανδια πριν 7 χρονια)
280 καμπος
170 ενρικε
80 ουαρντα

Και φυσικα ολοι εχουν τους περιορισμους τους (μπισε αθλητικα, ουαρντα-ενρικε τακτικα, καμπος)

Αντιστοιχα και οι Κανιας-Σαχοφ, που θα κληθουν να προσαρμοστουν στον απαιτητικοτατο αυτο τροπο (πρωτοβουλιες, επιθετικη αμυνα, μεγαλες εντασεις, κινησεις στους κενους χωρους, γρηγορο τρανζισιον ), ειδικα ο 2ος οταν θα υπαρχουν 2 ατομα στο κεντρο ή αν κληθει να παιξει εσωτερικο χαφ σε ρομβο..
Και το κερασακι στην τουρτα
Εικόνα
Michel έγραψε: Ο Ndoye είναι ένας box to box παίκτης και προοριζόταν ως αντικαταστάτης του Τσίμι σε περίπτωση που έφευγε (στο 4-3-3).
Εικόνα

All had me like
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Συνολικα
Εικόνα

Michel έγραψε: Ουσιαστικά χρειαζόμαστε έναν παίκτη σε κάθε γραμμή για να αναπτύξουμε το ρόστερ μας, θα κάνουμε 3-4 προσθήκες που είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να παίξουν στην πρώτη ενδεκάδα.
Το μονο ελπιδοφορο απο σημερα...Στο θεωρητικο κομματι βεβαια, γιατι κρινοντας απ'τη θεση στην οποια προοριζονταν (εται?) ο Εντοι και την ολη φιλοσοφια για τη συγκεκριμενη θεση (και την ενισχυση σ'αυτη), ακουγοντας και τις επιφυλαξεις για το θεμα Βιειρινια (εκτος αν ζηταει πανω απο 1.2 μυρια πχ),
διατηρω τις επιφυλαξεις μου για το ποσο βασιμες ειναι αυτες οι ελπιδες..

Υ.Γ.
Προτεινω αυτοματο μπαναρισμα 3 ημερων ( :mrgreen: ) σε οποιον αναφερει παραδειγματα ατλετι, (μιλαν) και αλλων λοιπων κολοσσων,με υπερπαικτες αλλα και αλληλοκαλυψεις/φυσικη κατασταση παικτων, που μπορουν να υποστηριξουν τετοιους σχηματισμους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 23 Ιουν 2017, 16:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”