Aleksandar Stanojevic
Re: Aleksandar Stanojevic
Eνθαρυντικο παντως που τοσο ξεκαθαρα εθεσε θεμα ποιο γρήγορης αναπτυξης ο προπνητης.
Εαν το σκεφτουμε, ιστορικα τα τελευταια ποσα χρονια ειναι τραγικο το ποσο αργοι ειμαστε σαν ομαδα στον αξονα.
Εαν το σκεφτουμε, ιστορικα τα τελευταια ποσα χρονια ειναι τραγικο το ποσο αργοι ειμαστε σαν ομαδα στον αξονα.
Αν και ήμουν στην ομάδα των αισιόδοξων μάλλον οι απαισιόδοξοι έχουν δίκιο. Νέα τάξη πραγμάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υποβάθμιση του προϊόντος με απόφαση των επενδυτών. Όχι αδιακαιολογητη απόφαση, αλλα ας μην γελιόμαστε, όλα ειναι θέμα πραγματικών στόχων και επένδυσης κεφαλαίου. Σε αυτήν την νέα τάξη πραγμάτων φαίνεται να ανήκει και ο νέος μας προπονητής. Δεν διέκρινα ιδιαίτερη προσωπικότητα και το κυριότερο δεν είδα έναν άνθρωπο ικανό να θέσει στον εργοδότη του τους όρους και τα μεσα που χρειάζεται για να δουλέψει και να πετύχει στο έργο του. Οταν η κουβέντα πήγε στην ενίσχυση οι τοποθέτηση του ηταν ανησυχητική. Μακάρι να διαψευστούμε όλοι, οι άνθρωποι να μην ειναι ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και να βγάλαμε λάθος συμπεράσματα.
ε ναι γιατι ως γνωστον για να εισαι καλος προπονητης πρεπει να εχεις επικοινωνιακα χαρισματα,συνδεονται αρρηκτα με τακτικη και ποδοσφαιρο
- painkiller4
Έτσι ακριβώς πες τα ρε γαμωτο γιατί πλάκωσαν και οι ζέστες και θα σαλταρουμε τελείως.Alastor έγραψε:ε ναι γιατι ως γνωστον για να εισαι καλος προπονητης πρεπει να εχεις επικοινωνιακα χαρισματα,συνδεονται αρρηκτα με τακτικη και ποδοσφαιρο
Βρε ποιος είπε να ασχολείται με τους ΑΡΔ?Napoli4 έγραψε:Goran, προσωπικά πιστεύω πως ο προπονητής δεν πρέπει να είναι ούτε φίλος, ούτε εχθρός των ΑΡΔ. Η δουλειά του δεν είναι αυτή.
Το έχω ξαναπεί νο1 στόχος της διοίκησης, θα πρέπει να είναι η βελτίωση της επικοινωνιακής πολιτικής. Και αυτό περιλαμβάνει την στήριξη στον προπονητή όταν δέχεται την πίεση του τύπου, αλλά και τη διαχείριση των προσδοκιών όταν η ομάδα πετάει.
Στα @@πάρια του θέλουμε να τους γράφει και να τους πετάει που και που και κάνα "Γνωριζόμαστε, έτσι?"...
Αυτό μόνο θέλουμε...
Στην δεύτερη σου παράγραφο συμφωνώ απόλυτα και μακάρι αυτό να ξεκινήσει να γίνεται άμεσα...Χθες!!!!
Δεν διαφωνώ φίλε μου, αυτό είπα και εγώ, ελπίζω το μοναδικό ελάττωμα να ειναι αυτό και να δούμε ενα ωραίο κυριαρχικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Απλά αν παρακολουθείς ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο οι προπονητές που έχουν την ικανότητα να φτιάξουν τέτοιες ομάδες έχουν ισχυρή προσωπικότητα, ξέρουν να επικοινωνούν αυτό που θέλουν να πουν και επιβάλλουν ή καλυτερα συνεργάζονται αλλα με αυστηρούς όρους με τους εργοδότες τους στους όρους εργασίας τους . Δεν μου έδωσε τετοια εντύπωση, αν την έδωσε σε εσάς πάω πάσο και θα χαρώ πολυ με το λάθος μου.Alastor έγραψε:ε ναι γιατι ως γνωστον για να εισαι καλος προπονητης πρεπει να εχεις επικοινωνιακα χαρισματα,συνδεονται αρρηκτα με τακτικη και ποδοσφαιρο
Ενταξει το οτι ο προπονητης ειναι ερωτηματικο το γνωριζουμε ολοι,αλλα το οτι προδικαζετε καποιοι την αποτυχια του την στιγμη που ο προπονητης που μας εφερε τιτλο φετος μετα απο 14 χρονια ειχε ΜΗΔΕΝ βιογραφικο πριν αναλαβει,απλα δειχνει πως ειμαστε μονο για τα καφενεια και τιποτα αλλο.
Ειμαστε σιγουροι για τις δυνατοτητες του προπονητη βαση μιας συνεντευξης τυπου, προεξοφλουμε την ανικανοτητα ενος προπονητη επειδη πηγε για ευκολα λεφτα στην Κινα την στιγμη που ικανοτατοι προπονητες τυπου Μπολονι τσεπωνουν ευκολα και πολλα φραγκα σε Κινες-Αραβιες,παιζει τα απαρχαιωμενα 3-4-3 και 4-4-2 οταν ομαδες στην Ευρωπη κανουν παρτυ με τα αντιστοιχα "απαρχαιωμενα" συστηματα.
Ελληνες ρε φιλε....και προπονητες και τεχν.διευθυντες και επιστημονες και νομικοι και δημοσιογραφοι και πολιτικοι και προφητες....χαραμιζομαστε
Με το ιδιο σκεπτικο παντως,ο Μπαγιεβιτς που ειναι επικοινωνιακα σαν τον Τσιαρτα σε σλαβικη εκδοση,ειναι προπονητης με μηδεν προσωπικοτητα
Ειμαστε σιγουροι για τις δυνατοτητες του προπονητη βαση μιας συνεντευξης τυπου, προεξοφλουμε την ανικανοτητα ενος προπονητη επειδη πηγε για ευκολα λεφτα στην Κινα την στιγμη που ικανοτατοι προπονητες τυπου Μπολονι τσεπωνουν ευκολα και πολλα φραγκα σε Κινες-Αραβιες,παιζει τα απαρχαιωμενα 3-4-3 και 4-4-2 οταν ομαδες στην Ευρωπη κανουν παρτυ με τα αντιστοιχα "απαρχαιωμενα" συστηματα.
Ελληνες ρε φιλε....και προπονητες και τεχν.διευθυντες και επιστημονες και νομικοι και δημοσιογραφοι και πολιτικοι και προφητες....χαραμιζομαστε
Συμφωνω οτι πρεπει να εχουν ισχυρη προσωπικοτητα. Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως μεσα απο μια συνεντευξη τυπου εσυ καταλαβες οτι ο ανθρωπος δεν μπορει να επικοινωνησει καλα με τους συνεργατες του,ειτε αυτοι ειναι οι ποδοσφαιριστες ειτε οι τεχν. διευθυντες,πως καταλαβες οτι δεν εχει ισχυρη προσωπικοτητα και πως καταλαβες το αν εθεσε αυστηρους ορους η οχι με τον εργοδοτη του.Ισως εισαι επιστημονας στην ανθρωπολογια,οποτε παρατηρωντας μια ωρα εναν ανθρωπο καταλαβαινεις 100 πραγματα παραπανω αποτι οι υπολοιποι,οποτε παω πασο.Φουτσίνι έγραψε:Δεν διαφωνώ φίλε μου, αυτό είπα και εγώ, ελπίζω το μοναδικό ελάττωμα να ειναι αυτό και να δούμε ενα ωραίο κυριαρχικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Απλά αν παρακολουθείς ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο οι προπονητές που έχουν την ικανότητα να φτιάξουν τέτοιες ομάδες έχουν ισχυρή προσωπικότητα, ξέρουν να επικοινωνούν αυτό που θέλουν να πουν και επιβάλλουν ή καλυτερα συνεργάζονται αλλα με αυστηρούς όρους με τους εργοδότες τους στους όρους εργασίας τους . Δεν μου έδωσε τετοια εντύπωση, αν την έδωσε σε εσάς πάω πάσο και θα χαρώ πολυ με το λάθος μου.Alastor έγραψε:ε ναι γιατι ως γνωστον για να εισαι καλος προπονητης πρεπει να εχεις επικοινωνιακα χαρισματα,συνδεονται αρρηκτα με τακτικη και ποδοσφαιρο
Με το ιδιο σκεπτικο παντως,ο Μπαγιεβιτς που ειναι επικοινωνιακα σαν τον Τσιαρτα σε σλαβικη εκδοση,ειναι προπονητης με μηδεν προσωπικοτητα
- The_Stalker
@ sourmenetes
Αλλάζει το σύστημα; Αλλάζει. Και εξηγώ την άποψή μου ότι το υπάρχον ρόστερ δεν κάνει για το 4-4-2. Εννοείς ότι θα παίξει σύστημα που δεν παίζει γιατί οι δυνατότητες των παικτών δεν είναι αυτές που χρειάζοντα για 4-4-2; Ναι καλά...
Αλλάζουν οι μεταγραφικοί στόχοι; Αλλάζουν.
Μας είπαν όλοι ότι θέλουν προπονητή να συνεχίσει το υπάρχον "πρότζεκτ"; (εδώ γελάνε χοντρά). Μας είπαν.
Αν εσύ βλέπεις συνέχεια ΟΚ, εγώ ότι διαβάζω κι εσύ ότι βλέπεις...
@napoli4
Με Σιμεόνε και ρόστερ της Ατλέτικο παίζω κι εγώ 4-4-2. Με ρόστερ Μίλαν που αναφέρθηκε πολλάκις παίζω κι εγώ ρόμβο. Αλλά για να προσγειωθούμε λίγο, ήρθε κάποτε στην Τούμπα ο ρούλης να παίξει 4-4-2 εναντίον των σαρδελλών. Με καλύτερο ρόστερ από το δικό μας. Ακόμα πονάει ο κ@λος του...
Αλλάζει το σύστημα; Αλλάζει. Και εξηγώ την άποψή μου ότι το υπάρχον ρόστερ δεν κάνει για το 4-4-2. Εννοείς ότι θα παίξει σύστημα που δεν παίζει γιατί οι δυνατότητες των παικτών δεν είναι αυτές που χρειάζοντα για 4-4-2; Ναι καλά...
Αλλάζουν οι μεταγραφικοί στόχοι; Αλλάζουν.
Μας είπαν όλοι ότι θέλουν προπονητή να συνεχίσει το υπάρχον "πρότζεκτ"; (εδώ γελάνε χοντρά). Μας είπαν.
Αν εσύ βλέπεις συνέχεια ΟΚ, εγώ ότι διαβάζω κι εσύ ότι βλέπεις...
@napoli4
Με Σιμεόνε και ρόστερ της Ατλέτικο παίζω κι εγώ 4-4-2. Με ρόστερ Μίλαν που αναφέρθηκε πολλάκις παίζω κι εγώ ρόμβο. Αλλά για να προσγειωθούμε λίγο, ήρθε κάποτε στην Τούμπα ο ρούλης να παίξει 4-4-2 εναντίον των σαρδελλών. Με καλύτερο ρόστερ από το δικό μας. Ακόμα πονάει ο κ@λος του...
- ΑποστόληςΑ
Το σύστημα με 4 αμυντικούς +
Canas - Biseswar - Shakhov
Henrique - Prijovic - Jairo
Είναι 4-3-3 ή 4-4-2;
Canas - Biseswar - Shakhov
Henrique - Prijovic - Jairo
Είναι 4-3-3 ή 4-4-2;
- The_Stalker
Αποστόλη το σύστημα δεν εξαρτάται από το ποιοί παίκτες παίζουν, αλλά από τις θέσεις που τους βάζει ο προπονητής και τις κινήσεις που ζητά από αυτούς στο γήπεδο. Η 11αδα που γράφεις είναι ακατάλληλη για 4-4-2.
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς. Θεωρώ ότι οι Μυστακίδης (όταν με το καλό έρθει), Jairo, Πέλκας και Henrique μπορούν να παίξουν ως περιφερειακοί φορ.
- desperando
- Επικοινωνία:
- john4serres
σε ποιο σημείο μίλησαν για τον φακούντο;
είπε ότι δεν του κάνει, καλά διάβασα;
είπε ότι δεν του κάνει, καλά διάβασα;