Όχι βέβαια. Αυτή τη φράση την έχω γράψει από τον Αύγουστο. Για μένα ο Αθανασιάδης έκανε την τελευταία καλή σεζόν τον πρώτο γύρο επί ΑΑ. Από κει και μετά έχει φθίνουσα πορεία. Φέτος απλά υπήρξε κατακρήμνιση.pgetsos έγραψε:Ξαφνικα μεσα σε λιγους μηνες ρε Αποστολη;ΑποστόληςΑ έγραψε:αλλά και το ποδόσφαιρο γενικότερα έχουν ξεπεράσει τον Αθανασιάδη.
33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Φίλε όλα αυτά για τα αποδυτήρια και τους ΠΑΟΚτσήδες χωρίς παρεξήγηση τα ακούμε και τα κάνουμε 50 χρόνια.paokathens έγραψε:Τέτοιοι παίχτες πρέπει να μένουν για πάντα σε μια ομάδα. Μείωση συμβολαίου χρειάζεται ή αλλαγή ποθ να του δίνει αυτά τα λεφτά με μπόνους γκολ, σίγουρα είναι δύσκολο αλλά όσο ξέρει τον παοκ ο Κλάους δεν το ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι στην ομάδα. Αυτοί οι παίχτες είναι παοκτσηδες μέχρι τα εντερα τους και είναι απαραίτητοι για τα αποδυτήρια. Θα έπρεπε σε κάθε ομάδα να υπάρχει κι ένας παίχτης σημαία. Αυτή είναι η άποψή μου. Εκτός αν έρθει πρόταση 4 εκατομμύρια και πουληθεί περήφανα
Γιατί δε δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό, έτσι για αλλαγή? Μια ομάδα που ούτε ξέρει από ΠΑΟΚ ούτε από συναισθήματα, με παίκτες σοβαρούς και επαγγελματίες που ξέρουν τι να κάνουν στο γήπεδο.
Με δύο λογια μια ομάδα με 28 Τσίμιροτ μπορούμε να κάνουμε?
- hasio_john
Ωραία τα λέτε μερικοί (και συμφωνώ με τους περισσότερους), τον Κλάους όμως τον ρώτησε κανείς αν θέλει να γίνει στην ηλικία που είναι παγκίτης και 2-3η αλλαγή του Πρίγιο, με μεγάλη μείωση συμβολαίου?
- anekfrastos
Μπορεί να συμφωνούσα αν αυτή η "κοιλιά" στην απόδοση του συνέβαινε στα 32-33 του.paokathens έγραψε:Τέτοιοι παίχτες πρέπει να μένουν για πάντα σε μια ομάδα. Μείωση συμβολαίου χρειάζεται ή αλλαγή ποθ να του δίνει αυτά τα λεφτά με μπόνους γκολ, σίγουρα είναι δύσκολο αλλά όσο ξέρει τον παοκ ο Κλάους δεν το ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι στην ομάδα. Αυτοί οι παίχτες είναι παοκτσηδες μέχρι τα εντερα τους και είναι απαραίτητοι για τα αποδυτήρια. Θα έπρεπε σε κάθε ομάδα να υπάρχει κι ένας παίχτης σημαία. Αυτή είναι η άποψή μου. Εκτός αν έρθει πρόταση 4 εκατομμύρια και πουληθεί περήφανα
Το να κρατήσεις (περίπου) "τιμής ένεκεν" έναν παίκτη στα 28 του δεν είνα τιμητικό ούτε γι αυτόν ούτε για την ομάδα.
Λογικό είναι όταν δεν έχουμε νέα σε σημαντικά θέματα επικαιρότητας να ασχολούμαστε με δευτερεύοντα ζητήματα.
Νομίζω πως όλοι οι παίκτες θα κριθούν από το νέο προπονητή και θα γίνει αντίστοιχη αξιολόγηση που θα καθορίσει τη συμμετοχή τους ή όχι στην ομάδα.
Προσωπικά πιστεύω (και με στενοχωρεί) πως η καριέρα του Κλάους στην ομάδα έχει τελειώσει.
Νομίζω πως όλοι οι παίκτες θα κριθούν από το νέο προπονητή και θα γίνει αντίστοιχη αξιολόγηση που θα καθορίσει τη συμμετοχή τους ή όχι στην ομάδα.
Προσωπικά πιστεύω (και με στενοχωρεί) πως η καριέρα του Κλάους στην ομάδα έχει τελειώσει.
- john4serres
Σωστός ο ανέκφραστος.
Ο Ντε Ροσι εκανε κοιλια στα 33-34 του, αν την εκανε στα 27-28 δεν θα έμενε τοσα χρονια στην Ρομα.
Ο Ντε Ροσι εκανε κοιλια στα 33-34 του, αν την εκανε στα 27-28 δεν θα έμενε τοσα χρονια στην Ρομα.
Ουτε μόνος του θα φυγει ουτε προταση θαρθει..Οποτε μην τρελαινεστε..
Ισα ισα, επειδη μπαίνει στην τελευταία του χρονια, αν δεν εχει αποφασισει να τα παρατησει, μπορεί να παλεψει και να το εκμεταλλευτουμε..
ΥΓ. Αν ημουν στο τιμ, θα τον τεντωνα στην προσωπική προσωπική (εκρηξη κλπ)
Ισα ισα, επειδη μπαίνει στην τελευταία του χρονια, αν δεν εχει αποφασισει να τα παρατησει, μπορεί να παλεψει και να το εκμεταλλευτουμε..
giapas έγραψε:Νομίζω πως όλοι οι παίκτες θα κριθούν από το νέο προπονητή και θα γίνει αντίστοιχη αξιολόγηση που θα καθορίσει τη συμμετοχή τους ή όχι στην ομάδα.
Συμφωνώ, με στενοχωρεί κι εμένα, αλλά μένει να φανεί απ τον επόμενο προπονητή κι απ τα επόμενα γενέθλια...
https://www.instagram.com/p/BVA5bUSn2J2/
Πάντως με την από πάνω φωτογραφία, παράλληλα με ποσταρίσματα του τύπου "έτσι είμαστε και σ όποιον αρέσουμε" που έκανε τις προάλλες, δείχνει να μην τον πολυνοιάζει, έχοντας πλάτες ο αρχηγός μας, δεν ξέρω αν διαφωνείτε...
Υ.Γ. Προσδοκώ καλύτερους ποιοτικά παίχτες απ τον Κλάους και ποδοσφαιρικά και ως πρότυπο των νεαρών οπαδών!
Για τωρα τεντωνεται στις.παραλιες των μαλδιβων και ανεβαζει ολι.μερα σελφι.simba έγραψε:Ουτε μόνος του θα φυγει ουτε προταση θαρθει..Οποτε μην τρελαινεστε..
Ζωαρα ρε αλανι, για φορ των 0 γκολ και 900 χιλιαρικων, δε.βλεπω να.σκας.και.ιδιαιτερα. Να ανεβασεις πχ καποιο στορι με.σενα.να προπονεισαι σε καποιες αδυναμιες σου... Εστω για τα ματια.του κοσμου μωρε, αλλα.προτιμας τα μπουζουκια και τις παραλιες
και τι να εκανε ρε ντιμ.να πηγαινε στην ασπροβαλτα και να εβγαινε με πολαροιντ?τοσα λεφτα εχει.
- ΑποστόληςΑ
Ας βγάζει ό, τι φωτο θέλει αρκεί στο χόρτο να είναι ανίκητος. Το πρώτο δεν είναι πρόβλημα, δυστυχώς όμως είναι το δεύτερο.
καλο ειναι να προσεχει τη δημοσια εικονα του για να μη δεχεται ασκοπη πιεση κ κραξιμο.αλλα οκ λεφτας ειναι.καλα κανει κ τα τρωει αναλογα.κ η φωτο οκ.απο διακοπες ειναι.
Πάρε ένα τηλέφωνο τον νέο κοουτς, θα βρει την άκρη να πας από εκεί που είσαι, κατευθείαν Κίνα, πιο κοντά είσαι.
SM-G935F
SM-G935F
- john4serres