Aleksandar Stanojevic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Aleksandar Stanojevic

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Βγάζω το καπέλο μου στους Σέρβους πάντως, υποστήριξη ο ένας στον άλλον μέχρι κεραίας.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΝΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!
ΥΓ. Συγνώμη για τα κεφαλαία αλλά από αυτά που ακούω εδώ θέλω να το φωνάξω δυνατά
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Rizla έγραψε:Δηλαδή ο Στανογεβιτς καπέλωσε τον Μιχελ; :o
Ή ο Βούκιτς τον Ιβάν? :shock:

Υ.Γ. Αμείλικτα τα ερωτήματα Νίκο Τσιαμτσίκα... :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Homo Sapiens

Δημοσίευση από Homo Sapiens »

Τωρα εχουμε καινούργιο προπονητή....Μακαρι να συνεργαστεί οσο καλύτερα γινετε με τους ποδοσφαιριστές και τη διοικηση, ωστε να πετύχει τους στοχους που εχει η ομαδαρα μας..και ελπίζω να έχει τη τύχη με το μέρος του διότι χρειάζεται και λίγη από αυτή..Καλή επιτυχία στον Αλεξανδρο...Αυτά είχα να πω και να ευχηθώ πάλι στον νέο μας προπονητή καλώς ήρθε και να μας φέρει πολλές επιτυχίες και να στεριώσει επιτέλους και κάποιος προπονητής στον πάγκο της ομαδας μας..... :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

sic-4 έγραψε:
aspromaura ioannina έγραψε: Και κατι αλλο, κατα τις τοποθετησεις του ο Ι.Σ. γνωριζε ή δεν γνωριζε τα της Λιγδας(τα γνωριζει ακομη και ο 5χρονος ανιψιος μου)?Τα γνωριζε. Επομενως, απο τη στιγμη που εκανε λογο για πρωταθληματα, έχοντας απολυτη επιγνωση της καταστασης του ελλ. ποδοσφαιρου, σημαινει ειτε οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου, ειτε οτι ειναι απολυτα αποφασισμενος να φερει τον ΠΑΟΚ στην κορυφη της Λιγδας.
ρε συ Ιωαννινα, αυτο ειναι ο ορισμος της επιλεκτικης μεταφρασης
Λες απο τη στιγμη που εκανε λογο για πρωταθληματα, εχοντας απολυτη επιγνωση της καταστασης...
Δεν ειπε οτι και την Μπαρτσελονα να φερω ετσι οπως ειναι τα πραγματα, πρωταθλημα δεν;
Δεν ειπε οτι θα προσπαθησει να καθαρισει το σκηνικο;
Εχει μηπως κανενα κουμπι να πατησει να αλλαξουν ολα και δεν το κανει;
Μηπως δειχνει να μπηκε κι αυτος στο συστημα και να κανει λαμογιες;
Δεν εχει δειξει οτι ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να κανει οτι μπορει για να καθαρισει το κολπο;

Λες οτι εκανε λογο για πρωταθληματα αλλα παραλειπεις μια πολυ σημαντικη δηλωση του επ αυτου κι ετσι αλλαζει εντελως η ουσια για να οδηγηθεις στο ειναι εκτος τοπου και χρονου.
Simba τα περι Μπαρτσελονα που ειχε αναφερει ο Σαββιδης ηταν ξεκαθαρος λαικισμος. Εκτος αν θεωρησουμε δεδομενο οτι οποιαδηποτε ενισχυση του ροστερ ειναι ανευ σημασιας ελεω διαφθορας. Ως αντεπιχειρημα θα θεσω τον ερχομο ενος και μονο παιχτη που αλλαξε ολοκληρη την εικονα του ροστερ και εδωσε πολυτιμους βαθμους, του Πριοβιτς. κατα την αποψη μου αν ο Σαββιδης εφερνε ακομη 5 παιχτες επαξιους του οικονομικου του μεγεθους δεν θα μπορουσαν να μας αντιμετωπισουν ουτε με παρανομα μεσα. Νομοτελειακα.

Δεν ξερω αν κανω λαθος ή οχι απλως σου εξηγω για ποιο λογο δεν ελαβα τη συγκεκριμενη δηλωση του σοβαρα υποψιν.

Επισης, αν παρατηρησεις θα δεις οτι και εσυ απομονωσες συγκεκριμενες μονο φρασεις του σχολιου μου. Εγραψα: ειτε οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου, ειτε οτι ειναι απολυτα ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ να φερει τον ΠΑΟΚ στην κορυφη της Λιγδας.
Τι απο ολα ισχυει θα το δειξει ο χρονος. Για την ωρα νομιζω οτι εχουμε δικαιωμα να απαιτουμε οτι καλυτερο για την ομαδα μας και κατα τη γνωμη μου αυτο μεταφραζεται με το πρωταθλημα που περιμενουμε εδω και 30 χρονια.

Αν δεν απαιτησεις δεν παιρνεις τιποτα σε αυτηωτη ζωη.

:pano:
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Καλώς ήρθες κι από μένα Αλέξανδρε! Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβες! :pano:
Άβαταρ μέλους
paokathens

Δημοσίευση από paokathens »

Καλωσόρισες, στη μεγαλύτερη ηλεκτρική καρέκλα του κόσμου. :pano:
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

Κώστα μπορείς να ανεβάσεις screenshot, απο το ακατανόμαστο,του νέου μας προπονητή?
Παρεπιπτόντως πολλά συγχαρητήρια για το αποκλειστικό με τον Λεβέκ!!!

Καλωσήρθες Αλεξάνταρ!Σιδεροκέφαλος κ καλότυχος να είσαι!

Πάντως επειδή έχω το φετίχ να κρίνω φυσιογνωμικά τους ανθρώπους,μου βγάζεις κάτι πολύ αισιόδοξο...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

aspromaura ioannina έγραψε:
sic-4 έγραψε:
aspromaura ioannina έγραψε: Και κατι αλλο, κατα τις τοποθετησεις του ο Ι.Σ. γνωριζε ή δεν γνωριζε τα της Λιγδας(τα γνωριζει ακομη και ο 5χρονος ανιψιος μου)?Τα γνωριζε. Επομενως, απο τη στιγμη που εκανε λογο για πρωταθληματα, έχοντας απολυτη επιγνωση της καταστασης του ελλ. ποδοσφαιρου, σημαινει ειτε οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου, ειτε οτι ειναι απολυτα αποφασισμενος να φερει τον ΠΑΟΚ στην κορυφη της Λιγδας.
ρε συ Ιωαννινα, αυτο ειναι ο ορισμος της επιλεκτικης μεταφρασης
Λες απο τη στιγμη που εκανε λογο για πρωταθληματα, εχοντας απολυτη επιγνωση της καταστασης...
Δεν ειπε οτι και την Μπαρτσελονα να φερω ετσι οπως ειναι τα πραγματα, πρωταθλημα δεν;
Δεν ειπε οτι θα προσπαθησει να καθαρισει το σκηνικο;
Εχει μηπως κανενα κουμπι να πατησει να αλλαξουν ολα και δεν το κανει;
Μηπως δειχνει να μπηκε κι αυτος στο συστημα και να κανει λαμογιες;
Δεν εχει δειξει οτι ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να κανει οτι μπορει για να καθαρισει το κολπο;

Λες οτι εκανε λογο για πρωταθληματα αλλα παραλειπεις μια πολυ σημαντικη δηλωση του επ αυτου κι ετσι αλλαζει εντελως η ουσια για να οδηγηθεις στο ειναι εκτος τοπου και χρονου.
Simba τα περι Μπαρτσελονα που ειχε αναφερει ο Σαββιδης ηταν ξεκαθαρος λαικισμος. Εκτος αν θεωρησουμε δεδομενο οτι οποιαδηποτε ενισχυση του ροστερ ειναι ανευ σημασιας ελεω διαφθορας. Ως αντεπιχειρημα θα θεσω τον ερχομο ενος και μονο παιχτη που αλλαξε ολοκληρη την εικονα του ροστερ και εδωσε πολυτιμους βαθμους, του Πριοβιτς. κατα την αποψη μου αν ο Σαββιδης εφερνε ακομη 5 παιχτες επαξιους του οικονομικου του μεγεθους δεν θα μπορουσαν να μας αντιμετωπισουν ουτε με παρανομα μεσα. Νομοτελειακα.

Δεν ξερω αν κανω λαθος ή οχι απλως σου εξηγω για ποιο λογο δεν ελαβα τη συγκεκριμενη δηλωση του σοβαρα υποψιν.

Επισης, αν παρατηρησεις θα δεις οτι και εσυ απομονωσες συγκεκριμενες μονο φρασεις του σχολιου μου. Εγραψα: ειτε οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου, ειτε οτι ειναι απολυτα ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ να φερει τον ΠΑΟΚ στην κορυφη της Λιγδας.
Τι απο ολα ισχυει θα το δειξει ο χρονος. Για την ωρα νομιζω οτι εχουμε δικαιωμα να απαιτουμε οτι καλυτερο για την ομαδα μας και κατα τη γνωμη μου αυτο μεταφραζεται με το πρωταθλημα που περιμενουμε εδω και 30 χρονια.

Αν δεν απαιτησεις δεν παιρνεις τιποτα σε αυτηωτη ζωη.

:pano:

μα δεν με λενε Simba... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Παρουσιαση/συνεντευξη τυπου ποτε θα εχουμε?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Φεβρουάριο μαλλον ούτε καν μαρτη για να ισορροπήσουμε την θητεία Ίβιτς
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

τον εχουν τοσο πολυ στην ανυποληψια που ουτε συνεντευξη τυπου δεν θα κανουν
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

την πεμπτη θα γινει
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Στο πάνελ της συνέντευξης θα είναι ο Vukic; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Εγώ περιμένω να κάνει ερωτήσεις και ο Νικολακοπουλος κάτι παραπάνω θα ξέρει από τους τοπικούς αρδ. 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”