Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
καποιος ειπε γιατι πανε παιχταραδες στην κινα. ποσα δις πελατες του ποδοσφαιρου εν δυναμει πελατες δηλαδη ειναι οι κινεζοι; ανεβαινει το προιον της φιφα...και των πολυεθνικων αν πιασει το ποδοσφαιρο εκει; γι αυτο πανε σε μια ανερχομενη οικονομικη δυναμη μεγαλα ονοματα με τεραστια συμβολαια.
τζιοβανι. πολλα φραγκα σε χρονια οικονομικης αναπτυξης της χωρας. αληθεια...ποιος τον ζητησε για μεταγραφη απο τοτε οου ηρθε στο γαυρο; τον παρακαλεσε καμια..γιουβε κ αυτος προτιμησε....τον τσουκαλα;
τζιοβανι. πολλα φραγκα σε χρονια οικονομικης αναπτυξης της χωρας. αληθεια...ποιος τον ζητησε για μεταγραφη απο τοτε οου ηρθε στο γαυρο; τον παρακαλεσε καμια..γιουβε κ αυτος προτιμησε....τον τσουκαλα;
- john4serres
Να μην βγαζουμε συμπερασματα, να μην κανουμε κριτικη, να μην κανουμε γενικα σχολια.Sick Bastard έγραψε:τα οποία δεν έχετε ιδέα πως θα δέσουν με το σύνολο που ήδη υπάρχει, πέραν του γεγονότος που είναιjohn4serres έγραψε:Σούρμε, πλακα μας κανεις ρε αδερφε;
Αν δεν κανουμε συζητηση για ονοματα που δινουν ελληνες και ξενοι δημοσιογραφοι τοτε τι σκοπο εχει το τοπικ; Μπορουμε να κανουμε κι αλλιως; Να μην βγαλουμε αυθαιρετα συμπερασματα;
ΟΧΙ. ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΛΕΤΕ.
Σοβαρά τώρα, το ρωτάς αυτό;
Δεν εχουμε ολοι μας την πολυτελεια να ξερουν κινησεις της ΠΑΕ απο μεσα, να εχουν πληροφοριες και να μην λενε τιποτα προς τους συνοπαδους τους.
Το λεμε καθαρα:
με βαση τα ονοματα που ακουγονται!
απλά ονόματα που ακούγονται και τίποτα παραπάνω.
Κάπου λίγο έλεος
Αυτό είναι το τελευταιο μου post στο συγκεκριμενο (αρρωστο) τόπικ.
Πολλά άτομα χάλασαν την υγεία τους, όπως εχω δει.
- desperando
- Επικοινωνία:
Δυστυχώς εγώ βλέπω να γίνεται στον ΠΑΟΚ ότι έγινε στον βαζελος το 2003.
Ο βαζελος έχασε το πρωτάθλημα μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Ριζούπολης και αντί να γίνει επανάσταση απέναντι στον γαβρο για την αλητικη και πέρα ως πέρα αντιαθλητική του συμπεριφορά, διέλυσε την ίδια του την ομάδα, έβγαλε τους παίκτες του κότες,λίγους και άχρηστους και τους κατηγορησε για την απώλεια του τίτλου.
Παίκτες όπως τον Καραγκούνη,τον Κυριάκο,τον Μπασινά,τον Γκούμα,τον Κωνσταντίνου,τον Νικοπολίδη.
Πρωτεργάτης της νίκης του γαύρου εκείνη την μέρα ο στρατηγός Τσιρώνης ,ο οποίος ακολουθεί εδώ και μια 15ετια την ίδια τακτική από διαφορετικό πλέον πόστο,από το πόστο του υπεύθυνου ασφαλείας του σκατογαβρου.
Το λάθος των περισσότερων σαν είναι ότι κρίνετε ποδοσφαιρικά κάτι το οποίο δεν είναι ποδόσφαιρο.
Αν δεν πέσει η χούντα των εγκληματιών θα φαινόμαστε πάντα λίγοι " ποδοσφαιρικά" απέναντι τους και ας παίζουν αυτοί με τον Τσουκαλά σέντερ φορ
Ο βαζελος έχασε το πρωτάθλημα μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Ριζούπολης και αντί να γίνει επανάσταση απέναντι στον γαβρο για την αλητικη και πέρα ως πέρα αντιαθλητική του συμπεριφορά, διέλυσε την ίδια του την ομάδα, έβγαλε τους παίκτες του κότες,λίγους και άχρηστους και τους κατηγορησε για την απώλεια του τίτλου.
Παίκτες όπως τον Καραγκούνη,τον Κυριάκο,τον Μπασινά,τον Γκούμα,τον Κωνσταντίνου,τον Νικοπολίδη.
Πρωτεργάτης της νίκης του γαύρου εκείνη την μέρα ο στρατηγός Τσιρώνης ,ο οποίος ακολουθεί εδώ και μια 15ετια την ίδια τακτική από διαφορετικό πλέον πόστο,από το πόστο του υπεύθυνου ασφαλείας του σκατογαβρου.
Το λάθος των περισσότερων σαν είναι ότι κρίνετε ποδοσφαιρικά κάτι το οποίο δεν είναι ποδόσφαιρο.
Αν δεν πέσει η χούντα των εγκληματιών θα φαινόμαστε πάντα λίγοι " ποδοσφαιρικά" απέναντι τους και ας παίζουν αυτοί με τον Τσουκαλά σέντερ φορ
Χωρίς κανέναν Έλληνα μέσα?Dimg4 έγραψε:Πριγιο, φακουντο, βιερινια, λεοναρντο, εντοι, κανιας, λεοβατς, κρεσπο, βαρελα, ματος, μποικο.
4-4-2 κλασικο και οριστε ο.πρωταθλητης ΠΑΟΚ.
Προσωπικά, δεν νομίζω ότι αυτή είναι η ομάδα που θέλω.
Θα μου άρεσε να έχει μέσα κάποιους από Γλύκο, Χαρίση, Πούγγουρα, Κων/νιδη, Μυστακίδη, Κουλούρη, Λημνιό και μάλιστα βασικούς, όχι απλά για συμπληρώματα.
Συμφωνώ και επαυξάνω.Άλλωστε το είπε και ο μιχελ. 4 παίχτες έτοιμους και τελειώνει το παραμύθι. Ο κορμός υπάρχει. Λίγο υπομονή ρε παιδιά.rainmaker έγραψε:Αλλά ντ αλλά τα μεγάλα.
Τι 4-4-2 και τι Φακούντο ρε παιδιά;
Άμα δεν έρθουν παίκτες στιβαροί να ξέρουν μπάλα και να είναι επαγγελματίες, πάλι θα πασχίζουμε να στρώσουμε μέχρι το Νοέμβρη, πάλι θα κάνουμε κοιλάρα τον Μάρτη .
Δεν είναι θέμα ποσότητας αλλά ποιοτητας
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!desperando έγραψε:Δυστυχώς εγώ βλέπω να γίνεται στον ΠΑΟΚ ότι έγινε στον βαζελος το 2003.
Ντεσπε δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Τότε ο βαζελος για να κρύψει την ανυπαρξία του,στοχοποίησε τους παίκτες και το πλήρωσε. Τώρα αλλάζουν τα κοζια, και έχεις μια πολυ δυνατή διοίκηση. Άλλωστε οι κινήσεις στο παρασκήνιο της επο αυτό δείχνουν.desperando έγραψε:Δυστυχώς εγώ βλέπω να γίνεται στον ΠΑΟΚ ότι έγινε στον βαζελος το 2003.
- Μπαρκαρούτσος
Μπήκα και διάβασα μόνο τη παρούσα σελίδα... Καλά ρε, τι συζητάτε 176 σελίδες;;
Συμπέρασμα:
Το κλειδί της επιτυχίας για τη νέα σεζόν δεν είναι οι μεταγραφές που θα γίνουν (ή δεν θα γίνουν), αλλά αν μπορέσει η διοίκηση (δλδ ο Ιβάν) να δημιουργήσει καταστάσεις ισονομίας σε ΕΠΟ - κανάλια και λοιπούς "οργανισμούς" που ρυθμίζουν και καθορίζουν τα του ποδοσφαίρου στο Ελλάδα.
ΥΓ: και για να μην ξεχνιόμαστε, μετά τη χρονια "ΣΠΑΘΑ", δεν ήταν η φετινή η πρώτη χρονιά που το κατεστημένο μας στέρησε το πρωτάθλημα.. Ήταν και πρόπερσυ με τον Άγγελο! Μετά τη νίκη στο τηγάνι ξέσπασε πόλεμος άνευ προηγουμένου εναντίον της ομάδας. Δεν υπήρξε τρόπος & σχέδιο προστασίας της ομάδας, είχαμε και τον πόλεμο "εκ των έσω", με αποτέλεσμα η ομάδα να πάρει τελικά την κάτω βόλτα. Δεν έφταιγε ούτε ο προπονητής, ούτε το ρόστερ!!!
Το κλειδί της επιτυχίας για τη νέα σεζόν δεν είναι οι μεταγραφές που θα γίνουν (ή δεν θα γίνουν), αλλά αν μπορέσει η διοίκηση (δλδ ο Ιβάν) να δημιουργήσει καταστάσεις ισονομίας σε ΕΠΟ - κανάλια και λοιπούς "οργανισμούς" που ρυθμίζουν και καθορίζουν τα του ποδοσφαίρου στο Ελλάδα.
ΥΓ: και για να μην ξεχνιόμαστε, μετά τη χρονια "ΣΠΑΘΑ", δεν ήταν η φετινή η πρώτη χρονιά που το κατεστημένο μας στέρησε το πρωτάθλημα.. Ήταν και πρόπερσυ με τον Άγγελο! Μετά τη νίκη στο τηγάνι ξέσπασε πόλεμος άνευ προηγουμένου εναντίον της ομάδας. Δεν υπήρξε τρόπος & σχέδιο προστασίας της ομάδας, είχαμε και τον πόλεμο "εκ των έσω", με αποτέλεσμα η ομάδα να πάρει τελικά την κάτω βόλτα. Δεν έφταιγε ούτε ο προπονητής, ούτε το ρόστερ!!!
Ρε συ Σίμπα,πολύ παρεξηγήσιμο το gifaki σου ρε φίλε. ΟΚ, καρδούλα καταλάβαμε οι καλοπροαίρετοι, αλλά με τόσο σφίξιμο στη φάτσα του Taylor εύκολα βάζεις και λεζάντα "έτσι θα στον κάνω, μόλις σε πετύχω". Μην τα κάνεις αυτά τα αμφίσημα στον Κεν, θα σε σκίσει......simba έγραψε:barlow4 έγραψε:σιμπα κοιτα δε σχολιασα αυτους που ανεφερες γιατι θα χανοταν η δυναμη του τοστ μου.ειναι λογικο να επιλεξω αυτα που με συμφερουν για να βγαλω κ ενα γαματο τοστ στην τελικη.
ε πες.ποσο πιο ειλικρινης.ποσο καλυτερος θα ηταν ο κοσμος.
Υ.Γ. οχι τα ονοματα ρε γαβ γαβ, τη φιλοσοφια

Εγώ ήμουν αυτός. Κατ'αρχήν πολύ τεταμένο το κλίμα ρε παιδιά, μαζί είστε που λέγαμε και στη μπάλα. Άκου μπέρρυ, κάθε άποψη που γράφω είναι τουλάχιστον διατυπωμένη στο βαθμό που δε θα επιφέρει ανταπάντηση. Πήρες όσες λέξεις σου χρειάζονταν και έφτιαξες μια απάντηση. Όπως προείπα, μην κολλάτε στα ονόματα που ανέφερα γιατί ήταν παραδείγματα. Όπως και ανέφερα μερικά παραδείγματα από λίγκες. Εγώ είπα ότι αν πληρώσεις έρχονται. Όπως ο Ζινιάκ πήγε στο μεξικό, όπως ο Ντελόρ πήγε στην ίδια ομάδα στο μεξικό (υπάρχει κανένα τσαμπιονς λίγκ εκεί ή ήταν όνειρο τους να παίξουν στο λιμπερταδόρες; όχι φυσικά. Χρήμα αγνό και καλή ζωή και αλτερνατιβ καριέρα, πάντα μπορείς να δώσεις κίνητρα αν πείσεις τον μάνατζερ ή όποιον εμπλέκεται τελοσπαντων). Όπως τόσοι και τόσοι πηγαινουν στην Τουρκία, του χουντικής, πολεμικής, τρομοκρατικής κρίσης. Δε θέλω να πιάσω ξεχωριστά τις περιπτώσεις διότι θα υπάρξει σε όλα μια απάντηση. Είπα ότι αν πληρώσες όλο και κάποιος από τους εκατοντάδες ακριβούς ποδοσφαιριστές θα μπορούσε υπο προυποθέσεις να έρθει. Και επειδή υπάρχει(;) χρήμα θα μπορούσες να ψωνίσεις από αγορές που ανέφερα, από παίκτες σε μεγάλα πρωταθλήματα που ψάχνουν μια νέα εμπειρία. +ότι ο Τζιοβάνι δεν ήρθε για την ευημερία(;) της χώρας, ούτε ο Πατίτο (τηρουμένων των αναλογιών) πήγε με αυτό το reasoning στη Μαλαισία. Τέλος να επισημάνω ώστε να αποφευχθούν τυχούσες παρερμηνείες: Δεν εξέφρασα άποψη για τη μεταγραφική πολιτική, ούτε είμαι υπέρμαχος της αλόγιστης σπατάλης χρημάτων που δε ξέρω καν αν υπάρχουν. Είπα πολύ απλά ότι οι ποδοσφαιριστές έρχονται. Η ένσταση μου δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ, έχει να κάνει με το μύθο των παικτών που "δεν έρχονται".berry έγραψε:καποιος ειπε γιατι πανε παιχταραδες στην κινα. ποσα δις πελατες του ποδοσφαιρου εν δυναμει πελατες δηλαδη ειναι οι κινεζοι; ανεβαινει το προιον της φιφα...και των πολυεθνικων αν πιασει το ποδοσφαιρο εκει; γι αυτο πανε σε μια ανερχομενη οικονομικη δυναμη μεγαλα ονοματα με τεραστια συμβολαια.
Πραγματικα εκπληκτικη παραθεση, ειδικα το κατα την κριση των ανθρωπων της ομαδας ΜΠΟΡΕΙ και να υπαρχει λογικη...και ειδικα οταν οι αντιρρησεις αφορουν ως επι το πλειστον το ιατρικο ιστορικο του παικτη.Αυτο δε το αμφιβαλω για το αν ειμαστε ικανοι να κατανοησουμε οσα θα ακουσουμε...ΠΟΙΗΜΑ...desperando έγραψε:Κατά τη δική σου κρίσηjoshua έγραψε:Δεν υπαρχει καμια λογικη εξηγηση στην αποκτηση Λεβεκ περαν μανατζερικης εξυπηρετησης για την αγορα καποιου αλλου, για αυτο και ας κανουμε λιγο υπομονη.
Κατά την κρίση των ανθρώπων της ομάδας μπορεί και να υπάρχει λογική απόκτησης του παίκτη..
Θα δούμε αν αποκτηθεί και αν αποκτηθεί τι θα πουν οι υπεύθυνοι.
Αν και έχω μεγάλες αμφιβολίες για το αν είμαστε ικανοί να κατανοήσουμε αυτά που θα ακούσουμε.
Έχοντας ως πρόσφατο παράδειγμα την υπόθεση προπονητή που ο Τ.Δ είπε ότι θα κινηθούμε για έναν προπονητή με τα χαρακτηριστικά του προηγούμενου και κάποιοι περιμέναν τον μπαμπά λουτσεσκου, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα στο να μάθουμε να ακούμε πρώτα και έπειτα να κατανοούμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 18 Ιουν 2017, 17:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.