Aleksandar Stanojevic
Re: Aleksandar Stanojevic
Ψωνισαμε από τα Κινέζικα. Πολύ στο τζόγο το ριξαμε τελευταια αλλά καμια φορα οσο πιο ανάποδα το πας τοσο πιο πολυ σου καθεται. Θα φανει
Καλως τον λοιπόν
Καλως τον λοιπόν
- ΑποστόληςΑ
Μόνον ο ΑΑ το είχε καταφέρει αυτό (για την 28η μιλάω...)V-olakiotis έγραψε:Καλώς όρισες μπράτκο!
Σε θέλω πρωταθλητή πριν από την παρέλαση...
Ψωνίσαμε τρελοPartizanο Πρωταθλητή Σερβίας (δις), ο οποίος έβαλε την Partizan στους ομίλους του C.L.!!!!
Ψωνίσαμε έναν πολύ παθιασμένο με τα ασπρόμαυρα, δουλευταρά, ηγέτη, αγωνιστή και με μεγαλόπνοα σχέδια!!!!
Ψωνίσαμε έναν κατά 3 χρόνια μεγαλύτερο και κατά 7-8 εμπειρότερο σε πάγκους πρώτης ομάδας απ ό,τι είχαμε!!!!
Ψωνίσαμε ακριβώς αυτό που είχε δηλώσει ο Τεχνικός μας Διευθυντής και μάλιστα ακριβώς στην ώρα που είχε πει!!!!
Ψωνίσαμε ίσως τον πιο ταιριαστό στα χαρακτηριστικά υποψήφιο για να ολοκληρώσει το προπέρσινο 3ετές πλάνο!!!!
Ψωνίσαμε κάποιον που είχε την τρέλα να πει "με το πιστόλι στον κρόταφο" για ΠΑΟΚ-Πρωταθλητή: "ΝΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ"!!!!
Δεν ξέρω αν θα πετύχει ή όχι τους φετινούς μας στόχους που είναι το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και οι 16 του E.L.!!!!
Δεν ξέρω κατά πόσο θα τον στηρίξει η διοίκηση να τους πετύχει όλους, σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο...
Δεν ξέρω αν όσοι-όποιοι παίχτες έρθουν-φύγουν φέτος θα είναι αρκούντως ποιοτικοί, με νοοτροπία Πρωταθλητή...
Δεν ξέρω αν κοράκια και δικ@στές θα συνεχίζουν πάλι να ξεσκίζουν τον Π.Α.Ο.Κ. αφήνοντας άλλους ατιμώρητους...
Δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο για να φωνάζουμε: "Πωπω λαός και τι ομάδα, πωπωπω......"
Δεν ξέρω καν αν θα αντέξω προσωπικά να ξαναδώ "μια απ τα ίδια" τον Γενάρη, Φλεβάρη, Μάρτη ή Μάη του 2018...
Ένα ξέρω σίγουρα...Στηρίζω Π.Α.Ο.Κ. στα τσιμέντα!!!!

Ψωνίσαμε έναν πολύ παθιασμένο με τα ασπρόμαυρα, δουλευταρά, ηγέτη, αγωνιστή και με μεγαλόπνοα σχέδια!!!!
Ψωνίσαμε έναν κατά 3 χρόνια μεγαλύτερο και κατά 7-8 εμπειρότερο σε πάγκους πρώτης ομάδας απ ό,τι είχαμε!!!!
Ψωνίσαμε ακριβώς αυτό που είχε δηλώσει ο Τεχνικός μας Διευθυντής και μάλιστα ακριβώς στην ώρα που είχε πει!!!!
Ψωνίσαμε ίσως τον πιο ταιριαστό στα χαρακτηριστικά υποψήφιο για να ολοκληρώσει το προπέρσινο 3ετές πλάνο!!!!
Ψωνίσαμε κάποιον που είχε την τρέλα να πει "με το πιστόλι στον κρόταφο" για ΠΑΟΚ-Πρωταθλητή: "ΝΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ"!!!!

Δεν ξέρω αν θα πετύχει ή όχι τους φετινούς μας στόχους που είναι το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και οι 16 του E.L.!!!!
Δεν ξέρω κατά πόσο θα τον στηρίξει η διοίκηση να τους πετύχει όλους, σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο...
Δεν ξέρω αν όσοι-όποιοι παίχτες έρθουν-φύγουν φέτος θα είναι αρκούντως ποιοτικοί, με νοοτροπία Πρωταθλητή...
Δεν ξέρω αν κοράκια και δικ@στές θα συνεχίζουν πάλι να ξεσκίζουν τον Π.Α.Ο.Κ. αφήνοντας άλλους ατιμώρητους...
Δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο για να φωνάζουμε: "Πωπω λαός και τι ομάδα, πωπωπω......"
Δεν ξέρω καν αν θα αντέξω προσωπικά να ξαναδώ "μια απ τα ίδια" τον Γενάρη, Φλεβάρη, Μάρτη ή Μάη του 2018...

βασικα επειδη βλεπω πολλους να αναφερουν το κινεζικο πρωταθλημα. απο που προκυπτει οτι το δικο μας ειναι καλυτερο; 

Το έθεσες όσο καλύτερα γινότανε!goran 64 έγραψε:Ψωνίσαμε τρελοPartizanο Πρωταθλητή Σερβίας (δις), ο οποίος έβαλε την Partizan στους ομίλους του C.L.!!!!
![]()
![]()

Αυτο που φοβίζει ειναι το ποσο θα στηριχτεί κ πως θα διαχειριστεί η διοικηςη τις κρίσεις
Μιας κ ειναι ιςως απο τους πλεον θεωρητικά αναλώσιμους στην εποχή σαββιδη ...
Πολλα θα κριθούν απο μετεγγραφες φυσικα
Μιας κ ειναι ιςως απο τους πλεον θεωρητικά αναλώσιμους στην εποχή σαββιδη ...
Πολλα θα κριθούν απο μετεγγραφες φυσικα
Είσαι τυχερός που δεν έχουμε Ζαγορακη να ειναι στην προετοιμασία να βλέπει τις προπονησεις. Μπορει και να εσπαγες το ρεκορ του Μπερετα
Μη βαρατε, πλακα κανω. Αρκει να του θυμισει καποιος πως γινονται οι προετοιμασιες, 5 χρονια εχει να κάνει

Μη βαρατε, πλακα κανω. Αρκει να του θυμισει καποιος πως γινονται οι προετοιμασιες, 5 χρονια εχει να κάνει

Να κ ενα καλο αρθρο
http://www.gazzetta.gr/weekend-journal/ ... ts-10-kalo
Νομιζω θα κολλησει πολυ καλα με μας.
Αλλωστε σιγα το πρωταθλημα, ολο λαμογιες, τραμπουκισμους, απο μπαλα τιποτα.
Πανω απ ολα το φτιαξιμο της ψυχολογιας. Οπως και με τον Αγγελο, δείχνει να το χει και αυτος
Edit
ΠΡΟΣΟΧΉ
Ο εκφωνητης στο νιδεο τον προσφωνει Στανιεβιτς.
Μήπως αυτό ειναι το σωστό ρε παιδια. Ας πει καποιος που ξέρει.
Νομιζω θα κολλησει πολυ καλα με μας.
Αλλωστε σιγα το πρωταθλημα, ολο λαμογιες, τραμπουκισμους, απο μπαλα τιποτα.
Πανω απ ολα το φτιαξιμο της ψυχολογιας. Οπως και με τον Αγγελο, δείχνει να το χει και αυτος
Edit
ΠΡΟΣΟΧΉ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Σάβ 17 Ιουν 2017, 11:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λεβαδειακο δεν έχει η ΚίναAzrael έγραψε:βασικα επειδη βλεπω πολλους να αναφερουν το κινεζικο πρωταθλημα. απο που προκυπτει οτι το δικο μας ειναι καλυτερο;
Τέλεια τότε, Φουλ για ομίλους τσ.λ του χρόνου.MANIAKOS έγραψε:Ολο το τίμ του ΠΑΟΚ 24 εκει ειναι μην ανησυχείς
Θα του δείξουνε σ

- ΑποστόληςΑ
Το πιο μπουρδέλο πρωτάθλημα στον κόσμο είμαστε.Azrael έγραψε:βασικα επειδη βλεπω πολλους να αναφερουν το κινεζικο πρωταθλημα. απο που προκυπτει οτι το δικο μας ειναι καλυτερο;
- The_Stalker
Δεν με πείθεις.
Ας πάνε καλά τα πράγματα και βγάλε με μαλάκα.
Αν δεν πάνε καλά θα είσαι ο τελευταίος που θα φταις.
Ας πάνε καλά τα πράγματα και βγάλε με μαλάκα.
Αν δεν πάνε καλά θα είσαι ο τελευταίος που θα φταις.
Κι ο Σλάζαν χθες στην συνέντευξη τον αποκάλεσε μία φορά Στάνιεβιτς, αλλά όλες τις υπόλοιπες Στανόιεβιτς...mbison έγραψε:Να κ ενα καλο αρθρο
Edit
ΠΡΟΣΟΧΉ

Με τα δικά μας τα ποζέρια...βλέπω να ριχνουμε βροχη τα γκολάκια μετα από τέτοιες υποσχέσεις!!!Οταν η τακτική πάει... περίπατο, τότε ο προπονητής είναι αναγκασμένος να βρίσκει άλλους τρόπους για να δίνει ώθηση στους παίκτες. Πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Στανόγεβιτς βρήκε έναν... παράξενο τρόπο για να «ντοπάρει» τον Πρινς Ταγκόε! Ο Γκανέζος είχε αδυναμία στα αυτοκίνητα και ο Σέρβος ήξερε το κουμπί του. Γκολ και... αυτοκίνητο η υπόσχεση και ο Ταγκόε δεν τον απογοήτευσε, αφού βρήκε δίχτυα! Στην επόμενη προπόνηση ένα νέο Ι.Χ. περίμενε τον φορ της Παρτίζαν έξω από το προπονητικό κέντρο. Δε γνωρίζουμε μάρκα, αλλά και το κόστος...