Πιθανός νέος Προπονητής
- buffalobill4
Re: Πιθανός νέος Προπονητής
Κατα πρώτον δεν υπάρχει σέρβος Αλεξάνταρ που σεβεται τον εαυτο του και δεν αποκαλειται σασα.
Κατα δεύτερον δεν τον ειχα ματακουσει στη ζωη μου οποτε η οποια κριτικη του πουτσου που θα κάνω θα ειναι βασει τρανσφερμαρκτ. Αυτο ενέχει κινδύνους μη γνωριζοντας τις καταστασεις που τον οδηγησαν στις αποφασεις του. Πχ η παρτιζαν ξερω ότι εχει διοικητικα προβληματα και ισως γι αυτο να μην εμεινε παραπανω.
Κατα τριτον θα ακουσω και θα λαβω σοβαρα υποψιν ανθρώπους που γνωριζω και εχω ψηλα ως προς την ποδοσφαιρικη εκτιμησξη τους χωρις βεβαια να τους κάνω ευαγγελιο.
Κατα τεταρτον. Οταν ο τδ σου λεει για συνεχεια του προτζεκτ (ασχέτως αν ειναι επιτυχημενο αποτυχημένο υπαρκτο η ανυπαρκτο για εμας) δεν περιμενα χουαντε ραμος αγκιρε και γενικά οποιονδήποτε "φτασμενο". Περιμενα καποιον του χεριου του μιχελ με οτι θετικό η αρνητικο συνεπαγεται αυτο.
Και μια ερωτηση. Ο βουκιτς ειχε συναντηση με σαββιδη εν μεσω πλει οφφ. Μήπως τοτε εγινε η πρόταση για στανογιεβιτς προς σαββιδη;
Κατα δεύτερον δεν τον ειχα ματακουσει στη ζωη μου οποτε η οποια κριτικη του πουτσου που θα κάνω θα ειναι βασει τρανσφερμαρκτ. Αυτο ενέχει κινδύνους μη γνωριζοντας τις καταστασεις που τον οδηγησαν στις αποφασεις του. Πχ η παρτιζαν ξερω ότι εχει διοικητικα προβληματα και ισως γι αυτο να μην εμεινε παραπανω.
Κατα τριτον θα ακουσω και θα λαβω σοβαρα υποψιν ανθρώπους που γνωριζω και εχω ψηλα ως προς την ποδοσφαιρικη εκτιμησξη τους χωρις βεβαια να τους κάνω ευαγγελιο.
Κατα τεταρτον. Οταν ο τδ σου λεει για συνεχεια του προτζεκτ (ασχέτως αν ειναι επιτυχημενο αποτυχημένο υπαρκτο η ανυπαρκτο για εμας) δεν περιμενα χουαντε ραμος αγκιρε και γενικά οποιονδήποτε "φτασμενο". Περιμενα καποιον του χεριου του μιχελ με οτι θετικό η αρνητικο συνεπαγεται αυτο.
Και μια ερωτηση. Ο βουκιτς ειχε συναντηση με σαββιδη εν μεσω πλει οφφ. Μήπως τοτε εγινε η πρόταση για στανογιεβιτς προς σαββιδη;
Αν δεν παιζει ρολο το βιογραφικο και τα χρονια που εχει ξοδεψει καποιος σε παγκους στις πιθανοτητες να πετυχει σε μια ομαδα τι παιζει.Θες να μου πεις οτι ο Στανογιεβιτς και ο Σαντος ξεκινανε απο την ιδια αφετηρια σε καθε προπονητικη τους προσπαθεια?zarathustra79 έγραψε:Ρε συ joshua ειναι παρανοικο αυτο λες. Δηλαδη δεν εχει σημασια το αν ειναι ικανος και το τι μπορει να καταφερει, αλλα το μονο που εχει σημασια ειναι οτι δεν εχει το βαρυ ονομα και βιογραφικο που επιθυμουσαν οι φιλαθλοι; Και δεν ειναι παρανοικο να αποδεχεσαι καποιον προπονητη βαση μονο οσων εχει κανει στις προηγουμενες ομαδες του και οχι οσων προκειται να κανει στη νυν; Καταλαβαινω κατι λαθος;
Και αυτο για το στοιχημα επισης δε μπορω να καταλαβω ποιος δεν ειναι στοιχημα. Ειδαμε κατι απο τον stevens παραπανω; Θα εφερνε καποιο μαγικο ραβδακι που θα μεταμορφωνε την ομαδα απο αυγουστο ο sousa;
ΠΑΟΚτσάκια φένρουμε ναούμε, η παιχτάρα ο βούκιτς τα κανόνισε, γιούργια.rainmaker έγραψε:2. Φέρνουμε προπονητή ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ. Αυτό βέβαια δεν εγγυάται κάτι, αλλά κοιμισμένος, άνιωθος και λοιπά, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
3. Το γεγονός οτι είναι πρόταση του ΠΑΙΧΤΑΡΑ Ζβόνο, είναι θετικό. Το αν ο Σαββίδης είναι περίεργος που πιστεύει τον βούκιτς, το αν καπελώνεται ο Μίχελ κλπ, είναι θέμα δικό τους να το λύσουν.
-
black death
Εδω που τα λεμε και πως να κανεις κριτικη στον παγκοσμιως αγνωστο; Με βαση τι να τον κρινεις;
joshua έγραψε:Περαν του οτι προκειται για λαχειο και στοιχημα και της κριτικης επι αυτου, ας μου δειξει καποιος ενα ποστ που να κραζει τον Στανογιεβιτς ως προπονητη, για να δω και εγω αυτη την χολη για την οποια μιλατε...
Σε μερικούς μήνες θα ψάχνουμε πάλι προπονητή
αποφασίζεις να φέρεις έναν προπονητή που προπονεί ομάδες στη Β'Κίνας τα τελευταία 2-3 χρόνια
Δε νομίζω ότι θα αντέξει παραπάνω απ τον Νοέμβριο
δεν βλέπω τι μπορεί να δώσει ο άνθρωπος
Καλοφορετος ο νεος ......Πασιεντζα
Πασιέντζα και Μπερέτα μαζί.
- zarathustra79
Αν η αποφαση ειχε παρθει τοτε, η λογικη θα ελεγε οτι θα ειχε ανακοινωθει αμεσως μετα το τελος των play off. Δεν πιστευω να ηταν τοσο προχωρημενες οι συζητησεις.
@Joe Nagbe αν μαθουμε και τι μισθο ειχε στην κινα τοτε θα καταλαβουμε ποσο αζητητα ηταν. Προσωπικα αν μου γινει καποια προταση για δουλεια σε μια τετοια χωρα με χ10 τα λεφτα που περνω τωρα το πρωτο πραγμα που θα σκεφτω ειναι να παω για 3-4 χρονια να τα κονομισω και μετα να γυρισω πισω να κανω καριερα.
@joshua βασει βιογραφικου λοιπόν δε θα έπρεπε να αποκτηθει ποτε ο prijovic που εκτος απο τη legia οπου δεν ηταν κ τιποτα βασικος κ αναντικαταστατος εφαγε τα νιατα του σε κατι β τουρκιας κ ελβετιας. Το ιδιο ισχυει προφανως για biseswar, crespo κλπ κλπ. Βασικα θα πρεπε να μεινει ισοβια ο stevens στην ομαδα που τετοιο βιογραφικο δεν εχει κατσει ποτε σε παγκο ελληνικης ομαδας και που οπως φαινεται και απο τη συνεχεια της καριερας του ημασταν πραγματικα πολυ λαθος που τον αφησαμε να φυγει!
@Joe Nagbe αν μαθουμε και τι μισθο ειχε στην κινα τοτε θα καταλαβουμε ποσο αζητητα ηταν. Προσωπικα αν μου γινει καποια προταση για δουλεια σε μια τετοια χωρα με χ10 τα λεφτα που περνω τωρα το πρωτο πραγμα που θα σκεφτω ειναι να παω για 3-4 χρονια να τα κονομισω και μετα να γυρισω πισω να κανω καριερα.
@joshua βασει βιογραφικου λοιπόν δε θα έπρεπε να αποκτηθει ποτε ο prijovic που εκτος απο τη legia οπου δεν ηταν κ τιποτα βασικος κ αναντικαταστατος εφαγε τα νιατα του σε κατι β τουρκιας κ ελβετιας. Το ιδιο ισχυει προφανως για biseswar, crespo κλπ κλπ. Βασικα θα πρεπε να μεινει ισοβια ο stevens στην ομαδα που τετοιο βιογραφικο δεν εχει κατσει ποτε σε παγκο ελληνικης ομαδας και που οπως φαινεται και απο τη συνεχεια της καριερας του ημασταν πραγματικα πολυ λαθος που τον αφησαμε να φυγει!
- navigator11
Είναι ξεκάθαρα για εμένα τα πράγματα. Το βαρύ βιογραφικό εγγυάται, πέραν ... των "προφανων" για το αγωνιστικό, ότι, εφόσον αποτύχει, την ευθύνη θα επωμιστεί ... αγόγγυστα ο Ιβάν, κάποιο σκιώδες παρεάκι κοκ. Σε αντίθετη περίπτωση, ο αναλώσιμος άσημος προπονητής, που εκ του πονηρού επελέγη για να αποσείσει την ώρα της ... κρίσεως ο Σαββίδης τις ευθύνες του. Είναι πιο θελκτικό σε περίπτωση αποτυχίας να έχεις δυνατό προπονητικό όνομα. Δίνει περιθώριο για περαιτέρω αναλύσεις και προβληματισμούς.zarathustra79 έγραψε:Ρε συ joshua ειναι παρανοικο αυτο λες. Δηλαδη δεν εχει σημασια το αν ειναι ικανος και το τι μπορει να καταφερει, αλλα το μονο που εχει σημασια ειναι οτι δεν εχει το βαρυ ονομα και βιογραφικο που επιθυμουσαν οι φιλαθλοι; Και δεν ειναι παρανοικο να αποδεχεσαι καποιον προπονητη βαση μονο οσων εχει κανει στις προηγουμενες ομαδες του και οχι οσων προκειται να κανει στη νυν; Καταλαβαινω κατι λαθος;
Και αυτο για το στοιχημα επισης δε μπορω να καταλαβω ποιος δεν ειναι στοιχημα. Ειδαμε κατι απο τον stevens παραπανω; Θα εφερνε καποιο μαγικο ραβδακι που θα μεταμορφωνε την ομαδα απο αυγουστο ο sousa;
Αυτή είναι κριτική καλοπροαιρετηsic-4 έγραψε:joshua έγραψε:Περαν του οτι προκειται για λαχειο και στοιχημα και της κριτικης επι αυτου, ας μου δειξει καποιος ενα ποστ που να κραζει τον Στανογιεβιτς ως προπονητη, για να δω και εγω αυτη την χολη για την οποια μιλατε...Σε μερικούς μήνες θα ψάχνουμε πάλι προπονητήαποφασίζεις να φέρεις έναν προπονητή που προπονεί ομάδες στη Β'Κίνας τα τελευταία 2-3 χρόνιαΔε νομίζω ότι θα αντέξει παραπάνω απ τον Νοέμβριοδεν βλέπω τι μπορεί να δώσει ο άνθρωποςΚαλοφορετος ο νεος ......ΠασιεντζαΠασιέντζα και Μπερέτα μαζί.
Είχα γράψει πριν από μερικές μέρες ότι μεγάλο όνομα προπονητή δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα κιόλας. Ξενέρωσα πάρα πολύ με το Στέφενς (όταν αυτός ξενέρωσε με το ελληνικό πρωτάθλημα). Και ναι, είναι αλήθεια! Οι ξένοι μας βλέπουν σαν την ποδοσφαιρική Κίνα της Ευρώπης. ΚΑΝΕΝΑΣ αξιόλογος άνθρωπος δεν έρχεται εδώ, παρά μόνον αν πάρει τα τρελλά λεφτά. Και επίσης κανένας δεν πρόκειται να αισθάνεται επαγγελματικά υπερήφανος έχοντας γράψει στο βιογραφικό του θητεία σε ελληνική ομάδα - ποδόσφαιρο.
Τώρα για το θέμα του Στανόγεβιτς...
Ο άνθρωπος φαίνεται να έφυγε από Παρτιζάν με τρόπο αντίστοιχο του Ίβιτς, δεν μπορούσε να πάει σε άλλη μεγάλη ομάδα της Σερβίας (δηλαδή Ερ. Αστέρα) και βρήκε ευκαιρία να την κάνει για Κίνα, μέχρι να ηρεμήσει και να ξελαμπικάρει λίγο η κατάσταση. Τώρα ψάχνεται για επιστροφή στην Ευρώπη, χορτασμένος από τα λεφτά των κινέζων και με τρομερή όρεξη για δουλειά, προκειμένου να αρχίσει να ξαναχτίζει το προφίλ του στα Ευρωπαϊκά δεδομένα (θέλω να πιστεύω).
Είναι "νεαρός", έχει δεκαετή εμπειρία ως προπονητής, κατάγεται από τη μεγάλη των πλάβι σχολή, ταιριάζει στο στυλ της ομάδας και ξέρει από σκατοκαταστάσεις του στυλ Παρτιζάν - Ερ. Αστέρας (αντίστοιχα, αν όχι χειρότερα των δικών μας ΠΑΟΚ - γαύρος, κλπ). Πιστεύω ότι ανταποκρίνεται στο προφίλ που είχε από την αρχή ορίσει η Διοίκηση. Όποιος περίμενε κάποιον επιπέδου Μουρίνιο ή Γκουαρντιόλα, ας πρόσεχε.
Τώρα, όλα θα κριθούν στο γήπεδο, όπως θα γινόταν ακόμα και αν ερχόταν ο ίδιος ο Μουρίνιο.
Επίσης, μην ξεχνάτε ότι και ο Μουρίνιο και ο Πέπε αποτυχημένοι θεωρούνται τα τελευταία χρόνια...
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα κιόλας. Ξενέρωσα πάρα πολύ με το Στέφενς (όταν αυτός ξενέρωσε με το ελληνικό πρωτάθλημα). Και ναι, είναι αλήθεια! Οι ξένοι μας βλέπουν σαν την ποδοσφαιρική Κίνα της Ευρώπης. ΚΑΝΕΝΑΣ αξιόλογος άνθρωπος δεν έρχεται εδώ, παρά μόνον αν πάρει τα τρελλά λεφτά. Και επίσης κανένας δεν πρόκειται να αισθάνεται επαγγελματικά υπερήφανος έχοντας γράψει στο βιογραφικό του θητεία σε ελληνική ομάδα - ποδόσφαιρο.
Τώρα για το θέμα του Στανόγεβιτς...
Ο άνθρωπος φαίνεται να έφυγε από Παρτιζάν με τρόπο αντίστοιχο του Ίβιτς, δεν μπορούσε να πάει σε άλλη μεγάλη ομάδα της Σερβίας (δηλαδή Ερ. Αστέρα) και βρήκε ευκαιρία να την κάνει για Κίνα, μέχρι να ηρεμήσει και να ξελαμπικάρει λίγο η κατάσταση. Τώρα ψάχνεται για επιστροφή στην Ευρώπη, χορτασμένος από τα λεφτά των κινέζων και με τρομερή όρεξη για δουλειά, προκειμένου να αρχίσει να ξαναχτίζει το προφίλ του στα Ευρωπαϊκά δεδομένα (θέλω να πιστεύω).
Είναι "νεαρός", έχει δεκαετή εμπειρία ως προπονητής, κατάγεται από τη μεγάλη των πλάβι σχολή, ταιριάζει στο στυλ της ομάδας και ξέρει από σκατοκαταστάσεις του στυλ Παρτιζάν - Ερ. Αστέρας (αντίστοιχα, αν όχι χειρότερα των δικών μας ΠΑΟΚ - γαύρος, κλπ). Πιστεύω ότι ανταποκρίνεται στο προφίλ που είχε από την αρχή ορίσει η Διοίκηση. Όποιος περίμενε κάποιον επιπέδου Μουρίνιο ή Γκουαρντιόλα, ας πρόσεχε.
Τώρα, όλα θα κριθούν στο γήπεδο, όπως θα γινόταν ακόμα και αν ερχόταν ο ίδιος ο Μουρίνιο.
Επίσης, μην ξεχνάτε ότι και ο Μουρίνιο και ο Πέπε αποτυχημένοι θεωρούνται τα τελευταία χρόνια...
- pagotatzis
Βρε παιδιά ήρεμα να πούμε !!!
Ο προπονητής θα κριθεί στους αγώνες στα ματς κι στην προπόνηση
Αν κάνετε κριτική τότε μόνο ότι άργησε να έρθει ο κοουτς
Δεύτερον : αν είναι επιλογή του Βουκιτς (που δεν πιστεύω ) να περημενουμε
Παραίτηση Μιχελ ;;;;;;όεο ;;;;;;
Λοιπόν
Στήριξη στηρηξη και πάλι στηρηξη
Ο προπονητής θα κριθεί στους αγώνες στα ματς κι στην προπόνηση
Αν κάνετε κριτική τότε μόνο ότι άργησε να έρθει ο κοουτς
Δεύτερον : αν είναι επιλογή του Βουκιτς (που δεν πιστεύω ) να περημενουμε
Παραίτηση Μιχελ ;;;;;;όεο ;;;;;;
Λοιπόν
Στήριξη στηρηξη και πάλι στηρηξη
- buffalobill4
@ζαρατουστρα.
Εγω πιστευω δεδομενης της αποφασης του ιβιτς πριν τα πλει οφφ να αποχωρησει ειχαμε ηδη κινησει τις διαδικασιες ευρεσης αντικαταστατη. Επίσης πιστευω οτι ο στανογεβιτς δεν ηταν η πρωτη επιλογή χωρις να ξερω την ιεραρχια βεβαια. Ετσι μου κολλαει εμενσ το παζλ. Σε φαση αν μεχρι παρασκευη δεν...κλεινω καποιον που τον εχω σταντ μπαι μεχρι παρασκευη. Εικασιες
Εγω πιστευω δεδομενης της αποφασης του ιβιτς πριν τα πλει οφφ να αποχωρησει ειχαμε ηδη κινησει τις διαδικασιες ευρεσης αντικαταστατη. Επίσης πιστευω οτι ο στανογεβιτς δεν ηταν η πρωτη επιλογή χωρις να ξερω την ιεραρχια βεβαια. Ετσι μου κολλαει εμενσ το παζλ. Σε φαση αν μεχρι παρασκευη δεν...κλεινω καποιον που τον εχω σταντ μπαι μεχρι παρασκευη. Εικασιες
- zarathustra79
εν τω μεταξύ στους ομίλους του τσου λου που φαγωθήκανε μερικοί ότι έπαιξε, έφαγε 13 γκολ και πήρε ...μηδέν βαθμούς.
την επόμενη χρονιά αποκλείστηκε από του ομίλους του γιορόπα από τους σάμροκ ρόβερς.
την επόμενη χρονιά αποκλείστηκε από του ομίλους του γιορόπα από τους σάμροκ ρόβερς.
πιστευω να αντιλαμβανεσαι οτι του ειδους η κριτικη ειναι ανουσια.καποιος που ασχολειται μπορει να σου βρει αντιστοιχα παραδειγματα με τους πιο καλους προπονητες του κοσμου.