Πιθανός νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Al Bandy

Re: Πιθανός νέος Προπονητής

Δημοσίευση από Al Bandy »

sic-4 έγραψε:
Al Bandy έγραψε:
sic-4 έγραψε: Η κριτικη σου λοιπον με βαση το βιογραφικο του ειναι πως ειναι Πασιεντζα και Μπερετα μαζι. Μαλιστα.
Καταλαβαινει κανεις αρκετα για την οποια λογικη ικανοτητα διαθετεις.
Για ανέλυσέ μας λίγο, ΒΑΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ, πως διάολο ο Στανόγεβιτς είναι καλύτερος των Πασιέντζα και Μπερέτα?

Για να καταλάβουμε και εμείς οι ταλαίπωροι.

Οχι οχι μεγαλε. Δεν παει ετσι. Δεν εχω να σου αναλυσω τιποτα εγω γιατι εγω ΔΕΝ ΕΙΠΑ οτι ειναι καλυτερος των Πασιεντζα Μπερετα, ΔΕΝ ΕΙΠΑ οτι ειναι χειροτερος τους, ΔΕΝ ΕΙΠΑ οτι ειναι παλτο, ΔΕΝ ΕΙΠΑ οτι ειναι μουρινιο, ΔΕΝ ΕΙΠΑ τιποτα.
ΕΣΥ λοιπον που ειπες οτι ειναι Πασιεντζα και Μπερετα μαζι, ΕΣΥ να μας αναλυσεις το ευφυολογημα σου φιλε.
Δλδ εσύ δεν έχεις άποψη, απλά υπάρχεις μόνο για να ελέγχεις τους άλλους?

Δεν είναι ευφυολόγημα το ότι ο Στανόγεβιτς δεν είναι καλύτερος από Πασιέντζα και Μπερέτα, βάση βιογραφικού. Είναι το προφανές και δε χρειάζεται ανάλυση.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω που εχω ενα θεμα με τα προφανη θα ηθελα μια αναλυση.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

sic-4 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε: Κι αν πήγε για τα φράγκα που λέει ο γεό, να μην ανατρέξουμε τι λέγαμε για τον 33χρονο βραζιλιάνο
που μας έκλασε την τελευταία στιγμή για τα φράγκα της Κίνας πέρυσι.

Κατσε λιγο.. πως γινεται λιγο πριν, στην περιπτωση του βιογραφικου, να λες (και σωστα) πως σε ολες τις δουλειες παιζει ρολο το βιογραφικο αλλα τωρα να μην αναγνωριζεις πως σε ολες τις δουλειες παιζουν ρολο τα φραγκα;

Στηλιτευεις τα διφορουμενα:
Αλλά είπαμε, νεκροταφείο και μισθοφόροι στην Κίνα
φέρνει ο ΠΑΟΚ κάποιον από εκεί ''ζει για την ευρωπαϊκή πρόκληση''
αλλα κανεις το ιδιο
Ε όχι δεν παίζουν ρόλο τα φράγκα, αν ήταν θα έπαιζαν όλοι στην Κίνα.
Ισά ίσα κάνω το αντίθετο.
Στη (μονο)μανία σου να μου την πεις με κάθε τρόπο μπερδεύεσαι.
Κι τέλος από μένα εδώ,
ignore και πολύ ασχολήθηκα κιόλας.
Άβαταρ μέλους
nikoloo4

Δημοσίευση από nikoloo4 »

K_geo έγραψε:εγω που εχω ενα θεμα με τα προφανη θα ηθελα μια αναλυση.
εδώ είσαι:
nikoloo4 έγραψε:Εγώ θα διαφωνήσω με τους περισσότερους και θα πω ότι είναι καραμπινάτη επιλογή Μίχελ. Του άρεσε το πρότζεκτ Ίβιτς, προσπάθησε να κρατήσει τον Ίβιτς, έφερε έναν "Ίβιτς".

Το ότι πήγε στην Κίνα δεν με ενοχλεί τόσο. Για τα λεφτά πήγε, μην ψάχνετε άλλο δράκο στο παραμύθι.

Το ότι απέτυχε στην Μακάμπι δεν με ενοχλεί επίσης. Το Ελληνικό πρωτάθλημα μοιάζει αρκετά με το Σέρβικο, στο οποίο διέπρεψε.
...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

sick θα πει πως αν ερθει το πρωτο αποτελεσμα που δε μας αρεσει μετα απο 30 χρονια επαναλλαμβανομενης συμπεριφορας απο πλευρας μας θα αρχισουμε το ξηλωμα ,θα κραζουμε και καλα τους αρδ που κραζουν τον προπονητη και ταυτοχρονα θα απαιτουμε να φυγει ο προπονητης.το ξηλωμα δεν ερχεται μονο του.
το μονο που αλλαζει σε εναν σωστο προπονητη οπως ειναι ο στανογιεβιτς, ειναι η ηρεμια που θα βρει για να δουλεψει.ονομαστοι προπονητες πηγαινουν σε ομαδες και τα κανουν θαλασσα καθε χρονο.ασημοι προπονητες βγαινουν στον αφρο καθε χρονο.τα παραδειγματα ειναι χιλιαδες.οι παικτες παιζουν μπαλα και ο προπονητης χρειαζεται να εχει ισορροπια,μετρο και κινητρο για να μπορει να δουλεψει σωστα.απο εκει και περα χρειαζεται και ισορροπημενο περιβαλλον.αν η χρονια φετος ξεκινουσε με το "ποιος ιβιτς" στην κοντρα με τον mvp θα ειχε φυγει ο ιβιτς.
για καποιο λογο φετος στον ιβιτς στρωσαμε χαλί.και γι αυτο πετυχαμε και κατι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 16 Ιουν 2017, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

tsou έγραψε:χαχαχα ρε αδερφέ εορπτολ κάνε μια κριτική μια φορά, δεν θα πάθεις τίποτα στο εγγυώμαι.
πες κάτι που σου φαίνεται αρνητικό, κάτι που δεν σου γεμίζει το μάτι, κάτι μια φορά και ας είναι για τα μάτια του κόσμου και θα σε κεράσω μια βότκα ιβάν σαββίδης.

μα δεν μενουν περιθωρια να κανει κριτικη ρε συ τσου...
Οταν απο το ακουσμα της "ειδησης" απο τον γαυροβλακοπουλο κι ολας αρχισαν οι ειρωνειες και τα κραξιματα σε φουλ ρυθμους, έ πλεον κατανταει αυτο πιο ενοχλητικο ακομα και απο το οτι μας προβληματιζει η επιλογη του προπονητη.

Πιστεψε με, κι ο εορτπολ κι εγω δεν ειμαστε και τοσο ενθουσιασμενοι (ουτε ομως και ΤΟΣΟ απογοητευμενοι οσο οι περισσοτεροι), αλλα τι να ασχοληθεις με αυτο οταν βλεπεις στην ουσια να επιτιθενται στον ΠΑΟΚ (ειρωνευομενοι και απαξιωνοντας εντελως τα μελη του). Ειπα και στον χασιο νωριτερα: αλλο να εκφραζει κανεις τη γνωμη του και την απογοητευση του και αλλο να ειρωνευεται και να απαξιωνει χαιρεκακα. Δυστυχως, ο δευτερος τροπος ειναι πολυ προσφιλης σε πολλους.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

tsou έγραψε:χαχαχα ρε αδερφέ εορπτολ κάνε μια κριτική μια φορά, δεν θα πάθεις τίποτα στο εγγυώμαι.
πες κάτι που σου φαίνεται αρνητικό, κάτι που δεν σου γεμίζει το μάτι, κάτι μια φορά και ας είναι για τα μάτια του κόσμου και θα σε κεράσω μια βότκα ιβάν σαββίδης.
Εγώ δεν κριτικαρω κάποιον χωρίς να ξέρω γιατί είναι άδικο όπως το κάνεις εσύ συνέχεια..... Όλα στο χόρτο τσου ο στραβοστομισμος ξερολισμος μιρλα είναι μεγάλο λάθος..... Ο προπονητής θα κριθεί στο χόρτο κανένας δεν υπέγραψε συμβόλαιο με την επιτυχία.....
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

zarathustra79 έγραψε:Συγνωμη δηλαδη αλλα ας πουμε τον lucescu καποιος δεν τον προτεινε; Τον paulo sousa; Τι κολλημα εχετε φαει; Ξερει καποιος οτι ο michel δεν ηθελε το συγκεκριμενο αλλα του τον επεβαλαν; Εμενα προσωπικα μου φαινεται εντελως λογικο να εχει κανει μια εισηγηση ο vukic και μην εχοντας καποια καλυτερη επιλογη διαθεσιμη ο michel να κατεληξε σαυτον.

Και ξαναρωτω για πολλοστη φορα μιας και κανεις δεν εχει απαντησει ως τωρα... Πραγματικη αποψη για την αξια του stanojevic εχει κανεις να καταθεσει χωρις να κανει υποθεσεις βασει βιογραφικού; Εκτος αν πραγματικα θεωρουμε οτι το πιο σημαντικο απολα ειναι οι εντυπωσεις και το πως θα βουλωσουμε τα στοματα των υπολοιπων και οχι η πραγματικη αξια του. Καλα κανουν και μας λενε πρωταθλητες του αυγουστου μου φαινεται...

+++++++++++
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

το κριμα ειναι οτι κριθηκε πριν καν δει το χορτο της τουμπας.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Al Bandy έγραψε:

Δεν είναι ευφυολόγημα το ότι ο Στανόγεβιτς δεν είναι καλύτερος από Πασιέντζα και Μπερέτα, βάση βιογραφικού. Είναι το προφανές και δε χρειάζεται ανάλυση.
Εχω αποψη οταν εχω ΓΝΩΣΗ των δεδομενων. Οταν δεν εχω, κανω τουμπεκι και περιμενω να ακουσω αυτους που ξερουν ή να δω και να κρινω. Αλλιως, το να εχω αποψη χωρις να εχω ΓΝΩΣΗ, θα με καθιστουσε απλα γραφικο παπαρολογο.

Το οτι κατι ειναι προφανες μεσα στο μυαλο σου ΚΑΙ ΜΟΝΟ, δεν σημαινει οτι καθισταται αυταποδεικτο. Συνεχιζεις να αποδεικνυεις οτι απλα αερολογεις (με κακεντρεχεια).
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

όπως λέτε ότι πάντα κάποιοι θα βρεθούν να κράξουν, έτσι και πάντα κάποιοι θα βρεθούν να βρούνε κάτι θετικό απλά για να το βρούν.
τον νίκο αλέφα να ανακοινώναμε σήμερα πάλι θα υπήρχαν ποστ που θα έλεγαν ας αφήσουμε τον πρόεδρο, εμείς είμαστε άμπαλοι, έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, έχει νέυρο. απόδοση 1,01 δίνει.
το θέμα είναι να μην γκρινιάζεις σαν μίρλας ακόμα και σε καλές στιγμές αλλά και να μην το βουλώνεις σαν άβουλο ον ή φυτό.
κριτική για τέτοιες κινήσεις θα ήταν παρανοϊκό να μην υπάρχουν. κριτική υπάρχει σε όλες τις μεγάλες ομάδες.
και πρέπει να υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

barlow4 έγραψε:το κριμα ειναι οτι κριθηκε πριν καν δει το χορτο της τουμπας.
Πάμε και στο ρεζουμέ.
Πόση αξία έχουν οι κρίσεις εδώ, στο φουμπου και στο ινστα ξέρω γω;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Al Bandy έγραψε:
sic-4 έγραψε:
Al Bandy έγραψε: Για ανέλυσέ μας λίγο, ΒΑΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ, πως διάολο ο Στανόγεβιτς είναι καλύτερος των Πασιέντζα και Μπερέτα?

Για να καταλάβουμε και εμείς οι ταλαίπωροι.

Οχι οχι μεγαλε. Δεν παει ετσι. Δεν εχω να σου αναλυσω τιποτα εγω γιατι εγω ΔΕΝ ΕΙΠΑ οτι ειναι καλυτερος των Πασιεντζα Μπερετα, ΔΕΝ ΕΙΠΑ οτι ειναι χειροτερος τους, ΔΕΝ ΕΙΠΑ οτι ειναι παλτο, ΔΕΝ ΕΙΠΑ οτι ειναι μουρινιο, ΔΕΝ ΕΙΠΑ τιποτα.
ΕΣΥ λοιπον που ειπες οτι ειναι Πασιεντζα και Μπερετα μαζι, ΕΣΥ να μας αναλυσεις το ευφυολογημα σου φιλε.

Ποιο είναι προφανές μας δουλεύεις; τον ξέρεις; κάνε κριτική σε αυτά που είδες σαυτον όχι θεωρίες... Αν δεν ξέρουμε ας ακούσουμε κάποιον πού τον ξέρει.... Ξερόλας ενώ έχεις άγνοια; όχι μόνο εσύ όλοι μας

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

K_geo έγραψε:ενταξει. μεχρι χθες κραζαμε γιατι εφυγε ο ιβιτς και σημερα που φαινεται να ερχεται ενας ιβιτς στο λιγο πιο..εμπειρο, κραζουμε παλι.
Ξεχνας κατι πολυ βασικο.Το μεγαλο πλεονεκτημα του Ιβιτς ηταν οτι ηξερε τι γινεται στον ΠΑΟΚ και το ελ. πρωταθλημα.Αυτος ειναι απλα λιγο πιο εμπειρος ρουκι τελειως εξω ομως απ τα νερα του.
barlow4 έγραψε:εγω εξ'ορισμου θεωρω οτι ειμαστε τελειως αμπαλοι μπροστα σε αυτους που βρισκονται στην ομαδα και κανουν τις επιλογες.
για εμενα το λαχειο ειμαστε εμεις.αν αποφασισουμε να στηριξουμε εναν προπονητη η ο μαδα παει καλα,αν αποφασισουμε να μην τον στηριξουμε παει σκατα.και το αν θα παρεχουμε στηριξη δεν εξαρταται απο το δειγμα γραφης του αλλα απο την αιγλη του.
Ken κανενας κοσμος δε στηριζε Σαντος .Ο Ζαγορακης το κανε κοντρα στη κοινη απαιτηση και γι αυτο πηγαμε μπροστα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

barlow4 έγραψε:sick θα πει πως αν ερθει το πρωτο αποτελεσμα που δε μας αρεσει μετα απο 30 χρονια επαναλλαμβανομενης συμπεριφορας απο πλευρας μας θα αρχισουμε το ξηλωμα ,θα κραζουμε και καλα τους αρδ που κραζουν τον προπονητη και ταυτοχρονα θα απαιτουμε να φυγει ο προπονητης.το ξηλωμα δεν ερχεται μονο του.
το μονο που αλλαζει σε εναν σωστο προπονητη οπως ειναι ο στανογιεβιτς, ειναι η ηρεμια που θα βρει για να δουλεψει.ονομαστοι προπονητες πηγαινουν σε ομαδες και τα κανουν θαλασσα καθε χρονο.ασημοι προπονητες βγαινουν στον αφρο καθε χρονο.τα παραδειγματα ειναι χιλιαδες.οι παικτες παιζουν μπαλα και ο προπονητης χρειαζεται να εχει ισορροπια,μετρο και κινητρο για να μπορει να δουλεψει σωστα.απο εκει και περα χρειαζεται και ισορροπημενο περιβαλλον.αν η χρονια φετος ξεκινουσε με το "ποιος ιβιτς" στην κοντρα με τον mvp θα ειχε φυγει ο ιβιτς.
για καποιο λογο φετος στον ιβιτς στρωσαμε χαλί.και γι αυτο πετυχαμε και κατι.
Ναι το ξήλωμα δεν έρχεται μόνο του, αλλά δεν έρχεται κι από εμάς.
Έρχεται απ τα αποτελέσματα.
Στη τελική το καρπούζι, το μαχαίρι κι όλα τα κουζινικά τα έχει ο Ιβάν.
Ο Τούντορ πρόπερσι με ξέσκισε. Μέχρι το Δεκέμβριο μας είχε 20 πόντους πίσω
και 15 θλάσεις. Κι ο κόσμος στήριζε μια χαρά.
Με τον Ίβιτς άρχισε η χρονιά και η ομάδα έπαιζε μια χαρά μπαλίτσα.
Κράξιμο μόνο στο τέλος κι αυτό γιατί 10 λεπτά πριν τελείωσε το ματς ο ΠΑΟΚ ήταν στο CL.

Ο Βούκιτς είπε ότι είναι ο ''καλύτερος προπονητής της Σερβίας''.
Μακάρι, 1000 φορές μακάρι, να πάρουμε τον καλύτερο προπονητή μιας χώρας που παράγει
πολύ καλούς ποδοσφαριστές
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”