Πιθανός νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Πιθανός νέος Προπονητής

Δημοσίευση από pilotos »

Σανο-γιεβιτς
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

το λίγο καλύτερος από ίβιτς που λέτε αρκετοί, πώς προκύπτει;
βολοδέρνει 5 χρόνια στο ποδοσφαιρικό νεκροταφείο της κίνας, τερμάτισε 4ος στην Β΄εθνική της κίνας και τα επόμενα χριστούγεννα όντας 7ος τον απολύσανε.
μιλάμε για Β' εθνική κίνας. μιλάμε για κοροϊδία.
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

The_Stalker έγραψε:Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή η τραγική επιλογή ήταν μέσα στη λίστα του Μίχελ. Θεωρώ κι εγώ (προσωπική γνώμη) ότι για μια ακόμα φορά ο Ιβάν έκανε του (αγύριστου ποντιακού) κεφαλιού του, με εισήγηση ενός ανθρώπου που μπορεί να είναι του ποδοσφαίρου και όχι άσχετος όπως ο στρατηγός, αλλά όπως πολύ σωστά ειπώθηκε δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ρόλο στον ΠΑΟΚ. Απορώ γιατί ο Σαββίδης πληρώνει τον Μίχελ και δεν παίρνει και παίκτες με εισηγήσεις του Βούκιτς, του Μούκιτς και του Φούφωτου.

Έγραφα ότι τυχόν συμφωνία με τον καραγκιοζάκο λουτσέσκου θα ήταν πισωγύρισμα. Κι αυτή η συμφωνία είναι πισωγύρισμα και η προσπάθεια δικαιολόγησής της βιασμός της κοινής λογικής. Από τα 50+ ονόματα που αναφέρθηκαν, η πλειοψηφία αυτών φαντάζει όαση μπροστά στον Στανόγιεβιτς. Δεν είναι δυνατόν να μην βρέθηκε ΕΝΑΣ διατεθειμένος να δουλέψει στον ΠΑΟΚ. Ο Ζαγοράκης δηλαδή ήταν ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ μπροστά.

Θα πείτε πολλοί κάτσε να τον κρίνουμε από τη δουλειά του κλπ. Μπορεί να βγει λαχείο. Πράγματι μπορεί, αλλά από τη μια οι πιθανότητες βάσει βιογραφικού είναι ελάχιστες, από την άλλη μεγάλη ομάδα ΔΕΝ χτίζεται με τη λογική λαχείου. Η ευχή μου είναι να βγει λαχείο, η λογική μου λέει ότι θα ψαχνόμαστε πολύ πριν το Μάρτιο.

ΥΓ Καλά να πάθουμε όσοι δουλεύαμε τους γκέιδες για τον χάσι.
+άπειρο
berry

Δημοσίευση από berry »

προπονητης...made in china....
μακαρι να ειναι ο καλυτερος ολων, απλα...δεν παιζεις τσ.λ., αμα δεν εχεις και τον προπονητη πχ ραμος ή σοουζα να εξιταρεις κανα ονομα να ερθει στον ΠΑΟΚ... αιντε να δουμε ποιοι θα ρθουν.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

paokovios1974 έγραψε:Οταν λεω ποιος βουκιτς εννοω γιατι ενω εχουμε τεχνικο διευθυντη και μαλιστα καταξιωμενο προχωραμε σε επιλογη προπονητη απο την αποψη ενος μη επισημου συνεργατη.
Ειναι ο Βουκιτς υπαλληλος της παε?
Σε ποιο ποστο?
Ειναι ανωτερος στην ιεραρχια απο τον Μιχελ?

Δεν ειμαστε ουτε δημοσιο, ουτε στρατος για να μας καινε οι ιεραρχιες και τα ποστα.
Ο Βουκιτς (αν ισχυει οτι ειναι προταση του) ειναι ενας ανθρωπος που ξερει 1000 κιλα μπαλα οπως ειδαμε, απο τους μεγαλυτερους μπαλαδορους που εχουν περασει απο Τουμπα, και για δικους του λογους ο Σαββιδης φαιενται να του εχει απολυτη εμπιστοσυνη, πως δεν ειναι ιδιοτελης. Το να εκανε μια εισηγηση αυτος ο μεγας μπαλαδορος δεν καταλαβαινω γιατι σου φαινεται τοσο ακυρο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

tsou έγραψε:το λίγο καλύτερος από ίβιτς που λέτε αρκετοί, πώς προκύπτει;
βολοδέρνει 5 χρόνια στο ποδοσφαιρικό νεκροταφείο της κίνας, τερμάτισε 4ος στην Β΄εθνική της κίνας και τα επόμενα χριστούγεννα όντας 7ος τον απολύσανε.
Προκύπτει απ την παροιμία: ''Ο πνιγμένος απ τα μαλλιά του σώζεται''
κι απ την έκφραση: ''Χρυσώνω το χάπι''.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Δες την θετική πλευρά της υπόθεσης....Εάν δεν γραφόταν ότι τον κλείσαμε θα έψαχνες να βρεις ότι ήταν προπονητής σε μια Εντερπράιζ της β κατηγορίας Κίνας;;;; Εγώ που ασχολούμαι και με το στοίχημα πάντως αυτήν την ομάδα δεν την ξέρω...Δεν νομίζω να την έχω δει σε κάποια στοιχηματικη εταιρία....
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

Το πρωταθλημα κινας τον δεκεμβριο τελειωνει...Λιγο σχετικοι να ειμαστε
Σε καμια κινεζικη ομαδα δεν απολυθηκε σε ολες εφυγε στο τελος της σεζον
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

hasio_john έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
hasio_john έγραψε:Πάντως αν τσεκάρετε σχόλια σε fb και όπου αλλού, δεν θα δείτε ευχάριστες αντιδράσεις.
(Μιλάω φυσικά από οπαδούς μας μιας και στ' @@ μου τι λένε οι άλλοι)
Μακάρι να είναι κάποια διαρροή "τρολ" η παραπάνω είδηση και να σκάσει σε λίγο ένα μεγάλο μπαμ να ηρεμήσουμε.
Αν όντως ισχύει πάντως, μέχρι και η έλευση Αναστασιάδη τον Οκτώβριο φαντάζει πιθανή! :mrgreen:
Εσυ περιμενες κατι διαφορετικο;;;
ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως περίμενα κάτι καλύτερο αδερφέ!
Δεν περίμενα Μουρίνιο, αλλά τουλάχιστον ήθελα έναν ΠΟΛΥ καλύτερο του Ίβιτς.
Εγώ νιώθω ότι πήραμε τον Ίβιτς πάλι, αλλά με άλλη χωρίστρα!
Τέλος πάντων, δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε, έτσι νιώθω εγώ.
Αν εσύ νιώθεις καλύτερα, όλα καλά. Ο καθένας με την γνώμη του.. :mrgreen:
Αλλο σε ρωτησα...
Για τις αντιδρασεις μιλαω...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

desperando έγραψε:
giapas έγραψε:
desperando έγραψε:Και όπως ήταν φυσικό οι αρδ έγραψαν 589 ονόματα και δεν τον πέτυχαν .χαχαχα
Όντως αστείο και πολύ σημαντικό κιόλας.
Άμα παίρναμε τον Αλέφαντο κιόλας , δε θα τον είχαν πετύχει όχι με 589 , αλλά ούτε με 5.000 ονόματα.

Καταφέραμε να τους κρυφτούμε , μπράβο μας.
Αλλά ντάλα της Παρασκευής το γάλα
Πάντα ανακατεύει τον γαβρο :) :) Ξεκόλλα γιαπας μην τα συνδέεις όλα με τον γαβρο
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Η πλειονότητα έχει προδικάσει τον Στανόγιεβιτς.

Εγώ δε νομίζω ότι είναι βλάκας ο άνθρωπος.
Το γήπεδο θα είναι καθρέπτης.

Ο Μίχελ φαίνεται περίτρανα ότι θέλει ένας προπονητή διαχειρηστή, γιατί αυτός κάνει κουμάντο. Αυτός φέρνει τους παίκτες και ο προπονητής τους βάζει και παίζουν. Λόγω ηληκίας και λόγω ότι προέρχεται από τη Σερβία θα γίνει μια ομαλή μετάβαση. Ας τον αφήσουμε να δουλέψει.

Μόνο για ένα είμαι σίγουρος ότι το Στανογιεβιτς θα αποδειχτεί σκυλί και θα δουλέψει. Εμένα δε με νοιάζει να είναι μανεκιέν ο προπονητής του ΠΑΟΚ και να έχει πάρει 200 τίτλους. Εγώ θέλω να έχει όρεξη και να δουλεύει πολύ. Γιατί στον ΠΑΟΚ θέλουμε δουλειά, σταθερότητα και δουλειά. Ο Μίχελ θα αναμορφώνει το ρόστερ βήμα βήμα.

Είμαι θετικός λόγω ηληκίας και προϋπόθεσης ότι θα τα δώσει όλα για να βελτιώνει κάθε μέρα τον ΠΑΟΚ.

Στηρίζω Στανόγιεβιτς μέχρι να μην πάει άλλο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

B Kίνας ;;;;
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Πολύ έξυπνη η επιλογή Μίχελ. Σιδεροκέφαλος και καλή επιτυχία!
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

4-4-2 παιζει παντως.
xpan

Δημοσίευση από xpan »

Δηλαδή αν αυτόν τον Σέρβο τον έβαζες φέτος προπονητή στις γριές θα τα πήγαινε καλύτερα από τον Παντελίδη;Δύσκολα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”