Πιθανός νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
tsou

Re: Πιθανός νέος Προπονητής

Δημοσίευση από tsou »

σέρβος ο οποίος έχει αποσυρθεί από την προπονητική εδώ και 5 χρόνια.
χάιλάιτ του βιογραφικούτου τα τελευταία 5 χρόνια, η 5η θέση στο κινέζικο πρωτάθλημα.
ούτε με βουλινό τέτοιος προπονητής.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

mbison έγραψε:
barlow4 έγραψε:τελικα το μπατζετ ειναι η δεν ειναι 600?
Πανω κατω οσο κ των Χιμενεθ, Χασι, Ουζουνιδη
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

ox aman έγραψε:μια ερωτηση... Θα μας πειραζε τοσο πολυ αν ερχοταν κατ ευθειαν απ την Παρτιζαν?? Με 2 πρωταθληματα, 1 κυπελλο και μια προκριση τσουλου? Μαλλον μας χαλαει το "νεκροταφειο" της Κινας...
Ε καπως ετσι βλεπουν κι οι "προηγμενοι" Ευρωπαιοι το πρωκταθλημα μας... νεκροταφειο για το ονομα τους...
Εγώ 1 πρωτάθλημα βλέπω ότι έχει.
Και πραγματικά παιδιά, ψημένος στον πρωταθλητισμό, με 2 από τις 3 ομάδες του στην Κίνα να είναι Β εθνικής.
Α ρε κατακαημένε ΠΑΟΚ.
Ας αρχίσει τώρα η καραμέλα του δεν ερχότανε κανείς στο υποανάπτυκτο πρωτάθλημα μας. Δώστε.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

paokovios1974 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Συγνωμη κιολας αλλα με τα λεφτα που διναμε, το επιπεδο του πρωταθλήματος τον ετοιμο κορμο και τη μη δυνατοτητα για ραβε ξηλωνε και το ταβανι μονοετες συμβολαιο αν περιμενατε ρεμπροφ και γκραθοα δε φταιει ο μιχελ που φερνει στανογεβιτς αλλα εσεις που ακουτε τυχαρπαστους και τους πιστευετε κιόλας

Σιδεροκεφαλος και καλη επιτυχια.
Δηλαδη ο ρεμπροφ ειναι τοσο απιαστο ονειρο για τον ΠΑΟΚ του Σαββιδη?
Του σαββιδη των μονοετων σιγουρα
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Η ταπεινή μου γνώμη είναι πως για αρχή επιβάλετε να τον αγκαλιάσουμε/εμπιστευτούμε και να τον αφήσουμε να δουλέψει. Ωστόσο φαντάζει εντελώς λάθος η απόκτηση ενός προπονητή με .... μέτρια εμπειρία σε πρωταθλητισμό! (εννοώ φυσικά σε σχέση με άλλους που μπορούσαμε όντως ν' αποκτήσουμε) Το 1000000% σίγουρο είναι πως με τέτοιο προπονητή η γκρίνια θα εμφανίζετε σε ΚΑΘΕ στραβοπάτημα (ήμαστε και γκουρού σε αυτό), μέχρι να τον φάμε και αυτόν. Διώχνεις Ίβιτς ... και παίρνεις έναν ""λίγο""' καλύτερο Ίβιτς??? :shock: Γιατί αυτό ακριβώς κάναμε.
Τι να πω ρε γαμώτο. Στραβά ξεκίνησε η Παρασκευή και ΌΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ τον εαυτό μου ότι όλα θα πάνε καλά, κάποιος με σκαμπιλίζει μέσα μου και γελάει. Το νιώθετε και σεις αυτό εεε??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Παρ 16 Ιουν 2017, 08:34, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
geonov29

Δημοσίευση από geonov29 »

Εγώ πάλι ανακοίνωση από την ΠΑΕ δεν είδα....όχι ότι θα αλλάξει κάτι αλλά πολύ προς κρέσπο την βλέπω την κατάσταση..πολύ ανάθεμα και μπινελίκι χωρίς να δούμε. Και τον Σκότσικ ποιος τον ήξερε κάποτε; Δεν παίρνω το μέρος της ΠΑΕ και συμφωνώ με πολλούς αλλά ποιος προπονηταράς θα έρθει στο παλιοπρωτάθλημα που έχουμε; Μήπως αυτά που γίνονται εδώ δεν ακούγονται έξω; Την λύση λουτσέσκου την κράζαμε ,που σημειωτέων θα ήταν πιο βατή γιατί γνωρίζει το ρδελομπου πρωτάθλημα μας, τον Στέφενς τον βγάλαμε Κωνσταντάρα κ.τ.λ. Για να μην μακρηγορώ το μόνο που συστήνω υπομονή πρώτα μέχρι την ανακοίνωση της ΠΑΕ και μετά στήριξη. ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ιβιτς με όλα τα λάθη του και είδαμε την κατάληξη. το ίδιο να κάνουμε και φέτος.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Mīngus έγραψε:
ox aman έγραψε:μια ερωτηση... Θα μας πειραζε τοσο πολυ αν ερχοταν κατ ευθειαν απ την Παρτιζαν?? Με 2 πρωταθληματα, 1 κυπελλο και μια προκριση τσουλου? Μαλλον μας χαλαει το "νεκροταφειο" της Κινας...
Ε καπως ετσι βλεπουν κι οι "προηγμενοι" Ευρωπαιοι το πρωκταθλημα μας... νεκροταφειο για το ονομα τους...
Εγώ 1 πρωτάθλημα βλέπω ότι έχει.
Και πραγματικά παιδιά, ψημένος στον πρωταθλητισμό, με 2 από τις 3 ομάδες του στην Κίνα να είναι Β εθνικής.
Α ρε κατακαημένε ΠΑΟΚ.
Ας αρχίσει τώρα η καραμέλα του δεν ερχότανε κανείς στο υποανάπτυκτο πρωτάθλημα μας. Δώστε.

Αφού το πρωτάθλημα μας είναι τριτοκοσμικό και δεν έρχονται καλοί προπονητές αφού.
Έχουμε και τα capital control ναουμε, δεν μπορούμε να φέρουμε παίκτες και προπονητές ναουμε.
:D
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ποιος είναι τούτος?
παράξενα πράγματα...

ρε σεις μην ξενερώνετε πάλι τον κόσμο...
ο ζήσης έφερε σάντος ρεεεεε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Παρ 16 Ιουν 2017, 08:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Λουτσεσκου θα λεμε και θα κλαιμε
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δεν είναι τυχαία η χώρα προέλευσης .
Η μεγάλη των πλάβι σχολή έχει βγάλει Ιβκοβιτς , Ομπράντοβιτς κλπ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Η Αρενα παλι μεσα θα πεσει ρε κουφαλες.
Πεδρο Μαρτινς πρωτη μουρη.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Dimitris_L4 έγραψε:Λουτσεσκου θα λεμε και θα κλαιμε
Τα παίρνω πίσω όσα είπα για τον ποντικοφατσα...Φέρτε Σκουφεσκου καλύτερα....!!!!Αλήθεια δεν θα το ξανακάνω....Δεν θα πω κακά λόγια για τον Ρουμάνο!!!!!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ξαναρωταω ανακοινωση βγηκε?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Εγω απο τη μερια μου προτεινω στους διαχειριστας να μην κλειδωσουν το τοπικ μετα την ανακοινωση...

Τζαμπα κοπος ειναι...
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Αν ερχόταν μετά από δυο χρονια πρωταθλημάτων με την Παρτιζάν θα ήμουν αισιόδοξος. Αλλα αυτά τα 3-4 χρονια στην Κίνα με προβληματίζουν πολύ. Μου δείχνουν έναν προπονητή που δεν έχει κάποια ιδιαίτερη φιλοδοξία πέρα από το να μαζεύει λεφτά. Δηλαδή καλύτερα μετά την Παρτιζάν να ήταν σε κάποια μικρή ομάδα της Σερβίας ή έστω σε κάποιο πρωτάθλημα τύπου Κύπρου ή Ρουμανίας, θα έδειχνε ότι θέλει να εξελιχθεί σαν προπονητής και όχι απλά να γεμίσει τον λογαριασμό του.

Πάντως εγώ να πω την αλήθεια δεν περίμενα κάτι καλύτερο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”