Πιθανός νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Πιθανός νέος Προπονητής

Δημοσίευση από che4 »

αμα μας πεις και ποιος σταθμός ηταν
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Πέρα από τον παραμυθά (δηλ. Christiansen) ποιος άλλος βορειο ευρωπαίος έχει γραφτεί στα σάιτς???
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Όσο περισσότερο εκθειάζουν γνωστοί και άγνωστοι τον γιο του προπονητή, τόσο κρύος ιδρώτας με πιάνει ότι πλησιάζει σε μας....
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Τι αλλο να πω Δημητρη.
Οτι εκει κανουν εκπομπη οι μεγαλυτεροι εχθροι του ΠΑΟΚ.
Οτι εκει κανει εκπομπη καποιος με παρατσουκλι μαφιας που ισχυριζεται κιολας οτι ειναι οπαδος του ΠΑΟΚ και σταζει δηλητηριο για οτιδηποτε ειναι ΠΑΟΚ.
Που εκει εργαζεται καποιος που αυτες τις μερες απο την τηλεοραση του σκαι εξαπολυει κατηγοριες οχι αμεσα αλλα με υπονοουμενα για τον προεδρο μας?
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ρε τι μου θυμισε τωρα ο Claude Puel, ενα φιλικο πριν κατι χρονια, χωρις να θελω να πω κατι για την αξια του ως προπονητη

[youtube]y2mvbWp-7-k[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Πέμ 15 Ιουν 2017, 16:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Παύλος... Δερμιτζάκης!!!
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

makispaspartou έγραψε:Πέρα από τον παραμυθά (δηλ. Christiansen) ποιος άλλος βορειο ευρωπαίος έχει γραφτεί στα σάιτς???
Rebrov, Labbadia
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ίσως να τρενάρουν την ανακοίνωση του προπονητή για να μπορούν να κινούνται πιό αθόρυβα με τις μεταγραφές. Αισιόδοξο σενάριο αλλά ποτέ δεν ξέρεις με Μίχελ. Για να δούμε ποιός είναι.
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

ΠΟΡΚΥ ΠΟΡΚΥ Σ ΑΓΑΠΩ ΡΕ ΠΟΡΚΑΡΑ ΕΟΕ..
Παίδες μόλις μετανάστευσα κι εγώ εξωτερικό Γαλλία. Δεν ξέρω πιο Εφ5λικι με καίει πιο πολύ. Αυτό από δουλειές η του προπονητή της Παοκαρας μας. Τουλάχιστον αν δε βρω ευρωπαϊκή δουλεία να πάρουνε Ευρωπαίο προπονητή.. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Apegner έγραψε:ΠΟΡΚΥ ΠΟΡΚΥ Σ ΑΓΑΠΩ ΡΕ ΠΟΡΚΑΡΑ ΕΟΕ..
Παίδες μόλις μετανάστευσα κι εγώ εξωτερικό Γαλλία. Δεν ξέρω πιο Εφ5λικι με καίει πιο πολύ. Αυτό από δουλειές η του προπονητή της Παοκαρας μας. Τουλάχιστον αν δε βρω ευρωπαϊκή δουλεία να πάρουνε Ευρωπαίο προπονητή.. :nairepaok:
Καλή τύχη φίλε
mbison

Δημοσίευση από mbison »

O λουτσεσκου δεν ειναι ευρωπαιος αρα αποκλειεται. Ειναι ποντικος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

paokovios1974 έγραψε:Τι αλλο να πω Δημητρη.
Οτι εκει κανουν εκπομπη οι μεγαλυτεροι εχθροι του ΠΑΟΚ.
Οτι εκει κανει εκπομπη καποιος με παρατσουκλι μαφιας που ισχυριζεται κιολας οτι ειναι οπαδος του ΠΑΟΚ και σταζει δηλητηριο για οτιδηποτε ειναι ΠΑΟΚ.
Που εκει εργαζεται καποιος που αυτες τις μερες απο την τηλεοραση του σκαι εξαπολυει κατηγοριες οχι αμεσα αλλα με υπονοουμενα για τον προεδρο μας?
Δες στο "Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ." τι ανέβασαν στο site τους οι εν λόγω βόθροι Δημητρό... :x :twisted:
Πραγματικοί ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ και ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΣ ΤΗΣ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑΣ ΜΑΣ, αλλά δεν φταίνε εξ ολοκλήρου αυτοί... :( :evil:
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Καλή τύχη φίλε. Όλα να πάνε όπως τα εύχεσαι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σε ποια πολη είσαι Παοκτσακι;
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

Καλή τύχη φίλε[/quote]
Φχαριστω πολυ αγορίνα μου. Να δω ποιοι θα μεινουνε πίσω στο τέλος. Τέλους οφ τοπικ
Μάθαμε τίποτα από ΠΟΡΚΥ..; δεν ξέρω γιατί αλλά πρώτη φορά τρελαίνομαι τόσο πολύ Γιά το θέμα του προπονητή.. Μάλλον επειδή φαντάζει καταπληκτική και μοναδική ευκαιρία να τσιμπήσουμε φέτος το πρωτάθλημα.. :nairepaok: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”