Ο θείος του αδερφού μου
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- pagotatzis
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
ο πορτογαλος αριστερος μπακ απο μορεινενσε ανακοινωθηκε απο γκιγκαμπ... λογικα εμεις λεβεκ θα παρουμε...
- ΑποστόληςΑ
Ένας αντι-Λέοβατς. Μακάρι να είναι (έστω και λίγο) καλύτερος του Κροάτη...
Tη μανια εχετε ολοι για αντικατασταση του Λεοβατς. Το καλυτερο αριστερο μπακ στην ελλαδα ειναι. Φουλ αντοχη, τρεξιματα,ανεβοκατεβαινει ολη τη πλευρα επι 90 λεπτα.Δεν γινεται καθε χρονο να πετυχαινουμε Ματους.
Ενα τερματοφυλακα ελευθερο ή δανεικό,ενα στόπερ ελευθερο ή δανεικο να κανει τριαδα με Βαρελ,Κρεσπο ,επιστροφη Περειρα και ολα τα λεφτα σε 8αρι τυου Νατχο και εξτρεμ παιχταρα γκολτζη μπουκαδορο.
Ενα τερματοφυλακα ελευθερο ή δανεικό,ενα στόπερ ελευθερο ή δανεικο να κανει τριαδα με Βαρελ,Κρεσπο ,επιστροφη Περειρα και ολα τα λεφτα σε 8αρι τυου Νατχο και εξτρεμ παιχταρα γκολτζη μπουκαδορο.
Ενας από τους πέντε παιχταράδες που θα φέρουμε για να κάνουν την διαφορά...
δεν νομιζω κανεις να ειπε 1) για 5 παιχταραδες και 2) οτι ενας απο αυτους θα ειναι στο αριστερο μπακ που εχουμε ήδη μια αρκετά αξιόπιστη λύση.
άλλωστε αν παρακολουθείς και τα Poll του ΠΑΟΚμανια θα το διαπιστώσεις αυτό ευκολότερα.
άλλωστε αν παρακολουθείς και τα Poll του ΠΑΟΚμανια θα το διαπιστώσεις αυτό ευκολότερα.
Νομίζω ότι δεν πρέπει να φουσκώνουν τα μυαλά του κόσμου με δηλώσεις για παίκτες πιο υψηλού επιπέδου που θα κάνουν την διαφορά, όταν το μπατζετ είναι για παίκτες ρολίστες, εργαλεία όπως Μέντεζ, Λεβέκ τον βραζιλιάνο του Μπεκάλι (βάλε και τον Μπόικο).
Προσωπικά πιστεύω ότι ΔΕΝ πάνε για παίκτες από το πάνω ράφι αλλά για παίκτες να κλείσουν τις τρύπες του ρόστερ.
Εμένα δεν με πειράζει αυτό, τα μεγάλα λόγια για παιχταράδες απ το πάνω ράφι με πειράζουν.
Προσωπικά πιστεύω ότι ΔΕΝ πάνε για παίκτες από το πάνω ράφι αλλά για παίκτες να κλείσουν τις τρύπες του ρόστερ.
Εμένα δεν με πειράζει αυτό, τα μεγάλα λόγια για παιχταράδες απ το πάνω ράφι με πειράζουν.
-
makispaspartou
Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι ο Μίχελ έχει κάνει προεργασία από το χειμώνα θεωρώ ότι Λεβέκ, Εντόι και Μπόικο είναι κλεισμένοι.Επίσης θεωρώ δεδομένη την επιστροφή Βιειρίνια. Τι απομένει? Αμυντικός που ίσως κι εκεί να έχουμε κλείσει κάποιον. Οπότε ό,τι επιπλέον προκύψει θα έχει να κάνει με τον νέο τεχνικό και κατά πόσο θα θέλει περαιτέρω ενίσχυση ή κατά πόσο προκύψουν πωλήσεις π.χ. Τσίμιροτ
Δηλ πάμε με Μπόικο Γλύκος Σιαμπάνης - Μάτος Κίτσιου Λέοβατς Λεβέκ Κωνσταντινίδης - Βαρέλα Κρέσπο Μαλεζάς Μεταγραφή Πούγγουρας - Τσίμιροτ Κάνιας Εντόι Χαρίσης Κάτσε Σακχόφ - Μπίσεσβαρ Πέλκας Ουάρντα Λημνιός Ενρίκε Μυστακίδης Κάμπος Βιειρίνια - Πρίγιοβιτς Αθανασιάδης Κουλούρης
Αυτοί πάνω κάτω παρέα με τον καινούριο προπονητή θα ξεκινήσουν προετοιμασία...
Οι νεαροί θα κριθούν εκ νέου και αν αρέσει κανείς από τον νέο προπονητή θα ενταχθεί
Ζάιρο Μπρίκιτς Περέιρα Αντόνις Σάμπο Χατζηισαΐας Κοροβέσης θεωρώ ότι είναι τελειωμένοι από το ρόστερ.
Δηλ πάμε με Μπόικο Γλύκος Σιαμπάνης - Μάτος Κίτσιου Λέοβατς Λεβέκ Κωνσταντινίδης - Βαρέλα Κρέσπο Μαλεζάς Μεταγραφή Πούγγουρας - Τσίμιροτ Κάνιας Εντόι Χαρίσης Κάτσε Σακχόφ - Μπίσεσβαρ Πέλκας Ουάρντα Λημνιός Ενρίκε Μυστακίδης Κάμπος Βιειρίνια - Πρίγιοβιτς Αθανασιάδης Κουλούρης
Αυτοί πάνω κάτω παρέα με τον καινούριο προπονητή θα ξεκινήσουν προετοιμασία...
Οι νεαροί θα κριθούν εκ νέου και αν αρέσει κανείς από τον νέο προπονητή θα ενταχθεί
Ζάιρο Μπρίκιτς Περέιρα Αντόνις Σάμπο Χατζηισαΐας Κοροβέσης θεωρώ ότι είναι τελειωμένοι από το ρόστερ.
pagotatzis έγραψε:![]()
![]()
![]()
Ο θείος του αδερφού μου
ρε τι δεν καταλαβενετε; απο αλλον πατερα ειναι
Magpies4 έγραψε:Νομίζω ότι δεν πρέπει να φουσκώνουν τα μυαλά του κόσμου με δηλώσεις για παίκτες πιο υψηλού επιπέδου που θα κάνουν την διαφορά, όταν το μπατζετ είναι για παίκτες ρολίστες, εργαλεία όπως Μέντεζ, Λεβέκ τον βραζιλιάνο του Μπεκάλι (βάλε και τον Μπόικο).
Αν θελεις παρεθεσε καποια δηλωση στελεχους της ΠΑΕ που να μιλαει για παιχταραδες απ το πανω ραφι...
Τωρα αν εσυ αρεσκεσαι να παρακολουθεις αυτους που φουσκωνουν τα μυαλα του κοσμου δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κανεις κριτικη στην ΠΑΕ για οσα λενε εκεινοι.
Δεν είπε ποτέ 5 παικταράδες , είπε παίκτες όπως ο πριγιοβιτς ,να μας βοηθήσουν ... το. Προγιοβιτς ποιος τον ήξερε το Γενάρη;;;;
Καπως ετσι εχω αντιληφθει τη θεση της ΠΑΕ και θεωρω οτι τετοιου επιπεδου παικτες θα γινει προσπαθεια να ερθουν.
Τωρα γιατι πρεπει να ειρωνευομαστε την ομαδα και να λεμε φουσκωνουν τα μυαλα του κοσμου επειδη καποιοι λενε οτι να ναι, δεν το καταλαβαινω
Τωρα γιατι πρεπει να ειρωνευομαστε την ομαδα και να λεμε φουσκωνουν τα μυαλα του κοσμου επειδη καποιοι λενε οτι να ναι, δεν το καταλαβαινω
Ναι αυτό είπεDemir έγραψε:Δεν είπε ποτέ 5 παικταράδες , είπε παίκτες όπως ο πριγιοβιτς ,να μας βοηθήσουν ... το. Προγιοβιτς ποιος τον ήξερε το Γενάρη;;;;
αυτο το πανω ραφι δεν το καταλαβαινω παντως.
εχουμε παρει ποτε παικτη απο το πανω ραφι?
ποιο ειναι αυτο το πανω ραφι.ειναι κατι ορισμενο η το οριζει ο καθενας οπως θελει?
εχουμε παρει ποτε παικτη απο το πανω ραφι?
ποιο ειναι αυτο το πανω ραφι.ειναι κατι ορισμενο η το οριζει ο καθενας οπως θελει?