Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από BigBaby »

Δεν καταλαβαινεις που το παω...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

panta έγραψε:εγώ έχω διαγράψει το αλαφουζοκάναλο απο τη μνήμη της τιβι και βρήκα την υγειά μου
Εγω ξηλωσα την κεραια εδω και χρονια και βρηκα την υγεια μου. Μονο ιντερνετ και ταινιες στις οθονες.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

εορπτολ, δεν νομιζω οτι ο bigbaby λεει για οπαδους που κοροϊδευουν το βοθροπολις. Αυτοι καλα κανουν.

Λεει μαλλον για τους αλλους αρδ που κοροϊδευουν ενω εχουν παθει το ιδιο.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ποιο βοθροπολις μωρε τωρα
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

O Σαγόνιας πάλι με υπόθεση Βιολιδη ασχολήθηκε και έβαλε και μία υπόθεση με ουκρανικό πλοίο που είναι φορτωμένο τσιγάρα και κρατείται στην Κρήτη με υποψία για λαθρεμπόριο. Το συνέδεσε με Ιβάν κι αυτό...
Ξεφτιλισμένοι!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Του βοθροπολις και αυτός ε; ο Μπουζος πήρε θέση; ο σαγωνιας εκτελεί εντολές τους Αφραγκουζου κατά γράμμα.... Το ποιο προπαγανδιστικο αντιπαοκτσηδικο ΜΜΕ είναι το συγκρότημα του ανδρώνη, και κάνει τον πόλεμο από την Θεσσαλονίκη
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Έτσι ακριβώς...
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

sic-4 έγραψε:
panta έγραψε:εγώ έχω διαγράψει το αλαφουζοκάναλο απο τη μνήμη της τιβι και βρήκα την υγειά μου
Εγω ξηλωσα την κεραια εδω και χρονια και βρηκα την υγεια μου. Μονο ιντερνετ και ταινιες στις οθονες.
Εκτός απ το Ρετιρε δε χανεις και τιποτα :)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χάνει το survivor...
Effrem1

Δημοσίευση από Effrem1 »

Καλησπέρα και πάλι,

δε ξέρω γιατί γράφω καμιά φορά, έχοντας θυμώσει με τη στάση κάποιων εδώ μέσα που για μια άποψη μπαναρίστηκα μάλιστα, με το χειρότερο να είναι ότι αμφισβητήθηκαν και τα αισθήματα μου για την ομάδα. Πληροφορώ λοιπόν ότι είναι πολύ πιο αγνά και κάθε άποψη πηγάζει από αυτό και μόνο. Στο θέμα μας τώρα και ελπίζω να γίνουμε φίλοι.

Με αφορμή το άρθρο της περασμένης εβδομάδας, αναφορικά με την υπόθεση των λαθραίων τσιγάρων, και ενώ αρχικά δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα, όπως φυσικά έπρεπε να κάνει ο καθένας μας γιατί εμείς ΠΑΟΚ είμαστε, για τον ΠΑΟΚ. Ούτε πρέπει να αντιδράμε σαν άλλοι νομικοί εκπρόσωποι του Σαββίδη, κάτι που θα μας καθιστούσε πιόνια του, ούτε πρέπει να απολογούμαστε για καθετι, ουτε μας κάνει ηθικά κατώτερους το κάθε γεγονός που βγαίνει στη φόρα.

Προφανώς, ο συνομωσιολόγος που σέβεται τον εαυτό του και αυτός που αισθάνεται την πραγματικότητα δεν πείστηκε για την εγκυρότητα του άρθρου που δημοσιεύτηκε. Έτσι και γώ, χωρίς να δίνω ηθικό άλοθι, στον Σαββίδη, κατάλαβα ότι επειδή το χοντρό πολιτικό παιχνίδι είναι στο ζενίθ του, η συγκεκριμένη δημοσίευση "μπάζει" από παντού.
Παράτησα λοιπόν την υπόθεση φυσικά αναμένοντας κάποιο νεότερο, επειδή ναι μεν θα αρρωστήσω για τον ΠΑΟΚ, αλλά έχω και χίλια προβλήματα κάθε μέρα πολύ σημαντικότερα.
Το νεότερο λοιπόν ήρθε, και η δημοσιότητα που έτυχε ήταν φυσικά περιορισμένη. Το σημερινό νέο ανέφερε ότι το φορτίο στο βαπόρι από την Ρωσία (Ουκρανία, αλλά βόλευε το Ρωσία και τονίστηκε) είναι καθόλα νόμιμο. Και φυσικά ήταν κατα την πρώτη καταμέτρηση του μετά την χορήγηση των απαραίτητων δικαιολογητικών. Και ενώ είχε δοθεί η άδεια να ρυμουλκηθεί από την Κρήτη, η επιχείρηση ματαιώθηκε για άγνωστο λόγο μετά την άφιξη δύο ρυμουλκών πλοίων. Ο εισαγγελέας λοιπόν που ήθελε να βγάλει λαβράκι και δεν τα κατάφερε μεχρι στιγμής, διέταξε την επανακαταμέτρηση του φορτίου και κάπου εδώ σταματάω.

Στο σημείο αυτό μου μπήκε το μικρόβιο να κάνω μια μίνι έρευνα. Ο δημοσιογράφος που ανήρτησε το συγκεκριμένο άρθρο-ντροπη στην ηλεκτρονική έκδοση του Πρώτου Θέματος, ονομάζεται Φρίξος Δρακοντίδης. Πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί γνωστό ζιζάνιο με υποθέσεις του να απασχολούν τη δικαιοσύνη συχνά πυκνά, επισκέφθηκα τη σελίδα του στο Facebook. Το γεγονός ότι η CIA αλιεύε πλέον το 70% των πληροφοριών για τους στόχους της από τα social media, δούλεψε και για μένα. Ενώ το προφίλ του είναι κλειστό, οι φωτογραφίες προφίλ είναι κανονικά ανοιχτές και το κλίκ του φακού τον απεικονίζει γεμάτο καμάρι στο Σινάν Ερντέμ για το φαιναλ φορ της αγαπημένης του ομάδας. Φυσικά και δεν τα βάζουμε με το πιόνι.

Ποιο είναι ωστόσο το Πρώτο Θέμα;; "Στις 28 Ιανουαρίου 2011, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, ο Αναστάσιος Πάλλης απέκτησε το 40% των μετοχών της εφημερίδας[4] εκπροσωπώντας την εταιρία «PT MEDIA CORP», η οποία είναι οφσόρ εταιρία και ο ιδιοκτητής δεν είναι γνωστός. Ο Αναστάσιος Πάλλης κρίθηκε προφυλακιστέος τον Δεκέμβριο 2013 καθώς εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για εμπλοκή του στην υπόθεση του Βίκτορα Ρέστη με τον οποίο ήταν συνεργάτης αλλά και για την υπόθεση αρπαγής του Edward Pringle Stacey στο «Ελ. Βενιζέλος»"

"Ποιος κρύβεται πίσω από το 40% του «Πρώτου Θέματος»; Είναι ο Ρέστης, ο Πάλλης ή μήπως κάποιος τρίτος, ο οποίος εντέχνως αποκρύπτεται από τους διοικούντες την εφημερίδα; Στην πραγματικότητα, όπως αποκαλύπτει το HOT DOC που κυκλοφορεί, και επισημαίνει στην εκπομπή του στο HOT DOC Radio ο Κώστας Βαξεβάνης, ο μυστήριος μέτοχος της εφημερίδας δεν είναι άλλος από τον εκδότη δύο εφημερίδων και διαχειριστή μιας ιστοσελίδας. Τον κ. Αντώνη Πίκουλα. Ο άνθρωπος αυτός, πήρε το 2012 τις 500 μετοχές του Αναστάσιου Πάλλη, μέσω μιας offshore εταιρίας και κατέστη μέτοχος της εφημερίδας.

Ποιος είναι όμως ο Αντώνης Πίκουλας; Πρόκειται για τον εκδότη των εφημερίδων «Αξία» και «Γαύρος» και για το διαχειριστή της ιστοσελίδας «axiaplus.gr». Φαίνεται να έχεις καλές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, του οποίου τις δραστηριότητες, σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, στηρίζει μέσω του «Γαύρου».

Αυτά από την ερευνά μου. Απορώ, χωρίς να πέφτω από τα σύννεφα, γιατί ένας σε αυτή τη χώρα δεν έκανε αυτό το απλό να ψάξει κάτι που χρειάζεται το πολύ μια ώρα στο google. Θα απορρώ για πάντα. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μα το μεγάλο σοκ εκεί προκαλείται φίλε μου.

Τη στιγμή που συνειδητοποιείς πόσο προφανή είναι τα γεγονότα κι όμως κανείς δε λέει και δε κάνει τίποτα .

Είναι ξεφτίλα αυτό το πραγμα
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Εφρεμ πολύ ωραία και ενδιαφέροντα και καλό ψάξιμο έκανες..

Η δημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου κατ' εμέ έκανε μπαμ ότι πρόκειται περί λάσπης και στα πλαίσια του βρώμικου πολέμου που παρακολουθούμε. Είναι αλήθεια ότι είμαστε ΠΑΟΚ και όχι οπαδοί του Σαββίδη, αλλά αλήθεια είναι όλα αυτά αφορούν και τον ΠΑΟΚ. Έτσι το έβαλα εδώ μέσα, σε λάθος ίσως θέμα και κάποιος αδελφός αναρωτήθηκε εάν και γιατί αφορά τον ΠΑΟΚ κλπ. Τα διαβάσαμε και συζητήθηκε. Εδώ όμως εκτός από αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο μέτωπο αυτό ποιος είναι ο "κακός", τα γνωστά λαμόγια, η συμμορία που λυμαίνεται τόσα και τόσα και δεν μπορεί να είμαστε αδιάφοροι όχι μόνο ως ΠΑΟΚ τσήδες αλλά γενικά.. Τέλος πάντων, υπερασπιζόμαστε και πέντε αξίες και αυτό δε θα αλλάξει όποιος και αν είναι στο τιμόνι όπως και αν λέγεται..τώρα όμως είναι ο Σαββίδης και μας αφορά..
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Προπαγάνδα στο φουλ κατά Σαββίδη...
Μαδούρο που σας χρειάζεται ρε κοπριτες!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Μπράβο στο παλικάρι πάνω για τα ενδιαφέροντα στοιχεία που έδωσε. Και αυτό έρχεται σε μια μέρα που κανένα μέσο μαζικής εξαπάτησης και βοθροκαναλο όπως του Αλαφουζοκοπανου που δεν ειπε ούτε λέξη για την έρευνα που αφορά το Νοορ1 και τον πρεζέμπορα.
Έτσι για να καταλαβαίνει κανείς για λογαριασμό ποιών και για ποια βρώμικα συμφέροντα κινούνται κάποιοι πετώντας λάσπη με σκοπό να δημιουργήσουν μόνο εντυπώσεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”