Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
ξεκάθαρα ειναι ο βιερινια
ποιος άλλος παίχτης θα πήγαινε συνοδεία της γυναίκας του αε σχολείο θεσνικης και δε θα τον είχαν παρει χαμπάρι απο πριν οι αρδ οτι ηρθε θεσνικη (ειναι άχρηστοι αλλα οχι τοσο)
ο μόνος που ειναι εδω ειναι αυτος
μπορεί το καλαμαρι να εχει και νηπιαγωγείο που μαλλον τοσο ειναι το παιδι του βιερινια
ποιος άλλος παίχτης θα πήγαινε συνοδεία της γυναίκας του αε σχολείο θεσνικης και δε θα τον είχαν παρει χαμπάρι απο πριν οι αρδ οτι ηρθε θεσνικη (ειναι άχρηστοι αλλα οχι τοσο)
μπορεί το καλαμαρι να εχει και νηπιαγωγείο που μαλλον τοσο ειναι το παιδι του βιερινια
Επειδή δουλευει ο θείος του αδερφού μου εκει σαν δάσκαλος εχει βουίξει το σχολείο(παρότι κλειστό ) πριν απο δυο βδομαδες οτι ο παιξτης ειναι ο μποικο που η γυναίκα του ειναι μισή Γαλλίδα μισή Ουκρανή...
- sourmenetes
- Moderator
Βρε τσε ο αντελινο το παιδι του ετσι κι αλλιως θα πηγαινε θεσ/νικη σχολειο.che4 έγραψε:ξεκάθαρα ειναι ο βιερινια
Αφου εδω μενει η οικογενεια του.
- ΑποστόληςΑ
- desperando
- Επικοινωνία:
- efthimis_paok
ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩdesperando έγραψε:Του Ζεβεδαίου
- john4serres
- john4serres
24Ο Ντένις Μπόικο επιστρέφει στην Τουρκία, μετά τον δανεισμό του στη Μάλαγα, ωστόσο, φαίνεται πως δεν θα παραμείνει για καιρό...
Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την Μπεσίκτας, οι ιθύνοντες της ομάδας επιθυμούν να τον παραχωρήσουν καθώς ο υψηλόσωμος πορτιέρε δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στους "ασπρόμαυρους" της Τουρκίας.
Μάλιστα, πέρσι δόθηκε και δανεικός στην Μάλαγα, ωστόσο, και πάλι δεν βρήκε τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε για να επανέλθει και στα γνωστά υψηλά του στάνταρ. Ο ισχυρός άνδρας της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν, έκανε σαφές πως ο Μπόικο πωλείται, αν και εφόσον, έρθει μια ικανοποιητική πρόταση δεδομένου πως ο Ουκρανός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.
"Το ρόστερ μας είναι γεμάτο. Οι Πέδρο Φράνκο, Μιλόσεβιτς, Μπόικο και Μουσταφά Πεκτεμέκ πωλούνται, εφόσον τα χρήματα που έρθουν είναι ικανοποιητικά" ανέφερε μεταξύ άλλων στον Τύπο της Τουρκίας.
Ήδη ο ατζέντης του 29χρονου βρίσκεται σε αναζήτηση προτάσεων, έστω με την προοπτική του δανεισμού, με το όνομα του ΠΑΟΚ να συνδέεται από την πρώτη στιγμή με αυτό του Μπόικο.
Γάτα είσαι Cheche4 έγραψε:mpouJr έγραψε:Εχουμε κανα γνωστο στο Καλαμαρι? (ιδιωτικο σχολειο)
Αν ναι κανουμε διασταυρωση πληροφοριας κ βγαζουμε μεταγραφη (δεν εχω διαβασει τις προηγουμενες 7493294 σελιδες οποτε μπορει να εχει ειπωθει
πόσο χρονων ειναι τα παιδιά του βιερινια
MANIAKOS έγραψε: Επειδή δουλευει ο θείος του αδερφού μου εκει σαν δάσκαλος, εχει βουίξει το σχολείο (παρότι κλειστό ) πριν απο δυο βδομαδες οτι ο παιξτης ειναι ο μποικο που η γυναίκα του ειναι μισή Γαλλίδα μισή Ουκρανή...

ΜΑΝΙ ΜΑΝΙ επιβεβαιώθηκε η είδηση, αυτά είναι...

χαχαχα και εγώ μόλις το είδα έκαψα φλάντζαrainmaker έγραψε:Χαχα ο θείος του αδερφού μου λέει ο κάψας