Ταινίες - σειρές

Marianov6
Δημοσιεύσεις: 1187
Εγγραφή: Παρ 22 Ιαν 2016, 22:12

Re: Ταινίες - σειρές

Δημοσίευση από Marianov6 »

Επειδη πρεπει να φυγω για δουλεια και επειδη ειναι με προσκλησεις η εκθεση και ειχαν μεινει μονο 150 οταν πηρα την δικια μου (δωρεαν ειναι η εισοδος απλα πρεπει να εχεις προσκληση), βαζω το θεμα εδω και αν ειναι ειτε μεταφερετε το οπου πρεπει ειτε διαγραψτε το αν δεν κολλαει.

Πρώτη Έκθεση hxos eikona στη Θεσσαλονίκη: 1η Απριλίου

Ο επισκέπτης της έκθεσης θα ζήσει, θα ακούσει και θα αισθανθεί τα όρια της τεχνολογίας και της τέχνης. Στερεοφωνικά με ωραίες μουσικές, home cinema με ταινίες blockbuster, πικάπ με καινούρια βινύλια, ακουστικά και όλες οι τεχνολογικές καινοτομίες ήχου της εποχής μας.

Η Έκθεση hxos eikona show θα διεξαχθεί το Σάββατο 1η Απριλίου, η καλύτερη βόλτα για κάθε φίλο της τεχνολογίας, του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας. Θα παρουσιαστούν μουσικές κάθε είδους από κορυφαία στερεοφωνικά συστήματα.


Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν, να δουν και να αγγίξουν στερεοφωνικά, πικάπ, ηχεία και άλλες συσκευές ήχου από δεκάδες κατασκευαστές ανά τον κόσμο. Όλα αυτά κάτω από την ίδια στέγη.

Ελάτε να συναντήσετε τους ανθρώπους πίσω από τις μηχανές που θα μοιραστούν μαζί σας το πάθος για τη μουσική παρουσιάζοντας σας μερικά από τα καλύτερα ηχητικά συστήματα του κόσμου.


Ραντεβού το Σάββατο 1η Απριλίου στο Capsis Ηotel Μοναστηρίου 18 στη Θεσσαλονίκη. Είσοδος Ελεύθερη. Οι πρώτοι 100 επισκέπτες θα λάβουν ένα υπέροχο δώρο. Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.

http://www.hxoseikona.gr/nea/5271-hxos- ... oniki.html

Για προσκληση ανοιγετε το απο πανω λινκ και στο τελος του κειμενου εχει ενα αλλο λινκ που πατας και κανεις register για προσκληση (δεν ημουν σιγουρος πιο απο τα δυο λινκ επιτρεπεται οποτε εβαλα το αρχικο :mrgreen: )
Άβαταρ μέλους
Mīngus
Δημοσιεύσεις: 8091
Εγγραφή: Τρί 06 Ιαν 2015, 00:04

Re: Ταινίες - σειρές

Δημοσίευση από Mīngus »

gman90 έγραψε:
Mīngus έγραψε:
gman90 έγραψε:The Americans
SS:GB
Stranger things
Simpsons
American dad
Agent Carter
Daredevil
Luke cage
Αυτές τις σειρές βλεπω τωρα.
To SS-GB αξίζει;
πολυ καλη σειρα οπως και το man in the high castle apo to amazon
Θα το χω στο νου μου αδερφέ. Το high castle το χω δει. Και μόλις είδα το θέμα του SS-GB εκεί πήγε το μυαλό μου.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia
Δημοσιεύσεις: 3872
Εγγραφή: Τρί 21 Απρ 2009, 04:37
Τοποθεσία: Ντεπώ

Re: Ταινίες - σειρές

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

simba έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:
simba έγραψε:@ Aureliano
Αδερφε, ειδες Paterson? θα'θελα τα φωτα σου.
Με καθυστέρηση 2,5 μηνών γιατί ΠΑΟΚ είσαι, ναι το είδα, simba, σου άρεσε;
Εμένα πολύ. Αν και μπορώ να δεχτώ με ευκολία επιχειρήματα περί του αντιθέτου.
:D
Κ εμενα πολυ! Απλα ειχα μια διαφορετικη ανάγνωση κ ηθελα να ακουσω την αποψη σου..
Κατ'εμε δεν ηταν μονο μια ωδη στην καθημερινοτητα ενος απλου ανθρωπου κ στην ποιηση που κρυβεται σ'αυτη,
αλλα πολυ περισσοτερο στη μοναξια..

***spoiler alert***
Κ αυτο γιατι η παρουσια της Λορα μου φανηκε ως αποκυημα αυτης, μια αυταπατη, μια φαντασίωση..
Αεικινητη, με δημιουργικη τρελα, αισιοδοξία, τρυφεροτητα, ικανη οχι μονο να προσφερει ενα καταφυγιο στις ανησυχιες κ την ανασφάλεια του Ανταμ, αλλα να του δωσει ώθηση για την ποιηση του, λεγοντας του οσα θαθελε ν'ακουσει..Γεμιζε ολα τα κενά ιδανικα..Ονειρο!
Ομως τα ονειρα δεν εχουν χρώματα..ετσι κ αυτη ειχε σκαλωσει στο ασπρομαυρο (ΠΑΟΚτσακι η δικια μας :mrgreen: )

Η οπτική μου αυτη ενισχυθηκε κ απο διαφορα σκηνικα:
Οι αντιδρασεις του σκυλου οταν αυτος της μιλουσε, το καθημερινο δρομολογιο στο μπαράκι (to take the edge ? off), η σκηνη με την "εξοδο" για ταινια, το οτι αυτη σαν να "ζουσε" μονο μες στο σπιτι, το recurring theme με τα διδυμα (μετα την "αναφορα" της σε αυτα), η "τυχαια" καταστροφη των ποιηματων τη στιγμη που θα εκανε το leap (you cant always get what you want, ακομη κ στα ονειρα)

Μάλιστα θα μπορούσε καποιος να πει οτι οι φαντασιωσεις δεν τελειωνουν εκει..
Ηρωας στο μπαρ, ρισπεκτ απ'τους hommies στο δρομο, τυχαιες συναντησεις με συναγωνιστές ποιητες..



Ειναι πολυ far-fetched? :mrgreen:


Υ.Γ. Τοπ 5 απο Berlinale?

:opaokara: :opaokara:
CHAPEAU που λένε και οι Γάλλοι. Σαπό, πραγματικά, simba

Από το διαγωνιστικό της Μπερλινάλε, μου άρεσαν αυτό που το πήρε, το ουγγρικό "On Body and Soul", ο Καουρισμάκι και το χιλιανό "Una mujer fantastica". Από τα άλλα τμήματα, από τα οποία κάθε χρόνο κάτι μου αρέσει πολύ, δεν παλάβωσα με κάτι.
Marianov6
Δημοσιεύσεις: 1187
Εγγραφή: Παρ 22 Ιαν 2016, 22:12

Re: Ταινίες - σειρές

Δημοσίευση από Marianov6 »

Ο κοσμος εχει γεμισει αχρηστους και ηλιθιους.

Τι διαολο τελος ειναι αυτο που δωσανε στο Black Sails??? XD XD XD

ω θεοι, εχω καμια ωρα τωρα που βριζω συνεχεια
Άβαταρ μέλους
stelyk
Δημοσιεύσεις: 5045
Εγγραφή: Τετ 23 Ιαν 2008, 20:42
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Re: Ταινίες - σειρές

Δημοσίευση από stelyk »

Ειδε κανεις το prison break να πει εντυπωσεις?
Άβαταρ μέλους
simba
Δημοσιεύσεις: 10160
Εγγραφή: Πέμ 05 Φεβ 2009, 22:34

Re: Ταινίες - σειρές

Δημοσίευση από simba »

Ωπ, Αουρελιανο τωρα τοδα. Να'σαι καλα αδερφέ! Plausible enough? Σιγουρα δεν υπαρχει 1 αληθεια στο πως αντιλαμβάνεται καποιος μια ταινια, αυτη ειναι κ η ομορφια, απλα με παραξενεψε το οτι πουθενα δε διαβασα τετοια προσέγγιση.

Thanx κ για τις προτασεις!
Άβαταρ μέλους
john4serres
Δημοσιεύσεις: 32845
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: Ταινίες - σειρές

Δημοσίευση από john4serres »

stelyk έγραψε:Ειδε κανεις το prison break να πει εντυπωσεις?
Αρρώστια !!!
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis
Δημοσιεύσεις: 3805
Εγγραφή: Δευ 24 Μαρ 2008, 12:40
Τοποθεσία: Ιλίσσια

Re: Ταινίες - σειρές

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Ξεκινησε; Για να δουμε τι λεει;

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia
Δημοσιεύσεις: 3872
Εγγραφή: Τρί 21 Απρ 2009, 04:37
Τοποθεσία: Ντεπώ

Re: Ταινίες - σειρές

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

simba έγραψε:Ωπ, Αουρελιανο τωρα τοδα. Να'σαι καλα αδερφέ! Plausible enough? Σιγουρα δεν υπαρχει 1 αληθεια στο πως αντιλαμβάνεται καποιος μια ταινια, αυτη ειναι κ η ομορφια, απλα με παραξενεψε το οτι πουθενα δε διαβασα τετοια προσέγγιση.

Thanx κ για τις προτασεις!
Βρε τι plausible, σου λέω είναι υποδειγματική ανάλυση.
Κάποια από αυτά που αναφέρεις, είναι -κατ' εμέ- αδύνατον να μην εισχωρήσουν σε οποιαδήποτε θεώρηση της ταινίας.
Εγώ δεν είχα γράψει κείμενο για αυτή, την είχε αναλάβει άλλος από το site.

A, επίσης, από Μπερλινάλε αξίζει και η ιδιόρρυθμη κωμωδία "Newton" από την Ινδία.
Προβλήθηκε στο τμήμα "Forum"
Άβαταρ μέλους
simba
Δημοσιεύσεις: 10160
Εγγραφή: Πέμ 05 Φεβ 2009, 22:34

Re: Ταινίες - σειρές

Δημοσίευση από simba »

Χαιρομαι ρε γκουρου, γιατι με "βασανιζε".. :mrgreen:
Να'σαι καλα!

Σημειωθηκε και το "Newton" ;)

Υ.Γ. εχεις κανα ψαγμενο σαιτ για κατέβασμα δυσευρετων ταινιων απο φεστς?
Ή εχετε το δικο σας "κυκλωμα" με screeners ? :mrgreen:

Εγω πχ οταν δν τα εβρισκα στα γνωστα κ στο rutracker, πηγαινα εδω
https://avxhome.in/blogs/MirrorsMaker
αλλα οι φουστηδες εχουν πλέον τα λινκς σε private hosts χωρις free download
dimbar
Δημοσιεύσεις: 2586
Εγγραφή: Σάβ 07 Μαρ 2009, 22:54

Re: Ταινίες - σειρές

Δημοσίευση από dimbar »

Μετά από πολύ καιρό έκατσα να δώ αμερικάνικη σειρά.
Επέλεξα το GOLIATH λόγω Billy Bob Thorton, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί νωρίτερα, αλλά το βρήκα πολύ καλό .

http://www.imdb.com/title/tt4687880/
Άβαταρ μέλους
Kourdos
Δημοσιεύσεις: 3136
Εγγραφή: Πέμ 23 Σεπ 2010, 08:25
Τοποθεσία: Αιγιαλούσα, Νομός Αμμοχώστου

Re: Ταινίες - σειρές

Δημοσίευση από Kourdos »

Δοκιμάζω για ένα μήνα δωρεάν το Amazon Prime Video, δεν έχει πολλές σειρές ή ταινίες και μάλλον δεν αξίζει τα λεφτά κάθε μήνα. Ξεκίνησα με το Goliath (8 επεισόδια) και το ξεπέταξα σε 3 μέρες. Μου άρεσε αρκετά, μόνο αδύνατο σημείο στο σενάριο, το πιο σημαντικό, η εξέλιξη με την τελευταία μάρτυρα στη δίκη που έλυσε όλο το δράμα, νομίζω έγινε κάπως βιαστικά.
Άβαταρ μέλους
shikabala81
Δημοσιεύσεις: 149
Εγγραφή: Τετ 05 Αύγ 2015, 20:41

Re: Ταινίες - σειρές

Δημοσίευση από shikabala81 »

Καλημέρα παίδες. Ξέρει κανείς αν έχει ανέβει στο ίντερνετ το 90 χρόνια ΠΑΟΚ – Νοσταλγώντας το Μέλλον;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
Δημοσιεύσεις: 16777
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: Ταινίες - σειρές

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

barlow4 έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Sense8 ρε barlow;

Το βλέπω επειδή με αναγκάζει η δικιά μου να το βλέπουμε μαζί και επειδή αν ξεκινήσω κάτι δεν το αφήνω αν δεν τελειώσει.
Αλλά αν ξαναδώ άλλο ένα παπάρι ή άλλη μια ομοφυλοφιλική παρτούζα, δεν ξέρω κι εγώ τι θα κάνω (ναι ρε, είμαι ανασφαλής με τον ανδρισμό μου. Ποιος έχει πρόβλημα να τον γ@μήσω; :D )
Ε κλαιν ρε ανταρκτικα
Δεν τρελάθηκα με τη σειρά.έχει ψιλοενδιαφερον στορυ Κ κάποιους ενδιαφέροντες χαρακτήρες.τρελαίνεται η δικιά μου προφανώς.η σειρά μας λέει ότι το πνεύμα δεν έχει να κάνει με φυλές σεξουαλικοτητες επαγγέλματα Κ κοινωνικές τάξεις.ε μέσα σε όλο αυτό θα έχεις Κ το τραβελι σου Κ τον μπάτσο σου Κ το μαφιόζο σου Κ το γκει σου Κ τον Αφρικανό σου Κ την Ινδή σου κλπ.δεν έχει άδικο.το στορυ λίγο αδύναμο.ο ρυθμός όμως ικανοποιητικός.στην 9η θέση από τα 10.
Γαμηστε το μπουστη τον @λυμπιακο
Τελικά canceled παρά την μεγάλη και αισθητή βελτίωση στη δεύτερη σεζόν...
sotos4m
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: Πέμ 05 Ιουν 2008, 20:15

Re: Ταινίες - σειρές

Δημοσίευση από sotos4m »

shikabala81 έγραψε:Καλημέρα παίδες. Ξέρει κανείς αν έχει ανέβει στο ίντερνετ το 90 χρόνια ΠΑΟΚ – Νοσταλγώντας το Μέλλον;
η΄έστω αν ξέρει κανένας κανα τρόπο να το δούμε.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κινηματογράφος-βίντεος”