Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- john4serres
- zarathustra79
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Ο γλυκος τραυματιστηκε το μαιο και η εκτιμηση ηταν οτι θα απουσιασει ΕΩΣ και 6 μηνες. Αν το γεναρη δεν ειναι καλα μπορεις να κανεις μια επανεκτιμηση της καταστασης τοτε. Ολη η συζητηση γινεται με δεδομενο οτι ο γλυκος επανερχεται αρχες νοεμβριου.
- pagotatzis
Βρε τώρα στο σοβαρά ,για να μην τρελαθούμε !
Και να μην τραυματιζόταν ο Γλυκος χρειαζόμαστε καλύτερο από αυτόν .
Και τα λάθη με τους τερματαδες δεν άρχισαν πέρσι με τον Μπριγκιτς αλλά πιο νωρίς .
Μην ασχολείστε με 500 χιλ και μπάτζετ ,αυτά είναι για άλλους
Και να μην τραυματιζόταν ο Γλυκος χρειαζόμαστε καλύτερο από αυτόν .
Και τα λάθη με τους τερματαδες δεν άρχισαν πέρσι με τον Μπριγκιτς αλλά πιο νωρίς .
Μην ασχολείστε με 500 χιλ και μπάτζετ ,αυτά είναι για άλλους
- PAOK_Antarctica
Εγώ πάλι ζάρα με ένα γκουγκλάρισμα βρίσκω σάιτς να μιλάνε για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 μήνες.
Αλλά δεν είναι μόνο το πόσο θα χρειαστεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό. Είναι και το να ξαναμπεί σε αγωνιστικό ρυθμό, να πάρει παιχνίδια, να ζεσταθεί που λένε. Δεν γίνεται να μείνεις 6 μήνες έξω και να μπεις ξαφνικά στο γήπεδο και να πιάσεις απόδοση. Θα πάρει κάμποσα παιχνίδια αυτό. Μιλάμε για ολόκληρη ιστορία δηλαδή.
Αλλά δεν είναι μόνο το πόσο θα χρειαστεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό. Είναι και το να ξαναμπεί σε αγωνιστικό ρυθμό, να πάρει παιχνίδια, να ζεσταθεί που λένε. Δεν γίνεται να μείνεις 6 μήνες έξω και να μπεις ξαφνικά στο γήπεδο και να πιάσεις απόδοση. Θα πάρει κάμποσα παιχνίδια αυτό. Μιλάμε για ολόκληρη ιστορία δηλαδή.
- Kostas_Peraia4
Γλέντι θα κάνει ο Άγιος
Μπράβο στον Γαλάνη, που μέσω του συστήματος στατιστικών ου έχει, βγάζει αποκλειστικά.
SM-G935F
Μπράβο στον Γαλάνη, που μέσω του συστήματος στατιστικών ου έχει, βγάζει αποκλειστικά.
SM-G935F
- Kostas_Peraia4
pilotos έγραψε:Γλέντι θα κάνει ο Άγιος
SM-G935F

- paokovios1974
- Kostas_Peraia4
Πάντως από την κουβέντα που κάναμε,δεν μου φαίνεται και τόσο σίγουρος...Μου έδωσε δηλαδή την εντύπωση πως ο καινούριος προπονητής θα αποφασίσει
- teo4giannitsa
Kostas Galanis este bun la locul de muncă. Acest lucru face cercetare și construiește încet rețea de informații.
Și am vorbit ceva timp în urmă și i-au spus că voi fi noul antrenor al echipei PAOK. Nu știu de ce nu a făcut povestea site-ului.
Ca antrenor, îmi place Leveque. Acesta va fi în curând jucătorul nostru.
Și am vorbit ceva timp în urmă și i-au spus că voi fi noul antrenor al echipei PAOK. Nu știu de ce nu a făcut povestea site-ului.
Ca antrenor, îmi place Leveque. Acesta va fi în curând jucătorul nostru.
- zarathustra79
@ pagotatzis διαφωνω εντελως. Χωρις να θεωρω οτι ο γλυκος ειναι ο καλυτερος τερματοφυλακας του κοσμου, θεωρω οτι καλύπτει πλήρως τις αναγκες της ομαδας. Δεν ειναι ο γλυκος ο λογος που δεν πηραμε φεος το πρωταθλημα, το πρωταθλημα χαθηκε γιατι ενω στο πρωτο μισο του πρωταθληματος δεν υπηρχαν τα τελειωματα στην επιθεση. Δε χασαμε βαθμους λογω του γλυκου (εκτος απο το ματς με τον ηρακλη), αντιθετως κερδιθηκαν αρκετοι λογω των επεμβασεων του. Καποια στιγμη που θα μπουμε πρωτα σε ομιλους champions league και επειτα μονιμοποιηθουμε σαυτους τοτε σιγουρα θα χρειαστουμε το κατι παραπανω, αλλα για την ωρα υπαρχουν αλλες προτεραιοτητες.
@PAOK_Antartica χωρις να εχω ιατρικες γνωσεις, παρατηρω οτι μετα και τις περσινες αλλαγες που εγιναν στον εξοπλισμο αποκαταστασης των τραυματισμων, οι παικτες επανερχονται παντα νωριτερα απο τις αρχικες προβλεψεις. Αλλα οπως και να χει, δεν εχει παθει παραλυση. Πιστευω οτι σε οποια κατασταση και αν επανελθει θα αποτελει αυτοματα και τη δευτερη επιλογη και κανω και μια εκτιμηση οτι στο 2018 με βασικό τον γλύκο θα παμε. Αλλα ακομη κ αν δεν πανε ολα τοσο ευνοικα, ας γινει τοτε η οποια ενεργεια. Ολα αυτα τα λεω γιατι υπαρχει το παραδειγμα του βελλιδη που για 14 παιχνιδια την πρωτη χρονια συν ενα περσι που έπαιξε (και στα οποια ηταν στην καλυτερη περιπτωση μετριος) πηραν τα γιαννενα μια 300ρα κ αυτος αλλη μια 300ρα για 6+6 μηνες που ηταν στην ομαδα συν τα οσα πηρε για να σπασει το συμβολαιο συν την εφορια, δηλαδη μπορει και να κοστισε παραπανω απο εκατομμυριο!!
@PAOK_Antartica χωρις να εχω ιατρικες γνωσεις, παρατηρω οτι μετα και τις περσινες αλλαγες που εγιναν στον εξοπλισμο αποκαταστασης των τραυματισμων, οι παικτες επανερχονται παντα νωριτερα απο τις αρχικες προβλεψεις. Αλλα οπως και να χει, δεν εχει παθει παραλυση. Πιστευω οτι σε οποια κατασταση και αν επανελθει θα αποτελει αυτοματα και τη δευτερη επιλογη και κανω και μια εκτιμηση οτι στο 2018 με βασικό τον γλύκο θα παμε. Αλλα ακομη κ αν δεν πανε ολα τοσο ευνοικα, ας γινει τοτε η οποια ενεργεια. Ολα αυτα τα λεω γιατι υπαρχει το παραδειγμα του βελλιδη που για 14 παιχνιδια την πρωτη χρονια συν ενα περσι που έπαιξε (και στα οποια ηταν στην καλυτερη περιπτωση μετριος) πηραν τα γιαννενα μια 300ρα κ αυτος αλλη μια 300ρα για 6+6 μηνες που ηταν στην ομαδα συν τα οσα πηρε για να σπασει το συμβολαιο συν την εφορια, δηλαδη μπορει και να κοστισε παραπανω απο εκατομμυριο!!
- pagotatzis
[quote="zarathustra79"]@ pagotatzis διαφωνω εντελως. Χωρις να θεωρω οτι ο γλυκος ειναι ο καλυτερος τερματοφυλακας του κοσμου, θεωρω οτι καλύπτει πλήρως τις αναγκες της ομαδας. Δεν ειναι ο γλυκος ο λογος που δεν πηραμε φεος το πρωταθλημα, το πρωταθλημα χαθηκε γιατι ενω στο πρωτο μισο του πρωταθληματος δεν υπηρχαν τα τελειωματα στην επιθεση. Δε χασαμε βαθμους λογω του γλυκου (εκτος απο το ματς με τον ηρακλη), αντιθετως κερδιθηκαν αρκετοι λογω των επεμβασεων του. Καποια στιγμη που θα μπουμε πρωτα σε ομιλους champions league και επειτα μονιμοποιηθουμε σαυτους τοτε σιγουρα θα χρειαστουμε το κατι παραπανω, αλλα για την ωρα υπαρχουν αλλες προτεραιοτητες
Δεν πηραζει φίλε
Γνώμη μου είναι και σέβομαι την δικιά αλλά είμαι κάθετος και διαφωνώ με τα γραφόμενα σου
Ο Γλυκος πρέπει να αντικατασταθεί οπωσδήποτε και ουι το προσπάθησαν τόσα χρόνια φαίνεστε άλλωστε !
με Βελλίδη Ιτανζ Χακομπο και Ολσεν
Άλλο αν δεν τα κατάφεραν με το έναν η τον άλλον
Δεν πηραζει φίλε
Γνώμη μου είναι και σέβομαι την δικιά αλλά είμαι κάθετος και διαφωνώ με τα γραφόμενα σου
Ο Γλυκος πρέπει να αντικατασταθεί οπωσδήποτε και ουι το προσπάθησαν τόσα χρόνια φαίνεστε άλλωστε !
με Βελλίδη Ιτανζ Χακομπο και Ολσεν
Άλλο αν δεν τα κατάφεραν με το έναν η τον άλλον
- buffalobill4
Ρε παιδια αν τον πιστευουνε τον σιαμπανη ας γινει και αρχηγος. Που κολλαει αυτο με το ότι η χρονια δεν γινεται να αρχισει με 2 τερματοφύλακες. Η θα παρουμε εναν και θα μεινει ο μπρκτς η θα φυγει ο σερβος και θα παρουμε 2. Δεν υπάρχει αμφιβολια γι αυτο στο μυαλο μου τουλαχιστον