Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- The_Stalker
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Θεωρώ ότι ειδικά στο κέντρο χρειαζόμαστε παίκτη με προσωπικότητα. Δεν ξέρω κατά πόσο μας καλύπτει ο συγκεκριμένος. Μακάρι να βγει λαχείο ΑΝ ισχύει.
Inpaok
Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, o Φερνάντο Μπολντρίν είναι από τους παίκτες που ενδιαφέρουν πολύ τον Δικέφαλο, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη καμία επίσημη πρόταση απόκτησης του.
Ο Λούμπος Μίχελ, μέσα στη διάρκεια της σεζόν, παρακολούθησε αγώνες της Στεάουα Βουκουρεστίου, όπως και μέλη του τμήματος σκάουτινγκ των Κυπέλλουχων και έχουν σχηματίσει άριστη γνώμη για τον Βραζιλιάνο, που έκανε καλή σεζόν φέτος στην Ρουμανία.
Στην Στεάουα, γνωρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ καλοβλέπει την περίπτωση του 28χρονου μέσου, κάτι που ο Τζίτζι Μπεκάλι, προσπαθεί να το… εκμεταλλευτεί. Έτσι λοιπόν ο ισχυρός άνδρας της ρουμανικής ομάδας, μίλησε για πρόταση του Δικεφάλου ύψους 1,2 εκ. ευρώ, κάτι που όμως δεν ισχύει.
Ο ΠΑΟΚ για την μεσοαμυντική του γραμμή έχει και άλλους παίκτες στο στόχαστρο του και ένας από αυτούς φυσικά είναι ο Ν’Ντόι, με το οποίο υπάρχει αρχικά προφορική συμφωνία (με το θέμα του να παραμένει παγωμένο) και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να δώσει για τον Μπολντίν τα χρήματα που λέει ο Μπεκάλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, αν ο Δικέφαλος αποφασίσει να κινηθεί τελικά για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, τότε η πρόταση θα είναι με βάση τα λεφτά που έχουν κοστολογήσει οι ιθύνοντες του και δεν πρόκειται να μπουν σε παζάρια, με τον Μπεκάλι όπως είχε συμβεί με την περίπτωση του Φερνάντο Βαρέλα.
- zarathustra79
Έτσι όπως τον έκοψα τον συγκεκριμένο παίκτη πιο πολύ συμμετέχει στην προώθηση του παιχνιδιού της ομάδας και στο τελείωμα των φάσεων παρά στο να κόβει μπάλες. Έχει λογική η απόκτηση του για να έχεις παίκτη παραπάνω σε σύστημα 4-3-2-1 όταν παίζεις με ομάδες που κλείνονται στην άμυνα τους (σε σχέση με το διδυμο canas-cimirot που ήταν εντελώς ακίνδυνο επιθετικά) και υπο αυτήν τη λογική θα είχε μάλλον περισσότερο νόημα να βλέπαμε πως τα πήγε με τη φανέλα της steaua σε σετ παιχνίδι. Από την άλλη αν έρθει ως αντικαταστάτης του cimirot τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να αποκτηθεί επιπλέον ενας παίκτης για να κόβει μπάλες για τα παιχνίδια που θα χρειαστεί να παίζουν δυο μαζί (κυριως για τα ευρωπαϊκά).
Κοντολογίς αν ετοιμάζονται να ξοδέψουν πόσο κοντά στο εκατομμύριο (ή και περισσότερα) για κάποιον που μάλλον θα παίξει δεύτερο ρόλο τότε θα πρέπει να περιμένουμε μεγαλα πράγματα!!
Κοντολογίς αν ετοιμάζονται να ξοδέψουν πόσο κοντά στο εκατομμύριο (ή και περισσότερα) για κάποιον που μάλλον θα παίξει δεύτερο ρόλο τότε θα πρέπει να περιμένουμε μεγαλα πράγματα!!
Εγώ καταλαβαίνω ότι πιο εύκολα θα μιλά ένας προπονητής στα ισπανικά μέσα στην ομάδα, παρά στα ελληνικά...
Κι αν μιλάει Πορτογαλικά, πάλι οι περισσότεροι θα τον καταλαβαίνουν.
Μου αρέσει.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι αν μιλάει Πορτογαλικά, πάλι οι περισσότεροι θα τον καταλαβαίνουν.
Μου αρέσει.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απλα πιστευω οτι πουλήθηκε ο τσιμιροτ και ο βραζιλιανος ειναι ο αντικαταστάτης του
Τον παίκτη Μπολτριν δεν τον ξέρω και δεν τον έχω ακούσει καν.
Ερωτημα:
Αυτός είναι ο παίκτης που θα μας ανεβάσει επίπεδο;
Προσωπικά ελπίζω να μην ισχύει. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ σχεδιάζουν να φέρουν περισσότερα χαφ.
Όλη τη χρονιά λέμε και συμφωνούμε αρκετοί ότι η ομάδα θέλει εκεί ένα παίκτη π να την ανεβάσει επίπεδο, ηγέτη.
Μπορεί ο συγκεκριμένος να έχε καλά στοιχεία, σίγουρα οι αριθμοί του δεν δείχνουν κανέναν αμπαλο.
Αλλά επίπεδο δεν θεωρώ ότι μας ανεβάζει. Και επίσης δεν βλέπω από πού κι ως πού αποτελεί αντικαταστάτη του Τσιμιροτ .
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ερωτημα:
Αυτός είναι ο παίκτης που θα μας ανεβάσει επίπεδο;
Προσωπικά ελπίζω να μην ισχύει. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ σχεδιάζουν να φέρουν περισσότερα χαφ.
Όλη τη χρονιά λέμε και συμφωνούμε αρκετοί ότι η ομάδα θέλει εκεί ένα παίκτη π να την ανεβάσει επίπεδο, ηγέτη.
Μπορεί ο συγκεκριμένος να έχε καλά στοιχεία, σίγουρα οι αριθμοί του δεν δείχνουν κανέναν αμπαλο.
Αλλά επίπεδο δεν θεωρώ ότι μας ανεβάζει. Και επίσης δεν βλέπω από πού κι ως πού αποτελεί αντικαταστάτη του Τσιμιροτ .
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
σε ορους ακατανομαστου παιγνιου παντως rain ειναι παιχτης που ανεβαζει επιπεδο, οντως. επισης εχει στοιχεια που φετος προσπαθησε να εχει ο τσιμιροτ στο παιχνιδι του ως 8.
αλλα ολα αυτα δεν παυουν να ειναι δομημενα πανω σε σεναρια και εικασιες καθως το μονο που εχουμε ειναι ουσιαστικα μια...καταθεση τιμης αγορας απο τον δαιμονιο μπεκαλη
αλλα ολα αυτα δεν παυουν να ειναι δομημενα πανω σε σεναρια και εικασιες καθως το μονο που εχουμε ειναι ουσιαστικα μια...καταθεση τιμης αγορας απο τον δαιμονιο μπεκαλη
Δεν νομίζω να πάρουμε παίκτη πρίν πάρουμε προπονητή.
Και για να πάρουμε προπονητή, δηλαδή για να συμφωνήσει και ο Σαββίδης, αφού συμφωνήσει ο Μίχελ μετά από τα ταξίδια και τις συζητήσεις, θα πάρει 2 βδομάδες (το λιγότερο). Δεν ξέρω αν θα γίνει το ίδιο και φέτος (οπως πρόπερσι και προ προ περσι και ...) αλλά τα πράγματα δείχνουν ότι θα κινηθούμε αργά φέτος.
Και για να πάρουμε προπονητή, δηλαδή για να συμφωνήσει και ο Σαββίδης, αφού συμφωνήσει ο Μίχελ μετά από τα ταξίδια και τις συζητήσεις, θα πάρει 2 βδομάδες (το λιγότερο). Δεν ξέρω αν θα γίνει το ίδιο και φέτος (οπως πρόπερσι και προ προ περσι και ...) αλλά τα πράγματα δείχνουν ότι θα κινηθούμε αργά φέτος.
- paokovios1974
Ρε παιδια η ομάδα όλη την χρόνια βλέπει παίκτες και βάζει στόχους ,μιλάει με μάνατζερ των παικτών για τα ποσά των μεταγραφών κτλ.. λογικό να βγαίνει για ενδιαφέρον για διάφορους στόχους.. Όταν δεν είχαμε οργάνωση γκρινιάζαμε,τώρα πάλι γκρινιάζουμε... τι θέλετε δηλαδή!;; να μην μιλάμε με κανένα να περιμένουμε το. Κάθε προπονητή να φέρει καραβιες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Τρί 13 Ιουν 2017, 16:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
GoMaRoS έγραψε:και απο τουρκια ενδιαφερον για τον Μπολντριν
...ειπε ο Μπεκαλι, μαλλον

- ilovegame27