Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
- ΑποστόληςΑ
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
Δεν πρέπει να χαθεί αυτός ο ποδοσφαιριστής
PNG
Όπως έχουμε γράψει εδώ και αρκετές ημέρες ο Γκόικο Τσίμιροτ βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του σε σύλλογο του εξωτερικού. Στη δική του θέση ο ΠΑΟΚ έχει έτοιμη λύση. Και το όνομα αυτού, Τέρυ Αντώνης. Δεν πρέπει να χαθεί αυτός ο ποδοσφαιριστής, ένας σύγχρονος χαφ. Είναι κεφάλαιο για την ομάδα, που επένδυσε πριν δύο καλοκαίρια πάνω του. Μακάρι η λογική να πρυτανεύσει ...
Προσυπογράφω το άρθρο (πράγμα που σπάνια κάνω για το PNG.
PNG
Όπως έχουμε γράψει εδώ και αρκετές ημέρες ο Γκόικο Τσίμιροτ βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του σε σύλλογο του εξωτερικού. Στη δική του θέση ο ΠΑΟΚ έχει έτοιμη λύση. Και το όνομα αυτού, Τέρυ Αντώνης. Δεν πρέπει να χαθεί αυτός ο ποδοσφαιριστής, ένας σύγχρονος χαφ. Είναι κεφάλαιο για την ομάδα, που επένδυσε πριν δύο καλοκαίρια πάνω του. Μακάρι η λογική να πρυτανεύσει ...
Προσυπογράφω το άρθρο (πράγμα που σπάνια κάνω για το PNG.
Ποιος Αντώνης?πλάκα κανεις?2 ταχυτητες κάτω για λιγδα
- Sick Bastard
"Ο Αντώνης ο βαρκάρης ο σερέτης...
έπαψε να ζει ρεμπέτης..." που λέει και το άσμα...
έπαψε να ζει ρεμπέτης..." που λέει και το άσμα...

- ΑποστόληςΑ
Ο Λευτέρης Αντώνης (Terry Antonis) είναι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι είναι ένα 6-8ρι με καλύτερες προοπτικές από παίκτες όπως ο Kace και ο Χαρίσης. Καλύτερη πάσα, καλύτερο σουτ, απ' ο,τι πρόλαβα και είδα. Δυστυχώς δεν πήρε παρά ελάχιστες ευκαιρίες από τον Τούντορα και ΚΑΜΙΑ από τον Ίβιτς.
Όσον αφορά στην φυσική κατάσταση εγώ δεν είδα κάτι το μεμπτό, αλλά ακόμη και να μην ήταν σε καλή κατάσταση αυτό είναι κάτι που διορθώνεται. Το εγκεφαλικό παιχνίδι του όμως δεν πρόκειται να το αποκτήσουν ούτε ο Χαρίσης, ούτε ο Kace.
Όσον αφορά στην φυσική κατάσταση εγώ δεν είδα κάτι το μεμπτό, αλλά ακόμη και να μην ήταν σε καλή κατάσταση αυτό είναι κάτι που διορθώνεται. Το εγκεφαλικό παιχνίδι του όμως δεν πρόκειται να το αποκτήσουν ούτε ο Χαρίσης, ούτε ο Kace.
Περιπατητες δεν εχουν θεση στο συγχρονο ποδοσφαιρο,το παιδι ειναι βαρυ,πως μπορει να αλλαξει αυτο ρε συ Αποστολη;
Μετά τον μεγάλο τραυματισμό που είχε έπρεπε να έχει δοκιμάσει να παίξει 10άρι, είναι η μόνη θέση που μπορεί να σταθεί στην Ευρώπη. Στην Αυστραλία πάντως φέτος καλά έπαιξε, που σημαίνει ότι δεν γύρισε χειρότερος παίχτης απ΄όσο έφυγε. Ας τον δώσουμε εκεί που τον θέλουν να μην του χαλάσουμε κι άλλη χρονιά κι ό,τι πάρουμε, στην τελική δεν στοίχισε και τόσα πολλά λεφτά ούτε ήρθε ως επιλογή για την πρώτη ομάδα, το είχε πει ο Άρνεσεν από την πρώτη μέρα ότι δεν είναι στο επίπεδο της ομάδας, λόγω και του τραυματισμού που είχε περάσει (ρήξη τετρακέφαλου, κάτι τέτοιο είχε πάθει).
πραγματικα νομιζω δεν υπαρχει παικτης αντωνης η antonis.Κοιταχτε να βρειτε κανα χαφ της προκοπης και ας ειναι σαμπο και αντωνιδες μια κακη αναμνηση
- The_Stalker
Κι εγώ δεν βλέπω πώς είναι δυνατόν να σταθεί στον ΠΑΟΚ παίκτης που δεν έπαιξε βασικός ούτε στη Βέροια.
Στην Βέροια είναι γνωστό γιατί δεν τον έβαζε ούτε στην αποστολή.
Μην λέτε μόνο για εντυπώσεις πράγματα
SM-G935F
SM-G935F
παιδια ο αντωνης δεν κανει για επαγγελματικο ποδοσφαιρο. τεχνικα ειναι εξαιρετικος αλλα σε τακτικη και φυσικη κατασταση αστα να πανε. τουλαχιστον αυτα μου ελεγαν εδω στη βεροια...
συν οτι δεν εχει τη νοοτροπια του επαγγελματια ποδοσφαιριστη, μπορει να μην ξενυχταει κτλ αλλα ξερω γω δεν ακολουθει διαιτολογια, διατροφες κτλ κτλ. ειναι λιγον τι στον..κοσμο του.
για 5χ5 θα ηταν ο πρωτος που θα διαλεγα για συμπαιχτη παντως
τα παραπανω φυσικα δεν ειναι πανακεια και εγω λεω τι μου ειπε γνωστος γνωστου κτλ κτλ τα γνωστα δλδ..
συν οτι δεν εχει τη νοοτροπια του επαγγελματια ποδοσφαιριστη, μπορει να μην ξενυχταει κτλ αλλα ξερω γω δεν ακολουθει διαιτολογια, διατροφες κτλ κτλ. ειναι λιγον τι στον..κοσμο του.
για 5χ5 θα ηταν ο πρωτος που θα διαλεγα για συμπαιχτη παντως
τα παραπανω φυσικα δεν ειναι πανακεια και εγω λεω τι μου ειπε γνωστος γνωστου κτλ κτλ τα γνωστα δλδ..

αναρωτιεμαι, πως ειναι δυνατον να μην υπαρχουν προβλεψεις για ολα αυτα (που ειναι τα βασικα) σε συμβολαια εκατονταδων χιλιαδωνK_geo έγραψε:...δεν ακολουθει διαιτολογια, διατροφες κτλ κτλ. ειναι λιγον τι στον..κοσμο του.
- The_Stalker
Πιλότε τι είναι γνωστό; Εγώ δεν έχω ιδέα σε τι αναφέρεσαι. Κι αν υπήρχε εξωαγωνιστικός λόγος γιατί τον έδωσε εκεί ο ΠΑΟΚ;pilotos έγραψε:Στην Βέροια είναι γνωστό γιατί δεν τον έβαζε ούτε στην αποστολή.
SM-G935F