Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
paokovios1974 έγραψε:Ποιος στοχ μωρε τωρα
σε φτάνει που δε θες τον παυλοσουζα δε θες και το στοχαρο
- paokovios1974
ενταξει καλος παιχτης ο στοχ, αλλα έχουμε καλύτερα, πιο ολοκληρωμένα χαφ ήδη στο ρόστερ.
επίσης βιειρίνια δεν ειναι σε καμία περίπτωση. νομίζω τον έχουμε υπερεκτιμήσει αρκετά.
αλλά τεσπα, ο καθένας έχει την οπτική του και είναι σεβαστή.
εγώ αν δεν ειναι ο αντελίνιο το εξτρέμ, θα ήθελα εντελώς διαφορετικό στυλ απο τους δυο αυτούς. εναν καπου στο 1,80 που να μπορεί και να τριπλάρει αλλά και να μπει περιοχή με άνεση. στυλ μαικον που εχει χιλιοακουστεί πχ.
επίσης βιειρίνια δεν ειναι σε καμία περίπτωση. νομίζω τον έχουμε υπερεκτιμήσει αρκετά.
αλλά τεσπα, ο καθένας έχει την οπτική του και είναι σεβαστή.
εγώ αν δεν ειναι ο αντελίνιο το εξτρέμ, θα ήθελα εντελώς διαφορετικό στυλ απο τους δυο αυτούς. εναν καπου στο 1,80 που να μπορεί και να τριπλάρει αλλά και να μπει περιοχή με άνεση. στυλ μαικον που εχει χιλιοακουστεί πχ.
παιχταρας ο στοχ...οποτε ηθελε να παιξει τοπι δεν ειχε αντιπαλο μπροστα του...ειχε και αυτο το καυλωτικο σουτ βοηθα παναγια...υπαρχουν ομως μερικες ενστασεις...
1) πολυ αλλοπροσαλλος παιχτης...δεν μπορουμε να κρεμομαστε απο τα φεγγαρια του ποσο μαλλον απο τη στιγμη που δεν εχει και αγωνιστικο ρυθμο...επιπλεον μαρκαρει με τα ματια...θυμαμαι πισω δε γυρνουσε για κανενα λογο...οπως ο ενρικε φετος ενα πραγμα...
2) ο ΠΑΟΚ εχει ηδη επενδυσει προσφατα στα εξτρεμ...ο ΠΑΟΚ εχει αναγκη απο περιφερειακο φορ που να τραβιεται πλαγια και οχι απο εξτρεμ καθαρο...ετσι τα βλεπω εγω τουλαχιστον...
1) πολυ αλλοπροσαλλος παιχτης...δεν μπορουμε να κρεμομαστε απο τα φεγγαρια του ποσο μαλλον απο τη στιγμη που δεν εχει και αγωνιστικο ρυθμο...επιπλεον μαρκαρει με τα ματια...θυμαμαι πισω δε γυρνουσε για κανενα λογο...οπως ο ενρικε φετος ενα πραγμα...
2) ο ΠΑΟΚ εχει ηδη επενδυσει προσφατα στα εξτρεμ...ο ΠΑΟΚ εχει αναγκη απο περιφερειακο φορ που να τραβιεται πλαγια και οχι απο εξτρεμ καθαρο...ετσι τα βλεπω εγω τουλαχιστον...
χαφ, το επεξεργάστηκαjoshua έγραψε:Καλυτερα εξτρεμ απο τον Στοχ στο ροστερ??????????? Οκ...

έτσι θεωρώ ότι ο τζαλμα ενώ υστερεί σε μακρινό σουτ, ειναι πιο ολοκληρωμένος απο τον σλοβάκο, κυρίως τακτικά (αλλά και ακόμα περισσότερο σε θέματα σωματοδομής) ενώ ο ενρίκε μπορεί του χρόνου να εξελιχτεί σε μια ιδιαίτερα πολύτιμη μονάδα για τον ΠΑΟΚ γιατί έχει μερικά πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, ειδικά σε θέματα ταχυδύναμης.
Αυτο το ολοκληρωμενος τακτικα του Καμπος μπορει να μου το εξηγησει καποιος? Αν εξαιρεσει καποιος την αμυντικη του διαθεση την τακτικη που την ειδατε? Να δεχτω οτι ο Σορλεν ηταν αριστος τακτικα που εβγαζε με τον Λινο το ενα οβερλαπ μετα το αλλο ο Καμπος στο ομαδικο παιχνιδι,στο τρανζισιον που ακριβως συμμετεχει τακτικα? Το να τρεχω πανω κατω και να επιδιωκω την επαφη με τον αντιπαλο ειτε στην αμυνα ειτε στην επιθεση με κανει φιλοτιμο αλλα οχι τακτικα καλο.
κινηση χωρις τη μπαλα, τοποθετησεις σε φαση αμυνας και επιθεσης, σωστες καλυψεις σε ανεβασματα του μπακ, πάτημα στην αντίπαλη περιοχή κτλ.
βασικα ο τζαλμα οσο και εγω με το φτωχο μου μυαλο παρατηρησα, αν εχει ενα ατου που δεν φαινεται ευκολα ειναι η συνεχης και καλη κινηση του χωρις τη μπαλα, ειδικα αναμεσα στη γραμμη της αμυνας και του κεντρου του αντιπαλου, δίνοντας επιλογες στους συμπαιχτες τους είτε ανοίγοντας στα ακρα είτε συγκλίνοντας στο κεντρο, με την ίδια ευκολία μαλιστα!
αν κάπου σίγουρα υπερτερεί ο σλοβάκος είναι στο σούτ/εκτελεστική ικανότητα και στην εκτέλεση στημένων φάσεων. Σέντρα πχ δεν θεωρώ οτι έχει καλύτερη.
βασικα ο τζαλμα οσο και εγω με το φτωχο μου μυαλο παρατηρησα, αν εχει ενα ατου που δεν φαινεται ευκολα ειναι η συνεχης και καλη κινηση του χωρις τη μπαλα, ειδικα αναμεσα στη γραμμη της αμυνας και του κεντρου του αντιπαλου, δίνοντας επιλογες στους συμπαιχτες τους είτε ανοίγοντας στα ακρα είτε συγκλίνοντας στο κεντρο, με την ίδια ευκολία μαλιστα!
αν κάπου σίγουρα υπερτερεί ο σλοβάκος είναι στο σούτ/εκτελεστική ικανότητα και στην εκτέλεση στημένων φάσεων. Σέντρα πχ δεν θεωρώ οτι έχει καλύτερη.
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς.joshua έγραψε:Αυτο το ολοκληρωμενος τακτικα του Καμπος μπορει να μου το εξηγησει καποιος? .
Τεχνικά είναι καλός ο Campos, συμβάλει ανασταλτικά, αλλά επιθετικά είναι το ένα δέκατο του Στοχ. Οπότε πρέπει κάποιος προπονητής να αξιολογήσει εάν ο στόχος θα επιτευχθεί με ένα χαφ που θα μαρκάρει ή ένα χαφ που θα σκοράρει. Για μένα δεν υπάρχει καν σύγκριση.
νομιζω επιθετικα ο καμπος εχει μερικα πολυ καλα στοιχεια σε σχεση με το στοχ Αποστολη τα οποια και εγραψα. επιθεση δεν ειναι μονο η τριπλα και το σουτ, αλλα (παράλληλα) η κινηση χωρις τη μπαλα, το ξεμαρκαρισμα για να τη λαβεις, η σωστη επικοινωνια με τους συμπαιχτες σου κτλ.
αυτο που λες τζοσουα εννοειται. επισης θα προσθετα οτι σε πλειάδα περιπτώσεων ο καθένας ότι θελει να πιστέψει θα πιστέψει.
αυτο που λες τζοσουα εννοειται. επισης θα προσθετα οτι σε πλειάδα περιπτώσεων ο καθένας ότι θελει να πιστέψει θα πιστέψει.
καλα ενταξει και αυτη η περιφημη κινηση του τζαμαλ περιοριζεται εκτος κουτιου γιατι την περιοχη με το κυαλι τη βλεπει και αυτος...επισης το ταιμινγκ στις πασες του δεν ειναι το καλυτερο, τις περισσοτερες φορες κραταει υπερ του δεοντος τη μπαλα χωρις να εχει ματι για την μπαλια που θα ξεδιπλωσει την επιθεση...
- desperando
- Επικοινωνία:
Προσωπικά πιστεύω ότι 9/10 προπονητές θα επέλεγαν τον κάμπος απ τον στοχ.
Ναι ο στοχ είχε αυτό που λέμε φλερ αλλά μάλλον μ αυτό έμεινε
Το θέμα για μένα είναι ότι ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν χρειάζεται έναν στοχ,ούτε καν τον Βιερίνια.
Αυτό που χρειάζεται είναι έναν αθλητικό Περέιρα
Ναι ο στοχ είχε αυτό που λέμε φλερ αλλά μάλλον μ αυτό έμεινε
Το θέμα για μένα είναι ότι ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν χρειάζεται έναν στοχ,ούτε καν τον Βιερίνια.
Αυτό που χρειάζεται είναι έναν αθλητικό Περέιρα