Πιθανός νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Πιθανός νέος Προπονητής

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

giapas έγραψε:Με δεδομένο ότι ο γαύρος έφερε ένα όχι μεγάλο όνομα ( αλλά τουλάχιστον "κανονικό") προπονητή , νομίζω ότι έχουμε μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να δούμε τα σχέδια της διοίκησης για την ομάδα αλλά και τους συσχετισμούς που θα διαμορφωθούν με τους ανταγωνιστές μας.

Αν πάμε σε κάποια επιλογή ικανού και καταξιωμένου προπονητή ( αναλογικά για την Ελλάδα εννοώ ) , τότε απαντάμε άμεσα στο γαύρο και δείχνουμε σε όλους ότι είμαστε διεκδικητές για του χρόνου.

Αν πάμε σε επιλογή ισάξια ή κατώτερη στα χαρτιά , τύπου Λουτσέσκου ή κάποιου που δεν έχει κάποια σημαντική εμπειρία (τύπου Ιβιτς ή Τούντορ ), τότε νομίζω πως η ομάδα δε θα έχει την απαραίτητη πίστωση χρόνου και θα έχουμε μεγάλη πίεση για αποτελέσματα.

Εγώ προσωπικά θα ήθελα πολύ να είχε ο Μπόλονι μια νέα ευκαιρία στην ομάδα μας.

ρε γιαπας .....

ερωτευμενος εισαι με τον γαυρο????

δηλ. ντε και καλα οτι κανουμε πρεπει να εχει σχεση με τον γαυρο????
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ρεμί Γκαρντ
51 ετών, ελεύθερος

Λυών, βοηθός από 03/04 (Jul 1, 2003) έως 10/11 (Jun 20, 2011)
Λυών, προπονητής από 15/16 (Nov 3, 2015) έως 15/16 (Mar 29, 2016)
Άστον Βίλα, προπονητής από 10/11 (Jun 21, 2011) έως 13/14 (Jun 30, 2014)
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

mbison έγραψε:simba
γιατι δεν βαζεις στη λιστα κ τους
Κριστιανσεν
Μοντανιε (τον εχεις πιο πανω, γιατι δεν τον συνεχιζεις?)
Καλη περιπτωση φαινεται αυτος ο Αντονετί
η 2η λιστα ειναι εξτενσιον :mrgreen:

Κριστιανσεν τον ξεχασα, οντως
Άβαταρ μέλους
Joe Nagbe

Δημοσίευση από Joe Nagbe »

Πάντως αυτό το πράγμα στον ΠΑΟΚ που για να βρούμε λύσεις για το μέλλον, πρέπει να κοιτάμε στο παρελθόν δεν έχει σταματημό.

Να έρθει πίσω ο Α.Α, ο Σάντος, ο Μπόλονι κτλ. στο τέλος θα είναι τίποτα 90φεύγα και πάλι θα λέμε τους ίδιους, μια ομάδα πρέπει να κοιτάει μπροστά.

Γιατί τόσο φόβος για το νέο, το καινούριο; Το νέο σε πάει μπροστά, ας είναι και ρίσκο, ας αποτύχει κιόλας, θα σου φέρει νέες ιδέες, νέους τρόπους, νέες τεχνικές.

Όχι δεν ξέρει τη σούπα λίγδα, όχι δε νιώθει από την ιδιαιτερότητα του ΠΑΟΚ, ε θα τα μάθει ρε παιδιά ας κοιτάξουμε επιτέλους μπροστά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

nothu έγραψε:Με ενα διπλο στην αθηνα φετος θα ημασταν πρωταθλητες. Καλα τα ματς με τους μικρους, θελεις ομως και μια δυο νικες εκει μεσα.
Αν επαιρνες ολα τα θεωρηρικα μικρα ησουν για φετος πρωταθλητης.

Μανι μανι γιαννενα που χασαμε τα αχαστα και ατρομητο με τα γνωστα ημασταν πρωταθλητες.
Απο του χρονου θες ομαδα που θα παιξει πλευ οφ.

Ολη τη χρονια νεκρος να εισαι 5ος θα βγεις.παιρνεις τα ματς των πλευ οφ και εισαι πρωταθλητης.και 15 βαθμους πισω να εισαι μια νικη εκτος εδρας ειναι.

Αδικο αλλα ετσι παει.αρα γιατι να σκοτωνεσαι ολοκληρη τη χρονια;;;
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

nothu έγραψε:Με ενα διπλο στην αθηνα φετος θα ημασταν πρωταθλητες. Καλα τα ματς με τους μικρους, θελεις ομως και μια δυο νικες εκει μεσα.
Το βασικο στον πρωταθλητισμο ειναι να κερδισεις ολα τα αλλα ματς εκτος ντερμπι κτλ. Αλλα το προβλημα δεν ηταν οτι πχ δεν κερδισαμε ντερπι εκτος. Ηταν οτι ειχαμε προβλημα σε οποιοδηποτε δυσκολο ματς ακομα ΚΑΙ μεσα στη Τουμπα.

Για να μη πουμε οτι ουτε τον Ηρακλη δεν κερδισαμε παλι (και ουτε πεξαμε καλα) ποσο μαλλον στην Αθηνα και ποσο μαλλον και σε ντερπι.

Και φυσικα οτι δεν ηταν μονο τα αποτελεσματα αλλα και οι εμφανισεις και το οτι ηταν στο τελος ΠΟΛΛΑ τα ματς και οχι 2-3 ντερμπι, τα επαναλαμβανωμενα λαθη και και και
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Joe Nagbe έγραψε:Πάντως αυτό το πράγμα στον ΠΑΟΚ που για να βρούμε λύσεις για το μέλλον, πρέπει να κοιτάμε στο παρελθόν δεν έχει σταματημό.

Να έρθει πίσω ο Α.Α, ο Σάντος, ο Μπόλονι κτλ. στο τέλος θα είναι τίποτα 90φεύγα και πάλι θα λέμε τους ίδιους, μια ομάδα πρέπει να κοιτάει μπροστά.

Γιατί τόσο φόβος για το νέο, το καινούριο; Το νέο σε πάει μπροστά, ας είναι και ρίσκο, ας αποτύχει κιόλας, θα σου φέρει νέες ιδέες, νέους τρόπους, νέες τεχνικές.

Όχι δεν ξέρει τη σούπα λίγδα, όχι δε νιώθει από την ιδιαιτερότητα του ΠΑΟΚ, ε θα τα μάθει ρε παιδιά ας κοιτάξουμε επιτέλους μπροστά.
Ετσι ειναι.
Ειδικα φετος με p.o. που κρινεται το πρωταθλημα στο τελος θες την ομαδα να μαμει.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Ελπίζω ο προπονητής που θα αναλάβει να μην είναι Δώνης (συνώνυμο του καραγκιόζη ντεμέκ προπονητή στο μυαλό μου) και να έχουμε υπομονή.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Ο Paulo Sousa συμφωνα με την A Bola θα αντικαταστησει τον Κονσεισαο στην Ναντ

Paulo Sousa deverá suceder Sérgio Conceição no Nantes

http://desporto.sapo.pt/futebol/liga_fr ... -no-nantes

Αν μπορουσαμε να τον πεισουμε οτι με ενα πρωταθλημα στην Ελλαδα (λεμε τωρα) θα δωσει μια ωθηση στην καριερα του και παλι μετα την Φιορεντινα. Μας ειδε και σαν αντιπαλος μεσα στο γηπεδο και ξερει πως ειναι η ομαδα. Δυσκολη εως απιθανη περιπτωση βεβαια. Θεωρω οτι ο Κριστιασεν του ΑΠΟΕΛ ειναι ενας σοουζα πριν 5-6 χρονια και μπορει να μας ταιριαζει
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

john4serres έγραψε:Ρεμί Γκαρντ
51 ετών, ελεύθερος

Λυών, βοηθός από 03/04 (Jul 1, 2003) έως 10/11 (Jun 20, 2011)
Λυών, προπονητής από 15/16 (Nov 3, 2015) έως 15/16 (Mar 29, 2016)
Άστον Βίλα, προπονητής από 10/11 (Jun 21, 2011) έως 13/14 (Jun 30, 2014)

Αυτόν τον αστείο που ήθελε ο γαύρος
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

sourmenetes έγραψε:

Μανι μανι γιαννενα που χασαμε τα αχαστα και ατρομητο με τα γνωστα ημασταν πρωταθλητες.

Ολη τη χρονια νεκρος να εισαι 5ος θα βγεις.παιρνεις τα ματς των πλευ οφ και εισαι πρωταθλητης.και 15 βαθμους πισω να εισαι μια νικη εκτος εδρας ειναι.

Είναι αλήθεια όλη η φετινή στόχευση είναι τα Play of

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

sourmenetes έγραψε:

Δεν νομίζω ότι θα είναι έτσι και φέτος sourme...
Απ όσα έχω καταλάβει έως τώρα, δίχως να μαι και σίγουρος, οι βαθμολογικές διαφορές δεν θα διαιρούνται πλέον...
Πιθανά δε να κρατηθούν αυτούσιοι όλοι οι βαθμοί των ομάδων στο ΠρωΚτάθλημα ή ακόμα κι αυτοί απ τα μεταξύ τους παιχνίδια σ αυτό, πάλι αυτούσιοι όμως, δίχως διαιρέσεις, αν έχω καταλάβει καλά επαναλαμβάνω...
Αν ισχύει όμως, τότε ολόκληρη η χρονιά θα παίζει μεγάλο ρόλο στο να είσαι κοντά βαθμολογικά στους πρώτους...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

GoMaRoS έγραψε:Ο Paulo Sousa συμφωνα με την A Bola θα αντικαταστησει τον Κονσεισαο στην Ναντ

Paulo Sousa deverá suceder Sérgio Conceição no Nantes

http://desporto.sapo.pt/futebol/liga_fr ... -no-nantes

Αν μπορουσαμε να τον πεισουμε οτι με ενα πρωταθλημα στην Ελλαδα (λεμε τωρα) θα δωσει μια ωθηση στην καριερα του και παλι μετα την Φιορεντινα. Μας ειδε και σαν αντιπαλος μεσα στο γηπεδο και ξερει πως ειναι η ομαδα. Δυσκολη εως απιθανη περιπτωση βεβαια. Θεωρω οτι ο Κριστιασεν του ΑΠΟΕΛ ειναι ενας σοουζα πριν 5-6 χρονια και μπορει να μας ταιριαζει
Ώστε δεν έκλεισε ακόμα Κίνα όπως είχαν αναφέρει ΜΜΕ πριν 1 εβδομάδα !
Καλό αυτό !!
Ελπίζουμε Δλδ

Μάλλον είναι στην λίστα !!!!!!
Pagotatzis speaking
giapas

Δημοσίευση από giapas »

abg12d34 έγραψε:
giapas έγραψε:Με δεδομένο ότι ο γαύρος έφερε ένα όχι μεγάλο όνομα ( αλλά τουλάχιστον "κανονικό") προπονητή , νομίζω ότι έχουμε μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να δούμε τα σχέδια της διοίκησης για την ομάδα αλλά και τους συσχετισμούς που θα διαμορφωθούν με τους ανταγωνιστές μας.

Αν πάμε σε κάποια επιλογή ικανού και καταξιωμένου προπονητή ( αναλογικά για την Ελλάδα εννοώ ) , τότε απαντάμε άμεσα στο γαύρο και δείχνουμε σε όλους ότι είμαστε διεκδικητές για του χρόνου.

Αν πάμε σε επιλογή ισάξια ή κατώτερη στα χαρτιά , τύπου Λουτσέσκου ή κάποιου που δεν έχει κάποια σημαντική εμπειρία (τύπου Ιβιτς ή Τούντορ ), τότε νομίζω πως η ομάδα δε θα έχει την απαραίτητη πίστωση χρόνου και θα έχουμε μεγάλη πίεση για αποτελέσματα.

Εγώ προσωπικά θα ήθελα πολύ να είχε ο Μπόλονι μια νέα ευκαιρία στην ομάδα μας.

ρε γιαπας .....

ερωτευμενος εισαι με τον γαυρο????

δηλ. ντε και καλα οτι κανουμε πρεπει να εχει σχεση με τον γαυρο????
Ναι φίλε , γενικά τους συμπαθώ . Νομίζω ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για αυτό και τους χρησιμοποίησα στο παράδειγμά μου.

Όχι επειδή είναι ανταγωνιστές προς θεού, αλλά επειδή έχω ένα κρυφό ανομολόγητο έρωτα για την ομάδα του λιμανιού.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Έλα να μαζευόμαστε τα Μπολονοσκυλα...
με φώναξε κανείς; :mrgreen:

συναισθηματισμοί παιδιά, περασμένες αγάπες, πρέπει να είμαστε πιο ρεαλιστές. Εάν ήμουν Λάζλο, στην ευαίσθητη δεκαετία των -ήντα που είπε κι o Kat, θα αγόραζα με τα πετροδόλαρα ένα χωριό στην Τρανσυλβανία και θα απολάμβανα την ρουμανική εξοχή (αν και δεν τους βλέπω καλά εκεί πάνω με τόσους πυραύλους και πυρηνικά που έχουν μαζέψει...).

από την άλλη, σκέφτομαι, αν είναι και νιώθει δυνατός, γιατί να μην επιστρέψει ξανά στην Ευρώπη για ένα καλό τελευταίο πρότζεκτ (το 'χει ξανακάνει); να του φέρουν και τον Αντελίνο..

είμαι σίγουρος πως ο Παντελής Κωσταντινίδης θα μεταφέρει την θετική του άποψη, αν χρειαστεί και αν φυσικά ακόμα ψάχνεται προπονητικά ο Μπόλονι.

απόδοση: 1/100
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Δευ 12 Ιουν 2017, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”