Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Aπο ελεύθερους ιταλούς αυτοί που μου κάνουν την πιο θετικη εντύπωση είναι οι Walter Mazzarri και Francesco Guidolin, με τον πρώτο πάντως να είναι αρκετά μεγάλο μέγεθος σαν όνομα κυρίως λόγω της δουλειάς τους στη napoli και απο την αλλη προτιμά το 3-5-2 που μάλλον είμαστε πλέον μαλωμένοι μαζί του οποτε δεν το κοβω, ενω ο δευτερος ειναι 61 χρονων τα πηγε εξαιρετικα με την udinese αλλα νομιζω οτι οποοτε πηγε εκτός ιταλίας τα έκανε λιγο μανταρα. Φυσικα ελευθερος και ιταλος ειναι και ο di matteo που ελπιζω να μην ειναι αυτος γιατι οκ πηρε μεν champions league αλλα αποδειχθηκε οτι η δικη του συνεισφορα σαυτο ηταν ελαχιστη ενω και στις schalke κ aston villa απετυχε παταγωδως. Με λιγα λογια δεν πιστευω οτι ειναι καλυτερος του ivic ο οποιος συν τοις αλλοις ειχε το πλεονεκτημα οτι ηξερε την ομαδα και το πρωταθλημα και ειχε αψογη συνεργσια με τον michel και σιγουρα ειχε κ πολυ μικροτερη αμοιβη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το περιβάλλον του Francesco Guidolin, έχει γίνει μια πρόταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Η πρόταση προβλέπει διετή συμφωνία. Ο Francesco Guidolin, να εξετάσει την πρόταση και θα απαντήσει μέσα σε λίγες ημέρες. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης σε μια βιασύνη για να κλείσει τη συμφωνία, και να συμμετέχουν στα προκριματικά για το Europa League.
Για όλα τα άλλα θα σας ενημερώσουμε αμέσως
Αν δεν πάρουμε απάντηση απ τον Guidolin ή απ όποιον άλλον έχουμε κάνει πρόταση μέχρι την Τετάρτη, πάμε για Λουτσέσκου κ ανακοίνωση μέχρι τη Παρασκευή, αν συνδυάσεις όσα κυκλοφορούν κάτι τέτοιο βγαίνει.
Προπονητάρα κάποτε ο Guidolin, στο μεσαίο ράφι Ιταλών μπαρουτοκαπνισμένων σίγουρα, πριν 10 χρόνια στο πάνω ράφι
Having won the Panchina d'oro award in 2011, Guidolin is considered one of the best Italian coaches in circulation, and was initially known for using a Sacchi-inspired 4–4–2 formation (or its variant, the 4–4–1–1) towards the beginning of his coaching career. Later, he became known for his versatility and ability to adopt tactical systems which were most suitable to his players. He has also made use of 4–3–2–1, 3–4–1–2, 3–1–4–1–1, or 3–5–2 (or 3–5–1–1) formations throughout his career.
Το peak της καριέρας του νομίζω ήταν η τετραετία στην udinese (2010-14) όπου έκανε πραγματα και θαυματα, δηλαδή δεν είναι και τόσο μπαγιάτικος. Ήταν στον πάγκο τους όταν παίξαμε αντίπαλοι στο europa το 2012. Χωρίς να είμαι τόσο μεγάλος γνώστης του ιταλικού πρωταθλήματος, έχω την εντύπωση οτι πρόκειται για προπονητή που ρίχνει όλο το βάρος στο κομματι της τακτικης και οτι ειναι απο τις καλύτερες δυνατες επιλογες που κυκλοφορουν στην αγορα αυτη τη στιγμη.
Απο κει κ περα όμως στα αρνητικα να σημειωθει οτι δυο φορες που βγηκε απο τα συνορα της ιταλιας την πρωτη φορα τερματισε στη 10η θεση με τη monaco (σαιζον 2005/06) όπου μάλιστα διάδοχος του ήταν ο Laszlo Boloni, ενώ το 2016 ανελαβε τη swansea προς το τελος της χρονιας με απολογισμο 5-4-4 και κατάληψη μιας θεσης στο δευτερο μισο του βαθμολογικου πινακα ενω φετος ξεκινησε με 2-1-6 και απολυθηκε πριν την παρελαση. Ως ελαφρυντικο παντως ειχε συνεχομενα δυσκολα παιχνιδια στα οποια δε διασυρθηκε...
Το μόνο που θέλω από τον καινούργιο προπονητή
είναι να είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα και να στύψει τους πάντες
μέσα στο σύλλογο, στον πρωταθλητισμό.
Όχι πρωταθλητισμό με τριετές πλάνο, ούτε του παραχρόνου, τώρα.
Τη σεζόν 2017-18. Χωρίς δικαιολογίες, χωρίς τίποτα από κανένα.