Γενικά νέα για το βόλλεϋ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Re: Γενικά νέα για το βόλλεϋ

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

BlackBlockAttack έγραψε:
Stelios Bagios έγραψε:Καλώς ήρθε και ο Παπαγγελόπουλος! Τον έχω στο μυαλό μου ως εξαιρετικό μπλοκέρ, αλλά μέτριο στην επίθεση. Βλέπω όμως τα φετινά στατιστικά του και είναι ο 2ος καλύτερος επιθετικός στο πρωτάθλημα, οπότε ίσως δε θυμάμαι καλά. Βέβαια, τα περσινά του επιθετικά στατιστικά δεν ήταν το ίδιο καλά. Όπως και να έχει πιστεύω ότι είναι πολύ καλή προσθήκη.
BlackBlockAttack έγραψε: ...
Ο Δαριδης γιατι θεωρειτε ισαξιος με τον Γκαρα και γιατι ο Παπαδημητριου χειροτερος παικτης?
Απο που προκυπτει αυτο?
Απο τα νουμερα?
...
Φίλε BlackBlockAttack, αν δε σου είναι κόπος μπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσεις λίγο παραπάνω αυτά που λες για τον Παπαδημητρίου; Η ερώτηση είναι ειλικρινής, δεν το λέω για αντιπαράθεση. Ενώ τον γνωρίζω σαν παίκτη, δεν τον έχω προσέξει καθόλου και θα με ενδιέφερε να μάθω τα χαρακτηριστικά του.

Φυσικά η ερώτηση ισχύει για οποιονδήποτε άλλο από το φόρουμ γνωρίζει τον παίκτη (π.χ. νομίζω ο Gawain1978 μίλησε με καλά λόγια)
Πιστευω οτι ειναι πιο εμπειρος απο τους αλλους 2 και οτι εχει και καλυτερη υποδοχη αν και τα νουμερα του περσυ ειναι λιγο χειροτερα....
Τον Δαριδη ποιος τον ηξερε πριν την περσυνη χρονια?
Τον Γκαρα πριν ερθει στον ΠΑΟΚ?
Επειτα εχουμε και τον μικρο τον Κωνσταντινιδη που νομιζω οτι εκτος απο την αμυνα θα παρει και ολοκληρα παιχνιδια φετος
Ευχαριστώ, έχω διαβάσει και από άλλους καλά λόγια για τον Παπαδημητρίου, ελπίζω να αποδειχθεί ότι έχετε δίκιο κυρίως στο κομμάτι της υποδοχής. Είμαι λίγο επιφυλακτικός για το πώς θα ανταποκριθεί, ειδικά σε συνθήκες πίεσης, καθώς δεν έχει εμπειρία πρωταθλητισμού. Θα πρέπει να τον στηρίξουμε στο γήπεδο ώστε να τον αφήσουμε να δείξει ότι μπορεί να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται. Δεν αποκλείω να βγει καλύτερος από τον Γκαρά, δεν είναι και κανένα σπουδαίο λίμπερο ο Γκαράς, είναι αξιοπρεπής αλλά ως εκεί. Και όντως πριν τον ΠΑΟΚ δεν είχε κάνει κάτι φοβερό. Παρόλα αυτά ήταν σημαντικό το ότι ξέραμε τι να περιμένουμε από αυτόν.

Τα νούμερα όντως είναι παραπλανητικά γιατί δε λαμβάνουν υπόψιν πόσο χώρο παίρνει στην υποδοχή ο κάθε παίκτης και πόσο καλοί είναι οι υποδοχείς δίπλα του.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Η Μετροσπορ γραφει οτι ειμαστε ακομη πιο κοντα με αυτο τον Σερτζιο Φελιξ που ειχε ακουστει. Τι φαση ο παικτης ξερει κανεις; :?
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Δε τον εχω δει αλλα πρεπει να ειναι πολυ καλος σκορερ 9 η 10ος περσυ στο πρωταθλημα της Βραζιλιας και την προηγουμενη χρονια που επαιζε στην Ιαπωνια σε κακη ομαδα ειχε και +30 αρκετα και πανω απο 20 ποντους συχνα....Στην Ισπανια κατεκτησε πρωταθλημα και βγηκε mvp
Εδω σε παιχνιδι με αντιπαλο τον Νταντε στην Ιαπωνια αλλα απο το λιγο που ειδα προσπαθουν να τον κρυψουν στην υποδοχη...
[youtube]SgEVz0iNvfs[/youtube]

Και καποια σχολια απο φορουμ του βολλευ με αναζητηση το ονομα του...
http://inside.volleycountry.com/index.p ... rgio+felix
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχω δει φωτο να υπογραφει πριν λιγες μερες στο Καταρ, στο Ντουμπαι καπου εκει τελως παντων;

Edit.. http://www.novasports.gr/volei/ellada/v ... i-o-felix/
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Πιθανον εχει υπογραψει για 1 2 η 3 μηνες συμβολαιο οπως ο Κοντε που παιζει εκει τωρα.Κανουν κατι μικρα τουρνουα σε αυτες τις χωρες.
Άβαταρ μέλους
Disharmonic

Δημοσίευση από Disharmonic »

[youtube]WW6hJe_aMhM[/youtube]
9. Παπαγγελοπουλος
14. Πελεκουδας
[youtube]LWeT2oRjH-4[/youtube]
Και εδω κόντρα στο γαυρο
9. Παπαγγελοπουλος
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

goran 64 έγραψε:
pyrgioths έγραψε:Θελω σχολιο goran για Παπαγγελοπουλο,που αν θυμαμαι στο ΠΑΟΚ-Κηφισιά τον χαρακτηριζε "ντουκι"!!!!! :opaokara:
Χαχαχα...
Αυτός είναι ρε Γιώργο?
Δεν το είχα πάρει χαμπάρι...
Ντούκι, ντούκι...Τείχος σκέτο είναι!!!!!!!!! :D :opaokara: :opaokara:
Ειχαν και αλλο ενα ντουκι που μοιαζαν και φυσιογνωμικά, ο οποιος ηταν ακραιος νομιζω.....Γι'αυτο κραταω μια επιφυλλαξη μηπως ελεγες τον αλλο!!!!
:opaokara:
Effrem1

Δημοσίευση από Effrem1 »

Καλησπέρα, λογικό φαντάζει πολλοί να νιώθουν μιαν ανασφάλεια για το γεγονός ότι βασικοί συντελεστές των τελευταίων χρόνων δε θα συνεχίσουν, όμως η διοίκηση σωστά προστατεύει το τμήμα. Όπως λογικές, ως ένα βαθμό, είναι και οι απαιτήσεις από τους πετοσφαιριστές που έφεραν τίτλους στην ομάδα. Παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε ότι εκμεταλεύεται το μομέντουμ της καριέρας των αθλητών που υπογράφει και προσαρμόζει τους νέους παίκτες στις μεγάλες απαιτήσεις, άξιο θαυμασμού το πόσο γρήγορα άλλαξε το επίπεδο και η νοοτροπία. Από εκεί και πέρα θα δούμε στο τάραφλεξ γιατί οι επιλογές εμπεριέχουν ρίσκο.
Η άποψη μου είναι οτι στο κέντρο χρειάζεται να υπογράψουμε ξένο και το θεωρώ λίγο πολύ αναγκαίο αν αποχωρήσει ο Τακουρίδης. Τώρα πως θα βγούν τα νούμερα δε ξέρω. Το κενό του Ανδρεάδη δεν είμαι σίγουρος οτι μπορεί να καλυφθεί εύκολα απο τον Πελεκούδα, πλας ότι ο ανταγωνιστής σου θα τον έχει μαζί με τσέλιο και Πετρέα(;). Δύσκολα είμαστε εδώ με τα σημερινά δεδομένα. Ο ανδρεάδης που σημειωτέον θα παίξει δωρεάν φέτος στον έφηβο για να εισπράξει περίπου 180(!) χιλιάδες από χρωστούμενα περασμένων χρόνων. Και γω θα πήγαινα, δεν το συζήτησε καν.
Το οικονομικό φέτος μας καίει. Λίγο ο σεβασμός που απαιτούν οι πρωραθλητές, λίγο η εμπλοκή του Ιβάν, η όρεξη άνοιξε και δεν είναι απαραίτητα μεμπτό. Επαγγελματίες είναι. Το θέμα είναι ότι υπάρχει μια κάπως συλλογική απόφαση να ζητήσουν παραπάνω, πολλά παραπάνω ενώ δε θα τα πάρουν πουθενά αλλού. Σε συνέχεια των όσων ανέφεραν στο PAOK VC, έμαθα τα εξής και τα παραθέτω καλόβουλα για να τα δεί όποιος θελήσει και να καταλάβει πως κινούμαστε. Ο Γκαράς έπαιρνε 17 χιλ. και ζητά 24, δεν ειναι τεράστια διαφορά αλλά είναι αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για Έλληνα παίκτη του βόλει. Και επίσης προτιμά να υπογράψει στη Βόχα με 13..
Αυτό που με κάνει να γελάω όμως είναι ότι ο Σακόγλου, με ορθό επιχείρημα ότι όποτε του ζητήθηκε έπαιξε καλά, και αυθαίρετο επιχείρημα ότι ίσως ο Γκόμεζ τραυματιστεί εκ νέου ζητά αύξηση από τα 13 στα 27(!). Για τον Τακουρίδη δεν έμαθα κάτι άλλα θεωρώ ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση και να τον κρατήσουν γιατί πιθανά καταλαβαίνουν το ρίσκο που εξήγησα στην αρχή.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Ουδεις αναντικαταστατος!

Ο Γκαρας εαν δε παει στον γαυρο (που μαλλον δε θα παει) ποια ομαδα θα του δωσει τα λεφτα που ζηταει και απο εκει που επαιζε για το πρωταθλημα και την ευρωπη θα παιζει για την 4-5-6 θεση...
Εαν μεινει ο Τακουριδης η παρουμε ξενο στους κεντρικους θα ειμαστε καλυτερα απο περσυ ενα ομως καταληξουμε σε Χαραλαμπιδη ειμαστε δυσκολα...Κοιταζουμε και Στιγγα απο Εθνικο Αλεξανδρουπολης που ηταν πρωτος μπλοκερ περσυ.
Για Σακογλου υπαρχει ο Παλεντζας που τον θεωρω τουλαχιστον ισαξιο αν οχι καλυτερο διαγωνιο αλλα θα ερθει για δευτερος?Οπως και ο Τζελατι αλλα εχει μεγαλωσει και δε τον βαζω στο ιδιο επιπεδο με τους αλλους 2
Επισης πρεπει να μεινει ο Σωτηριου που εδειξε πολυ καλα στοιχεια σαν τριτος ακραιος και πολλες φορες και σαν διαγωνιος

Για τον Sergio Felix που ενδιαφερομαστε το σχολιο ενος φιλου απο τη Βραζιλια ηταν:
He is a decent receiver, but his serving and spiking skills are his best qualities.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Τα ποσά που ανεφέρει ο αδερφός πιο πάνω δεν είναι πολύ μεγάλα μεν, για κάποιους "τρις Πρωταθλητές", αλλά μιλάμε πάντα για volley στην Ελλάδα, όπως επίσης και για ελληνική νοοτροπία (παράδειγμα Γκαρά, ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ)...

Όπως και να χει όμως, οι υπεύθυνοι της ομάδας (Τσαλόπουλος-Κατσαρής και λοιπή διοίκηση) έχουν αποδείξει (εκ του αποτελέσματος) ότι κάνουν τελικά όσα χρειάζονται για να μένει ο Π.Α.Ο.Κ. εδώ και τρία χρόνια στην κορφή...

Φέτος, με την υποσχόμενη ενίσχυση του τμήματος απ τον Ιβάν, θαρρώ ότι θα κυνηγηθεί μια επιτυχία στην Ευρώπη...

Η δική μας υποχρέωση ως οπαδοί, είναι να στηρίξουμε τους τρις Πρωταθλητές, όχι μόνο με την αγορά διαρκείας, αλλά και με την συνεχή παρουσία μας στο Παλατάκι ανεξαρτήτως αντιπάλου, γιατί το χουν ανάγκη και το αξίζουν!!!!

:pano:

Το τελευταίο Πρωτάθλημα μέσα στην "Τρούμπα", ήταν το πιο μάγκικο Ασπρόμαυρο Πρωτάθλημα της Ιστορίας!!!!

:nairepaok:
Effrem1

Δημοσίευση από Effrem1 »

Κοίταξε έτσι όπως το θέτεις βοηθάς και τη σκέψη μου. Ο Γκαράς προφανώς δε στερείται κινήτρου. Απλά σου λέει πλήρωσε με για να με γεμίσεις 4η χρονιά με αγχος. Ενώ με μια μικρή μείωση θα πάει να κάνει μια χαλαρή και καλή χρονιά στον Παμβοχαικό. Και θα βρεί κάτι καλύτερο του χρόνου. Ο γαύρος έχει κλείσει τα λίμπερο με Στεφάνου Δαρίδη, δεν τέθηκε ποτέ θέμα Γκαρά. Ο Παμβοχαικός αν φέρει έναν διαγώνιο πάει να κάνει κηδείες του χρόνου μάγκες και γιατί όχι να πάρει κάτι από λιγκ καπ, κύπελλο. Έφερε και μια καλή πάσα. Νωρίς ακόμα, πρέπει να κλείσει ο Τακουρίδης, να ηρεμήσει η κατάσταση και να παρουμε ακραίο με την ησυχία μας γιατί δε χωρά λάθος. Τον Βραζιλιάνο τον έχω δεί τυχαία σε μερικά μάτς γιατί έχω πακέτο στο εξωτερικό που μένω και βλέπω, χμ, χμ, δε ξέρω. Παίκτης που πήγε Κορέα οκ βγάζει μια αυτοπεποίθηση αυτό στο παιχνίδι του, τύπου σταρ, αλλά δεν είναι σίγουρα όσο εγκεφαλικός ειναι ο Ντάντε, δεν είναι βασικά πολλά που είναι ο Ντάντε. Θέλω να πώ τέτοιοι υπάρχουν δεκάδες. Αν είναι σε καλό φεγγαρι ίσως. Τέλοσπαντων καταλήγω ότι είναι καλός παίκτης που θα ανέβει όμως με την ομάδα. Θα τον φτιάξει η ομάδα. Θα έκλεινα τα πιο φλέγοντα ζητήματα και θα έπαιρνα χρόνο αν με ρωτάς για τον ακραίο. Και ας πλήρωνα περισσοτερα σε ένα μήνα.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Τα νουμερα δεν λενε παντα την αληθεια αλλα καλο ειναι να ξερουμε τι εκανε ο καθε παικτης τη χρονια που μας περασε

http://www.volleyleague.gr/index.php/se ... statistics

P.S Στην Ιαπωνια επαιξε που πληρωνουν πολυ καλα και δεν διαλεγουν τυχαιους παικτες...
Effrem1

Δημοσίευση από Effrem1 »

Δε μίλησα για νούμερα εκτός και αν καποιος απάντησε και δεν το εμφανίζει, σόρρυ. Ναι, Ιαπωνία επίσης σόρρυ. Και μένα πάντως επειδή το άφησα ασχολίαστο το μυαλό μου πήγε στον Παλέντζα που και γω θεωρώ καλύτερο του Σακόγλου. Θα ερχόταν για δεύτερος ναι πιστεύω και σε συζήτηση μαζί του, πριν πάει Αλεξ/πολη, μου είπε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος που δε του χρωστούσε λεφτά και έδειξε να έχει σεβασμό στο πρότζεκτ, βέβαια μου είχε εκθειάσει τον Πέτκοβίτς :? .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Effrem1 την Κυρ 11 Ιουν 2017, 12:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δεν απαντησα σε εσενα με το λινκ που εβαλα για τα στατιστηκα καθε παικτη...Τα εβαλα για να υπαρχουν και να εχουμε μια αποψη για τη περσυνη χρονια
Effrem1

Δημοσίευση από Effrem1 »

Κομπλέ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”