Ευχαριστώ, έχω διαβάσει και από άλλους καλά λόγια για τον Παπαδημητρίου, ελπίζω να αποδειχθεί ότι έχετε δίκιο κυρίως στο κομμάτι της υποδοχής. Είμαι λίγο επιφυλακτικός για το πώς θα ανταποκριθεί, ειδικά σε συνθήκες πίεσης, καθώς δεν έχει εμπειρία πρωταθλητισμού. Θα πρέπει να τον στηρίξουμε στο γήπεδο ώστε να τον αφήσουμε να δείξει ότι μπορεί να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται. Δεν αποκλείω να βγει καλύτερος από τον Γκαρά, δεν είναι και κανένα σπουδαίο λίμπερο ο Γκαράς, είναι αξιοπρεπής αλλά ως εκεί. Και όντως πριν τον ΠΑΟΚ δεν είχε κάνει κάτι φοβερό. Παρόλα αυτά ήταν σημαντικό το ότι ξέραμε τι να περιμένουμε από αυτόν.BlackBlockAttack έγραψε:Πιστευω οτι ειναι πιο εμπειρος απο τους αλλους 2 και οτι εχει και καλυτερη υποδοχη αν και τα νουμερα του περσυ ειναι λιγο χειροτερα....Stelios Bagios έγραψε:Καλώς ήρθε και ο Παπαγγελόπουλος! Τον έχω στο μυαλό μου ως εξαιρετικό μπλοκέρ, αλλά μέτριο στην επίθεση. Βλέπω όμως τα φετινά στατιστικά του και είναι ο 2ος καλύτερος επιθετικός στο πρωτάθλημα, οπότε ίσως δε θυμάμαι καλά. Βέβαια, τα περσινά του επιθετικά στατιστικά δεν ήταν το ίδιο καλά. Όπως και να έχει πιστεύω ότι είναι πολύ καλή προσθήκη.
Φίλε BlackBlockAttack, αν δε σου είναι κόπος μπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσεις λίγο παραπάνω αυτά που λες για τον Παπαδημητρίου; Η ερώτηση είναι ειλικρινής, δεν το λέω για αντιπαράθεση. Ενώ τον γνωρίζω σαν παίκτη, δεν τον έχω προσέξει καθόλου και θα με ενδιέφερε να μάθω τα χαρακτηριστικά του.BlackBlockAttack έγραψε: ...
Ο Δαριδης γιατι θεωρειτε ισαξιος με τον Γκαρα και γιατι ο Παπαδημητριου χειροτερος παικτης?
Απο που προκυπτει αυτο?
Απο τα νουμερα?
...
Φυσικά η ερώτηση ισχύει για οποιονδήποτε άλλο από το φόρουμ γνωρίζει τον παίκτη (π.χ. νομίζω ο Gawain1978 μίλησε με καλά λόγια)
Τον Δαριδη ποιος τον ηξερε πριν την περσυνη χρονια?
Τον Γκαρα πριν ερθει στον ΠΑΟΚ?
Επειτα εχουμε και τον μικρο τον Κωνσταντινιδη που νομιζω οτι εκτος απο την αμυνα θα παρει και ολοκληρα παιχνιδια φετος
Τα νούμερα όντως είναι παραπλανητικά γιατί δε λαμβάνουν υπόψιν πόσο χώρο παίρνει στην υποδοχή ο κάθε παίκτης και πόσο καλοί είναι οι υποδοχείς δίπλα του.