Πιθανός νέος Προπονητής
Re: Πιθανός νέος Προπονητής
Απο που προκυπτει ρε παιδια τοσο εντονο ενδιαφερον για Λουτσεσκου και το συζητατε τοσο πολυ? Εγω δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση να μας απασχολει παρα μονο ως εσχατη λυση.
Στην Ραπιντ ηταν το 2011
2012-2014 στο Καταρ
Μαρτιο του 14 στην Πετρολουλ απο οπου απολυθηκε 6 μηνες μετα.
Υστερα στην Ξανθη, στον γνωστο κ μη εξαιρετεο Πανοπουλο.
Αν τα κατορθωματα του στην Ξανθη τον κανουνε φαβορι για τον παγκο του ΠΑΟΚ, τινα πω ρε παιδια.
Δηλαδη ο Παρασχος κλασεις ανωτερος.
Δεν βλεπετε οτι ειναι κλασικη περιπτωση που προσπαθει να κανει καριερα εξ αιτιας του ονοματος του μπαμπα του?
Του ειχανε δωσει και την Εθνικη Ρουμανιας το 2009.
Εμεις δεν πρεπει να παιρνουμε τους πετυχημενους που εχουν διακριθει στις χωρες τους? Τι θα παιρνουμε τα λοιμα?
2012-2014 στο Καταρ
Μαρτιο του 14 στην Πετρολουλ απο οπου απολυθηκε 6 μηνες μετα.
Υστερα στην Ξανθη, στον γνωστο κ μη εξαιρετεο Πανοπουλο.
Αν τα κατορθωματα του στην Ξανθη τον κανουνε φαβορι για τον παγκο του ΠΑΟΚ, τινα πω ρε παιδια.
Δηλαδη ο Παρασχος κλασεις ανωτερος.
Δεν βλεπετε οτι ειναι κλασικη περιπτωση που προσπαθει να κανει καριερα εξ αιτιας του ονοματος του μπαμπα του?
Του ειχανε δωσει και την Εθνικη Ρουμανιας το 2009.
Εμεις δεν πρεπει να παιρνουμε τους πετυχημενους που εχουν διακριθει στις χωρες τους? Τι θα παιρνουμε τα λοιμα?
- Παλαιολόγος
4ος στο...ρουμανικο πρωταθλημα με ραπιντEttien έγραψε:Ναι την χρονια που μας απέκλεισε και έφτασε με την Ραπίντ μέχρι τους 8 του EuropaΠαλαιολόγος έγραψε:σοβαρα τωρα συζητανε με λουτσεσκου; εχει προπονησειποτε πρωτοκλασατη ομαδα σε 3 διοργανωσεις και με τοσα πολλα ματς μεσα στην χρονια ποτε του;
ενα χρονο εμεινε
Ότι είναι λίγο γκρινιαρης είναι αλήθεια και το έγραψα,δε βλέπω πάντως να έρχεται δυνατό ονομα,κυρίως γιατί το πρωτάθλημα μας είναι ανέκδοτο.
Το να φέρεις ένα μεγάλο όνομα προσφέροντας του πολλά χρήματα είναι δίκοπο μαχαίρι,το πιθανότερο είναι να έρθει μόνο για τα φραγκα.
Παλιότερα ίσως όχι,τώρα σχεδόν βέβαιο.
Είμαι πολύ προβληματισμενος παιδιά,μακάρι να μας κάτσει μια καλή περίπτωση επιτέλους.
Λουμπος κάνε το θαύμα σου.
Το να φέρεις ένα μεγάλο όνομα προσφέροντας του πολλά χρήματα είναι δίκοπο μαχαίρι,το πιθανότερο είναι να έρθει μόνο για τα φραγκα.
Παλιότερα ίσως όχι,τώρα σχεδόν βέβαιο.
Είμαι πολύ προβληματισμενος παιδιά,μακάρι να μας κάτσει μια καλή περίπτωση επιτέλους.
Λουμπος κάνε το θαύμα σου.
joshua έγραψε:Απο που προκυπτει ρε παιδια τοσο εντονο ενδιαφερον για Λουτσεσκου και το συζητατε τοσο πολυ? Εγω δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση να μας απασχολει παρα μονο ως εσχατη λυση.
Εγώ το ξεκίνησα,κυρίως γιατί πιστεύω ότι θα οδηγηθούμε στην έσχατη λύση.
- Παλαιολόγος
μαλιστα εκεινη την χρονια μεχρι τα μισα ηταν πρωτη η ραπιντ
αλλα τα καρπουζια ηταν πολλα
αλλα τα καρπουζια ηταν πολλα
δε θέλω ράζβαν
μου φαίνεται "λίγος" για το μέγεθος του ΠΑΟΚ
μου φαίνεται "λίγος" για το μέγεθος του ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Σάβ 10 Ιουν 2017, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνώ με mbison και Sera4 για Ραζβάν, ειδικά θυμάμαι στην Εθνική Ρουμανίας έπαιζε χάλια ποδόσφαιρο και έφερε κακά αποτελέσματα, λόγω μπαμπά τον πήραν και με χαρά τον ξεφορτώθηκαν.
- Παλαιολόγος
π.χ ο σαντος που οντως δεν επαιζε κυριαρχικο ποδοσφαιρο παντως
στην αρχη εκανε γκελες(ελεω διαιτησιας κιολας),μετα ανεβαινε,στο κυπελο δεν εδωσε σημασια αποκλειστηκε στα προημιτελικα
εκανε τρομερο σερι,αναγκαστηκαν ειδαμε σπαθα
μετα αφησε τις επομενες αγωνιστικες η ομαδα να καταρρευσει και προετοιμαζοταν για τα playoffs οπου βγηκε αερα
απο τραυματισμους δεν ειχαμε πολλους
ολα τα απραπανω τι σημαινουν; πως ειχε την γνωση και τον απολυτο ελεγχο της ομαδας,γνωριζε πως θα φορμαρει την ομαδα και που,που να πιεσει,πως να κανει ροτεισιον κ.λπ κ.λπ
επισης ηταν γνωστης της ελ νοοτροπιας και δη της ομαδας μας
δεν ειχε βεβαια ευρωπη,κοπηκε στα play offs του europa,αλλα πιστευει κανεις πως με 6 ματς παραπανω στην χρονια θα τα πηγαινε χαλια;
εναν τετοιο προπονητη θελουμε,που να παιζει ομως μπαλα κυριαρχιας ,αλλα οταν δεν τον παιρνει(π.χ αν βγει κανενας φριτς στις κληρωσεις,ομαδες δηλ με αρτια αθλητικοτητα και φυσικη κατασταση)θα ξερει να παιξει και τον κλεφτοπολεμο
στην αρχη εκανε γκελες(ελεω διαιτησιας κιολας),μετα ανεβαινε,στο κυπελο δεν εδωσε σημασια αποκλειστηκε στα προημιτελικα
εκανε τρομερο σερι,αναγκαστηκαν ειδαμε σπαθα
μετα αφησε τις επομενες αγωνιστικες η ομαδα να καταρρευσει και προετοιμαζοταν για τα playoffs οπου βγηκε αερα
απο τραυματισμους δεν ειχαμε πολλους
ολα τα απραπανω τι σημαινουν; πως ειχε την γνωση και τον απολυτο ελεγχο της ομαδας,γνωριζε πως θα φορμαρει την ομαδα και που,που να πιεσει,πως να κανει ροτεισιον κ.λπ κ.λπ
επισης ηταν γνωστης της ελ νοοτροπιας και δη της ομαδας μας
δεν ειχε βεβαια ευρωπη,κοπηκε στα play offs του europa,αλλα πιστευει κανεις πως με 6 ματς παραπανω στην χρονια θα τα πηγαινε χαλια;
εναν τετοιο προπονητη θελουμε,που να παιζει ομως μπαλα κυριαρχιας ,αλλα οταν δεν τον παιρνει(π.χ αν βγει κανενας φριτς στις κληρωσεις,ομαδες δηλ με αρτια αθλητικοτητα και φυσικη κατασταση)θα ξερει να παιξει και τον κλεφτοπολεμο
Δεν τον θέλω τον λουτσεσκου ,αλλα οτι κ να λέμε άντεξε 3 χρονια με Πανόπουλο...πηγε έναν τελικό και θα τον επερνε αν δέν τον έστηνε ο μπερτος...φέτος μεχρι 5 αγώνες πριν το τέλος επαιζε πολύ καλά κ ήταν κ 2ος ... με 1 γιουνες ,χωρίς αλλαγή ... επιπλέον σε ολα μα ολα τα ντέρμπι έπαιξε εξαιρετικά και με γαβρο ,ΠΑΟΚ ,ΑΕΚ ,τον βάζελο τον γλέντησε... τακτικά ειναι πολύ καλός και για μένα η αμυνα σημαινει πειθαρχία και αν έχεις ποιότητα οι παίκτες θα την βρουν την άκρη μπροστα (κατα Σαντος ευαγγέλιο) ..
εγώ βλέπω η αυτόν η κριστιανσεν ( νεαρός ,εμπειρία σε ομαδα με 3 διοργανώσεις ,πηρε πρωτάθλημα στα πλευ οφ...και ειναι απο καλη σχολή)
" ονόματα " κτλ μακριά απο εμάς... πάθος και θέληση και ταλεντο θελουμε...
εγώ βλέπω η αυτόν η κριστιανσεν ( νεαρός ,εμπειρία σε ομαδα με 3 διοργανώσεις ,πηρε πρωτάθλημα στα πλευ οφ...και ειναι απο καλη σχολή)
" ονόματα " κτλ μακριά απο εμάς... πάθος και θέληση και ταλεντο θελουμε...
3 χρονια στην Ραπιντ 2004-2007 και την χρονια των προημιτελικών του Europa (2005-06) 2η θεση στο πρωταθλημα και κατέκτησε και το κυπελο την ιδια χρονια...Παλαιολόγος έγραψε:4ος στο...ρουμανικο πρωταθλημα με ραπιντEttien έγραψε:Ναι την χρονια που μας απέκλεισε και έφτασε με την Ραπίντ μέχρι τους 8 του EuropaΠαλαιολόγος έγραψε:σοβαρα τωρα συζητανε με λουτσεσκου; εχει προπονησειποτε πρωτοκλασατη ομαδα σε 3 διοργανωσεις και με τοσα πολλα ματς μεσα στην χρονια ποτε του;
ενα χρονο εμεινε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien την Σάβ 10 Ιουν 2017, 22:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι αχώνευτος αντιπαθητικός αλλά η αλήθεια είναι ότι κάνει συμπαγείς ομάδες είναι γάτα στην τακτική και φιλόδοξος .... Θα πετύχει σε μας δεν ξέρω....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- nikospaok66