Πιθανός νέος Προπονητής
Re: Πιθανός νέος Προπονητής
Ηταν κ τερματοτυφλακας τρομαρα του
https://www.google.gr/search?hl=el-GR&o ... DyN9IfwvOM:
https://www.google.gr/search?hl=el-GR&o ... DyN9IfwvOM:
δεν την καταλαβαινω την απαξιωση στον razvan "splinter" lucescu..θα με διαφωτισει καποιος για τα αρνητικα του; ξερουμε ποιες ειναι οι εναλλακτικες; 

Μ αυτό το ? που βλέπω στο άβαταρ του Rizla πιλότε, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πάμε για προπονητή "πειρατή"...pilotos έγραψε:Rizla έγραψε:Ο Ραζβαν δεν ερχεται...δεσμευομαι.
ωραίο ΑΒΑΤΑΡ
![]()
![]()
![]()

Θα λεγα οτι τελικα μοιζαει στον Βλανταν ο Ραζβαν, ειδικα στη μυτη. Αν ειχε κ πιο μακρυα μαλλια..
Γιατί τόσος αρνητισμος ρε συ Σεραφείμ;Sera4 έγραψε:δε γινεται να γραφεται ο λουτσεσκου ουτε για αστειο...καλυτερα χωρις προπονητη...
Τόσο κακό τον θεωρείς ή μήπως πιστεύεις ότι δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ;
Θα ήθελα να γράψεις δύο λόγια.
Δεν ξερω αν δεν τον λεγανε Λουτσεσκου, θα συζητουσαμε γι αυτον?jibbie έγραψε:δεν την καταλαβαινω την απαξιωση στον razvan "splinter" lucescu..θα με διαφωτισει καποιος για τα αρνητικα του; ξερουμε ποιες ειναι οι εναλλακτικες;
Φτωχο βιογραφικο, ηδη εφτασε 48 χρονων. https://en.wikipedia.org/wiki/R%C4%83zvan_Lucescu
Καποτε ειχαμε τον Ιλιε Ντουμιτρεσκου. Δεν δειχνει να ειναι καλυτερος
Το splinter ποιος του το κολλησε? Ο manager του? Γιατι δεν ειδα να συνθλιβει καμία ομάδα.
Εναλλακτικες φυσικα και υπαρχουν παμπολλες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Σάβ 10 Ιουν 2017, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΙ εγώ από την πλευρά μου θα το εκτιμούσα βαθύτατα αν κάποιος μας εξηγούσε ποιο ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ έχει κάνει ο Ράζβαν και είναι τόσο αποκρουστική η προοπτική έλευσής του.
Είναι τόσο οικτρά αποτυχημένος; Μάλλον οχι.
Βαριέται να δουλέψει; Προφανέστατα ΟΧΙ. Ίσα ίσα από όσους ακούγονται θεωρώ οτι είναι ο πιο τρελαμένος να πετύχει, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή είναι ζόρικος χαρακτήρας.
Αυτά βεβαίως δεν είναι τα μόνα κριτήρια πρόσληψης ενός κόουτς. Αλλά αν θεωρηθεί πως έχει την απαραίτητη βάση, ε δε βλέπω γιατί πρέπει να τα βάψουμε μαύρα αν έρθει!
ΥΓ. Προσωπικά από όλους όσους ακούστηκαν τον Ρεμπρόφ θέλω, ενώ βλέπω με καλό μάτι και τον Βέλγο, καθώς και τον Μάρκεβιτς.
Είναι τόσο οικτρά αποτυχημένος; Μάλλον οχι.
Βαριέται να δουλέψει; Προφανέστατα ΟΧΙ. Ίσα ίσα από όσους ακούγονται θεωρώ οτι είναι ο πιο τρελαμένος να πετύχει, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή είναι ζόρικος χαρακτήρας.
Αυτά βεβαίως δεν είναι τα μόνα κριτήρια πρόσληψης ενός κόουτς. Αλλά αν θεωρηθεί πως έχει την απαραίτητη βάση, ε δε βλέπω γιατί πρέπει να τα βάψουμε μαύρα αν έρθει!
ΥΓ. Προσωπικά από όλους όσους ακούστηκαν τον Ρεμπρόφ θέλω, ενώ βλέπω με καλό μάτι και τον Βέλγο, καθώς και τον Μάρκεβιτς.
- john4serres
Εκτος απο τον Σουμπερτ που αναφερθηκε,αλλα δεν ξανακουστηκε(εξαιρευτικη περιπτωση κατ εμ,αλλαλογικα παπας) θα μου αρεζε η περιπτωση ενος Ισπανου προπονητη,οπως ο Αιτορ Καρανκα.Βοηθος του Μουρινιο επι τριετια στη Ρεαλ και στην πρωτη του ολοκληρωμενη διουλεια παρουσιοασε πολυ καλο εργο στην Μιντλεσμπρο.Αρκετα νεος,με εμπειριες απο Πρεμιερ και Λα Λιγκα και εχοντα θητευσει διπλα σε εναν απο τους κορυφαιους.Το θεωρω βεαια απιθανο να κατηφορισει κατα τα μερη μας,λογικ θα βρει μια καλη δουλεια Ισπανια η στην Πρεμιερ,αλλα ποτε δεν ξερεις.Εμενα παντως η περπτωση του με ψηνει ιδιαιτερα..
Ο Μαρκεβιτς δεν έχει γραφτεί καθόλου,είναι και στα 66 οπότε με βάση τα όσα δήλωσε ο Μιχελ δε ταιριάζει.
Ο Πρεντομ θέλει να αράξει,τι μένει;
Και εμένα μου αρέσει ο Ρεμπροφ,εδώ που τα λέμε όμως δε πρέπει να ξέρει που πέφτει η Ελλάδα και τι εστί ελληνικό πρωτάθλημα.
Οκ έχει προπονησει τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας του με πολύ καλά αποτελέσματα,αυτό ομως φαντάζομαι τον κάνει και λίγο αλμυρό.
Ο Πρεντομ θέλει να αράξει,τι μένει;
Και εμένα μου αρέσει ο Ρεμπροφ,εδώ που τα λέμε όμως δε πρέπει να ξέρει που πέφτει η Ελλάδα και τι εστί ελληνικό πρωτάθλημα.
Οκ έχει προπονησει τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας του με πολύ καλά αποτελέσματα,αυτό ομως φαντάζομαι τον κάνει και λίγο αλμυρό.
Ναι την χρονια που μας απέκλεισε και έφτασε με την Ραπίντ μέχρι τους 8 του EuropaΠαλαιολόγος έγραψε:σοβαρα τωρα συζητανε με λουτσεσκου; εχει προπονησειποτε πρωτοκλασατη ομαδα σε 3 διοργανωσεις και με τοσα πολλα ματς μεσα στην χρονια ποτε του;
ειναι περιπτωση δωνη...κλαψομουνης, αποκρουστικος, χωρις να εχει δειξει τιποτα το ιδιαιτερο προπονητικα...βολευτηκε σε μια μετρια ομαδα και μετρια τα πηγε κιολας...obanebane έγραψε:Γιατί τόσος αρνητισμος ρε συ Σεραφείμ;Sera4 έγραψε:δε γινεται να γραφεται ο λουτσεσκου ουτε για αστειο...καλυτερα χωρις προπονητη...
Τόσο κακό τον θεωρείς ή μήπως πιστεύεις ότι δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ;
Θα ήθελα να γράψεις δύο λόγια.
επιπλεον δεν εχει δωσει κανενα δειγμα οτι μπορει να αντεξει πρωταθλητισμο και την πιεση που αυτος δημιουργει στην ομαδα...
δεν ξεχναω και τα καραγκιοζιλικια καθε χρονο στους αγωνες μας που ηταν το λιγοτερο γελοιος...δεν ταιριαζουν στον ΠΑΟΚ τετοιες νοοτροπιες...
δεν αντεχουμε αλλη αλλαγη προπονητη για ονομα του θεου...ας βρουμε επιτελους την ιθακη μας και εμεις κριμα ειμαστε δεν θα γυρναει να αμς κοιταει κανενας σοβαρος προπονητης στο τελος...
Και μόνο που θυμάμαι τη συμπεριφορά του Λουτσέσκου στα μεταξύ μας ματς..... Από τη μία πρόκληση στην άλλη. Για να μην μιλήσω για τις συνεντεύξεις τύπου που όλο τα έριχνε στη διαιτησία και στην κωλοφαρδία των αντιπάλων. Τέτοιο πονηρό και καιροσκοπικό στοιχείο να μας λείπει.