Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από eorptol1 »

sic-4 έγραψε:Η ερωτηση σου ειναι τελειως ακυρη και πριν λιγο εκανες υπεκφυγη στο θεμα (το προεδρος το ανεφερα καθαρα σαν παραδειγμα) οποτε τι κουβεντα να κανουμε;

Γιατι ειναι ακυρη η ερωτηση σου;
Λες στον εορπτολ "και ο Βελζεβουλ να ηταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΠΑΟΚ θα στηριζες"
Λεω εγω στον εορπτολ "σου την λενε που στηριζεις εναν ανθρωπο που ευεργετησε τον ΠΑΟΚ"
Κι εσυ ρωτας "που ευεργετησε ο Γιωργος" ενω εχεις ξεκινησει να μιλας για προεδρο (και μετα υπεκφευγεις)

Το αν υποστηριζω τυφλα η οχι δεν εισαι σε θεση να το κρινεις και με το ιδιο υφος σου απαντω:
συνεχισε να κραζεις και να σταζεις δηλητηριο στα χαμενα
Χαμένα λόγια φίλε νομίζει ότι είναι έξυπνος και όχι ξυπνιτζης.... Προσβάλει όποιον δεν συμφωνεί μαζί του.... Θέλω τον Ιβάν αλλά όχι τον γυιο του..... Να βάζει τα φράγκα και να τον κράζω όχι να τον κάνω κριτική αλλά κράξιμο.... Ψεύτης ψευταρακος Μίκυ τον γυιο αυτο το πήραν από τον ραπτοπουλο κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Notorious4 έγραψε:Ευτυχώς που καταλαβαίνεις :D :oops: . Τέσπα ας το λήξουμε εδώ αν και κάποια στιγμή θέλω να μου πεις ακριβώς 1,2,3 πράγματα που έχει κάνει ο Γιώργος σαν άτομο.

Τέλος από μένα.
Που ξέρεις εσύ τι έχει κάνει σαν άτομο..... Κάπου μετά το πανό στην γριά ο Ιβάν είπε ότι σκέφτηκε να μείνει μόνο σαν χορηγός αλλά τον απέτρεψε ο Παοκτσης Γιώργος ο γραφικός το καρτούν που λένε και τα σκουλήκια της πόλης , επίσης είπε ότι τον Γιώργο πρέπει να τον προστατέψουμε προφανώς λόγο ηλικίας θα κάνει εύκολα λάθη .... Τι άλλο προσφέρε ας ρωτήσουμε κάποιους που ξέρουν ίσως τον Ιβάν; άστοχα σχόλια του να τα στηλιτευεις αλλά σ αρέσει δεν σε αρέσει στο μέλλον έχει θέση ο γιος του Ιβάν πρέπει από την ανάμειξη του στα του ΠΑΟΚ να μάθει αυτή είναι η ουσία....
Άβαταρ μέλους
eorptol1

sic-4 έγραψε:οι "δικοι μου λογοι" που λες ειναι οτι η κουβεντα εγινε για εκεινο ακριβως το παραδειγμα κι εσυ τωρα αναρωτιεσαι γιατι εστιαζω στο παραδειγμα. Φυσικα το κανεις για δικους σου λογους, γιατι δεν εχεις τι να απαντησεις επ αυτου και προσπαθησεις να αποπροσανατολισεις, αλλα δεν πειραζει, καταλαβαινω.

Αν δεν εισαι σε θεση να διακρινεις την προσφορα της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Σαββιδη στον ΠΑΟΚ, λυπαμαι δεν μπορω να σε βοηθησω αλλα και μαλλον ουτε να συνεννοηθω μαζι σου.
Οικογένειας Σαββίδη ακριβώς....
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

οριστε.το ενα τοστ πισω απο το αλλο.ιδιος ο γιωργης.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ολοι οι βαζελοι ειναι ευγνωμονες για τους αφους Γιαννακοπουλους
τον Παυλο και τον Θαναση για την συνεισφορα τους στην ομαδα.

Οχι γενικως στην οικογενεια αλλα στους δυο αδελφους.

Ο υιος τράκης ειναι μελος της οικογενειας αλλά δεν.....

Ο τρακης ειναι γιος του ενος εκ των αδελφων,
ο αλλος αδελφος ειναι άτεκνος?
ειναι οι βαζελοι ευγνωμονες και στα παιδια του άλλου γιαννακοπουλου?
ή στα τυχον αδελφια του τρακη?

πρεπει να ειμαστε ευγνωμονες και στον έτερο υιο του Ιβαν?
Γιατι,επειδη ειναι γιος του?
Κι αν αυριο μεθαυριο παει στο παμε πακετο ενα αλλο τεκνο του Ιβαν θα πρεπει να ειμαστε ευγνωμονες
και σε αυτο?

Ευγνωμονες ειμαστε στον Ιβαν Σαββιδη γιατι μας εσωσε κυριολεκτικα
απο την οικονομικη ανυποληψια,η οποια και προφανως θα μας οδηγουσε λογω χρεων
παρεα με τα σκουληκια στα χωραφια της όποιας εθνικης

Το οτι εκανε καποιες λαθος επιλογες στην πορεια του με τον Π.Α.Ο.Κ.
ειναι κατανοητες και δεν στεκομαστε εκει,αφου η πορεια του ειναι "ανοδικη"
και το βασικοτερο δεν επιβαρυνει τον Π.Α.Ο.Κ.

Τον Γιωργο Σαββιδη να δεχτω οτι θα επρεπε να ειναι συμπαθης ομως
θα πρεπει κι αυτος να δινει δειγματα γραφης με την συμπεριφορα του

Εγω δεν βλεπω κανενα λογο να ειμαι προς το παρον, ευγνωμων στον Γιωργο

Βλεπω ομως οτι ο Γιωργος που πρεπει να ειναι ευγνωμων στον Ιβαν Σαββιδη
επειδη ειναι γιος του,με οτι αυτο συνεπαγεται,δεν συμπεριφερεται οπως θα επρεπε
ενας υιος Σαββιδη

Θα μπορουσα να πω οτι προσωπικα ειμαι "ευγνωμων" στον μικρο υιο Σαββιδη
που αν μη τι αλλο δεν δημιουργει "καταστασεις" στον πατερα του
Γιατι ομως?
Το ιδιο DNA εχουν,ή μηπως ο μικρος δεν εχει κινητο.

Τον Γιωργο Σαββιδη με την "τρελα| που κουβαλαει,
πιθανως θα τον ηθελα στα νιατα μου στις εκδομες και να ειναι διπλα μου στα διαφορα ντου,
στα διοικητικα ομως οχι,τουλαχιστον οχι ακομη
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

barlow4 έγραψε:sic το ταμπελιασμα που προαναφερθηκε ειναι γενικο χομπι εδω μεσα(νομιζω ο εορπτολ μιλησε για ταμπελιασμα).μεχρι στιγμης εγω μετραω τρεις χαρακτηρισμους.της μιζεριας.του λατρη της εσωστρεφειας κ του αχαριστου.
κ αυτο που ουσιαστικα λεω ειναι οτι ο γιωργης το μονο που καταφερνει με τα αμετρητα τοστ του ειναι να καιει το χαρτι του.αυτο πιστευω οτι θα καταφερει στο τελος.αν δε με ενδιεφερε θα ελεγα στα τετοια μου.στο γιουνανισταν ειναι κ ολο αυτο κ εναντιων του θα στραφει κ σε βαρος της ομαδας.τωρα εχει χαβαλε.αυριο που θα χρειαστει να παρει πιο υπευθυνους ρολους δε θα εχει.ηδη εφαγε μια τιμωρια κ μια κληση απο εισαγγελεα.οχι γιατι βγηκε μπροστα να προστατεψει την ομαδα αλλα γιατι παιζει.για σαχλαμαρες δηλαδη.
τωρα τα οτι κρυβομαι πισω απο τουι επειδη γουσταρω εσωστρεφεια,ειμαι μιζερος κ αχαριστος τα ακουω βερεσε.
κανενας δε λεει να μην τοσταρει να μη λεει κ καμια παπαρια.νεο παιδι ειναι.αυτος ομως κανει τρια τεσσερα τοστ τη μερα κ δε λεει τιποτα.παιδιαριζει.δεν εχει μετρο.αυτο ειναι το προβλημα.κ απο την αμετρεπεια του καιει το χαρτια του κ αποτελει κ αυτος κεφαλαιο για την ομαδα.
ηθελα να ηξερα τι θα λεγαμε αν ηταν κανας γεροντιδης ξερωγω στη θεση του.μπραβο γιγαντα πες τα?(τρεις φορες τη μερα).
barlow, επι της ουσιας οσων λες ψιλοσυμφωνω, αλλη ειναι η ενσταση μου οπως ειπα.
Με τα οποια λαθη τους, ειναι ανθρωποι που εχουν προσφερει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ στον ΠΑΟΚ και νομιζω οτι το να τους επιδεικνυουμε εναν ελαχιστο σεβασμο, τον αντιστοιχο ρε αδερφε που πρεπει να επιδεικνυουμε εδω μεσα στους συμφορουμιτες, οχι παραπανω, δεν θα μας κοστισει τιποτα παρα μονο τη δυνατοτητα να το παιζουν καποιοι ψαγμενοι και εξυπνακηδες, προσβαλλοντας τους και κανοντας ασυδοτα σεναρια.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

prist64 έγραψε: Βλεπω ομως οτι ο Γιωργος που πρεπει να ειναι ευγνωμων στον Ιβαν Σαββιδη
επειδη ειναι γιος του,με οτι αυτο συνεπαγεται,δεν συμπεριφερεται οπως θα επρεπε
ενας υιος Σαββιδη
Νομιζω εχει πατερα και μαλιστα οχι κανα κοροϊδο για να το κρινει αυτο και αν χρειαστει να τον βαλει στη θεση του. Λες να ξερεις το πως πρεπει να συμπεριφερεται ο υιος Σαββιδη, καλυτερα απο τον πατερα Σαββιδη; Μηπως το εχουμε παρακανει λιγο με την κριτικη; Θα τον κρινουμε και ως υιο Σαββιδη τωρα; Ελεος
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

sic ο σεβασμος οσο κ αν κραζουμε ειναι δεδομενος για τις πραξεις τους.στα λογια το χανουν.κ θεωρω πως αυτα του γιωργη ειδικα (που χανει τελειως το μετρο) κανουν κακο στον ΠΑΟΚ οχι καλο.πολλοι διαφωνουν αλλα τι να κανουμε.ετσι ειναι αυτα.κ το καιει το χαρτι του.κ δεν το καταλαβαινει.αν ειμαστε στη φαση συνεχεια "δωσε πονο γιωργαρε" αυτον καιμε κ οχι τους αλλους.
κ οταν παραξεφευγει θα ακουσει κ μια κουβεντα παραπανω.το μειζον ο ΠΑΟΚ ειναι.κ το ξαναλεω.του χρωσταμε απειρα ευχαριστω (του ιβαν κυριως).αλλα παιχνιδι του ο ΠΑΟΚ δεν ειναι.
αν συνεχισει σε αυτο το μοτιβο θα ερθει η μερα που λογω της επιπολαιοτητας του δε θα μπορει να πεισει εμας.οχι τους αλλους.χεστηκαμε για τους αλλους.προαλειφεται για καπετανιος του ΠΑΟΚ.μεγαλο πραμα.δεν ειναι μονο τα λεφτα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Εσυ θεωρεις οτι κανει κακο στον ΠΑΟΚ, εγω θεωρω ουτε κρυο ουτε ζεστη μεχρι εδω ολα καλα. Πολυ καλα κανεις και λες την εκτιμηση σου κι εγω τη δικη μου. Τα προβληματα αρχιζουν στην κουβεντα παραπανω που ειπες.
Δηλαδη θεωρεις οτι ξεφυγε τοσο πολυ με το ποστ για τις γριες πχ (αλλα και αλλα παραδειγματα) ωστε να δικαιολογειται να ακουστει "το παιδι ειναι χαζο" και "πειτε του να το βουλωσει" και ξερω γω τι αλλο; Δεν το δεχομαι αυτο.

εδιτ: ελαχιστοι ειπαν "δωσε πονο Γιωργαρε". Δεν ειναι σωστο να το αντιπαραθετεις ως αντιβαρο της συζητησης. Αυτοι που απηθυναν προσβλητικους χαρακτηρισμους ηταν παρα πολλοι σε αντιθεση με τους "δωσε πονο".
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ξεφεύγει ο γιος. Ωραία. 25 ετών.
Ο πατέρας είναι απ αυτούς που δεν ξεφεύγουν για 58 χρόνων? Ίδιοι είναι και είναι μια χαρά. Ας ξεφεύγουν, πόντιοι είναι, το έχει το DNA τους.
Σημ. Μην κρίνετε μόνο με τα δικά σας μέτρα. Ούτε εμένα μ αρέσει να λέει κάποιος πολλά, μερικές δε φορές χωρις να βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό. Δεν μπορούμε όμως ν αλλάξουμε τους ανθρώπους. Νομίζω ότι έχετε μεγιστοποιήσει ένα ασήμαντο θέμα.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

γιωργη, δωρεαν φροντιστηρια ζωης σου παραδιδει ο σλοβακος.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

ο γιωργακης ειναι εκτος συναγωνισμου...ζει σε ενα δικο του παραλληλο συμπαν και απολαμβανει την στηριξη των οπαδων τυπου "Δωσε πονο Γιωργαρε" σε καθε μπουρδα που ανεβαζει....Πραγματικα.ελπιζω να μην εχει ουτε αποψη
βαρυτητας αλλα ουτε και επιρροη στα δρωμενα της ομαδας και να ειναι απλα προεκταση του χεριου του Σαββιδη οσον αφορα της αποφασεις στο Δ.Σ, ειδαλλως την κατσαμε
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Γιατι εσυ με κανα δις ευρω στην ακρη θα ζουσες στο ιδιο συμπαν με εμας; lol
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

sic το δωσε πονο γιωργαρε δεν το ανεφερα τοσο για τους ΠΑΟΚμανιτες.αλλωστε δε γραφει εδω ο γιωργης.για τα σιοσιαλ μυδια πιο πολυ το ειπα.εξ'αφορμης δηλαδη το σχολιο.ποιο ειναι δηλαδη το feedback που παιρνει απο εκει.
κατα τα αλλα δεχομαι οτι μπορει να μεγαλοποιω ανυπαρκτο θεμα.μακαρι ετσι να ειναι.
φοβαμαι οτι οταν μια μερα θα παρει σημαντικο ποστο στην παε θα τα βρει μπροστα του ολα αυτα.μπορει να ειναι ο καλυτερος,ο σοφοτερος κ ο πιο ψυχραιμος προεδρος του ΠΑΟΚ.δε θα αντιμετωπιζεται ετσι.
κ για να το κανω λιγο πιο ιντριγκαδορικο.εσυ με τα ως τωρα δειγματα γραφης, τον θελεις προεδρο?η εστω σε υπευθυνη θεση?
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ρε μαγκες, ας μου κανει ομαδαρα κ ας γραφει οτι μλκιες θελει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”