Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από sic-4 »

Notorious4 έγραψε: Σικ από ποτέ ο Γιώργος είναι ευεργέτης του ΠΑΟΚ;

και ασε τον Βελζεβουλ.
"Απο τοτε που ο πατερας του εχει χωσει κοντα στα 100μυρια στον ΠΑΟΚ"
σου αρκει;

ΥΓ: αν μου πεις ναι αλλα μα μου τα λεφτα του μπαμπα και αποφυγεις να αναγνωρισεις την προσφορα της οικογενειας, το ξαναπαιρνουμε με τον Βελζεβουλ
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Ο Ιβάν Ναι είναι ευεργέτης ο Γιώργος οχι.Το πρόεδρος
το ανέφερα καθαρά σαν παράδειγμα.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Αντικειμενικά μπορείς να μου πεις που έχει βοηθήσει ο γιος σαν άτομο τον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Εγινε, ακουστηκες και καταλαβα το μηκος κυμματος σου.

Σου αφιερωνω το στιχακι του K_geo να το ταιριαξεις με το δικο σου περι Βελζεβουλ για εορπτολ:

Και τον χριστο να ειχαμε θα εβρισκες αφορμη να τον σταυρωσεις.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Notorious4 έγραψε:Αντικειμενικά μπορείς να μου πεις που έχει βοηθήσει ο γιος σαν άτομο τον ΠΑΟΚ;
Εφερε τον Τιαμ
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Να σαι καλά φίλε η έλλειψη απάντησης στην ερώτηση μου με δικαιώνει συνέχισε να υποστηρίζεις τυφλά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Η ερωτηση σου ειναι τελειως ακυρη και πριν λιγο εκανες υπεκφυγη στο θεμα (το προεδρος το ανεφερα καθαρα σαν παραδειγμα) οποτε τι κουβεντα να κανουμε;

Γιατι ειναι ακυρη η ερωτηση σου;
Λες στον εορπτολ "και ο Βελζεβουλ να ηταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΠΑΟΚ θα στηριζες"
Λεω εγω στον εορπτολ "σου την λενε που στηριζεις εναν ανθρωπο που ευεργετησε τον ΠΑΟΚ"
Κι εσυ ρωτας "που ευεργετησε ο Γιωργος" ενω εχεις ξεκινησει να μιλας για προεδρο (και μετα υπεκφευγεις)

Το αν υποστηριζω τυφλα η οχι δεν εισαι σε θεση να το κρινεις και με το ιδιο υφος σου απαντω:
συνεχισε να κραζεις και να σταζεις δηλητηριο στα χαμενα
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Με ρώτησες και σου απάντησα ότι Ναι ο Ιβάν είναι ευεργέτης και πουθενά δεν ανέφερα σε αυτή στη συζήτηση τον Ιβάν αλλά μονάχα τον γιο του
Τώρα αν θέλεις να εστιάσεις στο ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ για δικούς σου λόγους ελεύθερα. Συνεχίζεις να μην απαντάς γιατί πολύ απλά δεν έχει προσφέρει πουθενά μέχρι στιγμής.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

οι "δικοι μου λογοι" που λες ειναι οτι η κουβεντα εγινε για εκεινο ακριβως το παραδειγμα κι εσυ τωρα αναρωτιεσαι γιατι εστιαζω στο παραδειγμα. Φυσικα το κανεις για δικους σου λογους, γιατι δεν εχεις τι να απαντησεις επ αυτου και προσπαθησεις να αποπροσανατολισεις, αλλα δεν πειραζει, καταλαβαινω.

Αν δεν εισαι σε θεση να διακρινεις την προσφορα της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Σαββιδη στον ΠΑΟΚ, λυπαμαι δεν μπορω να σε βοηθησω αλλα και μαλλον ουτε να συνεννοηθω μαζι σου.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Ευτυχώς που καταλαβαίνεις :D :oops: . Τέσπα ας το λήξουμε εδώ αν και κάποια στιγμή θέλω να μου πεις ακριβώς 1,2,3 πράγματα που έχει κάνει ο Γιώργος σαν άτομο.

Τέλος από μένα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

sic το ταμπελιασμα που προαναφερθηκε ειναι γενικο χομπι εδω μεσα(νομιζω ο εορπτολ μιλησε για ταμπελιασμα).μεχρι στιγμης εγω μετραω τρεις χαρακτηρισμους.της μιζεριας.του λατρη της εσωστρεφειας κ του αχαριστου.
κ αυτο που ουσιαστικα λεω ειναι οτι ο γιωργης το μονο που καταφερνει με τα αμετρητα τοστ του ειναι να καιει το χαρτι του.αυτο πιστευω οτι θα καταφερει στο τελος.αν δε με ενδιεφερε θα ελεγα στα τετοια μου.στο γιουνανισταν ειναι κ ολο αυτο κ εναντιων του θα στραφει κ σε βαρος της ομαδας.τωρα εχει χαβαλε.αυριο που θα χρειαστει να παρει πιο υπευθυνους ρολους δε θα εχει.ηδη εφαγε μια τιμωρια κ μια κληση απο εισαγγελεα.οχι γιατι βγηκε μπροστα να προστατεψει την ομαδα αλλα γιατι παιζει.για σαχλαμαρες δηλαδη.
τωρα τα οτι κρυβομαι πισω απο τουι επειδη γουσταρω εσωστρεφεια,ειμαι μιζερος κ αχαριστος τα ακουω βερεσε.
κανενας δε λεει να μην τοσταρει να μη λεει κ καμια παπαρια.νεο παιδι ειναι.αυτος ομως κανει τρια τεσσερα τοστ τη μερα κ δε λεει τιποτα.παιδιαριζει.δεν εχει μετρο.αυτο ειναι το προβλημα.κ απο την αμετρεπεια του καιει το χαρτια του κ αποτελει κ αυτος κεφαλαιο για την ομαδα.
ηθελα να ηξερα τι θα λεγαμε αν ηταν κανας γεροντιδης ξερωγω στη θεση του.μπραβο γιγαντα πες τα?(τρεις φορες τη μερα).
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Υπερβάλεις, εδώ δεν κάηκε ο Τράκης.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Καλα αυτος ειναι καμενος εδω και χρονια.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

κωστα επειδη ο κουμπαρος μου ειναι οργανωμενος συνδεσμιτης βαζελος που τους ξερει ολους αυτους εκει στο διωροφο κ με ζαλιζει συχνα πυκνα ,ειναι δικη σου αυθαιρετη εκτιμηση οτι δεν το εχει καψει.ολους απεναντι τους εχει.απλα δεν εμφανιζεται κανεις με λεφτα να αποτελεσει αντιπαλο δεος.
ας εμφανιστει κ θα δεις.αλλο τα στρουμφακια αλλο ο τρακης.μερα με νυχτα το πως τους βλεπουν οι ζελες.
υγ.αν αυριο μεθαυριο ο γιωργης γινει προεδρος κ παιρνει αποφασεις, να εισαι σιγουρος πως σε καθε στραβη δε θα βλεπουμε το λαθος στην πραγματικη κ παροντικη του διασταση αλλα θα το ριχνουμε στην επιπολαιοτητα του που θα οριζεται απο ολη τη διαδρομη του στα τεκταινομενα της ομαδας.θα αναβιωνουν τα κλασσικα τετριμμενα με συγκρισεις με ιβαν με αφορισμους του στυλ , ε ενταξει τωρα γιωργης ειναι αυτος κ τετοια.
εδω ειμαστε κ θα το δεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Σάβ 10 Ιουν 2017, 15:44, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Notorious4 έγραψε:Εορπτο σε γνωρίζω σαν μέλος του φόρουμ κοντά μια δεκαετία και ξέρω πολύ καλά ότι στηρίζεις το 99% των ανθρώπων που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ είτε κάνουν μ@λακίες είτε όχι. Δικαίωμα σου αλλά εγώ διαφωνώ.

Σικ από ποτέ ο Γιώργος είναι ευεργέτης του ΠΑΟΚ;
Τι ξέρεις δηλαδή; ότι στηρίξα γουμενο πάγωνη και θεωρούσα ότι είναι ιδανικοι για τον ΠΑΟΚ; μην λες βλακειες γιατί λες βλακειες όταν υπονοείς στηρίζα τα λαμογια....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”