Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
αρα παπας για βιερινια,δεν θα παρεις 2 εξτρεμ τετοιου επιπεδο το καλοκαιρι
Πιο πιθανος ο παπας για Στοχ...Τι σουπερ τριαδα θα ηταν ομως Στοχ,Βιερινια και Τζαλμα, ακομα και αν δεν παω μια τον τελευταιο,ομως θα κουμπωνε καλα με 2 επιθετικογενη εξτρεμ,ειναι απιθανο βεβαια να αποχωρησει ο Ενρικε.Εγινε λαλακια τον γεναρη που δεν προτικηθηκε ο Σλοβακος.
Μποικο εχει τα ρίσκα του δυστυχως αλλα δεν νερω Τί αλλο καλο υπαρχει κ ναι ναι προσιτό
Μεταξύ στοχ βιερι μαλλον προτιμώ στοχ λογω ηλικίας αν κ θα εξαρτηθεί απο το οικονομικό παλι όπως το Δεκέμβρη
Για Μπακ δύσκολο μου φαινεται να δώσουνε λεφτα κ για Σέντερ Μπακ να δουμε
Κ ολα αυτα λογικα με πωληση τσιμι που περιμένω Εγω λεφτα γκαρι οχι παραπάνω να δουμε
Μεταξύ στοχ βιερι μαλλον προτιμώ στοχ λογω ηλικίας αν κ θα εξαρτηθεί απο το οικονομικό παλι όπως το Δεκέμβρη
Για Μπακ δύσκολο μου φαινεται να δώσουνε λεφτα κ για Σέντερ Μπακ να δουμε
Κ ολα αυτα λογικα με πωληση τσιμι που περιμένω Εγω λεφτα γκαρι οχι παραπάνω να δουμε
Αυτόν που ξέρει πιο πολλά κιλά μπάλα γιατί να μην τον πάρει κατευθείαν αυτός που θα επιχειρήσει να αγοράσει τον Cimirot? Ή νομίζουμε ότι θα προσθέσουμε χρήματα στο ποσό που θα πάρουμε από Τσίμι για να αγοράσουμε καλύτερο...BIacky έγραψε:Επειδή θεωρώ δεδομένη την πώληση Τσιμιροτ γνώμη μου είναι ότι 1η μεταγραφή πρέπει να είναι ένας Τσιμιροτ που να ξέρει πιο πολλά κιλά μπάλα...Ας πληρώσει ο Ιβαν να τον φέρει,αλλιώς όσες μεταγραφές και να κάνουμε θα είναι μισή δουλειά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Και όχι μόνο! Δε χορταίνω να το βλέπω!slidar έγραψε:Φερτε την καψουρα την δικια μου και του josh..
- buffalobill4
γκολαρα ολκης το συγκεκριμενο. και καυλωτικος πανηγυρισμος τρεχοντας πριν καλα καλα μπει η μπαλα μεσα. προτιμω βιειρινια ωστοσο
μεταξυ στοχ και βιερινια δεν υπαρχει κανενα διλλημα ,ουτε συγκριση ο ενας ειναι βετερανος 27 χρονων και ο αλλος πρωταθλητης ευρωπης καλυτερη 11αδα περσι μπουντεσλιγκα ,ενεργος παικτης μπουντεσλιγκα... τι να λεμε...
- teo4giannitsa
βιειρινια σαφως πιο ολοκληρωμενος παιχτης, ειδικά τακτικά.
απο την άλλη ο στοχ έχει αυτό το αλανιάρικο στυλάκι που δεν μπορείς παρα να το αγαπήσεις...
απο την άλλη ο στοχ έχει αυτό το αλανιάρικο στυλάκι που δεν μπορείς παρα να το αγαπήσεις...
- ilovegame27
- buffalobill4
αλλο παλι γκολ ολκης και πανηγυρισμος πιο καυλωτικος.
εκλεισε αυτος να ξερεις σνου
εκλεισε αυτος να ξερεις σνου
Λες όντως? ??
Για μας τα 20χρονα που τον πρώτο ΠΑΟΚ πού μάθαμε να είναι αυτός του Σαντος ο Βιερινια είναι κάτι παραπάνω από είδωλο.....Μακάρι να τον ξαναδούμε στα ασπρόμαυρα
Για μας τα 20χρονα που τον πρώτο ΠΑΟΚ πού μάθαμε να είναι αυτός του Σαντος ο Βιερινια είναι κάτι παραπάνω από είδωλο.....Μακάρι να τον ξαναδούμε στα ασπρόμαυρα

Αθλητικα παντως ο Στοχ υπερεχει σαφως και με μεγαλη διαφορα απο τον Βιερινια των συνεχων τραυματισμων και ακομα και φετος στα λιγα λεπτα συμμετοχης εβαλε 5 γκολ ενω ο πορτογαλλος εχει 2 νομιζω τα τελευταια 2 χρονια.Μπορει ισως να ωριμασε τακτικα και σε αλλους τομεις του παιχνιδιου αλλα επιθετικα σχεδον ευνουχιστηκε τα τελευταια χρονια.