Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από The_Stalker »

Θα πω συνοπτικά ότι η ιδιότητα και η θέση του στον ΠΑΟΚ απαιτούν αυτογνωσία, σοβαρότητα και ολιγοέπεια τα οποία δεν φαίνεται να διαθέτει. Και είναι αρκετά σοβαρό θέμα, αν λάβουμε υπόψη μας κάποια πράγματα που έχουν γίνει.
Αυτά και τέλος από μένα.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

πως ακριβως βγαινει το συμπερασμα ειπαμε πως εκεινος αναφερεται στον ιβιτς με το σχολιο;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

BlackBlockAttack έγραψε:Αλλο αυτο και αλλο να βγαινουμε και του ριχνουμε καντηλια με υφος κοψε τα ποσταρισματα ξερω εγω ξερω εγω ενταξει και μας ντροπιαζεις και να χαμε να λεγαμε....Αν ηθελε να του το κοψει ο Ιβαν θα του το εκοβε...Τι πρεπει να κανουμε να τον δειρουμε να τον διωξουμε να τον αφορισουμε τι?
Στο φιναλε οποιος δε τον γουσταρει τον αγνοει και νομιζω οτι υπαρχουν σημαντικοτερα θεματα στην ομαδα για να επικεντρωθει...
Συμφωνώ
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

απλα εκανε εναν παραλληλισμο μεταξυ του ανθρωπου που τιμησε τη φανελα του ΠΑΟΚ ως ποδοσφαιριστης, συνεβαλλε στην κ20 της ομαδας μας και πηρε κυπελλο στην πρωτη του χρονια ως επαγγελματιας προπονητης και ενος ποντικου που εγκατελειψε το καραβι. Αφηστε το παιδι να λεει..παιδι ειναι..

Και περαν της ειρωνιας. Τι εχεις κανει στη ζωη σου ρε μαγκακο που να σου δινει το δικαιωμα να απαξιωνεις με τετοιο τροπο εναν ανθρωπο σαν τον Ιβιτς?
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Διαφωνω Γιαννιωτη..
Θα ηταν πιο πιθανο κατι τετοιο αν ποσταρε "οι αρουραιοι φεύγουν πρωτοι στα δυσκολα"..
Αν και παλι δε θα ηταν ξεκαθαρο, γιατι μια ερμηνεια θα μπορουσε να'ναι οτι αναφερεται σε οσους αφορησαν τον Ιβαν
πχ "Λεγεται πως ο ιβιτς ζήτησε την απομάκρυνση δυο εκ των έσω της διοίκησης με αποτέλεσμα να χάσει την δουλεια του. Άσε μας ρε,διώξατε τον προπονητή για να παραμείνει το γνωστο παρεάκι"

Εχει μια μικρη διαφορα μ'αυτο π εγραψε (κ τη φωτο που έβαλε), αν ειναι σωστη η μεταφραση (simulate the wreck of the ship)

ΕΔΙΤ
Δν ξερω, μπορει να λεω κ μλκιες, γιατι το αλλο ειναι οντως χοντρο..

Mπορει στα ρωσικα ναναι ιδια η εκφραση (https://demotivators.to/media/posters/7 ... rablya.jpg)
Εκτος αν πιστευει οτι τους "προδωσε" στα δυσκολα αν οντως προσπαθησαν πολυ να τον κρατησουν..

Μλκιες, εχει γινει ο ΠΑΟΚ λαμψη...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Παίδες, για μας τους παλιούς που μεγαλώσαμε πριν έρθει το ίντερνετ όλο αυτό που γίνεται με τα ινσταγράμματα και τα τουίτερς είναι ακατανόητο. Εδώ βγαίνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ και σου ποστάρει τι θέλει να κάνει πριν βγεί επίσημα η κυβέρνηση να το πεί, και ρωτάνε τον κυβερνητικό εκπροσωπο και αυτός τους λέει ᾽δεν είμαι σε θέση να απαντήσω᾽.

Μιλάμε για άλλες εποχές όπου αυτό που λέει πολύς κόσμος για φίμωτρα και ότι ο τάδε δεν πρέπει να ποστάρει γιατί εκθέτει δεν ξέρω εγώ ποιά εταιρία ή χώρα ή ομάδα, αυτά δεν υπάρχουν πιά. Σήμερα, το τί είναι ηθικό ή σωστό δεν έχει καμιά σχέση με το τί ήταν ηθικό και σωστό όταν ήμασταν παιδιά.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Simba κατα γραμμα μου βγαζει αυτο η google: Μερικες φορες χρειαζεται να προσομοιωσουν την καταρρευση του πλοιου για να ξεφυγουν απο τον αρουραιο μαζι του.

Δηλαδη: για να μαθεις ποιος ειναι ο ποντικος(προδοτης) θα πρεπει να σκηνοθετησεις το βυθιση του πλοιου. Με αλλα λογια ο προδοτης φιανεται στις δυσκολες στιγμες. Αυτο καταλαβα ΚΑΙ απο τα συμφραζομενα του παρακατω συνδεσμου https://translate.google.gr/translate?h ... rev=search
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Αν αυτό πιστεύει-ουν και μάλιστα οικογενειακώς, ποιος ο λόγος να μην το γράψει?
ΥΓ. Είχε κανέναν ενδοιασμό ο Ίβιτς να βγάλει στη σέντρα, πανελληνίως, τον Τζαβέλα και μάλιστα με τόσο σοβαρές κατηγορίες?
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αν είναι για τον Ίβιτς το ποστάρισμα του, είναι εκτός από βλακώδες κι άνανδρο.
Αυτός ήταν που πριν λίγο καιρό είχε ποστάρει το Ίβιτς με γκρίζα μαλλιά μέχρι το 2026.
Ο τόνος στο ''αν'' και είναι μεγάλο ''αν''.

Αν δεν είναι για τον Ίβιτς, είναι πλήρως ακατανόητο για τους απ έξω-και άρα σχετικά ανούσια
για τη δημόσια σφαίρα-αλλά αδερφάκι μου, η έννοια του timing μάλλον
δεν υπάρχει ούτε καν σε γονιδιακό επίπεδο στον Ιβάν και τον Γιωργάκη.
Ελπίζω να έχει η μάνα του κι ο αδερφός του. :mrgreen:
Ή αυτό ή γουστάρουν μπαμπάς και γιός να υπάρχει ένταση και τσίτα για το οτιδήποτε
από τι πουκάμισο θα βάλουν το πρωϊ μέχρι τι deal θα κάνουν με τις επιχειρήσεις τους.
KOSTAS54

Ήταν παληκαριά, όμως, η συμπεριφορά Ίβιτς στον Τζαβέλα, 2 μήνες μετά την ανανέωση.
ΥΓ.1. Για να μην παρεξηγηθούμε μου είναι παντελώς αδιάφορος ο Τζαβέλας. Συμπεριφορές σχολιάζω.
2. Ήθελα επίσης να μείνει ο Ίβιτς.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Που να μην τόνιζα και το ''αν'' δηλαδή.

FYI:Ο Μίχελ, είχε πει ότι η συμπεριφορά του Τζαβέλα -one of us-(μάντεψε ποιός τον είχε πει)-άλλαξε άρδην απ την υπογραφή του συμβολαίου του.
Για τα περαιτέρω μπορείς να ρωτήσεις τον Μίχελ.
Εκτός κι αν θες να λέμε για άνανδρες συμπεριφορές γενικά μέσα στους αιώνες μέχρι να φτάσουμε στα Ιουλιανά του 65 ξέρω γω.
Μου είναι αδιάφορο αν θα παρέμενε ή όχι ο Ίβιτς.
Άβαταρ μέλους
gkaletsi

Δημοσίευση από gkaletsi »

Βασιζόμενος στην μετάφραση που γράφτηκε εδώ μέσα (καθώς δεν ομιλώ την Ρωσική :) ), βάζει μια φωτογραφία με τους παίκτες να σηκώνουν στα χέρια τον Ιβάν το οποίο μάλλον συμβολίζει το καράβι. Συνεχίζει η πρόταση και λέει ότι πρέπει να εξομοιώσουν την διάλυση του καραβιού, για να φύγουν τα ποντίκια. Λογικά ο Βλάνταν απεικονίζει την διάλυση του καραβιού. Άρα περιμένουμε να δούμε τα ποντίκια που θα φύγουν.

Προσωπική εκτίμηση είναι αυτή και μπορεί να κάνω 100% λάθος. Δεν μπορώ να ξέρω τί σκέφτεται ο κάθε ένας.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Δηλαδη εγω αυριο χωριζω με την παπαδια
και σε δυο ωρες ποσταρω οτι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες.

Δεν αναφερομαι φυσικα στην παπαδια :roll: αλλά ετσι γενικα
μια που ειναι μια εκφραση που συνηθιζεται. :)

Υπαρχει εστω και ενας που δεν θα πει οτι ....
ο παπάς λάλησε
ποσο μ@λ@κ@ς εγινε ο παπάς
και διαφορα άλλα εξ ισου επιτιμητικα σχολια? ;)

Η γιαγια μου ελεγε,,,πριν μιλησεις,την γλωσσα να την βουτας στο μυαλο. :(
KOSTAS54

Sick Bastard έγραψε:Που να μην τόνιζα και το ''αν'' δηλαδή.

FYI:Ο Μίχελ, είχε πει ότι η συμπεριφορά του Τζαβέλα -one of us-(μάντεψε ποιός τον είχε πει)-άλλαξε άρδην απ την υπογραφή του συμβολαίου του.
Για τα περαιτέρω μπορείς να ρωτήσεις τον Μίχελ.
Εκτός κι αν θες να λέμε για άνανδρες συμπεριφορές γενικά μέσα στους αιώνες μέχρι να φτάσουμε στα Ιουλιανά του 65 ξέρω γω.
Μου είναι αδιάφορο αν θα παρέμενε ή όχι ο Ίβιτς.
Η περίπτωση να άλλαξε η συμπεριφορά του Ίβιτς?
Σημ. Μιλάμε επί υποθέσεων. Έχουμε πλήρη άγνοια των πραγματικών περιστατικών. Οπότε λέμε και καμιά ...... να περνάει η ώρα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Οκ, ας κάνουμε υποθέσεις λοιπόν, άλλωστε είπα και στην αρχή είναι πολύ μεγάλο το ''αν''

Να άλλαξε τόσο συμπεριφορά που να έγινε αρουραίος;
Σε ένα μήνα μέσα απ την ημέρα που τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία;
Μπορεί. Τίποτα δεν είναι απίθανο.

Απ την άλλη, γιατί ο πατέρας του να πει αυτά που είπε περί απειλών
και να μην τον βγάλει στη σέντρα να τελειώνουμε;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”